slm canım evet yaa bende seni görmüyorum bayadır gündüzleri evde olunca gündüz giriyorum artık akşamları eşim bozuk atıyo biraz sende akşam giriyosun heralde ondan pek karşılaşamadık galiba
biz iiz kızımla büyüdü artık yoruyo beni hazırlıklarla uğraşıyorum sen nasılsın kıznla izne ayrıldın mı?
kızlarr yaa kabak tatlısı yapmayı düşünüyorum da...yapan , deneyen,güzel bir tarif verebilecek olan var mı? baktım netten ama deneyen birinin tarifi daha ii olur die düşündüm...
kızlarr yaa kabak tatlısı yapmayı düşünüyorum da...yapan , deneyen,güzel bir tarif verebilecek olan var mı? baktım netten ama deneyen birinin tarifi daha ii olur die düşündüm...
ay canım valla izmirin en güzel yerindesin ne güzel tadını çıkar...ben çok özlüyorum oraları valla...canım benim eşim elektrik& haberleşme mühendisi...hoşgelmişsinizzzz,biz iiz kızımla,bugün karşıyakanın altını üstüne getirdik,denize nazır oturduk tatlımızı yedik, bi kaç cici daha aldık kızımıza,gezdik gezdik geldik,pek mutlu oluyoruz dışarı çıkınca:))ama şu an sırtımız ağrıyo birazcık..kıpır kıpırız maşallah,siz nasılsınız? cnm senin eşin ne iş yapıo?ben de sürekli nöbetlerden şikayetçi oluyorum da...
hatıra oluyo ne güzel demi...bende kızımın ilk cicilerinden bikaçını saklıcam inş...benim de duruyomuş bikaç parça kıyafetim ve nevresim takımım:))) annem saklamış...ben de kısmetse kızıma giydiricem... geçenlerde gittiğimde verdi bana da annem...
bende çokk acıktımmmmmmmmm......ama canım yaramaz bişiler yemek istiooIyi akşamlarr kıslarr bi geçmişi okuyayım dedim ama maşallahınız var haniiiBitmicek.doğuran yok dimii :26: Yaa karnımm acıkttıııııııııııııııııııııı
Melocum raharsızlanmışsın sanırım geçmiş olsunn.başla bişi varmı okuyamadım amaa.
canım tam ölçülü tarif verememm ben göz kararı yapıyorum...ve beğeniliyor istersen vereyimm...kızlarr yaa kabak tatlısı yapmayı düşünüyorum da...yapan , deneyen,güzel bir tarif verebilecek olan var mı? baktım netten ama deneyen birinin tarifi daha ii olur die düşündüm...
sedacım eskişehire gittin mi? geçmişe bakamadım da gittiysen nasıldı?
yeni yaşın hayırlı olsun canım...eşin ve oğluşunla nice güzel sağlıklı yıllar inş...maşallah ne hoş bi doğum günü olmuşş...selam kızlarrr
ben bugün çok mutluyum. doğum günümdü bugün. sabah kalktım, banyoya girdim, baktım dolabın üstünde bir kutu. açtım ki çok güzel bir ipek eşarpsonra mutfağa gittim, kahvaltı hazır, sofra kurulmuş, masanın üstünde bir kutu daha açtım baktım polo cüzdan sarıldım kocaman kocişime çok sevindim ben dün akşamda elinde bi paketle gelmişti onun içindende bebeğin güncesi çıktı. sonra kahvaltımızı yaptık dışarı çıktık, anneciğimle babacığım doğum günü hediyesi olarak ayakkabı alayım diye para göndermişlerdi gittik ayakkabımızı aldık. sonra kocişimle güzel bir yemek yedik sonra tüm kayseriyi yukarıdan izleyebileceğimiz güzel bir cafeye götürdü beni. oturup kahvelerimizi yudumlarken bir adam geldi başladı keman çalmaya ardındanda kocaman bir pasta getirdi garson, loş bir ışık zaten mumlarımı üfledim, kemanımı dinledim ve çokkkk mutlu oldummmm oğluşumda pastayı yiyince bir tepik attı tam oldu keyfim işte böyle sizler ne yaptınız okuyamadım geçmişi öyle birikmişkiii....
