ahahaha ayy çok yaşa emii...adamın gözünün önünden gitmiyosun zaaarr napsıın yazııkkk
üzülme kardeş hepimiz aynı durumdayızzz.napalım bişi kalmadı az daha sabır
gözdem geçmiş olsun miden kötü olmuş epey...
sedacım ablanın sonuçlarını merak ediyordum çol sevindim iyi çıkmasına canım
burcu kağan iyileşmiş gözün aydın umarım tekrarlamaz
hmmm..nrurun yazmadığını görünce merak etmiştim,ayyy...neti olmayınca sıkıntıdan evde patlar insan ya..
eşine de geçmiş olsun canım
haman bakıyorum canım
ne yaptın yıkadın mı missss..gibi mini mini ne kadar tatlılar di mi?
canım ben kullanmıyorum elevit kullanıyorum sadece
ama bana da magnorm yazdı.yalnız ben ilk hamile kaldığımdan beri(şekerşmşn yüksek olduğu dönem hariç)günde 4 hurma falan yiyorum etkisi var mı bilmem.muz hiç yemedim muz da magnezyum kaynağı deniyor ya
canım geçmiş olsun enerji ve moral iniş çıkışları yaşıyoruz bu dönemde..eski kıyafetlerimizi inşallah giyicez beniml-kilerin hepsi yatağın altında görmüyorum askıda sadece hamile kıyafetlerim kaldı
deniz nasılsın canım tez yazıyorum demişsin kou demisin?
ayyy dünyanın tatlısını yedimm.hani şu otobüs molalarında satılan yolculuk yapanların genelde getirdikleri tatlı bişi varyaondan valla 6 tane falan yedim bitti Allahtan
inşallahh bende bitmem
Kızlar kiloyu hiç takmayın. Geldikleri gibi geri gidiyorlar :)
Kalamam mutfağın köşesinde
O zaman hamileliğin neşesi neresinde
Koysalar önüme şekeride
Çocukta yaparım göbekteee
Pes etmem ben en zor günümde
yedim ne bulduysam özgürüm bende
Deseler gelecek kilolar da rejimde
Çocukta yaparım göbekteee
oooo ooooo ooooo
aman sağlık olsun yaaa
bişi sorucam kızlar doğumdan sonra kendinizde değişiklik yapmayı düşünüyor musunuz?
ben daraldım paçozluktan ya çok sıkıldım,ama içimden bişi yapmak da gelmiyor doğurmadan
ay kızlar benim oğlan göğsümden dışarı çıkarıcak galiba ayacıklarını az sonra... içerde ne yapıyorsa artık 2 saattir debeleniyor
kızlar bebişin bir saçı var maşllah hem gür hem kapkara hem uzun faulleri bile var:))
39 haftalık doğdu dedim 1 hafta daha kalsa sakallı doğcakmış :)))
ahaha geyiğe bak yaaahe walla manda sütünden yapılıyo kaymağı da kaymak şekeri de,ve ben hastasıyımdır yani....
anammm zaten haftam da küçüktü benm kaldıkmı marta
benm oğlan sanırım geceleri hiç uyumayan bir bebeiş olacak saat 11 oldumu kıpraşmaya başlıyor gün içinde ayaktayken pek hareketlerini hissetmiyorum ama o yatağa yattığım anda acayip tekmelemeye başlıyor bütün gece dön sağa dön sola yapıyoruz birde idrara çok gittiğimden sık uyanmak zorunda kalıyorum hiç alışamadımda zaten yan yatmalara önceden yüzükoyun yatardım artık yüzü koyun yatmak istiyorum,tabi bebişim doğunca o nasıl olcak bilmiyorum paşamız izin verirde uyuyabilirsek inş.
günaydın güzel annelerr
dün gece 3 e kadar uyuyamama rağmen sabah erken kalktım.benim oğlanın saati var valla. 7de falan hiç sesi çıkmıyo.saat ne zaman 7 buçuk oluyo benim paşa başlıyo debelenmeye.babasını yolcu etmeye kalkıyo heralde.
sabah eşim işe gitmedi onu hastaneye yolladım bakalım tahlil muayene falan.sonrada uyumadım.kalktık oğluşumla kahvaltı ettikk.tvde kadının elinde çay gördüm.hiiççç içmeme rağmen canım çay çekti.hayret ettimm.bende yaptım kahvaltıda içtim 3 bardak sıcak sıcak.
sonrada koşa koşa size geldim.nasılssınız bakalım herkes iyidir inşallah
bizlerde iyiyiz dillerim lal... ayy doğumumuzda aynı olacak heralde... sende de şafak 50 bendede...
evet yaa aynıyızbakalım bebiklerimiz acelecilik yapmazsa belki aynı gün doğururuz
afiyettt olsunnn..eşine çok geçmiş olsunn..ayy iyiki sen yememişsin o balıklardann...
günaydın güzel annelerr
dün gece 3 e kadar uyuyamama rağmen sabah erken kalktım.benim oğlanın saati var valla. 7de falan hiç sesi çıkmıyo.saat ne zaman 7 buçuk oluyo benim paşa başlıyo debelenmeye.babasını yolcu etmeye kalkıyo heralde.
sabah eşim işe gitmedi onu hastaneye yolladım bakalım tahlil muayene falan.sonrada uyumadım.kalktık oğluşumla kahvaltı ettikk.tvde kadının elinde çay gördüm.hiiççç içmeme rağmen canım çay çekti.hayret ettimm.bende yaptım kahvaltıda içtim 3 bardak sıcak sıcak.
sonrada koşa koşa size geldim.nasılssınız bakalım herkes iyidir inşallah
heycan var mı....
Sedacım senin oğluşta benimki gibi sanırım gecesi gündüzü yok bu çocukların bakalım dışarı çıktılarında neler yapacaklar bize.Gece geç yatıp sabah erken kalkmanda çok güzel şimdide prova yapmış oluyorsun.
Eşinede tekrar geçmiş olsun inş.Tahlil sonuçları iyi çıkar.
Sabahları çaya bende karşı koyamıyorum 1 bardakda olsa içiyorum kahvaltının yanında
olmazmııı..ama değişik tuhaf dalgalı bir ruh halii
bazen hiç doğurmayacakmışım gibi bir rahatlık geliyo.bazende bir saat sonra doğuracakmışım gibi panikliyorum.gel gitli bir durum yanii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?