2011 Şubat Anneleri

iiz teyzesi biz de..aynen büyüdük bayaa..hatta göbüşümü ekledim göbüşler topiğine:) ben ekim 15 ten beri raporluyum cnm,diyarbakırda yalnız kalamıycam için...32.haftada da izne ayrıldım,evdeyim bende genelde..ama bu aralar sırt ve bel ağrısı çok çekiyorum çok ayakta kalınca...

kızlarr yaa kabak tatlısı yapmayı düşünüyorum da...yapan , deneyen,güzel bir tarif verebilecek olan var mı? baktım netten ama deneyen birinin tarifi daha ii olur die düşündüm...

kızlarr yaa kabak tatlısı yapmayı düşünüyorum da...yapan , deneyen,güzel bir tarif verebilecek olan var mı? baktım netten ama deneyen birinin tarifi daha ii olur die düşündüm...

ben de bilmiyorum canım hatta kayınvalidem bugun koymuş kabak bende yapıım diyodum bulursan bana da gönderirmisin

valla ben kabakları bir gece öncesinden şekerliyorum o sabaha kadar sulanıyor.sonra o suyuyla pişiriyorum.hatta bide fırına sürüncede güzel oluyor.çok yapmadım ama 1-2 kere yaptım ben

selam kızlarrr
ben bugün çok mutluyum. doğum günümdü bugün. sabah kalktım, banyoya girdim, baktım dolabın üstünde bir kutu. açtım ki çok güzel bir ipek eşarp sonra mutfağa gittim, kahvaltı hazır, sofra kurulmuş, masanın üstünde bir kutu daha açtım baktım polo cüzdan sarıldım kocaman kocişime çok sevindim ben dün akşamda elinde bi paketle gelmişti onun içindende bebeğin güncesi çıktı. sonra kahvaltımızı yaptık dışarı çıktık, anneciğimle babacığım doğum günü hediyesi olarak ayakkabı alayım diye para göndermişlerdi gittik ayakkabımızı aldık. sonra kocişimle güzel bir yemek yedik sonra tüm kayseriyi yukarıdan izleyebileceğimiz güzel bir cafeye götürdü beni. oturup kahvelerimizi yudumlarken bir adam geldi başladı keman çalmaya ardındanda kocaman bir pasta getirdi garson, loş bir ışık zaten mumlarımı üfledim, kemanımı dinledim ve çokkkk mutlu oldummmm oğluşumda pastayı yiyince bir tepik attı tam oldu keyfim işte böyle sizler ne yaptınız okuyamadım geçmişi öyle birikmişkiii....

ay canım valla izmirin en güzel yerindesin ne güzel tadını çıkar...ben çok özlüyorum oraları valla...canım benim eşim elektrik& haberleşme mühendisi...
benim de duruyomuş bikaç parça kıyafetim ve nevresim takımım:))) annem saklamış...ben de kısmetse kızıma giydiricem... geçenlerde gittiğimde verdi bana da annem...
hatıra oluyo ne güzel demi...bende kızımın ilk cicilerinden bikaçını saklıcam inş...
bende çokk acıktımmmmmmmmm......ama canım yaramaz bişiler yemek istioo
canım tam ölçülü tarif verememm ben göz kararı yapıyorum...ve beğeniliyor istersen vereyimm...

sedacım eskişehire gittin mi? geçmişe bakamadım da gittiysen nasıldı?

evet canım gittik geldikk.
eskişehir çok soğuktu onun dışında güzeldi.her yer ışıl ışıldıı.sokaklar rengarenktii.çok dışarda gezmedik ee malum ben hamile arkadaşın çocuğu var küçük derken hep kapalı yerlerdeydik..size çookk selamı var eskişehirinnnn :34
:

yeni yaşın hayırlı olsun canım...eşin ve oğluşunla nice güzel sağlıklı yıllar inş...maşallah ne hoş bi doğum günü olmuşş...

