Kizlaaar pasamizin durumu iyiye gidiyor çokkkk sükürrr
Idrarini almislar pasamin sehir disinda özel hastaneye yollamislar arastirsinlar diye
Bi kaç güne kadar sonucu cikarmis
Ayy bugun sabah gittigimizde uyanikti bize gulucukler atti ayy yerim ben onu yaa insanin yigeninin olmasi bile cok guzelken annelik duygusu nasil birsey acaba
Mertim iyi oldukça bende iyi oluyorum
Bugun erken yatmayi dusunuyorum eger uyuyabilirsem pasamin yanina yorgun gitmek istemiyorum
Bu arada kizlar kassigima arada bicak saplantisi gibi kramp giriyor.. Asiri idrara çikiyorum yaa sonta falan takcam bu gidisle sinir oluyorum kizim az hareket etsin hemen wc gidiyorum
bugün uykusuzlar kervanına katılabilirmiyim hatunlar
ya kızlar benimde oturduğum yerde göğüs kafesimin kemikleri batıyor sizede oluyormu,ayrıca idrar bendede çok sıkıntı yaratıyor
geldim geldim anam 2 saat debelendim yatakta enson isyan bayrağını çektimde geldim :))buyrunnnnnnnn....sizi şöyle ön saflara alalımm
sevim ya daha önce de yazmıştım ama görmedin galiba
facedeki resmin popçu bengüye çookkk benziyor
kızlar iyi geceler, rüyanızda meleklerinizi görün))
bende hızlı ve sesli nefes almaya başladım.sanki bazen nefes alamayacakta boğuluverecekmişim gibi hissediyorum böyle sanki heyecanlanıyorum durup dururken.hatta eşim niye öyle nefes alıyosun bişimi oldu falan diye soruyoo.
bugün hastanede bi bayan vardı kadın senin tesettürlü halin resimlerinden yüzüne bi aşinalık olmuş düğün resimlerini görmüştüm ordan kalmış aklımda saf saf kadına baktım durdum ikizin lsa okadar benzer herhalde
aaa halbuki benim eşim benzerim yoktur
insanlar çift yaratılırmış derler.doğru valla bazen çıkıyo insanın karşısına
valla öyle eşim benim resmen ikizimi görmüş bide seslenmmiş utanmadan hatun görmedinmi beni diye kız ne diyon ulen demiş bizimki yerlerde utancından kıpkırmnızı kıza eşime benzettimde diyememişş
ayyy çok fena olmuş
neyseki sen sanıp başka şeyler yapmamış
bende hızlı ve sesli nefes almaya başladım.sanki bazen nefes alamayacakta boğuluverecekmişim gibi hissediyorum böyle sanki heyecanlanıyorum durup dururken.hatta eşim niye öyle nefes alıyosun bişimi oldu falan diye soruyoo.[/QUOTE
ayısı bende ik başlarda oluyordu uzun amndır yok gibiyi ama şimdi şu son zamanlrda tekrarlamaya başladı
yazık adamcağıza kızamadımda 9 aydır kardeş muamelesi görmekten herkesi ben sanıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?