- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
slm kızlar nasılsınız ben iyiyim oğlumda hıçkırık oldu oda iyi iyi geceler size yarın tatilim bebek kıyafetlerini yıkyıp ütüliyecem neleri yıkamalıyım sizce:18:
ne vaarr ne yok hepiciğini yıkadım valla.bana kalsa park yatağı bile sokucam yani makinaya.onuda ıslak bezle silecem daha durrrrr.ölsün mikroplaarrr
ne vaarr ne yok hepiciğini yıkadım valla.bana kalsa park yatağı bile sokucam yani makinaya.onuda ıslak bezle silecem daha durrrrr.ölsün mikroplaarrr
teşekkür ederim ben kayınvalidemim anemin ve kendimin aldığımız herşeyi opladım yıkıcam kendim nasın olcak bakalım
yaa seda senle tanışmayı yüzyüze konuşmayı çok isterdim bilomusun:)) çok tatlısın maşallah yaa...
benim 2 makina oldu canım annem uzakta olduğundan o gelirken getircek aldıklarını saolsun yıkayıp ütüleyip getircekmişzevkli oluo ama uğraştırıyo biraz yavaş yavaş yaparsın artık
seda alemsin yaa park yatağı da atsaydın canım silince ölmez belki mikropları
ayyy çok teşekkür ederimm sizde tatlısınız sizinle rahat oluyorum o elektriği alıyorumda ondan böyle oluyor
valla bende çok isterim.en has arkadaşlarım oldunuz valla 15 senelik arkadaşlarım aramıyo bende aramıyorum siz varsınız yagerçi konuşsakta onlar anlamıyorlar çünkü hepsi bekarrr.yırtım yırtım yırtındım burda ankaralılarla buluşalım diye ama kimse takmadı valla.gerçi ilk zamanlar insan güvenemiyor haliyle normal.napalım artıkın bebikler doğduktan sonra baharda bi buluşuruz inşallahhh
ayyy çok teşekkür ederimm sizde tatlısınız sizinle rahat oluyorum o elektriği alıyorumda ondan böyle oluyor
valla bende çok isterim.en has arkadaşlarım oldunuz valla 15 senelik arkadaşlarım aramıyo bende aramıyorum siz varsınız yagerçi konuşsakta onlar anlamıyorlar çünkü hepsi bekarrr.yırtım yırtım yırtındım burda ankaralılarla buluşalım diye ama kimse takmadı valla.gerçi ilk zamanlar insan güvenemiyor haliyle normal.napalım artıkın bebikler doğduktan sonra baharda bi buluşuruz inşallahhh
bizim park yatak ,bebek arabası, oto koltuğu hepsi de hala kutusunda duruyo boş odada..şimdiden onu yatak odasına koyup yer işgal etmek istemedim...son haftalara doğru kurarız artık...bi yandan hadi kuralım diyorum eşime sabırsızlanıyorum,bi yandan da dur biraz daha bekliyelim diyorum..
kızlar ben kaçtım eşim komşuda kaynanamı yalnız bıraktım kaç saattir:)))
hadi öpüldünüz
yolladım canım.
valla herkes birbirine yollasın.puan bişi diil tabikide ürünler güzel ve uygun.ben önce gereksiz görmüştüm kızlar konuşurken ama girip bakınca hakkaten güzel ve uygun fiyatlar.nettende karşılaştırınca farkediliyor yani.
teşekkür ederim haberdar ettiğiniz için
bende daha kurmadım gülcancım daha da sabırsızlanırım die kutuda duruyo
kızlar eşim ders çalışırken sızmış kalmış onu yatırayım sütümü içip yatim bende öpüyorum sizi ve bebişlerinizi kızım da slm söyluyo teyzoşlarına ve arkidişlerine
ii geceler :79:
sedacım yaa bana da yollarmısın davetiye merak ettim iice?
canım mailde gereksiz bölümüne gelir mail haberin olsun
herkese iyi gecelerrrrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?