2011 Şubat Anneleri

Günaydın kızlar bu sabah erkenden geldik kızımla buralara

Dün gece baya bir muhabbet koyuymuş galiba oku oku bitmedi geçmiş :))

Gülşah bebeğini görmüşsün canım maşallah kocaman olmuş beste kızımız

Sevim canım tahlil sonuçlarında kötü birşey çıkmamış hadi gözün aydın seninde korkulacak birşey olmamış.

Sedacım eşine çok geçmiş olsun canım iyiki sende yememişsin balıktan herşeyde vardır bir hayır demek ki.

Surmeli mert bebekte iyileşmiş canım gözünüz aydın.İdrar tahlilinin sonucuda iyi çıkar inş.

Başka yazmadığım birileri varsa kusura bakmayın kızlar aklımda kalanlar bunlar şimdilik.

Günaydın Herkese..

Çocuklarınızla Rahat Güzel Mutlu Huzurlu Sorunsuz Bi Gün Geçirirsiniz İnşallah ;}

canım gıda mühendisiyim ben, konumda dağ çileğinin ısıl işleminin sonucu bioaktivitesinin ,antioksidan, askorbik asit vs. özelliklerinin değişimini izlemek..analizlerimi bitirdimmm nihayet..ama iş yazmaya gelince kaldımm..artık yoruldumdaa...oğluşumm ne yazıkki çok fazla soludu kimyasalları..oturtmuyo yazmaya:)))

günaydın güzel anneler... eşleriniz ve dujuluarınızla iki cihanda huzurlu ve sağlıklı bir hayat diliyorum Rabbimden....

günaydın güzel annelerr

dün gece 3 e kadar uyuyamama rağmen sabah erken kalktım.benim oğlanın saati var valla. 7de falan hiç sesi çıkmıyo.saat ne zaman 7 buçuk oluyo benim paşa başlıyo debelenmeye.babasını yolcu etmeye kalkıyo heralde.

sabah eşim işe gitmedi onu hastaneye yolladım bakalım tahlil muayene falan.sonrada uyumadım.kalktık oğluşumla kahvaltı ettikk.tvde kadının elinde çay gördüm.hiiççç içmeme rağmen canım çay çekti.hayret ettimm.bende yaptım kahvaltıda içtim 3 bardak sıcak sıcak.

sonrada koşa koşa size geldim.nasılssınız bakalım herkes iyidir inşallah

bizlerde iyiyiz dillerim lal... ayy doğumumuzda aynı olacak heralde... sende de şafak 50 bendede...

günaydın güzel anneler ve bebişlerrriiii:)))
eşimi işe gönderdim..uyku tutmadı...geçmişşlere daldım gitti bendeee:))

ayyy dünyanın tatlısını yedimm.hani şu otobüs molalarında satılan yolculuk yapanların genelde getirdikleri tatlı bişi varya ondan valla 6 tane falan yedim bitti Allahtan

inşallahh bende bitmem

ohh ohh maşallahhh..sadece bebişe yarasın inşallah:)

Kızlar kiloyu hiç takmayın. Geldikleri gibi geri gidiyorlar :)

inşallahh

sen çok yaşa emiii:)) oğlumda bayıldı bu şarkıya teyzesiii:)

valla ben de sıkıldım böyle durmaktan..40 ım çıksın saçımı boyatcam..renge az çok karar verdim..üni de mavisiyaha boyatmıştım..gene öyle yapabilirim..belki sırf siyah , aralara kırmızı attırırım..radikal değişiklikler istiyorum yaneee...bide su dalgası yaptırabilirimmm..şimdi yaptıramıyorum yaaaa..ne hayallerim varrr:)

ay kızlar benim oğlan göğsümden dışarı çıkarıcak galiba ayacıklarını az sonra... içerde ne yapıyorsa artık 2 saattir debeleniyor

aaayyyyy yerim onun minik ayaklarını...ben oğluşuma hem kızıyom hemde seviyomm...analıkduygularım oluşmaya başladı galibaaaaaaa:)))))))

kızlar bebişin bir saçı var maşllah hem gür hem kapkara hem uzun faulleri bile var:))
39 haftalık doğdu dedim 1 hafta daha kalsa sakallı doğcakmış :)))
doktor 29 haftasında ultrasonda bunun yeleleri çıkmış dedi oğluş içinnn.. bu haftasında böyleyse ilerisi nasıl olur bunun dedi...sakallı doğarmı ki acepppppp???

bide dr kafasıda büyük bunun dedi..döndü eşime baktı..babasına çekmiş bu dedi..bende hı hı hem gür saçlı, hem de koca kafa dedim...dr.la baya gırgırını geçtik..eşim ilk defa koca kafalı olduğu için bu kadar mutluydu:)))))

ahaha geyiğe bak yaaa he walla manda sütünden yapılıyo kaymağı da kaymak şekeri de,ve ben hastasıyımdır yani....
anammm zaten haftam da küçüktü benm kaldıkmı marta

valla manda yoğurdu, sütü derken canım çekti beeee....valla bulursam affetmiycem sizin yüzünüzden ha:)))))))))))))

aynı korkuyu bende yaşıyorum yaaa...gündüz oldujça sakinn..hareketleri kısa ve sakin..ama ne zaman uyuycam ben paşam çoşuyoo...hele 12yi geçsinn..oh ohh..gecelere akıyo beyimizz vur patlasın çal oynasınnn:)))doğunca uyutmuyacak bu beni diyorummm artıkınn görecezz:))

afiyettt olsunnn..eşine çok geçmiş olsunn..ayy iyiki sen yememişsin o balıklardann...

Sedacım senin oğluşta benimki gibi sanırım gecesi gündüzü yok bu çocukların bakalım dışarı çıktılarında neler yapacaklar bize.Gece geç yatıp sabah erken kalkmanda çok güzel şimdide prova yapmış oluyorsun.
Eşinede tekrar geçmiş olsun inş.Tahlil sonuçları iyi çıkar.
Sabahları çaya bende karşı koyamıyorum 1 bardakda olsa içiyorum kahvaltının yanında

sorma gece benle birlikte 3 e kadar tepişti.hatta yattığımda hala oynuyodu.ben ondan önce uyudum galiba doğduklarında başımıza neler gelebilcek valla tahmin bile edemiyorum

olmazmııı..ama değişik tuhaf dalgalı bir ruh halii

bazen hiç doğurmayacakmışım gibi bir rahatlık geliyo.bazende bir saat sonra doğuracakmışım gibi panikliyorum.gel gitli bir durum yanii

bende öyleyim yaa.. birde doğumdan sonra bebeğimi nasıl bırakıp da işe başlıycamı düşündükçe hüzün kaplıyo içimi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…