sorma gece benle birlikte 3 e kadar tepişti.hatta yattığımda hala oynuyodu.ben ondan önce uyudum galibadoğduklarında başımıza neler gelebilcek valla tahmin bile edemiyorum
bende öyleyim yaa.. birde doğumdan sonra bebeğimi nasıl bırakıp da işe başlıycamı düşündükçe hüzün kaplıyo içimi....
Al bendende o kadar 4 aylık bir süre olucak doğumdan sonra önümde ama sanırım o süre bile yetmiycek onun o cennet kokusunundan ayrılıp işe gelmek çok zor olacak.
Sen 37.haftadamı izne ayrılıyorsun yoksa izne ayrıldın mı 32.haftada
Çok feci olucakları kesin helede ilk 3 ay ama alışıcaz artık.ben fırsat buldukça kasım anneleri okuyorum bizim burdaki aylar içinden en faul yer neredeyse orası doğurduklarından bir iki gün sonra gelip bile yazmaya başladılar.Ben onları okuyup biraz fikir sahibi olmaya çalışıyorum ama kesinlikle hiç bir çocuk birbirine benzemiyor bunu anladım hepsinin huyu suyu farklı inş.Uslu ve bol uykuyu seven bir kızım olur..
geçen hafta (32. Hafta)çalışabilir raporu aldım aktarmak için... senelik iznim felanda var 40 gün ama ofis arkadaşımda hamile tam benim doğum izni bitince onunki başlıycak... senelik iznimide kullanırsam enazdından bir ay daha bebeğimle olurum diyodum ama...
inşallahh
sakin bir hamilelik geçiriyoruz aslında genel olarak.bebeklerimizde mutlu ve sakin olurlar inşallah.her bebek sıkıntı sorun yaşar ama inşallah bizi çook zorlamazlar.
çok merak ediyorum ne olacak nasıl olaacak neler yaşayacağız
bide ne kadar anlamlı bilmiyorum ama oğlumun saçları olacakmı diye merak ediyorumhani kime benzediğini bile daha az merak ediyorum.böleee çok uzun saçları olsun istiyorum niyeyse
günaydın kızlarrrr bi geçmişi şöyleeeeeeeeeeee üstün körü okuyabildimm.doğuran yok herhaldee.
sedacım şiir süper olmuşş.ablanın sonuçlarıda temiz çıkmışş gözün aydın canımm.
sürmeli bak herşey iyiye gidiyor çok sevindim canım.
gözdecim sen kaynaanın yanında olduğundan şikayet ediyosun ya ban napayımm altımda oturuyo :))).şükür bi problem yok şu anda.
geçen gün bikini bölgesine sir yapayım dedimm ayna bile kar etmedi görmek içincmt sirciye gidicem.bu zamana kadar hep kendim yaptıydım.
haftaya raporum başlıyor inşallahhhhhh.
bugün tartıldıkk 9 kg dayız hala
günaydın kızlarrrr bi geçmişi şöyleeeeeeeeeeee üstün körü okuyabildimm.doğuran yok herhaldee.
gözdecim sen kaynaanın yanında olduğundan şikayet ediyosun ya ban napayımm altımda oturuyo :))).şükür bi problem yok şu anda.
geçen gün bikini bölgesine sir yapayım dedimm ayna bile kar etmedi görmek içincmt sirciye gidicem.bu zamana kadar hep kendim yaptıydım.
bakıcımı olacak, kreşmi, bakacak bir büyüğünüz var mı kızlar...
1 ay daha fazla kalırım diye plan yapıyordun dimi benim gibi.Benimde yanımıza aldığımız eleman işten ayrıldı hafta sonu.Ben şimdi doğumdan sonra bile arada gelmek zorunda kalıcam buraya o kesinleşti çünkü haftaya raporum bitiyor ve bu hafta yeni birinin gelmesi imkansız ki işi öğretene kadar çok zaman alıyor.Sanırım en fazla bende 1-2 ay evde düzenli kalırım inş. tabiii
İnş.canım ben hep kızımla konuşuyorum uslu kızım akıllı kızım doğunca annesini hiç üzmeyecek diye ama tabii belli olmaz bu işler
bende en çok kime benziycek merak ediyorum.Ben buğday tenliyim babasıda sarışın.Banada kel doğacakmış geliyor bebeğim çünkü hiç mide yanması gibi sorunlar yaşamıyorum.
inşallahh
sakin bir hamilelik geçiriyoruz aslında genel olarak.bebeklerimizde mutlu ve sakin olurlar inşallah.her bebek sıkıntı sorun yaşar ama inşallah bizi çook zorlamazlar.
çok merak ediyorum ne olacak nasıl olaacak neler yaşayacağız
bide ne kadar anlamlı bilmiyorum ama oğlumun saçları olacakmı diye merak ediyorumhani kime benzediğini bile daha az merak ediyorum.böleee çok uzun saçları olsun istiyorum niyeyse
kızlar sanırım 3 gündür tatlı işini abarttımağzımın içi dünden beri böyle nasıl anlatayım bi tuhaf.tatlı gibi demir gibii böle garip.ama öyle böyle değil çok tatlı yedim
şuandan itibaren tatlıyı kesiyorum yeter.günde 1 hurma ve meyve okadar başka tatlı yemek yok
evet canım benim yaa... aslında evde kalmakda işkence olacak kayınvalidemleyim... geçiniyoruz ama ben rahat edemiyorum bu da çok sıkıntı yaratıyo... benim doğum iznim çıkıyo kendi evimiz teslim oluyo... ne yapacağımı bilemiyorum... evde kayınvalidemleerde nasıl duracam bilmiyorum... birde eski toprak hastalık mastalık karetmiyo pek herkez kendileri gibi sağlam olsun istiyolar... birde çok unanıyorum kendi annemin yanında bile rahat edemezken... öffff...
ben bebeğimin beyaz tenli olmasını ve anneciği gibi gamzeleri olmasını istiyorum...
Günaydın canım. Ben belimden aşağısını 2 ay önce terkettim hiç birşey göremiyorum ki koca göbişimden geçen izne çıktığımda ağdacıya gitmiştim acayip rahatladım.Böylesi en rahatı galiba maşallah 9kg kalmışsın bende 13 kg sabitledim inş.dahada fazla almam
Benim annem bakıcak ablamla beraber hangisinin işi yoksa kızçemi onlara vericem baksınlar diye :))
valla kendini tutabiliyorsan ne mutlu sana.. ben nasıl olsa kilo aldım alıyorum diye boşveriyorum da canım istediği an yiyorum :}
kızlar sanırım 3 gündür tatlı işini abarttımağzımın içi dünden beri böyle nasıl anlatayım bi tuhaf.tatlı gibi demir gibii böle garip.ama öyle böyle değil çok tatlı yedim
şuandan itibaren tatlıyı kesiyorum yeter.günde 1 hurma ve meyve okadar başka tatlı yemek yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?