- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
kızlar bu hafta bimdeki ürünler
ben duvar süslerine bakıcam yetişebilirsemm.katı meyve sıkacağıda iyi gözüküyor.
çok geçmiş olsun arkadaşına
bi arkdaşım 5.5 aylıkken hem de sebebsiz kaybetti bebeğini.
ve en kötüsü suni sancı ile normal şekilde doğurtturmuş doktoru..
allah kimsenin başına vermesin..
kızlarrr işim çokkk biraz geçmişi okudumm.ama teker teker yazamıcamm. inşallahh iyisinizdir hepinizz.
kasılmalar başlıyo artıkk.benim tam eklem yerim ağrıyoo kemiklerim genişliyor sanırımm.vajinayla bacaklarımın birleştiği yer.sizdede öyle olan varmı :26:
benim yeğenim de 8 aylık bu sebeple doğdu. şansına dr kontrolü günü daha yeni kopmuştu plasentadan, acilen aldılar. genelde anne zehirlenir, bu şekilde anlaşılırmış. yani anneyi bile kaybedebilirlerdi. Allah'a şükretmek lazım yinede. Tabi kimseye vermesin Allah
İyi geceler kızlar.
Sabahtan bu yana belimin her iki yanında sancı var. Oglumda hiç yaşamadım bunu. O nedenle kasılma mı yoksa dogum sancısı mı bilemiyorum ama düzenli degil.
Okulda bütün gün topallayarak yürüdüm resmen
Sabahı ederim inşallah...
Bu arada sepetimiz ve kapı süsümüz geldi. Bir ara fotograf eklerim. Ben çok begendim...
Kızlar sanırım son zamanlarımızı kaslmyla sancıyı ayırt etmeyeçalışarak geçirecez.sonrada stresten doğuracaz.hadi hayırlısı :)))selam kızlar ben çok kötüyüm ya karnımın alt kısmı agrıyor habire idrara gıdıom karnımda da kasılma var sanırım
selam güzel şubat anneleri.Hepinizin yeni yılını kutluyorum.İnşallah sağlıkla bebişleri kucağımıza alır 2012'ye onlarla gireriz.
Ben Yılbaşı günü hastanaye yattım,3 gündür de hastanedeydim.Bugün çıktım...
2-3 gün wc'ye girdiğimde kilodumun ıslanmış olduğunu fark ediyordum... yılbaşı günü iş yerinde doktorumu arayıp söyledim o da acil'e görünmemi istedi.Eşim hemen Zekai Tahir kadın hastanesine götürdü acil'e.Orada alttan hem spekulum takıp baktılar hem elle muayene ettiler ve nst'den sonra yatış verdiler.
Yakın bakım bölümünde biraz yattıktan sonra özel oda tutup odaya geçtik.
Sürekli gözetim altında tuttular.O gelen suyun amniyon sıvı olduğu saptandığı için sürekli gözlem yapıldı.
1 defa nst'de sancım çıktı ama muayenede açıklık gözlenmedi.Nihayetinde bugün nst'ler ve ultrasondan sonra taburcu ettiler.
Kızım bizi biraz korkutmak istemiş sanırım :) Bu arada erken doğum olabilir diye 2 doz ciğer geliştirici iğne de vuruldum.
Şimdi evde dinleneceğim.İnşallah sıkıntısız şekilde 35. haftayı da doldurursam korkulacak bir durum kalmayacağını söyledi doktorum.
Bu arada yakın bakımda yatarken doğum salonlarının yanındaydım.Normal doğum yapanların bağırışları,ağlamaları hala kulaklarımda.Devlet hastanesinde doğumdan iyice soğudum... Sezeryan olabilirim ama normal doğum devlette ASLA!!! falan dedim.
Özel odaya geçene kadar berbat bir muamele var.Hayvan muayene eder gibi muayene ediyorlar.Hele bide etrafta o sesleri duyunca psikoloji iyice uçup gidiyor.
Herkese tavsiyem artık kendinizi olabildiğince sakının... Ağır iş yapmayın... Veeee kesinlikle hastane çantalarınız hazır olsun!!!
Kızlar siz kasılmalardan ne rahat bahsediyorsunuz. Benim geçen hafta nst de kasılmam çıktı, doktor dayadı ilaçları. raporunu haftaya iptal edebilirim, ev istirhati verebilirim devam ederse dedi. rahimde açılma olmadığı için çalışmama izin verdi. bu hafta tekrar gidicez. bildiğim kadarıyla 34 haftadan önce kasılma hayra alamet değil. çünkü ciğer gelişimi tamamlanmamış oluyor. 34 haftanın altındakiler, kasılmanız varsa kendinizi yormayın, iş yapmayın, yürüyüş yapmayın, çay kahve içmeyin ve drnuza danışın derim. 34 sonrası pek problem değil diye biliyorum. ama en iyisini drlar bilir. korkutmak gibi olmasın ama dikkat etmemiz lazım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?