ben de aynısını düşünüyorum canım kendim açımdan annem fazla kalamaz .başkasına da muhtaç olmak istemem .hemn kalkayım ayağa da bebeğime bakayım istiyorum.anne açısından çok iyi de bebek açısından riskleri beni korkutuyor.çok olumsuz örnek var bu konuda.uzman bir elde olmak belki güvence olabilir ama yinede riskli
İyi geceler hatunlar
Veee gelelim banaaa,
Eşimi uğurladım, haftaya kadar görüşemicez yeniden
bugün yaklaşık 10 -15 sefer kasılmam oldu, yalancı doğum sancısı diye düşündüğümden üstüne olmadım
Yarın randevu alıcam salı gününe kağanı kontrol amaçlı çıkartıcam dr a bakalm boğazlar ne durumdaymış
bizden haberler böyle
gülcan annen iyiki evler yayladayken doğdun dememiş:) bide öyle şeyler vardırya,cemre toprağa düşmüştü sen doğdun,ağaç yaprak döküyodu sen doğdun muhabbeti:) onların zamanında hayat şartları daha zormuş,biz şanslıyız valla,4. aya girmeden bebeğin cinsiyetini öğreniyoruz,merak ettiğimiz bişey olsa iki tık ötede,internet:)
kızlar iyi geceler,eşim sabah erkenden uyanıp işe gidecek ben gideyim ufaktan,kasılmalarımda halen devam ediyor patlayacam artık her kasılmada tuvaletim geliyor,yumuşasa artık karnım ya :S
hayırlı geceler Allah rahatlık versin...
bişeycik olmazz allahın izniyle bebeğe de...herkesin vücudu farklı,herkesin doğumu farklı olacak diye düşünüyorum,aslında ebeler drlardan daha iiler bu konuda ama uzman bir dr da olmalı tabiki doğumda..
allah kavuştursun cnm...artık herkesin sıklaştı heralde kasılmaları...bence de çok takma kafana cnm...ben öyle yapıorum...umarım kağan da iileşmiştir...
yok cnm doğduğum saati günü falan bilio da işte kaçıncı haftada doğduğumu bilmiyo yaa...dimi eskiler doğa olaylarıyla bağdaştırırmış çocuklarının doğumlarını,babannem rahmetli babamın yağmurlar yağarken çimenler çıkarken doğduğunu söylerdidiyorum anne benim kız mı erkek mi olacağımı bilmeden nasıl hazırlık yaptın peki..eskiden hazırlık mı vardı sizin yaptığınız gibi diyo..bir iki şey aldık onları giydiniz,sonra sonra aldık artık diyo...biz şimdiden herşeyi almak için çıldırıyoruz resmen:)))
iyi geceler cnmiyi geceler herkese
allah kavuştursun bu kasılmalar hepimizd var anlaşılan.beni korkuttu yarın doktora gidiyorum ben de :)))
çok olmuş güzelim sen gelmeyeli üç bebişimiz geldii bile :))hep birbirimize dua ediyoruz zaten hayırlısı olsun
hoşgeldin canım,boşver karnına küçük diyenleri takma zaten herkes bişey diyor amannn,bu arada forumda 4 kişi doğurdu,yine 4,5 kişininde eli kulağında doğurdu doğuracaklar,dolayısıyla ilk sen olamican:) hayırlısı olsun
sana da ii yıllar diyerek başlıyayım ben :)) sanırım senden önce 4 tane daha doğum yapan arkadaşımız oldu cnm,ilk deilsin yani...sen drdan başka milletin dediklerine kulak asmamaya çalış cnm..dediğin gibi duygusallık hepimizde var,en ufak bişeyde yada hiç alınmayacağım bişey de hemen ağlayasım gelio,alınıyorum falan...bebişnin herşeyi normaldir inş..sağlıcakla kucağına alırsın inş..
günaydın kızlarr!!
babamızı uğurladıktan sonra yatmadık hoş kızım uyanmadı daha
ankara çok mu soğuk yoksa ben mi üşüyorum anlamadım kat kat giyindim ısınamadım gitti kimsecikler gelmemiş daha ben gidip yatağı toplayım bari
günaydın canım ilknur doğum yapmış cuma akşamı söyledi galibagunaydın kızlar yenı bır bebısmı gledı aramıza cuma oglenden berı gıremedım kacırdım
günaydın. ankara gerçekten soğuk özellikle gece çok soğuk oluyor ben de donuyorum... kocişim yanımda olsaydı ısıtırdı ama...az kaldı sabredicez artık...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?