2011 Şubat Anneleri

gunaydın kızlar sabah sabah basladım yıne nette bebıs ıcın bıseyler bakmaya su sıtede cok guzel susleme orneklerı var;
Tatl Tela
buyrunuz fıkır olsun sızede odaları suslerken

günaydınn.. ben de henüz süslemeyle ilgili bir şeyler yamadım. kapı için simidim var bir de geniş organze kurdele aldım fuşya rengi. kapıyı şerit şerit onunla süsleriz dedim ama daha bi sürü şey yapmak lazım.

bende cok bısey yapmıycaktım sadece kapı susu ve emınonunden aldıgım sımlı nazar boncugu tarzı bıseyle kapıyı susleyecektım ama bu fotoları gorunce ozendım lohusa serbetı ıcın bardak aldım ama kurdeleyle suslersem yıkandıklarında nasıl olucak bılmıyorum herseferınde suslerı tak cıkar yapmak gerekıcek sanırım:96:

evet ben de şerbet takımı filan yapmadım. ya biz onları hastanede mi vercez? geçen gün kadıköy acıbademe de gittim ben doğum katını gezdim. kağılar süslüydü. bebeklerin isimleri yazıyordu simli harflerle çok güzel. ayrıca odanın içinde camlarda da balonlar filan asılıydı. otopark tarafından da o kısımlarını inceledim

cağlayancımm cok geçmiş olsun cnmm

kadıköyde harika hanıma gittim ve çok beğendim. doğum zamanı da ben nasıl olsa acıbademe bağlıyım maslakta istiyorum dersen oraya giderim. bakırköy dersen oraya hatta izmit acıbademde yapcam doğum dersen oraya bile giderim dedi :) ama kontrollere sürekli buraya gelirsin. ya da acil bir şey olursa buraya gelirsin dediii.. hoşuma gitti bu durum..

bende acıbadem maslakta yapıcam dogumu sordum odaları gezerken sızmı susluyorusnuz dıye yok suslemeler sıze aıt dedı dunaynın parasını alıyorsunuz barı suse masraf ettırmeseydınız demek ıstedım dıyemedım..:95:

:))))) ben dedim merak etme :))) daha küçük hastaneerde bile süslüyorlar halbuki aaaa şok ettiniz beni dedim

caglayancım gecmıs olsun dıs agrısı normalde bıle cekılmez bır dert bence bır an once bır dıscıye gıt gerekırse tedavı edıyorlar bosuna agrı cekme

valla bende o agrıyı çok çektim.doktorum dişçiye git bebeğe daha çok zarar verir dedi.dolgu yapıyorlar zaten bölgesel olarak yapılıyor

ama gezerken her bir kapının farklı süslenmiş olması da hoşuma gitmedi değil. hastane yapsa standart tekdüze olurdu.. maslakta bide koridor yok geniş meydan gibi ya kapıların açıldığı avlu, ortada bakınca cıvıl cıvıl görünüyordu tüm kapılar :)

aaa evet cnm hatırladım pardon...napıosun çalışıomusun izne ayrıldın mı artık?

haftaya son oluyor oluyor inşallahhhh.
günaydınn kızlarrr akşam oturuyordum ya sözüm ona uykum yoktu valla yatağa yatmamla uyumam bir olmuşş sızmışım resmenn.ya bu kışta sabahları kalkmakta çok zor oluyorrr

:))))) ben dedim merak etme :))) daha küçük hastaneerde bile süslüyorlar halbuki aaaa şok ettiniz beni dedim

ıyı demıssın benım ıcımde kalmıstı ama maslaktakı dogum katını cok begendım hafıf lostu ve cok sessızdı bırde sadece dogum yapanlara ayırmıslar o katı ıcıme sındı:94:

günaydın öncelıkle çok geçmiş olsun...aynı durumu yaşadım dişimi tamamen kaybettım.bana göre doğum sancısından beter resmen dişim döküldü ağzıma....yapabilecek şeylerden biri tuzlu suyla bgargara yapmak ılaçta alamıyoruz doktor mudahele edemem dedi....

Geçmiş olsun dilekleriniz için saolun kızlar ama dişim çürük değil benim arada böyle böyle kesik kesik ağrır giderdi.Ama dün akşamdan beri hiç birşekilde geçmedi.Colgatenin ağrıyı kesici bir macunu varya nerdeyse yiycem yani onu o kadar sürdüm ettim biraz olsun bile kesmedi.
Tuzlu suyu yapmadım bu ilacın üzerine bir başka tesiri olur diye.O kadar zor birşeyki bu dönemdeyken bunu yaşamak dr.da gitmek istemiyorum son zamanlarıma geldim diye ama dayanamazsam giderim heralde artık
çünkü bugün ruh gibi geziniyorum uykum var dişim ağrıyor kızım hareketli nasıl dayanıcam bugüne hiç bilmiyorum

fazla düşünme kızınla oyalanmaya çalış zor valla senı çok ıı anlıyorum...gebelıklerde diş ağrısı çok olurmuş vitamın kaybındanmıdır nedır gebelıklerde oluyo....

çağlayancımmm geçmiş olsun ağrı kesici neden almıyorsun.minoset tamol filan.çekilmez valla :26:

fazla düşünme kızınla oyalanmaya çalış zor valla senı çok ıı anlıyorum...gebelıklerde diş ağrısı çok olurmuş vitamın kaybındanmıdır nedır gebelıklerde oluyo....

Kaç kutu vitamin içtik hamileliğin başından beri halamı vitamin eksikliğimiz varya...
İş yerinde olmasam çok iyi olacakta karşımda patron dikmiş gözlerini sabahtan beri beni inceliniyor.İnsan bir sorar neyin var istersen eve git diye ama ben olmasamda burası kilitlenecek bunu çok iyi bildiğinden gelip sormuyorda

çağlayancımmm geçmiş olsun ağrı kesici neden almıyorsun.minoset tamol filan.çekilmez valla :26:

Bu ay'a kadar hiç almadım dr çok zor durumda kalmadığın sürece ilaç içme demişti bende içmiyim geçer diye bekliyorum işte.İçersemde ona birşey olucak diye düşünüyorum

Oğluşumla Sabah Yürüyüşümüzü Yaptık, İstanbulda Kar Soğuğu Var Ama Hala Kar Falan Yok.. Yağsa da Hava Yumuşasa..

Oğlum Acıkmış Kahvaltı Yapıyoruz Şimdi..

Herkese Günaydın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…