2011 Şubat Anneleri

slm kızlar nasılsınız ben iyiyim oğlumda hıçkırık oldu oda iyi iyi geceler size yarın tatilim bebek kıyafetlerini yıkyıp ütüliyecem neleri yıkamalıyım sizce:18:

ne vaarr ne yok hepiciğini yıkadım valla.bana kalsa park yatağı bile sokucam yani makinaya.onuda ıslak bezle silecem daha durrrrr.ölsün mikroplaarrr

ne vaarr ne yok hepiciğini yıkadım valla.bana kalsa park yatağı bile sokucam yani makinaya.onuda ıslak bezle silecem daha durrrrr.ölsün mikroplaarrr

ben açıkcası tenine değecek şeylri yıkıcam herşeyi yıkamıcam azıcıkta mikroplara alışık olsun oğlum dirençini korusun

teşekkür ederim ben kayınvalidemim anemin ve kendimin aldığımız herşeyi opladım yıkıcam kendim nasın olcak bakalım

benim 2 makina oldu canım annem uzakta olduğundan o gelirken getircek aldıklarını saolsun yıkayıp ütüleyip getircekmiş zevkli oluo ama uğraştırıyo biraz yavaş yavaş yaparsın artık

seda alemsin yaa park yatağı da atsaydın canım silince ölmez belki mikropları

yaa seda senle tanışmayı yüzyüze konuşmayı çok isterdim bilomusun:)) çok tatlısın maşallah yaa...

ayyy çok teşekkür ederimm sizde tatlısınız sizinle rahat oluyorum o elektriği alıyorumda ondan böyle oluyor

valla bende çok isterim.en has arkadaşlarım oldunuz valla 15 senelik arkadaşlarım aramıyo bende aramıyorum siz varsınız yagerçi konuşsakta onlar anlamıyorlar çünkü hepsi bekarrr.yırtım yırtım yırtındım burda ankaralılarla buluşalım diye ama kimse takmadı valla.gerçi ilk zamanlar insan güvenemiyor haliyle normal.napalım artıkın bebikler doğduktan sonra baharda bi buluşuruz inşallahhh

kız öyle demeyin şimdi benim yatak odada kurulu tabi üstünde nevresim falan yok.sağolsun eşim gelince ceketini falan üstüne atıveriyo pek sever zaten yatağın üstüne atmayı.ben sonra gelip alıp ordan asıyorum.gerçi bende yapıyorum üstümü değişirken eşofmanlarımı falan üstüne koyuyorum ister istemez

bi kızıyom karar alıyorum oğlumun yatağının üstüne ikimizde bişi koymayalım falan diye ama yine de oluyo.
ozamanda huylanıyom anam napimm tozlanıyor falann

ayy kızlar ben manyağım sanırım normal doğum videoları izliyorum bi saattir vall şeyim acıyo şimdi psikoljik :))

kesinlikle bence de aynı yerlerde olan arkadaşlar buluşmalı bence de..burdaki arkadaşlıklar devam etmeli dimi ama...herşeyi paylaşıoruz artık birbirimizle,en özelimize kadar bebişler doğduktan sonra şöyle ele avuca geldikten sonra bi organize edilse ne güzel olur...izmir tarafına gelebilecekler...ankarada buluşabilecekler...istanbulda buluşabilecekler mesela..daha bi sürü yer vardır tabiki de ortak yerler belirlenip buluşulsa süper our...ben gördüm bi topikte buluşmuşlar çocuklar bayaa büyümüş hem de burda tanışmışlar bi de hepsi...keşke biz de yapabilsek...

kızlar ben kaçtım eşim komşuda kaynanamı yalnız bıraktım kaç saattir:)))
hadi öpüldünüz

bizim park yatak ,bebek arabası, oto koltuğu hepsi de hala kutusunda duruyo boş odada..şimdiden onu yatak odasına koyup yer işgal etmek istemedim...son haftalara doğru kurarız artık...bi yandan hadi kuralım diyorum eşime sabırsızlanıyorum,bi yandan da dur biraz daha bekliyelim diyorum..

benim odanın şeklini değiştirmem gerekti komidinleri çıkarttım odadan küçük odaya koydum yerini açtık bu sefer boş kaldı açmışken kapatmadık bidaha bide kokusu falan gitsin istedim.haliyle kokuyordu yatak odasını havalandırırklen oda havalandı gitti o plastik kokusu kumaşın kokusu falan

bende daha kurmadım gülcancım daha da sabırsızlanırım die kutuda duruyo

kızlar eşim ders çalışırken sızmış kalmış onu yatırayım sütümü içip yatim bende öpüyorum sizi ve bebişlerinizi kızım da slm söyluyo teyzoşlarına ve arkidişlerine
ii geceler :79:

sedacım yaa bana da yollarmısın davetiye merak ettim iice?

yine mi sızmış yazık adamcağız her gün sızıp kalıo,ben de içtim sütümü şimdi ama yatmıycam dah,acıktığım için içtim
ii geceler tatlım,minik prensesine de bizden slmlar allah rahatlık versin...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…