2011 Şubat Anneleri

hoşgeldin canımm..inşallah hepimiz sağlıklı sıkıntısız bir doğum geçiririz..çok geçmiş olsun..

cnm idrar testini hangi sabebten yaptırıyosunuz.. Böbreklerle alakalı bi durummu var..ben 24 haftalık hamişimde..bebişimin ön karın boşluğunda açıklık varmış.. Eğe kapanmazsa işte arada virüs varmı die test yaptırmalıymışımda

hoşgeldin güzelim.plesantadaki sorun ne.benim ve gözdeatının plesantası rahim ağzındaydı ama normale döndk.çok şükür.
maşallah ona :)
ilk defadyuyorum canım burundan süt vermeyi sen hangi ülkedeydin

hoş geldin canım aramıza plesanta ile ilgili sıkıntın ne bilmiyorum ama benim de plesanta previa teşhisi konmuştu (tam) şimdi marjinal plesanta previa deniliyo bu sebeple 20. haftadan beri ara ara kanamlarım oluyo

aa canım saol cevap vermişsin benim adımda :))

canim mertin sag cigerinde balgam varmis.. idrara herhangi bi virus yada enfeksiyon varmi diye bakacaklar yarin

burnundan migdeye giden bi hortum var canim onla veriolar
hollandadayim ben suan

kizlar bu ara cok SIK wcye gidiyorum kizm hareket ettikce idrarim geliyo
birde hareketleri cok sertlesti canimi yakiyo resmennn

22. haftaya kadar hrşey yolundaydı. sonra plesenta önde dedi dr. (plesenta previa) yoğun iş temposundan çıkıp 20 gün yatınca düzelmişti. bugün tekrar kontrolüm vardı plesentanın otalarında kanama varmış dışa vurmadığı içinde ne kadar kan kaybettiğimi anlayamıyoruz. şimdide oğlumun gelişimi bir hafta geriden geliyormuş geçen ay normaldi kilosu boyu ama bu ay fazla besleyememişim kuzuyu. hakkımızda hayırlısı düzelicek inşallah. birde ben çok iştahsızım arkadaşlar zorla yiyorum ittire kaktıra. bugün kilosunu duydum vicdan azabıçekiyorum resmen. çok zor çokkk.

canım sıkma canını benimde gebelik şekeri olmasına rağmnen 1 hafta geri plesanta previada bebek daha zor besleniyomuş ama 1 hafta geriliği drlar çok anlamlı bulmuyolar. benim son 2 haftaya kadar tam kapatıyodu plesanta ama 2 hafta önce rahim ağzından 1,5-2 cm kadar yukarı çıkmış belki seninki de çıkar.moral bozmamk lazım moral bozunca daha kötü

ayy hamile hamile de hiç çekilmez şimdi saatlerce hazırlık bide servis yapmak falan kolay gelsin sana
saol cnm, misafirlerimi ağırladım ama yorulmuşum bayaa...geçmişi okuyayım dedim ama yok okuyamıycam,o zaman burdaki muhabbeti kaçırıyorum...napıonuz bakalım?

ben de cnm muz ve süt tüketiyorum,allahtan çok bişey yok heralde...oluyosa da biklmiyorum valla

ya bende normal doğum istiyorum tek korkum rahmin açılmaması ayy allahım inşallah olmaz öle bişi

ewet cnm yaa ben de rahmin açılmamasından,saatlerce suni sancı çekip sezeryan olmasından korkuyorum:18:

canım takmamaya çalışıyorum. en çok istediğim 32. haftayı görmekti oda oldu. şimdi biraz daha rahatım artık geri sayım başladı. herşeyin iyi olacağına inanıyorum. yksa vakit geçmez .gözde sen kaçıncı haftadasın bu arada?

erken gelen bebişler var sanırım umuyorum hepsinin sağlık durumu iyidir. bebeklerine kavuşan annelerin gözü aydın.

gece mesaisine başladım yinee.herkes yattı horul horul uyuyo ben gene nöbete.yauu şu dönemde bi gece bekçiliği işi falan bulaydım ben yaaa ek gelir olurdu
fatma aşağıda görüyorum seni burdamısınnn
valla bugün ayaklarımın altından alev fışkırıyo resmenn.çıplak ayağım ama inşallahh ceremesini çekmem.giyiyorum çorap yarım saat sonra atıyorumm

hee bu arada hafiften ayaklarım şişmişş.hadi bakalım hayırlı olsun şişlikler başlıyormu nee

ayy onu bende duydummm.böyle biii enerci geliomuşşş..amaann ben zaten tembeldim hamileyken iyice tembel oldumm.canıma minnet yatarım bende maksat enerci kaçmasıınnmaluumm lazım olacak

teşekkür ederim canım.valla ne güzel olurduu.hatta burdaki herkes aynı sitede otursa Allaahh seyreyle sen cümbüşü.ne güzel olurdu yaaaa.bak çok özendim şimdi.hadi taşının buraya

kızlar bebek dergisi bu ayki sayısında "bebeğimin ilk yılları" kitapçığı veriyor.
Bebek Dergisi (Ocak 2011) ürün resmi - E-Bebek.com Bebeğiniz ve Sizin için Herşey!

