2011 Şubat Anneleri

valla ben oraya gelirmiyim bilmiorum da siz izmire gelirseniz başımın üstünde yerin var cnm,mutlaka tanışmak isterim ben de...yuh yaa avatarıındaki fotoda sarışın bi bayan var ya ben de seni öyle düşünmüştüm,böyle incecik çıtı pıtı biri olarak hayal ettim nedense:)) valla ne zaman isterse o zaman gelsin diyorum artık...ben de bi sendikaya üye oldum,ve dava ile ilgili bütün belgelerimi hazırladım, ama bu aralar 2000 kontenjan daha açılabilir diyolar,onu bekliorum,olmazsa eğer önümüzdeki hafat açıcam artık davayı...davayı da arkadaş açacak diyarbakırdan,nasıl açılacak,neler yapılacak bişey de bilmiyoruz,arkadaş yapacak artık bişiler...

sedacım geçmiş olsun eşine nane limon ii gelir çağlayanın dediği gibi

gülcancım ne demk istiyon canım zaten ince çıtı pıtı bişyim (şuan+12 yim ama) beyaz tenliyim ama saçım koyu kestane ben izmirliyim zaten yazları ordayım tanışırız belki belli mi olur
canım dava ile ilgili elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım bi ihtiyacın olursa haber ver yeter abimle yada yengemle irtibat da kurabilirsin valla hakkınızda hayırlısı

Aynısı benim eşimde dışarıya ekmek almaya gidiyor evdeki üstüyle sokağa çıkar montunu giy diyorum hava gayet iyi diyorki havalarda malum :))
Nane limon yap canım sen ona.Verdiğin tarifi hiç duymadım ben limonsuyunu biliyorum mide bulantısını kesiyor.Yarım çay bardağından daha limonsuyuna biraz su ekleyip içtin mi kesiyor ama ballısı ne işe yarıyor hiç bilmiyorum canım.

yawwffff kızlar bi oturma odasını süpürdüm belim kasıklarım ağrımayan yerim kalmadı ben nolmuşum böyleee eskiden bi girerdim evin altını üstünü 5 dak.da hallederdim yok artık haftasonu eşim bi süpürsün ben ellemem garii :93:

bugun annem geldi benim ewi süpürdü öle bakıom ne egilebiliom nede silebiliom off bide hamile pantalonumu askıya astım dolaba koyayım dedim hamile kalmadan önce aldıgım gıcır gıcır kotum gözüme ilişti vay anasını be dedim ne kadar zarif bir bayanmışım bide şu halime bak tekrardan girebilcemmi acaba içine ay çok üzgünüm(

çok saol cnm,takılırsam sorarım sana mutlaka...ohh izmire geldiğinde beklerim o zaman...

eee artık eskisi gibi deiliz,dikkat et cnm,bırak eşin yapsın,otur gari de dinlen biraz

bende artık yarından sonra haftada bir gelirim sanırım zaten ne kaldı hayırlısıyla :)))Ama inan doğumdan önce seni ve haleyi çok görmek istiyorum.Sudenur u biliyorum evet hastayım diye yazmış zaten notuna ama rumuz olmayınca insan kim diye merak ediyor.

canım yaa aynen geçen çamaşırlıkta bi pantolonumla bluzum kalmış eskiden giydiğm 36 beden ayyy dedim ben bunları tekrar giyebilecem mi hele de topuklu ayakkabılarımı kaldırdım görüp görüp üzülmiiim die aamaaa az kaldı canım inş bebeğimiz kucağımızda giyinip süslenip gezcez pıttırı pıttırı

Son düzenleme:

girebilirsin cnm yaa üzülme...benim de daha etiketi üstünde hiç giyemediğim iki kotum var,inş. ben de eski halime dönebilirim de giyebilirim onları...ne güzel annen gelmiş silmiş süpürmüş evini...benim annemin zaten kendine bile hayrı yok bana mı olsun....

hayırdır canım annen hasta falan mı?

benim ayaklarda büyüdü gecen yıl aldıgım botla ayakabılar olmadı ölece duruyolar nıke spor kışlık ayakabısını aldım anca öle geziliyor

benim ayaklarda büyüdü gecen yıl aldıgım botla ayakabılar olmadı ölece duruyolar nıke spor kışlık ayakabısını aldım anca öle geziliyor

benim ayaklar büyümedi ama korkuyom topukluda bişi olur düşerim die ayrıca belimi ağrıtıyo spor aykkabılarımla rahatım

benim ayaklarım degilde ellerim ve yüzüm şişiyor ama sadece sabahları oluyor uykuda ellerim ve bileklerim uyuşup ağrıyor

bende 1 yıldır evliyim ilk defa geldi böle sabah ben çok hastaydım gelmesini istedim kalbim sıkışıordu nefes zor alom şişkinlik yapıyor kaburgalarım bide cok agrıyodu bide bunlar yetmezmiş gbi adet sancısı gibi agrım oldu karnımda dedim adet olucam sanırım bu 8.ay diğer aylar gibi geçmicek sanırım beni zorlucak

Bir denk getirebilsek şu randevu günlerini aynı güne ne güzel olurdu canım.
Benim izne çıkmama bir hafta kaldı olmazsa ben izne çıktıktan sonra görüşelim bir gün olmaz mı.Doğumdan önce bende tanışmak istiyorum sizinle seslerimizi duyduk ama birde oturup yüzyüze muhabbet etsek çok iyi olur

benim ayaklarım degilde ellerim ve yüzüm şişiyor ama sadece sabahları oluyor uykuda ellerim ve bileklerim uyuşup ağrıyor

elde yüzde şişme bendede var magnezyum iç diyor dr içiyorum ama nafile pc kullanırken bile şişiyor eller

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…