2011 Şubat Anneleri

gercektende hamılelıgın son aylarıda ılk ayları gıbı zormus ne yatabılıyorsun ne kalkabılıyorsun bır sıkıntı basması bır ruh daralması tek ıyı yanı bebısının hareketlerını hıssedebılıyorsun

Bu ay'a kadar hiç almadım dr çok zor durumda kalmadığın sürece ilaç içme demişti bende içmiyim geçer diye bekliyorum işte.İçersemde ona birşey olucak diye düşünüyorum

Çağlayancım çok geçmiş olsun diş ağrısı kötüdür bilirim Ama minoset yada parol iç bi yanetkisi yokki hatta yarım olarak ağrıyan dişinin üstüne koy kapat ağzını orda erisin ilaç daha etkili olur.
Bende çok direndim ilaç içmemek için ama benimde göbeğimin üst tarafında korkunç ağrım oluyo sanki içerden kesmişlerde sızlıyo gibi doktor normal dedi ama dayanamıyodum şimdi akşamları bir tane parol içiyorum ağrıyı biraz dindiriyo

İçiyim o zaman ben bir tane yada yarım mı içiyim.Nasıl yapıyım yarım içsemde kesermi beni.

Doktorum bana da minoset içebilirsin demişti baş ağrılarım için bi tane içebilirsin bence imkanın varsa doktorunu ara sor ama yoksa bence zararı olmaz minoset mideye zarar vermediği için en hafif ağrı kesicidir..

Çok Geçmiş Olsun Acil Şifalar Dilerim

Saol'un kızlar şimdi eşime bir kutu minoset aldırıcam dışarı çıkmıştı gelsinde içiyim ama yarım içiyim madem gene ne olur ne olmaz diye.
Hiç içmedim birşey olur diye baş ağrılarına dayanabildim ama sanırım bununla baş edemiycem

caglayan bır mınosetten bırsey olmaz yeterkı agrını kessın mınoset en masum agrı kesıcı..ben hamılelıgımın baslarında cok sıddetlı bır bas agrısı yasamıstım ve benım bas agrılarımı bırtek majezık keser 4 gun boyunca karanlık bır odada yattım ama gecmeyınce doktorumu aradım majezık ıcebılırmıyım dedım ıcme dedı ama baska turlu gecmeyecek dedım ozaman sadece bır tane ıc dedı bırdaha sakın ıcme demıstı ve ben mecburen ıctım

bende hıc olmadı hamılelıgın basında berı doktoruna bır sor ıstersen canım belkı kan akısı hızlandıgı ıcın oluyor olabılır

Hamilelikte Kan Basıncı Hızlandığından Oluyor Demişti Ama Ne Biliyim Herkeste Oluyor mu Merk Ettim Çok Can Sıkıcı Bişey..

çağlayancım geçmiş olsun canım bilirsin ben de çok çekmiştim kanal yaptırdım kurtuldum ama ben de çürük yok diyosun sen ağrı kesici iç mutlaka bana hafif gelir kesmezdi ama iç günde max 4 e izin veriyo dr lar ben de öekinerek içiyom ama bişicik olmaz ama minoset olmaz dedi benim dr parol al dedi %100 parasetamol var hiç bi yan etkisi yok minosette kafein de var heralde eczaneye sorsun eşin daha almadıysan

buarada günaydın kızlar
2 gündür uykucu olduk kızımla yumurtamızın pişmesini bekliyoz daha kahvaltı bile yapmadık
exex dr una sor canım burun kanamasını ben de hiç olmadı hiç duymadım da

su tıcker olayını bı turlu beceremedım kızlar ya dogum zamanı geldı benım daha bı cızelgem bıle yok yardım olurmusunuz

su tıcker olayını bı turlu beceremedım kızlar ya dogum zamanı geldı benım daha bı cızelgem bıle yok yardım olurmusunuz

benim de eşim yapmıştı canım ama bu topiğin ilk sağfasında da tablonunun altında var nası yapılcağı sen nerde takılıyosun? bu arada kaçıncı haftan olmadı bebişib gelince yaş tickerı yaparsın

ben tıckerı yaptımda profılıme yapıstıramadım canım html kodunu ve verdıgı dıger kodu denedım hatalı dıyor neyse artık yapmama bende napalım

Günaydın güzel şubat anneleri sene sonu kapanış nedeniyle işlerim çok yoğundu yazamadım bide bu hafta son işleri devredicem herkes iyidir umarım biraz geçmişe bakayım gelicem

Dişimin ağrısı kulağıma vurdu şimdide kızlar iyimi offf deli olucam bugün yaaa ama şuda var dişim geçti şimdi kulağım ağrıyor sağ kulağım yaa ben acaba hasta oluyorumda vucudum saçma sapan tepkilermi veriyor hastalağıma anlamadım.

Sabahta ben unnado.comdan sipariş vermiştim ama sonra iptal ettim.Çünkü kampanya bittikten sonra göndericeklermiş ee o zamana kadarda ben işte olmayabilirim.
Mail attım siparişim iptal oldumu diye hemen beni aradılar neden iptal ettiniz diye bende dedim böyle böyle işte olmayabilirim o yüzden iptal etmek istiyorum diye isterseniz başka adres ve alıcı tayin edin onada teslim edebiliriz dediler.
Çok ilgilendiler çok hoşuma gitti.Demekki güvenerek alışveriş yapabileceğim bundan sonra oradan

Kızlar dün markafonideki indirimlerden bahsediliyoduya nerdeyse tüm ürünler tükenmiş
ve daha bugün başladı fiyatlarda uygunmuş ama kalmamış çok fazla bişe

günaydın hanımlar nasılsınız

çağlayancımçok geçmiş olsun minoset içebilirsin hiç bi zararı yok ben daha 3 aylıkken dış kulak iltihabı geçirdim gün de 3 tane içiyordum ama minoset plus aldırma eşine düz minoset alsın yarım kesmeyebilir tam iç sorun olmaz
exexcanım burun kanaması vücud fazla kan pompaladığı için oluyor benimde çok oluyordu endişe edilcek bişey değil korkma

herkese selamlar nasılsınız kızlar amma yazmışınız geçmişe bakamadım benim kaburgam artık sürekli ağrıo üstüne uzanamıom bile elim değince kemikler sızlıo napcam ben ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…