2011 Şubat Anneleri

bişeycik olmazz allahın izniyle bebeğe de...herkesin vücudu farklı,herkesin doğumu farklı olacak diye düşünüyorum,aslında ebeler drlardan daha iiler bu konuda ama uzman bir dr da olmalı tabiki doğumda..

allah kavuştursun cnm...artık herkesin sıklaştı heralde kasılmaları...bence de çok takma kafana cnm...ben öyle yapıorum... umarım kağan da iileşmiştir...

yok cnm doğduğum saati günü falan bilio da işte kaçıncı haftada doğduğumu bilmiyo yaa...dimi eskiler doğa olaylarıyla bağdaştırırmış çocuklarının doğumlarını,babannem rahmetli babamın yağmurlar yağarken çimenler çıkarken doğduğunu söylerdi diyorum anne benim kız mı erkek mi olacağımı bilmeden nasıl hazırlık yaptın peki..eskiden hazırlık mı vardı sizin yaptığınız gibi diyo..bir iki şey aldık onları giydiniz,sonra sonra aldık artık diyo...biz şimdiden herşeyi almak için çıldırıyoruz resmen:)))

kızlar iyi geceler,eşim sabah erkenden uyanıp işe gidecek ben gideyim ufaktan,kasılmalarımda halen devam ediyor patlayacam artık her kasılmada tuvaletim geliyor,yumuşasa artık karnım ya :S

hayırlı geceler Allah rahatlık versin...

sana da ii geceler cnm...ben de kaçıorum millet herkeslere tatlı rüyalar....

Cnm sağolasın, ben kağanda erken doğum riski yüzünden resmen panik atak gibi telaşlı yaşıyodum kasılmalarımı, bunda rahatım , rahat olduğum için daha sakin ve düzenli geçiyor hamişliğim sanırım,
Ay odoğum zamanlarını bende çok duyuyorum buralarda cnm ya, oraklar biçilirken, kış doksanına gelmeden, falancanın evi yandığında vs .... eskiden öyle deniyormuş,
Dedem annemlerinkkini doğduklarında kuran içine yazmış kaybolmasınlar diye

allah kavuştursun bu kasılmalar hepimizd var anlaşılan.beni korkuttu yarın doktora gidiyorum ben de :)))

sağolasın cnm inş., evet vücutlar doğuma hazırlanıyor artık yavaş yavas, gidersen için rahatlar cnm bebeğinide görmüş olursun

Gunaydin kizlar
Burda suan saat 5 ve ben her uyudugumda kabuslarla uyaniyorum. Ben uyurken biri birsey desin hemen Merte birsey oldu saniyorum. Panik atak oldum iyice yaa

Gece kiz cocugu gordum ruyamda yürüyordu poposu kanlar içindeydi uyandim kendime gelemedim
Sonra yattim kizkardesim uykusunda konustu abla kafasi nerde bebegin diye soylendi
Sonra daha yenide abim ise giderken yengeme birsey demis hemen kalktim noldu birseymi oldu demisim

Off neyseki Merti kameradan izliyoruz burdanda içimiz rahatliyor

Bu arada kizlar benim bacaklarimda adet sancisi gibi sanci oluyor. Kasilmalarim iyice artti acaba yoruluyorum ondan mi oluyor ki kizim erken dogmasinnnn kaldiramam sanirim. Allahim yardim eder ama iste psikolojim iyi degil

Bu sayfa bebeklenmis ne guzel:))) Darisi bizim basimiza. Dogan bebeklerde umarim coook sagliklilardir. Onlari ve ailelerini tebrik ediyorummm:)))

Seinle aramizda yaklasik 10 gun var! Allah hepimize kolaylik versin. Heyecan dorukta :))) Duygusallikta dipleri yasiyoruz ama bunlar gecici. Hormanlar utansin:))) iyi dilekleriniz icin tesekkurler...

günaydın kızlarr!!
babamızı uğurladıktan sonra yatmadık hoş kızım uyanmadı daha
ankara çok mu soğuk yoksa ben mi üşüyorum anlamadım kat kat giyindim ısınamadım gitti kimsecikler gelmemiş daha ben gidip yatağı toplayım bari

Kızlaaar Günaydın. Yeni yılın ilk pazartesisi... Tabi benim gibi çalışanların pazartesisi. Artık çalışmak gerçekten zor oluyor keşke yarım gün çalışsam :)) Bugün oğlum kıpır kıpır :)) hiç sabahtan bu kadar hareketli olmazdı neşeli galib abugün. Birde dün bütün gece doğumu düşündüm herhalde ondan onu da uyutmadım :)) Şaka bi yana herkese hayırlı uğurlu en önemlisi sağlıklı bebişlerimize kavuştuğumuz güzel bir yıl diliyorum. Hepimizin yeni yıldan dileği aynı herhalde :))
Ben 31.12 itibariyle geçmişi okuyamdım şimdi ona dönüyorum.

günaydın. ankara gerçekten soğuk özellikle gece çok soğuk oluyor ben de donuyorum... kocişim yanımda olsaydı ısıtırdı ama... az kaldı sabredicez artık...

gunaydın kızlar yenı bır bebısmı gledı aramıza cuma oglenden berı gıremedım kacırdım
günaydın canım ilknur doğum yapmış cuma akşamı söyledi galiba

günaydın. ankara gerçekten soğuk özellikle gece çok soğuk oluyor ben de donuyorum... kocişim yanımda olsaydı ısıtırdı ama... az kaldı sabredicez artık...

ayyy canım ya ailenin yanındamısın neyse az kaldı artık kocana da bebeşini de kavuşursun inş

ılknur bebısınız cok sukur saglıkla sıhhatle dunyaya gelmıs erken bıle olsa allah analı babalı buyutsun ıns
darısı basımıza ama zamanında :)

kızlar hala uyanamdınız mı yaa
çamaşırımı attım yemeklerimi de ocağa koydum pekmezimi içtim ohh rahatım
kızımın cicilerini ütülicem bugun çok heyecanlı

Günaydın Kızlar.. Artık Korkuyorum Bebekler Tek Tek Gelmeye Başladı Bir Gece Ansızın Gelebilir Yani :}

Oğlumu Merak Ediyorum 4 Boyutlu Ultrason Çektirmek İstiyorum Hastanemde 22. Haftada Çektirmiştim Yarım Dakika Falandı Ama Biraz Uzun Bi Dvd Almak İstiyorum İstanbul Avrupa Yakasında Bayan Doktor Olan Biyer Önerebilir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…