saol gülcancım ben de akşamdan yatırılıyo die biliyorum yatır sende sabaha kadar sulanır ama ben şimdi yapamıcam uykum geldi yarın akşam yapıım artık teşekkürler sana kolay gelsin şimdiden ii geceler öptüm canım
evet canım akşamdan yatırmayınca güzel olmaz ki kabak tatlısı kızlarda yazmış şekere yatırınca o kendi suynu salıyo onda pişiriyosun zaten bişeyi yok yanı...
üzerine krem şantili yapmıştım bi kere ama klasik olan daha güzel oluyo....
teşekkürler cnm.. ben de akşamdan yatırayım bari,bir kilo kabağa 2,5 su bardağı şeker koysam çok mu olur acaba?
olur tabiki dnenmiş olması daha ii olur...akşamdan şekere yatırıyomusun peki?
ii uykular cnm bebişnle...tatlı rüyalar gör bakalım...
ok cnm gittim şekere yatırdım geldim...inş. güzel olur...1 kiloya 2 su bardağından biraz daha fazla koydum inş. çok gelmez şekeri...kocişim kabak tatlısı hastası,çok seviyo,bakalım artık inş. ii olur çok basitmiş yaa aslında...
yeni yaşın hayırlı olsun canım...eşin ve oğluşunla nice güzel sağlıklı yıllar inş...maşallah ne hoş bi doğum günü olmuşş...
ayy doğum günün kutlu olsunn
waayy beeee nasıl güzel bir kutlama öyleee.afferim eşine maşallahhh.ne güzel süprizler yapmış hemde bir değil iki değiilll çok şanslısın
feeble doğum günün kutlu olsun canımçok güzel bi gün geçirmişsin ne güzel!!
sedacım bizde arada gidiyoruz eşimin arkadaşları var çok seviyorum ben yaa cıvıl cıvıldır orası
ben çıkıyorum arkadaşlar ben yatmadan kızım yatmıcak gibi kızım ve ben öpüyoruz hepinizi ii uykularr!!!
:79:
ayyyy çok kibarmış eşin:)))) ne güzel bi kutlama olmuş...eşinle ve bebişinle nice güzel sağlıklı mutlu huzurlu yıllara inş. cnm,doğum günün kutlu olsun....
maşallahhhsüper bi doğumgünü olmuş..bravo eşine....
ok cnm teşekkürler...basit canım...pişirirken tadına bakarsın eğer çok tatlı gelirse üzerine biraz su ilave eder tencerenin kapağını açık bırakaıpp suyunu çekmesini sağlarsın....benim eşimde çok sver
herkese iyi gecelerrrrr,bel ağrım geçti fakat sabahtan beri kasılmaktan patlar hale geldim,karnım taş gibi,birde aşağı doğru baskı hissi varki dayanılmaz,sanki karnımın içi yara olmuş gibi rahatsızlık var sürekli tuvalete gidip geliyorum,son ayda her türlü pürüz çıkar oldu iyice
demin kötü bi haber aldım,bi tanıdığım 6 aylık hamileydi,meğerse bebeğin göbek kordonu plesentasından kopmuş bebek ölmüş,sezeryan doğum ile bebeği almışlar çok üzüldüm,hayatımdada ilk defa böyle bişey duydum tüylerim ürperdi,böyle bişey duyanınız varmı,kadın için çok ama çok yıpratıcı bir durum ve süreç,Allah sabır versin
yaw susun gece gece tatlı tarifleri verip aklımı bulandırmayın,zaten sürekli bişeyler yemek istiyorum,canım çekecek şimdi:)
hoşgeldin güzelim aynı kasılmadan bende şikayetçiyim 3 gündür .yarın sabah doktora gitcem.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun .ben de sabah bir yazı okudum doğuma gitiğinde bebeğinin ölü olduğunu öğrenmiş kızcağız.sırf bu yüzden normal doğumdan vazgeçecem sanırım son haftalarda risk daha da çok artıyor sanırımherkese iyi gecelerrrrr,bel ağrım geçti fakat sabahtan beri kasılmaktan patlar hale geldim,karnım taş gibi,birde aşağı doğru baskı hissi varki dayanılmaz,sanki karnımın içi yara olmuş gibi rahatsızlık var sürekli tuvalete gidip geliyorum,son ayda her türlü pürüz çıkar oldu iyice
demin kötü bi haber aldım,bi tanıdığım 6 aylık hamileydi,meğerse bebeğin göbek kordonu plesentasından kopmuş bebek ölmüş,sezeryan doğum ile bebeği almışlar çok üzüldüm,hayatımdada ilk defa böyle bişey duydum tüylerim ürperdi,böyle bişey duyanınız varmı,kadın için çok ama çok yıpratıcı bir durum ve süreç,Allah sabır versin
valla cnm ben de duymamıştım hiç böyle bişey...allah sabır versin arkadaşına,çok zordur heralde yaa...benim de bugün fıldır fıldır gezerken kasıklarıma sürekli baskı yaptı benim zilli:)) dedim gezerken doğurmasam bari:))dediğin gibi bazen taş gibi oluyo...bazen de önceki haftalara göre iice bi hareketsizleşiyo,uyuyo heralde diyorum,aklıma kötü bişey getirmemeye çalışıorum artık napiim,sonra başlıo içerde tepikler atmaya,ondan sonra keyfim yerine gelio benim de...