hangi bebek dergisi bu valla piyasada milyon tane bebek dergisi var

ya misafir ağırlamakta misafirliğe gitmekte zor artık.ama insan istiyo otur otur yat yat sıkılıyorr.Allah eksikliklerini göstermesin

erkenden yattım şimdide uykum kaçtı kalktım
bir duş aldım ohhh rahatladım
haftasonu kızımın doğumgününü yapacağım onu düşünmekten uyuyamıyorum
ne yapsam ne etsem nasıl yetiştircem vs vs
haftaiçi full çalışınca pasta-börek için sadece cuma öğleden sonram kalıyor
temizlik içinde cuma kadın tutayım diyorum
daha bavulumda eksiklikler var
ilkinde 7. ayda herşeyim tamamdı
inşallah erken gelmeye kalkmaz Ezgicik
25 inde dr kontrolümüz var artık son 3 haftalık iznimizede ayıracak bizi dr amcamız
internetten bebek şekeri siparişi vereceğim onu halledeceğim bakalım bğenecekmisiniz?
2 seçenek arasında kaldım

TAHTA MOTİF BEBEK ŞEKERİ PEMBE&MAVİ MIKNATISLI GittiGidiyor.com'da #32195489

ve

AHŞAP FİGÜR BEBEK ŞEKERİ MIKNATISLI GittiGidiyor.com'da #25296815

ikisinede ücretsiz mıknatıs,lavanta ve isim kartı takıyorlar
birde kapı tülü alacağım
süsleme için eksiğim sadece lohusa takımı kaldı
oda el becerim yok silikon tabancası yok hazır alsam 50 tl
15 e buldum ama sadece bardak ve sürahi için var
bakın sizce nasıl pembeside varmış
LOHUSA ŞERBET TAKIMI PEMBE - MAVİ GittiGidiyor.com'da #30794517

neyse ben saçımı kurulaayım bide hastalık çıkmasın şimdi
uyuyamazsam gelirim sonra

ben sabahları 2 fıncan cay öğleden sonrada yarım 3 birarada nescafe ıcıom.

bu çatı muaynesi çok can yakıomuş diolar böyle duyum alan varmı

aman devlet hastanesinde ebeye yaptırmayında
zaten bakarak anlaşılmıyor 3 parmakla bakılıyor

lal burdayım canım bende gece nöbetindeyim
hayır sen yarın 11 e 12 ye kadar yatarsında bana noluyosa
sabahın 7 sinde kalkacağım

oo güzel kızının doğum günü var demekk.nice mutlu yaşlara inşallahh.epey yorulacaksın ama dikkat et

ben şekerleri çok beğendim.ikiside benzer zatenn gayet ciiciler
şerbet takımıda güzel yapsanda aşağı yuları aynı paraya çıkacak gayet güzell fiyatıda uygunn

çatı muayenesi konusuna hiiç katılmıyorum farkındaysaanız aslında ne kadar az bilirsem okadar iyii.cahil cesarretiyle gidip yaptırayım diyorum.bilmemek bazen daha iyi

lal burdayım canım bende gece nöbetindeyim
hayır sen yarın 11 e 12 ye kadar yatarsında bana noluyosa
sabahın 7 sinde kalkacağım

sorma zaten o 12ye kadar yatmaların ceremesi bunlar heppp..hakkaten sen nasıl k alkacan sabah yaaa şurda ne kaldıki 7 ye yatma sen en iyisi

teşekkür ederiz teyzesi
evet çok yorulacağım ama unutmuyor bir türlü yaparız diye geçiştirmiştim aslında aralıktaydı ama sorup duruyor dayanamadım bende doğurmadan yapayım bari dedim

bencede herşeyi bilmemek en iisi
mesela ben sezeryanı bildiğim için normal doğum istiyorum
hakkımızda hayırlısı
zaten dr un çatın uygun olsa bile seeryan taraflısıysa dar veya dar gibi diyecektir
eskiler çatıyımı kontrol ettiriyormus ya çatır çatırda doğuruyormuş
en iyisi köyde cahil bir bayan olmak gibi geliyor bazen
ayyyy dilim açıldı kız yatmazsam ölürüm ben yarın işte
hadi kaçıyorum şimdilik
mucakkkkk sana ve metehana

amaann bi koşu gidip doğurup gelsek ne güzel olurrr..her bi halttan tırsar oldum zaten.plan yapmıyorum olayı akışına bıraktım doğaçlama doğuracağım seneryoya sadık kalmıyorum sormuyorum sorgulamıyorum saldım gittii ohhhhzaten çantam neyimde hazırr bi ara gider doğururum artık napiimm içimde tut tut nereye kadaar :86: yeter bizim taşıdığımız birazda babaları taşısınn dimi

ayyyhhh sanırım benim uykum geliyo sağdan sağdan iyice saçmalamaya başladımm gidim bi uyku teşebbüsünde bulunayım barii haydin herkese iyi geceler sabah bu mesajı görenlere de günaydıınnnn...

ben öğlene doğru anca gelirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…