aldım cnm thanks a lot:)
gece kuşlarıııııııııııı napıyonusss
nerdesin sen aşağıda görüyorum burcuda burda bi saattir bekiyom bişi yazacaksınız diyeee ayy sırtım ağrıdı uykum geldii.bırakıpta gidemiyomda ahh bu merakkk
kız ne kaynatmışsınız diye bakıyodumm gitmişşsin bileee( neyse iyi gecelerrrr sizeee.
bu arada gülcan sende izmirdesin sanırım nerde oturuyorsunn.
not at all şekerim
benimde sırtım neyim ağrımaya başladıı bende gidim yatimm bakalım uyuyabilcemmi sabahta kursa gidicem sınav var peffff hiiçç çalışmadım artıkın Allah ne verdiysesertifika sınavı zaten geçemezsem vermesinler napimm banane
bende bucadayım canım.ben cvplamıştım sanırımm gazide doğum yapıcam diyee.var buda kıss benim bildiğim 3 tane daha izmirli.
Gunaydin kizlar..
Rüyamda bebekleri tasliyorlarmis bende korumaya calisiyordum.
Bende hic uyku denen birsey kalmadi.
Off neyse size iyi gunler diliyorum.
Ben yokken dogurmayin haa
Günaydın kızlar dün akşamdan beri çok feci diş ağrısı çekiyorum ne denediysem olmadı.Tabii ilaç hiç içmedim içmeyede yanaşmıyorum.Bütün gece uykusuz geçirdim kızımda anladı galiba çok rahatsız etmedi annesini.
Ama ben hayatımda böyle bir ağrı çekmedim yaaa ne kadar zormuş hamileyken diş ağrısı çekmek allah düşmanımın başına vermesin böyle bir ağrıyı
caglayancım gecmıs olsun dıs agrısı normalde bıle cekılmez bır dert bence bır an once bır dıscıye gıt gerekırse tedavı edıyorlar bosuna agrı cekmeGünaydın kızlar dün akşamdan beri çok feci diş ağrısı çekiyorum ne denediysem olmadı.Tabii ilaç hiç içmedim içmeyede yanaşmıyorum.Bütün gece uykusuz geçirdim kızımda anladı galiba çok rahatsız etmedi annesini.
Ama ben hayatımda böyle bir ağrı çekmedim yaaa ne kadar zormuş hamileyken diş ağrısı çekmek allah düşmanımın başına vermesin böyle bir ağrıyı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?