2011 Şubat Anneleri

hoşgelmişsinizzzz,biz iiz kızımla,bugün karşıyakanın altını üstüne getirdik,denize nazır oturduk tatlımızı yedik, bi kaç cici daha aldık kızımıza,gezdik gezdik geldik,pek mutlu oluyoruz dışarı çıkınca:))ama şu an sırtımız ağrıyo birazcık..kıpır kıpırız maşallah,siz nasılsınız? cnm senin eşin ne iş yapıo?ben de sürekli nöbetlerden şikayetçi oluyorum da...

ay benimkilerde duruyo...elbiselerim,yorganım,battaniyem...annemlerde getirirler...eşiminkilerde duruyoo hatıra olsun diye bi kaç parça getirdik evimize

benim de duruyomuş bikaç parça kıyafetim ve nevresim takımım:))) annem saklamış...ben de kısmetse kızıma giydiricem... geçenlerde gittiğimde verdi bana da annem...

kızlaarrr üstünden kaç gün geçti ama o arada ben yoktum

naptınız bakim yılbaşında 2011 e nasıl girdiniz

biz akşam yemeğine kayınvalidemlere gittik.biz gelmeden kayınpederim bissürü huysuzluk yapmış yine kayınvalidemi üzmüşş kadıncağız bi tuhaftı noldu falan dedim ağlamaya başladııı.ayy nasıl üzüldümm anlatamam.okadarda yemekler yapmışş yorulmuşş üzmüş kayınpederimde onu sinir oldumm.napıcamı şaşırdımm.bissürü şebeklik ettim kadının keyfini yerine getirmek için.havadaki gerginliği dağıtcam diye bin takla attım.eşimede demedim o görmemişti.şimdi onuda sinirlendirip üzmeyeyim dedim.napacakki babasınımı fırçalıycak.yıllardır değişmemiş bu saatten sonramı değişecek

işte saat 11 e kadar ordaydıkk.tombala bile oynadık 11 den sonra evimize geldik.benimki yattı hemen zaten.bende 1 gibi yattım uyudumm.hayret uyudum valla 4e kadar oturmadımm

böyle girdik işte biz yeni yılaa öyle bi atraksiyon yok yaneee

bizde de bişey yoktu...eşimin arkadaşı çağırdı,onlara gittik..4 kişydik...yemek,çay ,kahve,pasta, meyve derken saat 12 oldu ...bol muhabbet iiydi...saat iki buçuğa kadar oturmuşuz orda...eve geldiğimizde 3tü..yarım saatte evde oyalandık...sonra doğru yatağa...

selam kızlar bugun ben evden çıkamadım çok halsizdim karnmın altı agrıdı filan yılbasındada annemlere gittik 11 den sonra ewe gectık havai fişekleri izledik filan.

cnm çok güzel hepsi de...bebişin inş. sağlıcakla büyür bu odada... bizim bi odamız yok( biz seneye yapmayı düşünüyoruz...o yüzden hoşumuza gidiyo böyle sizinkileri görünce...

beğenmene çok sevindim,sen daha güzelini yaparsın inşllahh...

ama bende şimdi düşünmeye başladım,acelemi etim diye,6ay bizim odamızda kalır heralde,park yatak aldık onun için,belki de sonra oda yapmak daha mantıklı,ama heves ettik kısacası...

slm bayanlar bizde kayınvalidemlerden geldik biraz size bakim dedim kızım durmuyo maşallah uyutmıycak gibi
biz de yılbaşında biricik kocamlaydık yedik içtik bi ara msnde annemlerle görüştük 2 ye kadar oturduk kızmda uyumadı güzeldi bence seneye inş kızımla gircez yeniyıla

| Arkadasin Nicki | Yasin sayisi |
| Nurberra | 5 | okundu
| too_be | 2 | okundu
| imp | 1 | okundu
| moonsun82 | 1 |
| dillerim lal | 1 | okundu
| SuRMeLi | 1 | okundu
| miss_teacher | 1 |
| nesli81 | 2 |
| buket111 | 5 | okundu
| dilekcengiz | 3 |
| nur_45 | 4 | okundu
| manikk | 2 | okundu
| sorgunlu66 | 12 | okundu
| burcuuu | 1 | okundu
| Toplam : | 41 |
| Kalan : | 0 | |

Son düzenleme:
Iyi akşamlarr kıslarr bi geçmişi okuyayım dedim ama maşallahınız var haniii Bitmicek.doğuran yok dimii :26: Yaa karnımm acıkttıııııııııııııııııııııı
Melocum raharsızlanmışsın sanırım geçmiş olsunn.başla bişi varmı okuyamadım amaa.

cnm çok güzel hepsi de...bebişin inş. sağlıcakla büyür bu odada... bizim bi odamız yok( biz seneye yapmayı düşünüyoruz...o yüzden hoşumuza gidiyo böyle sizinkileri görünce...

canım yaa bizde yapmadık kızıma oda kendi evimiz olduğu halde yapmadık nasılsa 6.-8. ay gibi ayırcaz o zaman yapalım dedik bi park yatak aldık odamıza yaza güzelce düzeriz inş kızımızın odasını o sağlıklıa gelsin de ama ben de çok özeniyorum böyle odaları görünce
bu arada mucizecim odan çok güzelmiş canım ii günlerde kullansın bebişin

slm cnm,ne zamandır karşılaşamıyoruz seninle...iisinizdir inş..

evet cnm dediğin gibi insan heves ediyo,nasıl olsa olacak niye yapmayasın ki...biz de park yatak aldık 1 yaşına kadar yatar bizim yanımızda die düşünüyoruz...o yüzden sonra yapalım dedik... bi de maddi yönden de biraz sıkışığız,acele etmeyelim dedik o yüzden...

slm cnm,ne zamandır karşılaşamıyoruz seninle...iisinizdir inş..

slm canım evet yaa bende seni görmüyorum bayadır gündüzleri evde olunca gündüz giriyorum artık akşamları eşim bozuk atıyo biraz sende akşam giriyosun heralde ondan pek karşılaşamadık galiba
biz iiz kızımla büyüdü artık yoruyo beni hazırlıklarla uğraşıyorum sen nasılsın kıznla izne ayrıldın mı?

yaa benim de bu saatlerde çok karnı acıkıyo, gidip bi bardak süt içeyim bari de tutsun biraz...valla ben de ara ara giriyorum ve geçmişi okumadan dalıorum buraya genelde..ama yoktur heralde doğuran...

ben kaçtım kızlar fırsat bulursam yine bakarım size öptüm hepinizi

valla geçmişe giren çıkamıyoooo

aynen kızlar bizde yapmadık.zaten bu havaylada yapamazmışız baksana bi park yatak alana kadar canımız çıktı eşimle iyice birbirimize girerdik heraldee.böyle ağırkanlılıkla bitmezdi o işler

çocuk odasında bizim bi ranzayla dolap var.dün eşim laf arasında bi inciler döktürdü neymiş o ranzayı oyun alanı yapacakmış nasıl becerekse altı yatak olacakmış üstü oyun yeri olacakmış ayy Allahımm çocuğu tepe taklak yere düşürcekk.çok üstüne gitmedim projesi daha kafasındaymış olgunlaşmamışmışşş hehe diyiverdim bozmayayım didim.ozaman sen planını çiz sonra konuşuruz dedim.oda faslında sağlam kafa rahat bir dönem olmalıki eş,m,n bu zihni sinir projeleriyle başedebileyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…