Senin en başındada onunla ilgili sorunların vardı dimi.Beraber oturuyordunuz ev üstüne ev çok zor oluyor annemden biliyorum oda babaannemle aynı evde yaşıyor çünkü gelin geldiğinden beri.
Yapacak birşey yoksa mecbur çekiceksin canım ne yapıcaksın ki başka allah yardımcın olsun ama bebiş geldiğinde herşey dahada güzel olur merak etme ondan başkayı görmez zaten gözün
ben kreş düşünüyordum ama çok ufakken iyi olmaz dedi hocalarım... eve yerleşene kadar kayınvalidem bakacak evime geçince de annem bakacak tabi kısmet ne olur ne biter bilmiyorum Allah yar ve yardımcımız olsun....
Sabah okudum dün gece topikçe coşmussunuz tatlı konusunda..Sabah okurken resmen ağzımın suyu aktı evde olsam hemen yapıcam söylediklerinizden.Dün bende senin yediğinden yedim ama allahtan kararında bıraktım bir müşterimiz hediye getirmişti.Birde hamilesin diye al al 3-5 tane al canın kalmasın diyorlar iyikide almışım çünkü bu aralar bende nasıl birşey yiyeceğimi şaşırıyorum ama sen dikkat et canım çok fazla abanma biliyorsun o tatlılar bebişe değilde bize yarıyor
Konusu Açılmış Bende İnşallah Bugün Gidicem Ağdaya.. Bikaç Sefer Lazer Yaptırmıştım Tabi Gebelikten Önce Zaten Azalmıştı Göbeğimden Göremiyorum Ama Hissediyorum Ağdası Gelmiş :}
Bugün Gidelim Doktor Teyzemiz Belki Alttan Muayene Eder Heran Doğum da Gelebilir Temiz Olmak Lazım ;}
Kızlar NSTye Girdiniz mi? Ben 33. Haftadayım Ctesi Doktora Gidicez Hala Hiç Girmedim..
Nasıl Bişey Ne İçin Giriliyor?
Kızlar NSTye Girdiniz mi? Ben 33. Haftadayım Ctesi Doktora Gidicez Hala Hiç Girmedim..
Nasıl Bişey Ne İçin Giriliyor?
ahh bide birbirimize bi gaz veriyoruz burdaherkes birbirine destek çıkıyoki suçlu hissetmeyelim aman zararı dokunmasında bana yarasada olur napimmm zaten 44 kiloydum 50 55 olmuşum doğumdan sonra ne farkedeer benim için canıma minnet acık ele avuca gelirim
ahh bide birbirimize bi gaz veriyoruz burdaherkes birbirine destek çıkıyoki suçlu hissetmeyelim aman zararı dokunmasında bana yarasada olur napimmm zaten 44 kiloydum 50 55 olmuşum doğumdan sonra ne farkedeer benim için canıma minnet acık ele avuca gelirim
taaa eylülde ağda yaptırmıştım hiç bişey yok.. yinede son ayda gidecem... bebek iyi geldi tüy müy kalmadı... saçlarım dökülmüyo fazla ama diğer tüylerden ses yok çok şükür..
benim eşimde beyaz tenlidir.ben daha esmerim ona göre.ben teninin rengi bana cildi ona çeksin istiyorum.çünkü benim cildim çok kuru.ama onun tenide çok açık renk tatilde denize bile tişörtle giriyo çok alerjik bir teni var
kızlar ben kalkayım yatağımı toplayayım öyle bırakmıştım
sonra bir süpüreyim ortalığı.nasılsa yorulacam gelirim sonrada silerim yavaş yavaş artık.
siz buralara göz kulak olun
ya çok bişey yok da yine de doğum falan olur doktor teyzemiz falan muayene eder ne var ne yok bi temizlensin istiyorum :}
diğer yerlerde dediğin gibi bişey yok Allaha şükür..
yaa benim saçlarım çok fazla dökülürdü oğlum büyüdükçe saçlarım güçlendi eskisi gibi dökülmüyor hatta nerdeyse dökülmüyor çok seviniyorum çünkü az bişey değildi çok dökülürdü benim saçlarım..
sonra bir süpüreyim ortalığı.nasılsa yorulacam gelirim sonrada silerim yavaş yavaş artık.
benimde öyle... önceden saçlar çok dökülürdü başım ağrırdı şimdi çoook iyiyim... psikolojimde iyi... inşallah doğumdan sonrada iyi olur cümleten...
günaydıııınnn
bugun uyudum valla bi kalktım saat 10 :83: içimde bi suçluluk duygusu :26: açlıktan kızımın kımıldamaya hali yok hemen laptopumu aldım oturdum kahvaltı masasına geçmişi bitirdim nihayetbu sabah erken başlamışsınız muhabbete
bazen evin küçük olması acayip işe yarıyo
bak hemencecik heryeri süpürdüm.tabi öyleeee üstten yalap şalapdip köşe çekmedim.valla bu kadarcık şeyden bile yoruldum Allah sizi inandırsın ellerimin falan canı kaçtı.inadınada bugün hiç enerjim yok.aslında gönlüm çok şey yapmak istiyo ama enerjim yok
az dinleneyim silerim bide
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?