sana da ii yıllar diyerek başlıyayım ben :)) sanırım senden önce 4 tane daha doğum yapan arkadaşımız oldu cnm,ilk deilsin yani...sen drdan başka milletin dediklerine kulak asmamaya çalış cnm..dediğin gibi duygusallık hepimizde var,en ufak bişeyde yada hiç alınmayacağım bişey de hemen ağlayasım gelio,alınıyorum falan...bebişnin herşeyi normaldir inş..sağlıcakla kucağına alırsın inş..Selam kizlar, ben geldim yaklasik 4 ay olacak heralde buraya ugrayamayali. Nasil gecti anlamadim su 4 ay. Ama son 4 hafta birturlu gecmiyor!!! Hepinizin hamileleligi ilarlemis, yaklasiyorsunuz mutlu sona. Benim 26 gunum kaldi Allah izin verirse.
Soyle goz gezdirdim yazilanlara herkeste ayni seyler oluyor sanki. Duygusallik. Bendede bolca var ve her seferinde aglamak geliyor icimden. Sizlerle paylasmak istedim bunu cunku ancak beni benim gibi olanlar anlar :))) Bebegimiz buyuyor cok sukur. Iki hafta sonra ultrasonumuz var, bana dua edin arkadaslar bebegimin sagligi ve kilosu normal ciksin. Herkes karnimin kucuk oldugundan bahsediyor. Biraz moralim bozuluyor buna. Aslinda doktorum normal diyor hersey, ama insan bu duygusallikla en ufak seyi dahi kafasina takabiliyor gunlerce. Ama sunu ogrendimki hicbir hamile bayana yorum yapmicam bundan sonra, ya iyi desende aliniverirler valla bu hormonlar yokmu:)))
Neyse arkadaslar sizlerle sohbet guzeldi. Beni merak edeniniz olduysa ben iyiyim cok sukur dogumu bekliyorum heyecanla. Sanirim ilk dogumu ben yapacagim. Tabii benden once dogumu gerceklesen olmadiysa! Bana dua edin arkadaslar, butun iyi dileklerim ve dualarim sizinle. Bu arada iyi yillarrr hepinize :))))
yok gelmedi fesatlar,bir iki güne ararlar,umrumda değil doğum yaklaşıyor artık,evde tek durmam sakıncalı olduğundan anneme daha sık gidip gelcem,gelirlerse kapı duvar tınn:)
yarına hazır olur merak etme cnm:) sen gel yeter ki... yaa geçen gün şey düşündüm...keşke yüzyüze görüşsek falan die, ama nerdeeee..çok zor olur heralde...ama izmire yolu düşen olursa,ve bana uğramadan giderse darılırım valla...
cnm ne kadar su içiyorsun günde?canım ben baştan pozitif şartlamıştım annem nasıl 3 normal doğum yaptıysa bende yaparım deyip hiç öyle nazlanmadım yada aman düşük yaparım felan demedim.bünye olarak da psikolojik olarak da çok iyi hissediyordum ama bir doktora gittim eş aşağıda kanama olabilir denildi bir gittim suyun az hastaneye alabiliriz denildi bir gittim gebelik zehirlenmesinden test yapıldı en son şeker çıktı diğerleri normale döndü çok şükür ama.suyumun hala azalma sorunu olabilir ondan korkuyorum kasılmalar 6.ayda olup geçmişti ben de.şimdi yine mi suyum azaldı diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi maalesef
mapuci sizin fesatlar kimyok gelmedi fesatlar,bir iki güne ararlar,umrumda değil doğum yaklaşıyor artık,evde tek durmam sakıncalı olduğundan anneme daha sık gidip gelcem,gelirlerse kapı duvar tınn:)
canım ben baştan pozitif şartlamıştım annem nasıl 3 normal doğum yaptıysa bende yaparım deyip hiç öyle nazlanmadım yada aman düşük yaparım felan demedim.bünye olarak da psikolojik olarak da çok iyi hissediyordum ama bir doktora gittim eş aşağıda kanama olabilir denildi bir gittim suyun az hastaneye alabiliriz denildi bir gittim gebelik zehirlenmesinden test yapıldı en son şeker çıktı diğerleri normale döndü çok şükür ama.suyumun hala azalma sorunu olabilir ondan korkuyorum kasılmalar 6.ayda olup geçmişti ben de.şimdi yine mi suyum azaldı diye düşünmekten alıkoyamıyorum kendimi maalesef
cnm ne kadar su içiyorsun günde?
