2011 Şubat Anneleri

sorma gece benle birlikte 3 e kadar tepişti.hatta yattığımda hala oynuyodu.ben ondan önce uyudum galiba doğduklarında başımıza neler gelebilcek valla tahmin bile edemiyorum

Çok feci olucakları kesin helede ilk 3 ay ama alışıcaz artık.ben fırsat buldukça kasım anneleri okuyorum bizim burdaki aylar içinden en faul yer neredeyse orası doğurduklarından bir iki gün sonra gelip bile yazmaya başladılar.Ben onları okuyup biraz fikir sahibi olmaya çalışıyorum ama kesinlikle hiç bir çocuk birbirine benzemiyor bunu anladım hepsinin huyu suyu farklı inş.Uslu ve bol uykuyu seven bir kızım olur..

bende öyleyim yaa.. birde doğumdan sonra bebeğimi nasıl bırakıp da işe başlıycamı düşündükçe hüzün kaplıyo içimi....

Al bendende o kadar 4 aylık bir süre olucak doğumdan sonra önümde ama sanırım o süre bile yetmiycek onun o cennet kokusunundan ayrılıp işe gelmek çok zor olacak.
Sen 37.haftadamı izne ayrılıyorsun yoksa izne ayrıldın mı 32.haftada

geçen hafta (32. Hafta)çalışabilir raporu aldım aktarmak için... senelik iznim felanda var 40 gün ama ofis arkadaşımda hamile tam benim doğum izni bitince onunki başlıycak... senelik iznimide kullanırsam enazdından bir ay daha bebeğimle olurum diyodum ama...

inşallahh
sakin bir hamilelik geçiriyoruz aslında genel olarak.bebeklerimizde mutlu ve sakin olurlar inşallah.her bebek sıkıntı sorun yaşar ama inşallah bizi çook zorlamazlar.

çok merak ediyorum ne olacak nasıl olaacak neler yaşayacağız

bide ne kadar anlamlı bilmiyorum ama oğlumun saçları olacakmı diye merak ediyorum hani kime benzediğini bile daha az merak ediyorum.böleee çok uzun saçları olsun istiyorum niyeyse

günaydın kızlarrrr bi geçmişi şöyleeeeeeeeeeee üstün körü okuyabildimm.doğuran yok herhaldee.
sedacım şiir süper olmuşş.ablanın sonuçlarıda temiz çıkmışş gözün aydın canımm.
sürmeli bak herşey iyiye gidiyor çok sevindim canım.
gözdecim sen kaynaanın yanında olduğundan şikayet ediyosun ya ban napayımm altımda oturuyo :))).şükür bi problem yok şu anda.
geçen gün bikini bölgesine sir yapayım dedimm ayna bile kar etmedi görmek için cmt sirciye gidicem.bu zamana kadar hep kendim yaptıydım.
haftaya raporum başlıyor inşallahhhhhh.
bugün tartıldıkk 9 kg dayız hala

1 ay daha fazla kalırım diye plan yapıyordun dimi benim gibi.Benimde yanımıza aldığımız eleman işten ayrıldı hafta sonu.Ben şimdi doğumdan sonra bile arada gelmek zorunda kalıcam buraya o kesinleşti çünkü haftaya raporum bitiyor ve bu hafta yeni birinin gelmesi imkansız ki işi öğretene kadar çok zaman alıyor.Sanırım en fazla bende 1-2 ay evde düzenli kalırım inş. tabiii

İnş.canım ben hep kızımla konuşuyorum uslu kızım akıllı kızım doğunca annesini hiç üzmeyecek diye ama tabii belli olmaz bu işler
bende en çok kime benziycek merak ediyorum.Ben buğday tenliyim babasıda sarışın.Banada kel doğacakmış geliyor bebeğim çünkü hiç mide yanması gibi sorunlar yaşamıyorum.

kız ağdayla ne boğuşuyon... git kuaföre iki dkda halletsin...

ayyy ne güzel yaa 9 kilo nekiii

valla kendin iyi becerebiliyomuşsun siri.ben normaldede kendim yapamam.şimdi zaten elim kolum tutmuyoo bide görmek ne mümkün.öncedende düzenli giderdim aama arada kendimde yapardım şimdi hamileliğin başından beri her ay düzenli gidiyorum resmen azaldı kızlar.daha geç çıkıyor ve daha cansız.