ben de bilmiyorum canım hatta kayınvalidem bugun koymuş kabak bende yapıım diyodum bulursan bana da gönderirmisin

bir kilo dilimlenmiş kabak
iki bardak toz şeker

Yapılması
akşamdan kabak dilimlerini yıkayın ve süzün
tencere içine dizin, üzerine iki bardak toz şekeri yayın
kapağı kapayın ve bir gece boyu bekletin, sabah ocak üzerine alın
tencere kapağını kapayın, kısık ateşte
kabak dilimleri yumuşayıncaya kadar 'buhar çıktıktan sonra, bir saat' pişirin
soğutun, kaymak ya da ceviz içi ile gönlünüzce servis edin.
Tarif bizden yapması sizden, hadi kolay gelsin.
cnm bunu buldum bi deneyelim bakalım nasıl olacak... inş. güzel olur...ya kimisi diyo akşamadan şekere yatırın,kimisi de gerek yok akşamdan şekere yatırmaya...ama ben yatırcam...gidip tencereye koyup geleyim...

sağol teyzesi...

ayy doğum günün kutlu olsunn

waayy beeee nasıl güzel bir kutlama öyleee.afferim eşine maşallahhh.ne güzel süprizler yapmış hemde bir değil iki değiilll çok şanslısın

yeni yaşın hayırlı olsun canım...eşin ve oğluşunla nice güzel sağlıklı yıllar inş...maşallah ne hoş bi doğum günü olmuşş...

ayy doğum günün kutlu olsunn

waayy beeee nasıl güzel bir kutlama öyleee.afferim eşine maşallahhh.ne güzel süprizler yapmış hemde bir değil iki değiilll çok şanslısın

çok teşekkür ederimm. benim eşim bi ilginç bazen öyle şeyler yapıyorki bu adam çok kalos diyorum bazende beni öyle şaşırtıyoki ben bu adamı deli gibi seviyorum diyorum ama gerçekten çok keyifli bir gündü. darısı siz güzel annelerin başına, hemde daha daha güzelleri başınıza. çünkü biz annişler herşeyin en güzelini hak ediyoruz değil mi :82:

valla ben kabakları bir gece öncesinden şekerliyorum o sabaha kadar sulanıyor.sonra o suyuyla pişiriyorum.hatta bide fırına sürüncede güzel oluyor.çok yapmadım ama 1-2 kere yaptım ben
teşekkürler cnm.. ben de akşamdan yatırayım bari,bir kilo kabağa 2,5 su bardağı şeker koysam çok mu olur acaba?
olur tabiki dnenmiş olması daha ii olur...akşamdan şekere yatırıyomusun peki?

feeble doğum günün kutlu olsun canım çok güzel bi gün geçirmişsin ne güzel!!

sedacım bizde arada gidiyoruz eşimin arkadaşları var çok seviyorum ben yaa cıvıl cıvıldır orası

ben çıkıyorum arkadaşlar ben yatmadan kızım yatmıcak gibi kızım ve ben öpüyoruz hepinizi ii uykularr!!!
:79:

ayyyy çok kibarmış eşin:)))) ne güzel bi kutlama olmuş...eşinle ve bebişinle nice güzel sağlıklı mutlu huzurlu yıllara inş. cnm,doğum günün kutlu olsun....

saol gülcancım ben de akşamdan yatırılıyo die biliyorum yatır sende sabaha kadar sulanır ama ben şimdi yapamıcam uykum geldi yarın akşam yapıım artık teşekkürler sana kolay gelsin şimdiden ii geceler öptüm canım

maşallahhhsüper bi doğumgünü olmuş..bravo eşine....

teşekkürler cnm.. ben de akşamdan yatırayım bari,bir kilo kabağa 2,5 su bardağı şeker koysam çok mu olur acaba?

olur tabiki dnenmiş olması daha ii olur...akşamdan şekere yatırıyomusun peki?

evet canım akşamdan yatırmayınca güzel olmaz ki kabak tatlısı kızlarda yazmış şekere yatırınca o kendi suynu salıyo onda pişiriyosun zaten bişeyi yok yanı...
üzerine krem şantili yapmıştım bi kere ama klasik olan daha güzel oluyo....

kızlar belim çok ağrıdı inceden inceden sızlıo sancıyoo ben gidim bi doğru düzgün uzanayım uyuyamazsam falan gelirim hadi hoşçakalınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…