mapuci sizin fesatlar kimdedikodu yapıoruz yaw gecenin birinde
canım içebildiğim kadar zorluyorum kendimi .. doktorum direkt amniyon sıvısını artırmaz ama faydası olur demişticnm ne kadar su içiyorsun günde?
yok anneme öyle deidğimde o tersini söyledi biz her işşi yapıyorduk vücudumuz esnekti diyor sen şimdi hassassın diyor haklıda.karnı burnunda baklava yufkası açıyorlardı biz eğilip doğrulsak canımız yanıyor yediğimiz içtiğimizde hormonlu.onlar dalından koparıp yiyorlardıbenim annem 6 tane doğurdu:)en büyük baskıda ondan geliyor bana,normal doğur diye,doğum sancısının şiddetini falan sorduğumda dudağını ısırıyor,sonra kalkıp diyoki,ben hastaneydim odada bir kadın vardı,doğuma girecek,hem eşinin getirdiği yemekleri yiyodu hemde bağırıyodu doktor hadi doğurt beni diye,bu ne çelişki anlayamadım:)))) hem nalına hem mıhına
canım içebildiğim kadar zorluyorum kendimi .. doktorum direkt amniyon sıvısını artırmaz ama faydası olur demişti
yok anneme öyle deidğimde o tersini söyledi biz her işşi yapıyorduk vücudumuz esnekti diyor sen şimdi hassassın diyor haklıda.karnı burnunda baklava yufkası açıyorlardı biz eğilip doğrulsak canımız yanıyor yediğimiz içtiğimizde hormonlu.onlar dalından koparıp yiyorlardı
evet güzel olurdu ama herkes bir yerlerde,yalnız bu topicte izmirde oturan çok var,ankarada oturanlar yoğun,bide istanbul var,aslında ayarlanabilir aynı şehirde olanlar anlaşıp görüşebilir,zor bişey değil,yeterki insan istesin
yuh yaaa,o halde nasıl yemek yiyebilmi o kadın:)))geçici bi acı olacak die düşünüyorum ben de,nasıl olsa kalıcı olmayacak,ama yeni sezeryan olan bi arkadaşım diyo ki,şansın varsa normal yap,çünkü sezeryan olunca daha geç kendine geliosun,mutlaka birine muhtaç oluyosun,acıların hemen geçmiyo falan fistan işte...bi aksilik olmazsa normal doğumu düşünüyorum...benim annem 6 tane doğurdu:)en büyük baskıda ondan geliyor bana,normal doğur diye,doğum sancısının şiddetini falan sorduğumda dudağını ısırıyor,sonra kalkıp diyoki,ben hastaneydim odada bir kadın vardı,doğuma girecek,hem eşinin getirdiği yemekleri yiyodu hemde bağırıyodu doktor hadi doğurt beni diye,bu ne çelişki anlayamadım:)))) hem nalına hem mıhına
:)))3 senedir anca mı akıllarına gelmiş bi torunları olduğu...he he bence de gereksizmiş:)))eşimin tarafı:) gerçi görüşmüyoruz mesafeliyiz ama arada bir hortlayıp kendilerini hatırlatıyorlar,bizim oturduğumuz tarafa eşimin büyükbabasıyla babaannesi gelmiş,dede aradı dün akşam bu taraftayız seni görmek istiyorum diyor eşime,3 senedir torunumuz ne halde diye bir gün sormadılar,şimdi ne geldiyse akıllarına çomakçıların,gereksiz detaylar gülcan:)
yuh yaaa,o halde nasıl yemek yiyebilmi o kadın:)))geçici bi acı olacak die düşünüyorum ben de,nasıl olsa kalıcı olmayacak,ama yeni sezeryan olan bi arkadaşım diyo ki,şansın varsa normal yap,çünkü sezeryan olunca daha geç kendine geliosun,mutlaka birine muhtaç oluyosun,acıların hemen geçmiyo falan fistan işte...bi aksilik olmazsa normal doğumu düşünüyorum...