yarın buyur gel cnm,beklerim:))
normal bu kasılmalar anlaşılan ama ben emin olamadım yarın gidiyorum doktora.çok sıklaştı sanki benim.bilemedim.bakacaz artık.geçen sefer bebek hareketlerini az hissediyorum diyip nstye girdiğimde kızım tekmeyle yıkmıştı ortalığı :))ama ondan önce çivi gibiyim birşeyim yok diyordum suyum az diye doktor korktu ulatrasona bakınca.panik yapsan bitürlü yapmasan bitürlüvalla cnm ben de duymamıştım hiç böyle bişey...allah sabır versin arkadaşına,çok zordur heralde yaa...benim de bugün fıldır fıldır gezerken kasıklarıma sürekli baskı yaptı benim zilli:)) dedim gezerken doğurmasam bari:))dediğin gibi bazen taş gibi oluyo...bazen de önceki haftalara göre iice bi hareketsizleşiyo,uyuyo heralde diyorum,aklıma kötü bişey getirmemeye çalışıorum artık napiim,sonra başlıo içerde tepikler atmaya,ondan sonra keyfim yerine gelio benim de...
hoşgeldin güzelim aynı kasılmadan bende şikayetçiyim 3 gündür .yarın sabah doktora gitcem.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun .ben de sabah bir yazı okudum doğuma gitiğinde bebeğinin ölü olduğunu öğrenmiş kızcağız.sırf bu yüzden normal doğumdan vazgeçecem sanırım son haftalarda risk daha da çok artıyor sanırım(
hakkında hayırlısı olsun cnm da,eğer o bebişin bu dünyada yiyecek ekmeği varsa,allah onun nasibini verdiyse,bişicik olmass allahın izniyle,bence kendini şartlandırma derim,naçizane fikrim tabi benim...
normal bu kasılmalar anlaşılan ama ben emin olamadım yarın gidiyorum doktora.çok sıklaştı sanki benim.bilemedim.bakacaz artık.geçen sefer bebek hareketlerini az hissediyorum diyip nstye girdiğimde kızım tekmeyle yıkmıştı ortalığı :))ama ondan önce çivi gibiyim birşeyim yok diyordum suyum az diye doktor korktu ulatrasona bakınca.panik yapsan bitürlü yapmasan bitürlü(
hoşgeldin güzelim aynı kasılmadan bende şikayetçiyim 3 gündür .yarın sabah doktora gitcem.hakkımızda hayırlısı ne ise o olsun .ben de sabah bir yazı okudum doğuma gitiğinde bebeğinin ölü olduğunu öğrenmiş kızcağız.sırf bu yüzden normal doğumdan vazgeçecem sanırım son haftalarda risk daha da çok artıyor sanırım(
amin canım ya,nasib...
