2011 Şubat Anneleri

Birşey sorucam şimdi hep bebeklere hazırlanıyoruzya şekerdi sepetti falan hastaneden çıkınca yatak yapıcakmısınız kızlar kendinize ne biliim şöyle süslü püslü falan ben pike takımı yaptırmayı düşünüyorum yada şık bi nevresim takımı almayı ama bulamadım. Çok güzel pike takımları var güpürlü kurdaleli falan ama çok pahalı :26:

aa caglayan ayın kacında teslım edıcekler yanı?
ben hıc o detayı dusunmedım bende subat4te ayrılmayı dusunuyorum ısten bıde hazır ısten ayrılma demısken kızlar ısten ayrılırken calısamaz raporu tarzında bırsey almamız gerekıyormus sskdan yıne o konunun detayını bılen var mı?

herkese selamlar nasılsınız kızlar amma yazmışınız geçmişe bakamadım benim kaburgam artık sürekli ağrıo üstüne uzanamıom bile elim değince kemikler sızlıo napcam ben ya

canım o acı bende nerdeyse 2 aydır var göğsümün alt tarafı göbeğin tam üstü kaburgaların olduğu yer işte sanki yara varmış gibi sızlıyo ve de sürekli hiç geçmiyo 3 ayrı doktora söyledim ama normal bişey yapamayız ilaç yada krem bebeğin gözlerine zarar verir dediler. Ağrın çok olursa parol iç dedi doktor ben çok şiddetlenince bitane parol alıyorum akşamları anca öyle uyuyabiliyorum

çok geçmiş olsun canım inş en kısa zamanda ağrınn seni terkeder....

günyadın fıstıklar nasılsınız?ben yatar pozisyonda oturuyorum oturma odasında...eşim ve anneciği hollün duvarlarını siliyorlar....bende size geldim....ya dünde yazmıştım izmirligülşahın verdiği bi yelek modeli vardı 100 ilmekten başlıyordu....onu hatırlayan bilen var mı??ben onu yazmıştım bi kenara başladım bayada ördüm ama acaba yanlış yada eksik mi yazdım diye bi şüphe var içmde çünkü nasıl dikilceğini bi türlü algılayamadım....hatırlayan arkadaş varsa yardım edebilir mi?

benım ceyızımden vardı dantellı fılan yaptırmıstım beyaz ıs bı ılk evlendıgım gun kullanmıstım

herkese selamlar nasılsınız kızlar amma yazmışınız geçmişe bakamadım benim kaburgam artık sürekli ağrıo üstüne uzanamıom bile elim değince kemikler sızlıo napcam ben ya

hoşgeldin canım sıpan biyerini dayamıştır benimkişnin kafası orda 2 hafta önce kafasını kaburgama sokmaya çalışıyormuşda resmen ağlıyordum acısından neyseki şimdi sadece sızlıyor bunada razıyım napalım

Kızlar sabahtan beri ofis çok yoğun olunca yazamadım. Ben markofonide bişiy bulamadım. Sabah erkenden girdiğimde bile güzeller hep tükenmişti. Neyse dün özelcan bebe diye bi yer var ankara söğütözünden ordan alışverişler yaptım. Ateşölçer aldım, seba med kremler... Dalin deterjanlar... Şimdi yemeğe kaçıyorum öğleden sonra bol bol sohbet edelim :))

günaydın kızlar.
buıgün babamızı antalyaya yolladık toplantıya cts gününe kdr yalnızız kaynanamla:))
sabah erkenden kalktım eşimi yolculadım sonra 1 bardak süt 1 muz biraz ceviz hoop yatağa yeni uyandım sayılır.
çağlayncım geçmiş olsun canım çok zor diş ağrısı

canım biz yatak yapıcaz inş kızımın odasına bir tane çekyat aldık orayı hazırlıycaz bende çeyizimde olanlan datelli takımlarımı kullanıcam çünkü onları sadece ilk evlendiğimde kullandım bi keree o yüzden onları kullanıcam annemde kayınvalidemde özeniyor benim....tabi bende

canım ben hazırladım annem tek kişilik dantelli çarşaf takım yapmıştı doğum sonrası için onu serecem üstüne yine kendi diktiği turuncu çarşaf yastığıyla ve yorganıda aynı öle serecem kısmet olursa
bugün akşam deniim canım çok saol

valla neslicim bilmiyorum

allah kavuştursun canım kaynananlada kazasız belasız 3 gün diliyorum

ben burda ööle süslü yatak falan yapmam sanırım gelenlerin çoğu eşimin arkadışı olcak onlarda zaten yatak odasına girmez oturma odasında yapsam ben onların yanında ööle rahat edemem.ama bizde 40 mevlütü içinde anneye yatak hazırlanır annem orda yparmı bilmem ilk heves ya ama zaten 40ında toparlanmış olurum onu da yapmayabiliriz

allah kavuştursun canım kaynananlada kazasız belasız 3 gün diliyorum

teşekkür ederim canım bende aynı dilekerli bana diliyorum
bakalım oğlu yok ya paylaşcak adam yok belki daha iyi olur.
bu arada kızlar benim haifif hafif midem bulanıyo reflüdenmiki acaba bu bulantı

benim çeyizimde yok öyle şeyler annem çook uzakta .. kayınvalide konusunu açmak bile istemiyorum öfkem bedenime sığmıyoooooo

valla bana kalsa bende yaptırmam da yalan yok sadece eşimin ailesine ( eltim görümcelerim) inat yaptırıcam

Kızlar ben acaip derecede kaşınıyorum ama çatlaklardan dolatı değil ellerim ayakların bacaklarım küçük küçük kabarıyo gece hiç uyumuyorum deli olucam hamilelikte olurmuş karaciğerlerle alakalı bişeymiş ama nasıl dayanıcam bilmiyorum

başka kaşınan varmı:84:

benim de çeyiz de var canım bi annemin bi de kayınvalidemin yaptığı ilk günler kullanırmda ii olunca kaldırırm zaten ben kendi yatağımda yatcam eşim bırakmam seni dio hem babam kayınpeder kalablık olcaz ortalıkta yatamam ööle annem mevlütte yatak serilir dio ama ben toparlamış olurum kendimi yatmam öyle

günaydın kızlar.
buıgün babamızı antalyaya yolladık toplantıya cts gününe kdr yalnızız kaynanamla:))
sabah erkenden kalktım eşimi yolculadım

gözdecim allah kavuştursun canım sabır versin sana da

benim çeyizimde yok öyle şeyler annem çook uzakta .. kayınvalide konusunu açmak bile istemiyorum öfkem bedenime sığmıyoooooo

canım hazır saten nevresim takımları var onlardan al bence hem çok şık hem de uğraşmamış olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…