dimiii,biz hantalmıyız ne :) benim anacım bana hamileyken tankerden su taşıyomuş,ormandan odun getiriyomuş,evde doğmuşum,ebe yardımıyla,hele abimi annem evde tek doğurmuş kimseler yokmuş evde,ebe gelip sadece göbeğini kesmiş,en zor doğumu bende en kolay doğumu abimde yapmış,benim kordonum boynuma dolanmış,eskiler sağlammış ya,bizim kıçımız ağrısa hastaneye koşuyoruz okadar teknoloji ilerlediği halde yinede korkuyoruz,insan oğlu işde
ben de aynısını düşünüyorum canım kendim açımdan annem fazla kalamaz .başkasına da muhtaç olmak istemem .hemn kalkayım ayağa da bebeğime bakayım istiyorum.anne açısından çok iyi de bebek açısından riskleri beni korkutuyor.çok olumsuz örnek var bu konuda.uzman bir elde olmak belki güvence olabilir ama yinede riskliyuh yaaa,o halde nasıl yemek yiyebilmi o kadın:)))geçici bi acı olacak die düşünüyorum ben de,nasıl olsa kalıcı olmayacak,ama yeni sezeryan olan bi arkadaşım diyo ki,şansın varsa normal yap,çünkü sezeryan olunca daha geç kendine geliosun,mutlaka birine muhtaç oluyosun,acıların hemen geçmiyo falan fistan işte...bi aksilik olmazsa normal doğumu düşünüyorum...
ewet yaa eskiler daha mı sağlammış ne... ben de evde doğmuşum,anne ben kaçıncı haftada doğdum diyorum,bilmiyorum diyor:26: anne peki kaç kilo doğdum diyorum bilmiyorum diyor:26: bana hamile kalınca hiç dr a gitmemişki utangaçlığından:26: ben de bunu anlamıyorum..nasıl hiç dr a gitmeden çocuk doğurursun yaa.. biz acaba şu dr mu daha iidir yoksa şu dr mu,şu hastane mi daha rahattır yoksa diğerimi diye düşünüyoruz...evde doğum yapmak aklımızın ucundan bile geçmez...
kadın o halde ziftleniyomuş:))) arsız arsızda bağırıyomuş ağzından yemekler dökülerek,,hadi toktor doğurt beni diye hahahha:) komedi ya,heralde düşüneceğim en son şey bile olamaz o anda yemek:)
hakkımızda hayırlısı olsun inşallah,normal doğurursamda ağrımın fazlasını evde çekip sonra hastaneye gitmeyi düşünüyorum,erkenden gidersem denek olabilirim doktorlara:)
allah kavuştursun bu kasılmalar hepimizd var anlaşılan.beni korkuttu yarın doktora gidiyorum ben de :)))
İyi geceler hatunlar
Veee gelelim banaaa,
Eşimi uğurladım, haftaya kadar görüşemicez yeniden
bugün yaklaşık 10 -15 sefer kasılmam oldu, yalancı doğum sancısı diye düşündüğümden üstüne olmadım
Yarın randevu alıcam salı gününe kağanı kontrol amaçlı çıkartıcam dr a bakalm boğazlar ne durumdaymış
bizden haberler böyle
ben de aynısını düşünüyorum canım kendim açımdan annem fazla kalamaz .başkasına da muhtaç olmak istemem .hemn kalkayım ayağa da bebeğime bakayım istiyorum.anne açısından çok iyi de bebek açısından riskleri beni korkutuyor.çok olumsuz örnek var bu konuda.uzman bir elde olmak belki güvence olabilir ama yinede riskli
İyi geceler hatunlar
Veee gelelim banaaa,
Eşimi uğurladım, haftaya kadar görüşemicez yeniden
bugün yaklaşık 10 -15 sefer kasılmam oldu, yalancı doğum sancısı diye düşündüğümden üstüne olmadım
Yarın randevu alıcam salı gününe kağanı kontrol amaçlı çıkartıcam dr a bakalm boğazlar ne durumdaymış
bizden haberler böyle
gülcan annen iyiki evler yayladayken doğdun dememiş:) bide öyle şeyler vardırya,cemre toprağa düşmüştü sen doğdun,ağaç yaprak döküyodu sen doğdun muhabbeti:) onların zamanında hayat şartları daha zormuş,biz şanslıyız valla,4. aya girmeden bebeğin cinsiyetini öğreniyoruz,merak ettiğimiz bişey olsa iki tık ötede,internet:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?