2011 Şubat Anneleri

aldım cnm thanks a lot:)

not at all şekerim

benimde sırtım neyim ağrımaya başladıı bende gidim yatimm bakalım uyuyabilcemmi sabahta kursa gidicem sınav var peffff hiiçç çalışmadım artıkın Allah ne verdiyse sertifika sınavı zaten geçemezsem vermesinler napimm banane

nerdesin sen aşağıda görüyorum burcuda burda bi saattir bekiyom bişi yazacaksınız diyeee ayy sırtım ağrıdı uykum geldii.bırakıpta gidemiyomda ahh bu merakkk

kız ne kaynatmışsınız diye bakıyodumm gitmişşsin bileee ( neyse iyi gecelerrrr sizeee.

bu arada gülcan sende izmirdesin sanırım nerde oturuyorsunn.

kız ne kaynatmışsınız diye bakıyodumm gitmişşsin bileee ( neyse iyi gecelerrrr sizeee.

bu arada gülcan sende izmirdesin sanırım nerde oturuyorsunn.

evet cnm sen de mi izmirdesin? ya burda izmirden kimse yok sandım bir an geçenlerde hangi hastanelere gittiğinizi sormuştum izmirlilere,sadece bir arkadaş cvp verdi onun da adını bilmiyorum
ben çiğlide oturuyorum cnm sen nerdesin?

valla benim de ağrımaya başladı sırtım ayriyeten kaburgalarım da birbirine girdi artıkın...geçersin geçersin:) allah yardımcın olsun ne diyimm:)

bende bucadayım canım.ben cvplamıştım sanırımm gazide doğum yapıcam diyee.var buda kıss benim bildiğim 3 tane daha izmirli.

günaydııınnnnnnnnnnnn
aaa kimse yok konuşmam konuşmam sonra da bi bakarım kimsecikler yokken konuşmuşum
herkese güzell bir gün diliyorum
güzel bebişler güzel anneleeeeeeeerrrrrrrrr :)))

ilgiyle takip ediyorum doğum yapanları.. bakalım bundan sonra ilk kim doğuracak???? bence 2-3 güne kalmaz birinden gelir haber. benim de kızımın başı aşaaya inmişti bi heveslendim kii.. ilk kez böyle doğmasını istedim hemen. zaten odasının duvar kağıdını döşettim çok güzel oldu. beşiğini vs hazırladım. avizesini ve abajurunu sipariş ettim. bugün de perdelerinin siparişini vericem inşallahh.

günaydınnnn güzell anneler sabh sabh yatagımdan kalktıgım gibi size bakayım dedim ama kimsecikler yok dahaa sizee kızımla iyi günlerr diliyoruzz

Gunaydin kizlar..
Rüyamda bebekleri tasliyorlarmis bende korumaya calisiyordum.
Bende hic uyku denen birsey kalmadi.
Off neyse size iyi gunler diliyorum.
Ben yokken dogurmayin haa

Günaydın kızlar dün akşamdan beri çok feci diş ağrısı çekiyorum ne denediysem olmadı.Tabii ilaç hiç içmedim içmeyede yanaşmıyorum.Bütün gece uykusuz geçirdim kızımda anladı galiba çok rahatsız etmedi annesini.
Ama ben hayatımda böyle bir ağrı çekmedim yaaa ne kadar zormuş hamileyken diş ağrısı çekmek allah düşmanımın başına vermesin böyle bir ağrıyı

ayyy şu anda tvde haberleri izliyorum. ankarada bir hastanede solunum cihazından kaynaklanan bir sebeple 5 çocuğun kalbi durmuş 2 yaşındaki bir çocuk vefat etmiş. solunum cihazı arızalıymış (

Gunaydin kizlar..
Rüyamda bebekleri tasliyorlarmis bende korumaya calisiyordum.
Bende hic uyku denen birsey kalmadi.
Off neyse size iyi gunler diliyorum.
Ben yokken dogurmayin haa

bende de uyku kalmadı. sabah da 6.45den beri uyanığım. soluma dönüyorum kızım batıyor içeride sürekli. sağıma dönüyorum uyuşuyorum vs vs artık son haftalarda gerçekten isyan bayrağını diktiklerine inanıcam hamilelerin :))

gunaydın kızlar sabah sabah basladım yıne nette bebıs ıcın bıseyler bakmaya su sıtede cok guzel susleme orneklerı var;
Tatl Tela
buyrunuz fıkır olsun sızede odaları suslerken

canım benim çok geçmiş olsun çokk zordur... benim doktorum bana minoseti önerirken kendim de hamileyken dişim felaket ağrımıştı ben bile günde 9 tane içmiştim filan demiştiii..

caglayancım gecmıs olsun dıs agrısı normalde bıle cekılmez bır dert bence bır an once bır dıscıye gıt gerekırse tedavı edıyorlar bosuna agrı cekme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…