Dişimin ağrısı kulağıma vurdu şimdide kızlar iyimi offf deli olucam bugün yaaa ama şuda var dişim geçti şimdi kulağım ağrıyor sağ kulağım yaa ben acaba hasta oluyorumda vucudum saçma sapan tepkilermi veriyor hastalağıma anlamadım.
Sabahta ben unnado.comdan sipariş vermiştim ama sonra iptal ettim.Çünkü kampanya bittikten sonra göndericeklermiş ee o zamana kadarda ben işte olmayabilirim.
Mail attım siparişim iptal oldumu diye hemen beni aradılar neden iptal ettiniz diye bende dedim böyle böyle işte olmayabilirim o yüzden iptal etmek istiyorum diye isterseniz başka adres ve alıcı tayin edin onada teslim edebiliriz dediler.
Çok ilgilendiler çok hoşuma gitti.Demekki güvenerek alışveriş yapabileceğim bundan sonra oradan
herkese selamlar nasılsınız kızlar amma yazmışınız geçmişe bakamadım benim kaburgam artık sürekli ağrıo üstüne uzanamıom bile elim değince kemikler sızlıo napcam ben ya
çok geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda ağrınn seni terkeder....Günaydın kızlar dün akşamdan beri çok feci diş ağrısı çekiyorum ne denediysem olmadı.Tabii ilaç hiç içmedim içmeyede yanaşmıyorum.Bütün gece uykusuz geçirdim kızımda anladı galiba çok rahatsız etmedi annesini.
Ama ben hayatımda böyle bir ağrı çekmedim yaaa ne kadar zormuş hamileyken diş ağrısı çekmek allah düşmanımın başına vermesin böyle bir ağrıyı
benım ceyızımden vardı dantellı fılan yaptırmıstım beyaz ıs bı ılk evlendıgım gun kullanmıstımBirşey sorucam şimdi hep bebeklere hazırlanıyoruzya şekerdi sepetti falanhastaneden çıkınca yatak yapıcakmısınız kızlar kendinize ne biliim şöyle süslü püslü falan ben pike takımı yaptırmayı düşünüyorum yada şık bi nevresim takımı almayı ama bulamadım. Çok güzel pike takımları var güpürlü kurdaleli falan ama çok pahalı :26:
herkese selamlar nasılsınız kızlar amma yazmışınız geçmişe bakamadım benim kaburgam artık sürekli ağrıo üstüne uzanamıom bile elim değince kemikler sızlıo napcam ben ya
Birşey sorucam şimdi hep bebeklere hazırlanıyoruzya şekerdi sepetti falanhastaneden çıkınca yatak yapıcakmısınız kızlar kendinize ne biliim şöyle süslü püslü falan ben pike takımı yaptırmayı düşünüyorum yada şık bi nevresim takımı almayı ama bulamadım. Çok güzel pike takımları var güpürlü kurdaleli falan ama çok pahalı :26:
Birşey sorucam şimdi hep bebeklere hazırlanıyoruzya şekerdi sepetti falanhastaneden çıkınca yatak yapıcakmısınız kızlar kendinize ne biliim şöyle süslü püslü falan ben pike takımı yaptırmayı düşünüyorum yada şık bi nevresim takımı almayı ama bulamadım. Çok güzel pike takımları var güpürlü kurdaleli falan ama çok pahalı :26:
bugün akşam deniim canım çok saolcanım o acı bende nerdeyse 2 aydır var göğsümün alt tarafı göbeğin tam üstü kaburgaların olduğu yer işte sanki yara varmış gibi sızlıyo ve de sürekli hiç geçmiyo 3 ayrı doktora söyledim ama normal bişey yapamayız ilaç yada krem bebeğin gözlerine zarar verir dediler. Ağrın çok olursa parol iç dedi doktor ben çok şiddetlenince bitane parol alıyorum akşamları anca öyle uyuyabiliyorum
çok geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda ağrınn seni terkeder....
günyadın fıstıklar nasılsınız?ben yatar pozisyonda oturuyorum oturma odasında...eşim ve anneciği hollün duvarlarını siliyorlar....bende size geldim....ya dünde yazmıştım izmirligülşahın verdiği bi yelek modeli vardı 100 ilmekten başlıyordu....onu hatırlayan bilen var mı??ben onu yazmıştım bi kenara başladım bayada ördüm ama acaba yanlış yada eksik mi yazdım diye bi şüphe var içmde çünkü nasıl dikilceğini bi türlü algılayamadım....hatırlayan arkadaş varsa yardım edebilir mi?
günaydın kızlar.
buıgün babamızı antalyaya yolladık toplantıya cts gününe kdr yalnızız kaynanamla:))
sabah erkenden kalktım eşimi yolculadım sonra 1 bardak süt 1 muz biraz ceviz hoop yatağa yeni uyandım sayılır.
çağlayncım geçmiş olsun canım çok zor diş ağrısı
allah kavuştursun canımkaynananlada kazasız belasız 3 gün diliyorum
canım biz yatak yapıcaz inş kızımın odasına bir tane çekyat aldık orayı hazırlıycaz bende çeyizimde olanlan datelli takımlarımı kullanıcam çünkü onları sadece ilk evlendiğimde kullandım bi keree o yüzden onları kullanıcam annemde kayınvalidemde özeniyor benim....tabi bende
ben burda ööle süslü yatak falan yapmam sanırım gelenlerin çoğu eşimin arkadışı olcak onlarda zaten yatak odasına girmez oturma odasında yapsam ben onların yanında ööle rahat edemem.ama bizde 40 mevlütü içinde anneye yatak hazırlanır annem orda yparmı bilmem ilk heves ya ama zaten 40ında toparlanmış olurum onu da yapmayabiliriz
günaydın kızlar.
buıgün babamızı antalyaya yolladık toplantıya cts gününe kdr yalnızız kaynanamla:))
sabah erkenden kalktım eşimi yolculadım
benim çeyizimde yok öyle şeylerannem çook uzakta .. kayınvalide konusunu açmak bile istemiyorum öfkem bedenime sığmıyoooooo
şafak 26:89:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?