2011 Şubat Anneleri

inşallah canımbenim... ben istedim beraber oturmayı ama bu kadar sıkıntılı olacağını bilmiyordum... neyse Allah kerim...

Kreşe çok küçükkende verilmezki ayy ben kıyamam el kadar bebeği tanımadığım insanların eline bırakmaya ama mecbur kalınca tabiiki verilirde allahtan annemle ablam bana çok yakınlarda onlara içim rahat teslim edebileceğim kuzumu

Kızlar NSTye Girdiniz mi? Ben 33. Haftadayım Ctesi Doktora Gidicez Hala Hiç Girmedim..

Nasıl Bişey Ne İçin Giriliyor?

ahh bide birbirimize bi gaz veriyoruz burda herkes birbirine destek çıkıyoki suçlu hissetmeyelim aman zararı dokunmasında bana yarasada olur napimmm zaten 44 kiloydum 50 55 olmuşum doğumdan sonra ne farkedeer benim için canıma minnet acık ele avuca gelirim

taaa eylülde ağda yaptırmıştım hiç bişey yok.. yinede son ayda gidecem... bebek iyi geldi tüy müy kalmadı... saçlarım dökülmüyo fazla ama diğer tüylerden ses yok çok şükür..

Kızlar NSTye Girdiniz mi? Ben 33. Haftadayım Ctesi Doktora Gidicez Hala Hiç Girmedim..

Nts ye ne zaman giriliyor ki bilmiyorum kızlar... bende 33. haftamdayım ama 20 sinde gidiorum genelde kontrole... artık sık mı gitmemiz gerekir ki....

Nst ye bebeğinin kalp atışlarını dinlemek ve sancın varmı yokmu diye dr.gönderiyor.
Eğer dr anlattığın sorunların içinde dr.bir problem görürse seni nst'ye gönderiyor
Ben 3 sefer oldu giriyorum 20-30 dk arasında periyotlarda değişiyor o dklar boyunca kalp atışlarını dinliyorsun bebeğinin.

Evet ben yedim sende ye birşey olmaz hesabı doğumdan sonra vericez inş.bu kgları dimi.
Zaten burda birbirimize destek olmasak sanırım bu 9 aylık süreç çok zorlu geçicekti.Ama şimdi günlerin ne kadar çabuk geçiyor doğum zamanlarımız bile geldi artık

al bendende o kadar... ama kilo hiç biyerimde yok yaaa. sadecce göbek... bundada kilo alamazsak bizim halimiz vahim kuzum...

taaa eylülde ağda yaptırmıştım hiç bişey yok.. yinede son ayda gidecem... bebek iyi geldi tüy müy kalmadı... saçlarım dökülmüyo fazla ama diğer tüylerden ses yok çok şükür..

ya çok bişey yok da yine de doğum falan olur doktor teyzemiz falan muayene eder ne var ne yok bi temizlensin istiyorum :}

diğer yerlerde dediğin gibi bişey yok Allaha şükür..

yaa benim saçlarım çok fazla dökülürdü oğlum büyüdükçe saçlarım güçlendi eskisi gibi dökülmüyor hatta nerdeyse dökülmüyor çok seviniyorum çünkü az bişey değildi çok dökülürdü benim saçlarım..

ben beyazım hatta beyaz ötesiiyim onniçin ayyuzlum derler.... eşim esmer...

kızlar ben kalkayım yatağımı toplayayım öyle bırakmıştım

sonra bir süpüreyim ortalığı.nasılsa yorulacam gelirim sonrada silerim yavaş yavaş artık.

siz buralara göz kulak olun

kızlar ben kalkayım yatağımı toplayayım öyle bırakmıştım

sonra bir süpüreyim ortalığı.nasılsa yorulacam gelirim sonrada silerim yavaş yavaş artık.

siz buralara göz kulak olun

kolay gelsin çok yorma kendini çok eğilip kalkma bacaklarını falan çok açma sakın akşama gelmesin oğlun ;}

ben de başlıcam birazdan kolay gelsin..

benimde öyle... önceden saçlar çok dökülürdü başım ağrırdı şimdi çoook iyiyim... psikolojimde iyi... inşallah doğumdan sonrada iyi olur cümleten...

günaydıııınnn
bugun uyudum valla bi kalktım saat 10 :83: içimde bi suçluluk duygusu :26: açlıktan kızımın kımıldamaya hali yok hemen laptopumu aldım oturdum kahvaltı masasına geçmişi bitirdim nihayet bu sabah erken başlamışsınız muhabbete

Ya Havuzlu Han ve Mahmutpaşa Cumartesi Günü Tam Gün Açık Oluyor mu? Ben Yarım Gün Öğlene Kadar Açık Oluyor Diye Biliyorum Ama Pazar Kapalı Cumartesi Giden Var mı Kaça Kadar Açık Olur

bazen evin küçük olması acayip işe yarıyo

bak hemencecik heryeri süpürdüm.tabi öyleeee üstten yalap şalap dip köşe çekmedim.valla bu kadarcık şeyden bile yoruldum Allah sizi inandırsın ellerimin falan canı kaçtı.inadınada bugün hiç enerjim yok.aslında gönlüm çok şey yapmak istiyo ama enerjim yok

az dinleneyim silerim bide

Günaydın bu hafta hep erken kalkıyordun zaten azıcık keyif yapmışsınız kızınla olsun o kadarcık :))
Afiyet olsun yarasın zeynep kızımıza

Ayyy benimde evimi temizlemem lazım ama akşamları pili bitik gidince çok zor oluyor birşeyler yapmak hafta sonu eşimle beraber yaparız artık o çok güzel temizlik yapıyor saolsun dip bucak giriyor heryere bende toz alıp bitiriyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…