Günaydın canım. Ben belimden aşağısını 2 ay önce terkettim hiç birşey göremiyorum ki koca göbişimden geçen izne çıktığımda ağdacıya gitmiştim acayip rahatladım.Böylesi en rahatı galiba maşallah 9kg kalmışsın bende 13 kg sabitledim inş.dahada fazla almam

bakıcımı olacak, kreşmi, bakacak bir büyüğünüz var mı kızlar...

Benim annem bakıcak ablamla beraber hangisinin işi yoksa kızçemi onlara vericem baksınlar diye :))

evet canım benim yaa... aslında evde kalmakda işkence olacak kayınvalidemleyim... geçiniyoruz ama ben rahat edemiyorum bu da çok sıkıntı yaratıyo... benim doğum iznim çıkıyo kendi evimiz teslim oluyo... ne yapacağımı bilemiyorum... evde kayınvalidemleerde nasıl duracam bilmiyorum... birde eski toprak hastalık mastalık karetmiyo pek herkez kendileri gibi sağlam olsun istiyolar... birde çok unanıyorum kendi annemin yanında bile rahat edemezken... öffff...

Konusu Açılmış Bende İnşallah Bugün Gidicem Ağdaya.. Bikaç Sefer Lazer Yaptırmıştım Tabi Gebelikten Önce Zaten Azalmıştı Göbeğimden Göremiyorum Ama Hissediyorum Ağdası Gelmiş :}

Bugün Gidelim Doktor Teyzemiz Belki Alttan Muayene Eder Heran Doğum da Gelebilir Temiz Olmak Lazım ;}

ben bebeğimin beyaz tenli olmasını ve anneciği gibi gamzeleri olmasını istiyorum...

kızlar sanırım 3 gündür tatlı işini abarttım ağzımın içi dünden beri böyle nasıl anlatayım bi tuhaf.tatlı gibi demir gibii böle garip.ama öyle böyle değil çok tatlı yedim

şuandan itibaren tatlıyı kesiyorum yeter.günde 1 hurma ve meyve okadar başka tatlı yemek yok

valla kendini tutabiliyorsan ne mutlu sana.. ben nasıl olsa kilo aldım alıyorum diye boşveriyorum da canım istediği an yiyorum :}

Senin en başındada onunla ilgili sorunların vardı dimi.Beraber oturuyordunuz ev üstüne ev çok zor oluyor annemden biliyorum oda babaannemle aynı evde yaşıyor çünkü gelin geldiğinden beri.
Yapacak birşey yoksa mecbur çekiceksin canım ne yapıcaksın ki başka allah yardımcın olsun ama bebiş geldiğinde herşey dahada güzel olur merak etme ondan başkayı görmez zaten gözün

ben bebeğimin beyaz tenli olmasını ve anneciği gibi gamzeleri olmasını istiyorum...

benim eşimde beyaz tenlidir.ben daha esmerim ona göre.ben teninin rengi bana cildi ona çeksin istiyorum.çünkü benim cildim çok kuru.ama onun tenide çok açık renk tatilde denize bile tişörtle giriyo çok alerjik bir teni var

ben kreş düşünüyordum ama çok ufakken iyi olmaz dedi hocalarım... eve yerleşene kadar kayınvalidem bakacak evime geçince de annem bakacak tabi kısmet ne olur ne biter bilmiyorum Allah yar ve yardımcımız olsun....

valla kendini tutabiliyorsan ne mutlu sana.. ben nasıl olsa kilo aldım alıyorum diye boşveriyorum da canım istediği an yiyorum :}

işte 3 gündür fena saldım.zaten rejim perhiz hak getiree salmıştım ama 3 gündür bir tatlı kudurukluğu vardıki sormaaaa dehşeettt sürekli yedim yedim yedim

Sabah okudum dün gece topikçe coşmussunuz tatlı konusunda..Sabah okurken resmen ağzımın suyu aktı evde olsam hemen yapıcam söylediklerinizden.Dün bende senin yediğinden yedim ama allahtan kararında bıraktım bir müşterimiz hediye getirmişti.Birde hamilesin diye al al 3-5 tane al canın kalmasın diyorlar iyikide almışım çünkü bu aralar bende nasıl birşey yiyeceğimi şaşırıyorum ama sen dikkat et canım çok fazla abanma biliyorsun o tatlılar bebişe değilde bize yarıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…