keyifleri nasıl isterse öyle davranıyor bu veletler:) hiç takma kafana,geçen benimkide baya durgundu,şimdilerde kudurdu 2 gündür iflahımı kesti hareketleriyle
tatlı hazırmı bari,geldiğimde boşa gelmiş olmim:)
cnm tabiki normal artık bu kasılmalar...sırt ağrıları falan...artık tuvalete taşınıcam bi de yaa:)) dışarı çıkmaya korkuyorum yine tuvaletim gelecek die,gelen de bişey olsa,minnacık bişeyben pozitif düşünmeye çalışırım hep,hamileliğimn ilk gününden beri olumsuz hiç bişey düşünmedim,çok şükür herşey çok normal gidiyo,maşallah...bazen pinpiriklik edince herşey daha da ters gidiyo (
haklısın canım.olacağın önüne geçemeyeceğimize göre
mapucci bu arada sizinkiler gelmedi galiba??
çok olmuş güzelim sen gelmeyeli üç bebişimiz geldii bile :))hep birbirimize dua ediyoruz zaten hayırlısı olsunSelam kizlar, ben geldim yaklasik 4 ay olacak heralde buraya ugrayamayali. Nasil gecti anlamadim su 4 ay. Ama son 4 hafta birturlu gecmiyor!!! Hepinizin hamileleligi ilarlemis, yaklasiyorsunuz mutlu sona. Benim 26 gunum kaldi Allah izin verirse.
Soyle goz gezdirdim yazilanlara herkeste ayni seyler oluyor sanki. Duygusallik. Bendede bolca var ve her seferinde aglamak geliyor icimden. Sizlerle paylasmak istedim bunu cunku ancak beni benim gibi olanlar anlar :))) Bebegimiz buyuyor cok sukur. Iki hafta sonra ultrasonumuz var, bana dua edin arkadaslar bebegimin sagligi ve kilosu normal ciksin. Herkes karnimin kucuk oldugundan bahsediyor. Biraz moralim bozuluyor buna. Aslinda doktorum normal diyor hersey, ama insan bu duygusallikla en ufak seyi dahi kafasina takabiliyor gunlerce. Ama sunu ogrendimki hicbir hamile bayana yorum yapmicam bundan sonra, ya iyi desende aliniverirler valla bu hormonlar yokmu:)))
Neyse arkadaslar sizlerle sohbet guzeldi. Beni merak edeniniz olduysa ben iyiyim cok sukur dogumu bekliyorum heyecanla. Sanirim ilk dogumu ben yapacagim. Tabii benden once dogumu gerceklesen olmadiysa! Bana dua edin arkadaslar, butun iyi dileklerim ve dualarim sizinle. Bu arada iyi yillarrr hepinize :))))
Selam kizlar, ben geldim yaklasik 4 ay olacak heralde buraya ugrayamayali. Nasil gecti anlamadim su 4 ay. Ama son 4 hafta birturlu gecmiyor!!! Hepinizin hamileleligi ilarlemis, yaklasiyorsunuz mutlu sona. Benim 26 gunum kaldi Allah izin verirse.
Soyle goz gezdirdim yazilanlara herkeste ayni seyler oluyor sanki. Duygusallik. Bendede bolca var ve her seferinde aglamak geliyor icimden. Sizlerle paylasmak istedim bunu cunku ancak beni benim gibi olanlar anlar :))) Bebegimiz buyuyor cok sukur. Iki hafta sonra ultrasonumuz var, bana dua edin arkadaslar bebegimin sagligi ve kilosu normal ciksin. Herkes karnimin kucuk oldugundan bahsediyor. Biraz moralim bozuluyor buna. Aslinda doktorum normal diyor hersey, ama insan bu duygusallikla en ufak seyi dahi kafasina takabiliyor gunlerce. Ama sunu ogrendimki hicbir hamile bayana yorum yapmicam bundan sonra, ya iyi desende aliniverirler valla bu hormonlar yokmu:)))
Neyse arkadaslar sizlerle sohbet guzeldi. Beni merak edeniniz olduysa ben iyiyim cok sukur dogumu bekliyorum heyecanla. Sanirim ilk dogumu ben yapacagim. Tabii benden once dogumu gerceklesen olmadiysa! Bana dua edin arkadaslar, butun iyi dileklerim ve dualarim sizinle. Bu arada iyi yillarrr hepinize :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?