off ne saçma yaa bu sene çok fazla öğretmen atancakmış eşim tutturdu bu temmuzda sınava gir belki atanırsın diye (biyoloji ankaraya atanmıyoda) ee bebek nolcak diyom bakarız bi çaresine dio ben özeldeydim ısrarla bıraktırdı kızıma bak sen dedi şimdi de ne dio
gülcancım evet yaa maşallah herşeyimiz aynı senle ankaraya gelirsen beklerim bi tanışalım yaa hatta ben seni sarışın die düşünmüştüm sen de benim gibi esmermişsin beraber 38. haftada doğururuz inş buarada evet yengem idari mah.ye dava açtı abim hakim de ama enaz 3 ayda sonuçlanırmış sen açtın mı?
sorma hiiç dikkat etmiyolar hemde..bu soğukta polarla çıkıyo dışarı önüde açık.üşüttün diyorum ayy bide kabulde etmiyooooo.deli ediyo beni
sanırım midesini üşüttü evet.nane limon mu iyi gelir.hani sıcak su az bal bide limon yapılıyodu o ne içindi? ne iyi gelirki onu yapayımm
yawwffff kızlar bi oturma odasını süpürdüm belim kasıklarım ağrımayan yerim kalmadıben nolmuşum böyleee eskiden bi girerdim evin altını üstünü 5 dak.da hallederdim yok artık haftasonu eşim bi süpürsün ben ellemem garii :93:
sedacım geçmiş olsun eşine nane limon ii gelir çağlayanın dediği gibi
gülcancım ne demk istiyon canımzaten ince çıtı pıtı bişyim (şuan+12 yim ama) beyaz tenliyim ama saçım koyu kestane ben izmirliyim zaten yazları ordayım tanışırız belki belli mi olur
canım dava ile ilgili elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım bi ihtiyacın olursa haber ver yeter abimle yada yengemle irtibat da kurabilirsin valla hakkınızda hayırlısı
yawwffff kızlar bi oturma odasını süpürdüm belim kasıklarım ağrımayan yerim kalmadıben nolmuşum böyleee eskiden bi girerdim evin altını üstünü 5 dak.da hallederdim yok artık haftasonu eşim bi süpürsün ben ellemem garii :93:
Benim açık ama ben pek yazıp okuyamıyorum işlere daldım kızlar.
Elacım ben dün drdaydım canım haftada bir'e düştü ya bizim kontroller önümüzdeki haftada pazartesi gidicem ultrason için bir hafta nst 15te birde ultrason olacakmış bundan sonra.
Sudenur80 adlı arkadaşımız sana hediye göndermiş canım.Ama pek girmiyor sanırım bu aralar siteye rahatsızdı biraz sabah bir uğrayıp çıkmış istersen özelden msj at
bugun annem geldi benim ewi süpürdü öle bakıom ne egilebiliom nede silebiliom off bide hamile pantalonumu askıya astım dolaba koyayım dedim hamile kalmadan önce aldıgım gıcır gıcır kotum gözüme ilişti vay anasını be dedim ne kadar zarif bir bayanmışım bide şu halime bak tekrardan girebilcemmi acaba içine ay çok üzgünüm(
bugun annem geldi benim ewi süpürdü öle bakıom ne egilebiliom nede silebiliom off bide hamile pantalonumu askıya astım dolaba koyayım dedim hamile kalmadan önce aldıgım gıcır gıcır kotum gözüme ilişti vay anasını be dedim ne kadar zarif bir bayanmışım bide şu halime bak tekrardan girebilcemmi acaba içine ay çok üzgünüm(
girebilirsin cnm yaa üzülme...benim de daha etiketi üstünde hiç giyemediğim iki kotum var,inş. ben de eski halime dönebilirim de giyebilirim onları...ne güzel annen gelmiş silmiş süpürmüş evini...benim annemin zaten kendine bile hayrı yok bana mı olsun....
canım yaa aynen geçen çamaşırlıkta bi pantolonumla bluzum kalmış eskiden giydiğm 36 bedenayyy dedim ben bunları tekrar giyebilecem mi hele de topuklu ayakkabılarımı kaldırdım görüp görüp üzülmiiim die aamaaa az kaldı canım inş bebeğimiz kucağımızda giyinip süslenip gezcez pıttırı pıttırı
benim ayaklarda büyüdü gecen yıl aldıgım botla ayakabılar olmadı ölece duruyolar nıke spor kışlık ayakabısını aldım anca öle geziliyor
bende artık yarından sonra haftada bir gelirim sanırım zaten ne kaldı hayırlısıyla :)))Ama inan doğumdan önce seni ve haleyi çok görmek istiyorum.Sudenur u biliyorum evet hastayım diye yazmış zaten notuna ama rumuz olmayınca insan kim diye merak ediyor.
benim ayaklarım degilde ellerim ve yüzüm şişiyor ama sadece sabahları oluyor uykuda ellerim ve bileklerim uyuşup ağrıyor
elde yüzde şişme bendede var magnezyum iç diyor dr içiyorum ama nafile pc kullanırken bile şişiyor eller
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?