ben de bilmiyorum canım hatta kayınvalidem bugun koymuş kabak bende yapıım diyodum bulursan bana da gönderirmisin
canım yaa bizde yapmadık kızıma oda kendi evimiz olduğu halde yapmadık nasılsa 6.-8. ay gibi ayırcaz o zaman yapalım dedik bi park yatak aldık odamıza yaza güzelce düzeriz inş kızımızın odasını o sağlıklıa gelsin de ama ben de çok özeniyorum böyle odaları görünce
bu arada mucizecim odan çok güzelmiş canım ii günlerde kullansın bebişin
selam kızlarrr
ben bugün çok mutluyum. doğum günümdü bugün. sabah kalktım, banyoya girdim, baktım dolabın üstünde bir kutu. açtım ki çok güzel bir ipek eşarpsonra mutfağa gittim, kahvaltı hazır, sofra kurulmuş, masanın üstünde bir kutu daha açtım baktım polo cüzdan sarıldım kocaman kocişime çok sevindim ben dün akşamda elinde bi paketle gelmişti onun içindende bebeğin güncesi çıktı. sonra kahvaltımızı yaptık dışarı çıktık, anneciğimle babacığım doğum günü hediyesi olarak ayakkabı alayım diye para göndermişlerdi gittik ayakkabımızı aldık. sonra kocişimle güzel bir yemek yedik sonra tüm kayseriyi yukarıdan izleyebileceğimiz güzel bir cafeye götürdü beni. oturup kahvelerimizi yudumlarken bir adam geldi başladı keman çalmaya ardındanda kocaman bir pasta getirdi garson, loş bir ışık zaten mumlarımı üfledim, kemanımı dinledim ve çokkkk mutlu oldummmm oğluşumda pastayı yiyince bir tepik attı tam oldu keyfim işte böyle sizler ne yaptınız okuyamadım geçmişi öyle birikmişkiii....
yeni yaşın hayırlı olsun canım...eşin ve oğluşunla nice güzel sağlıklı yıllar inş...maşallah ne hoş bi doğum günü olmuşş...
ayy doğum günün kutlu olsunn
waayy beeee nasıl güzel bir kutlama öyleee.afferim eşine maşallahhh.ne güzel süprizler yapmış hemde bir değil iki değiilll çok şanslısın
teşekkürler cnm.. ben de akşamdan yatırayım bari,bir kilo kabağa 2,5 su bardağı şeker koysam çok mu olur acaba?valla ben kabakları bir gece öncesinden şekerliyorum o sabaha kadar sulanıyor.sonra o suyuyla pişiriyorum.hatta bide fırına sürüncede güzel oluyor.çok yapmadım ama 1-2 kere yaptım ben
olur tabiki dnenmiş olması daha ii olur...akşamdan şekere yatırıyomusun peki?ay canım valla izmirin en güzel yerindesin ne güzel tadını çıkar...ben çok özlüyorum oraları valla...canım benim eşim elektrik& haberleşme mühendisi...
çiğlideyiz cnm aslında ama karşıyaka yakın olduğu için genelde oralardayız...
hatıra oluyo ne güzel demi...bende kızımın ilk cicilerinden bikaçını saklıcam inş...
aynen ben de ilk bi kaç kıyafetini saklamayı düşünüyorum,ilk saç bandını ilk ayakkabısını falan...
bende çokk acıktımmmmmmmmm......ama canım yaramaz bişiler yemek istioo
ben bugün fazlasıyla yaramazlık yaptığım için sütle geçiştirmeye çalışıorum...
canım tam ölçülü tarif verememm ben göz kararı yapıyorum...ve beğeniliyor istersen vereyimm...
selam kızlarrr
selam kızlarrr
teşekkürler cnm.. ben de akşamdan yatırayım bari,bir kilo kabağa 2,5 su bardağı şeker koysam çok mu olur acaba?
olur tabiki dnenmiş olması daha ii olur...akşamdan şekere yatırıyomusun peki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?