2011 Şubat Anneleri

kızlar artık su sertlesmeler(kasılmalar)cok sık oluyor bende sıszınde oylemı

benim sancım oluyor bazen bi anda kramp girer gibi.. kasılma bu göbeğin sertleşmesi mi oluyor bilemiyorum bilmiyorum valla :}

eğer öyleyse benim de kasılıyor :} ve son zamanlarda arttı

benim sancım oluyor bazen bi anda kramp girer gibi.. kasılma bu göbeğin sertleşmesi mi oluyor bilemiyorum bilmiyorum valla :}

eğer öyleyse benim de kasılıyor :} ve son zamanlarda arttı

benı kaale aldıgın ıcın tsk ederım canım
benımde aynı sekılde oluyor karnım sımsıkı semsert

benı kaale aldıgın ıcın tsk ederım canım
benımde aynı sekılde oluyor karnım sımsıkı semsert

aşk olsun canım yaa kendi derdime düştüm netten bişeyler araştırıyordum..

demek kasılma o oluyor.. doktordan magnezyum ilacı isterim artık bu sefer kasılma olursa iste demişti demek oluyormuş :}

günaydın güzel anne adayları ve bebekleri

bugun akşam olur mu bilemem çok moralsiz birgün çünkü

günaydın güzel anne adayları ve bebekleri

bugun akşam olur mu bilemem çok moralsiz birgün çünkü

hayırdır noldu canım?

impcim çok alıngan gördüm canım seni millet geçmiş okuyodur görmemişlerdir ayrıca bende de arttı sertleşmeler çok ayakta kalınca

günaydın kızlar,nasılsınız:)
ben yeni uyandım sayılır daha. gece 2 de fln yattım,erken yatamıyorum ben ya:S
kaç gündür de giremiorum,daha doğrusu ancak geçmişi okuyup çıkıyorum..
çayımı koydum şimdi,daha kahvaltı yapcam öğlen oldu

kızlar artık su sertlesmeler(kasılmalar)cok sık oluyor bende sıszınde oylemı

cnm benm de arttı kasılmalarım magnezyum kullanmama rağmen,ama artık normal heralde die düşünüorum ben çok takmadım o yüzden.
bazen de acaba dr.a sorup magnezyumu günde 2ye mi çıkarsam diorum,önümüzdeki hafta kontrol sorucam o zaman.
özellikle dün akşam baya bi kasıldım ama dinlenince geçti bu sabah yok

hayırdır noldu canım?

impcim çok alıngan gördüm canım seni millet geçmiş okuyodur görmemişlerdir ayrıca bende de arttı sertleşmeler çok ayakta kalınca

eşimle biraz tartıştım ve moralim bozuldu canım işte

kızlar ocak anneleri hep dogum yapmış ya çok az kisi kalmış dogum yapmayan biz ne yapcaz acaba?

ya sinir oluyorum böle hamileyken biz neden bu kocalar bizi üzüyor bazı erkekler hamile eşlerine melek gibiler.destek lazım ewet kocalardan gerekli bu destek.

dr 16 subat dedi bana sezeryan olursa normal doğuma tarih vermiyor

ben günde 2 defa alıyorum magnezyumu

ya sinir oluyorum böle hamileyken biz neden bu kocalar bizi üzüyor bazı erkekler hamile eşlerine melek gibiler.destek lazım ewet kocalardan gerekli bu destek.

dr 16 subat dedi bana sezeryan olursa normal doğuma tarih vermiyor

valla bu hamile eşlerine destek olan eşler nerede acaba çok merak ediyorum :))
bizimki ne kadar sorumsuzluk varsa yerine getiriyor valla ya...
bi de annesinin babasının konustuklarından çok etkileniyor iyice kabalaşıyor off off
benim 1 ayım var doguma inşallah uzarsa bilemem

annesiyle babası ablası ilk sırada herzaman salla üzme kendini takma onu hiç ilgisiz davran biz kafamıza taktıkca daha kötü oluyor

sıkmayın canınızı kızlar erkekler hep böyle onlar bizim gibi ince ve düşünceli deiller maalesef siz bebişlerinizi düşünüp mutlu olun

bizde de 1-2 haftaya herkes doğurur arka arkaya ben de sona kalmaktan korkuyorum siz doğururken ben burda dokuz doğururum valla :18: inş kızım 38de 3 kiloyu aşmış olurda geliverir kolayca :81:

herkese mrb daha önce doğum yapmış olup 2. yada 3.bebeğine hamile bayanlara sesleniyorumdoğum iyice yaklaştı ve ben çok korkmaktayım şu an herşey normal doğumu gösteriyor eşim kadın doğum uzmanı ve benim normal doğum yapmam konusunda çok ısrarcı bende başta öyle düşünüyordum ama günüm yaklaştıkça korkuyorum.sağolsun bu konuda eşimde beni fazlasıyla rahatlatmaya çalışıyor ama yinede bir korku var içimde bir türlü atamıyorum üstümden.eşim herşeyin çok kolay olacağını söylesede bir gün düşünmüyorum ikinci gün yine korkmaya başlıyorum.acaba herkestemi aynı korku var.daha önce doğum yapmış olan anneler çok ağrılı ve kötü bir süreçmi doğum sizden cvb bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…