Bu ay'a kadar hiç almadım dr çok zor durumda kalmadığın sürece ilaç içme demişti bende içmiyim geçer diye bekliyorum işte.İçersemde ona birşey olucak diye düşünüyorum
İçiyim o zaman ben bir tane yada yarım mı içiyim.Nasıl yapıyım yarım içsemde kesermi beni.
Çağlayancım çok geçmiş olsun diş ağrısı kötüdür bilirimAma minoset yada parol iç bi yanetkisi yokki hatta yarım olarak ağrıyan dişinin üstüne koy kapat ağzını orda erisin ilaç daha etkili olur.
Bende çok direndim ilaç içmemek için ama benimde göbeğimin üst tarafında korkunç ağrım oluyo sanki içerden kesmişlerde sızlıyo gibi doktor normal dedi ama dayanamıyodum şimdi akşamları bir tane parol içiyorum ağrıyı biraz dindiriyo
Doktorum bana da minoset içebilirsin demişti baş ağrılarım için bi tane içebilirsin bence imkanın varsa doktorunu ara sor ama yoksa bence zararı olmaz minoset mideye zarar vermediği için en hafif ağrı kesicidir..
Çok Geçmiş Olsun Acil Şifalar Dilerim
Sürekli Burnum Kanıyor Yaa Sizde de Var mı? Hergün Mutlaka En Az 1 Kere Kanıyor Burnum :{
bende hıc olmadı hamılelıgın basında berı doktoruna bır sor ıstersen canım belkı kan akısı hızlandıgı ıcın oluyor olabılır
Günaydın kızlar dün akşamdan beri çok feci diş ağrısı çekiyorum ne denediysem olmadı.Tabii ilaç hiç içmedim içmeyede yanaşmıyorum.Bütün gece uykusuz geçirdim kızımda anladı galiba çok rahatsız etmedi annesini.
Ama ben hayatımda böyle bir ağrı çekmedim yaaa ne kadar zormuş hamileyken diş ağrısı çekmek allah düşmanımın başına vermesin böyle bir ağrıyı
su tıcker olayını bı turlu beceremedım kızlar ya dogum zamanı geldı benım daha bı cızelgem bıle yok yardım olurmusunuz
gözün aydın cnm maşallah 2,5 kilo olmuş kızın:) ben de cuma gidicem dr' a ve ilk kez nstye giricem inş. bakalım ben kilosunda 2li rakamları görebilecekmiyim...cnm sen hangi hastaneye gidiyosun?
canım ben bornova şifa ya gidiyorum.ilk bebğimde oraya başlamıştım.ama kımet işte kalbi durdu ve alındı.bi arkaddaşım yeni doğum yapmıştı orda ve memnun kalmıştı.bende ondan gitmiştim.halada devam ediyorum.memnunum ben hem evime de yakın .doğumumda orada olacak inşallah...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?