2011 Şubat Anneleri

canım bende kaşııyorum şu aralar,aynen benimde el ayak ve bacaklarım...doktorum olabilir gebeler kaşınır dedibende takmıyorum o yüzden,sende takma bence...

kızlar kendimi sinirden temizliğe vurdum her yerim ağrıyo yaa

şu macaronları da nie koymuşlar hepimiz hamileyiz canım çekiyoo yaa renkli renkli

ben aldım valla dediğin gibi pahalı oldu biraz 400 verdim fransız dantelli nevresim takımı ama değer ben yıllardır lohusa yataklarına özenirdim hamiş kalıncada ilk aldığım şey oldu kızımın bambu sepetiyle aynı olacak yatağımız inşlhhh

tünaydın kızlar,

nasılsınız bugün bebişler nasıl?

biz oğlumla çokta iyi değiliz biliyorsunuz kaç gündür iğne yiyorduk dünde biranda karnımda kabarcıklar oluştu diken gibi batıyodu çok şiddetli kaşınma vardı hemen dr gitti iğneler bende alerji yapmış hemen kestiler iğneyi hapa döndük yalnız hapın içersindede gebelikte kullanımında aynen şöyle yazıyor "eğer hekim ilacın gebelikte kadına sağlayacağı yararın fetüs üzerindeki potansiyel riskini haklı göstereceğine inanıyorsa kullanılmalıdı." buda benim kafamı karıştırdı kullanmıyorum şimdi karnım içinde jel vermişti ondada 3 aydan sonra hamileler gergin karna sürmemelidir diyor onuda kullanmıyorum napıcam bilemedim siz bu durumda bu ilaçları kullanırmıydınız?bu arada dün tekrar tahlil yapıldı iltihap aynen duruyor azalmamış dedi dr o kadar iğne yemiştim gerçi onun içindede çok zor durumda kalmadıkça hamileler kullanmamalıdır diyordu kullandım ve çok kötü oldum

hellooo kızlar nasılsınız?
akşam eşimin arkadaşıı geldi çaya hürrem sultanı izledik,sonra biz kalktık dayımlara gittik biraz orda oturup geldik. dizi güzelmiş ama ya kocişle kitlendik tv ye izledik walla

bu arada kızlar exex cnm snırım burun kanaması demşsn bendede bi dönem çok oldu dr.a sordum normalmiş sonra kendiliğinden geçti.
yatak demşsnz ben de aslında pek sallamam böyle şeyleri de kaynana görümce benm yengeler fln gelir şimdi o yüzden çeyizimden bişiler sericem annem taa çeyiz düzerken düşünmüş bugünlerii
veririm anahtarı o hazırlar heralde.
ayyy bu arada kocacığım 20 gün sonra almanyaya gidio
topu topu 4 günck ama şimdiden kara kara düşünüorum
inşallah o yokken doğurmam yaaaa
ama doğuradabilirim belli olmaz bana ehehe

Memorial Doğuma Hazırlık Kursları ile anne adayları, kaygılardan uzak mutlu bir hamilelik ve sağlıklı bir doğum dönemi geçirecek.
Ücretsiz olarak düzenlenecek olan Doğuma Hazırlık Kursu, anne adayları için 15 Ocak’ta tekrar açılıyor.
Memorial Doğuma Hazırlık Kursları, rahat bir hamilelik için önemli noktalar, gebelikte beslenme, gebelikte cilt ve ağız sağlığı gibi pek çok konuda anne adaylarını bilinçlendiriyor. Kurs süresince anne adaylarının çok merak ettiği ağrısız doğum, normal doğum, sezaryenle doğum ve ideal doğum şekilleri ile ilgili pek çok soru yanıtlanacak.
Doğuma Hazırlık Kursları gebelik dönemi dışında doğum sonrası bebek bakımı ile ilgili pek çok faydalı bilgi içeriyor. Yeni doğan bakımı, bebeğin beslenmesi, doğru emzirme şekilleri, bebeklik ve çocukluk dönemi aşıları ve bebek bakımı ile ilgili pratik bilgiler de kurs süresince uzman doktorlar tarafından anlatılacak. Programda ayrıca anne adaylarına, rahat bir doğum için yapılacak egzersizler fizik tedavi ve rehabilitasyon uzmanı tarafından anlatılacak, egzersizler de fizyoterapist tarafından uygulamalı olarak gösterilecek.
Anne adaylarının eşleriyle katılabilecekleri Memorial Şişli Hastanesi’ndeki kurs, altı hafta sürecek. Her Cumartesi 13.30 – 15.30 saatleri arasında gerçekleşecek olan kurs bitiminde katımcılar, konuyla ilgili katılım belgesi alacaklar.
Etkinlik Detayları
Başlangıç Tarihi: 15 Ocak 2011, Cumartesi.
Saat: 13:30 - 15:30 arası
Lokasyon: Memorial Şişli Hastanesi Konferans Salonu
Tekrarlanma Bilgisi: Cumartesi günleri (6 hafta boyunca)
Katılım Ücreti: Katılım Ücretsizdir
Ayrıntılı Bilgi ve Kayıt: 444 7 888

cnm ben olsam kullnmazdım sen idrar yolu intihabı içiinmi ilç kullanıyorsun?

canım yaa çok zor bi durum drunla tekrar konuş istersen belki başka ilaç verir yada kullanman gerekir illa ben olsam tekrar konuşurdum drumla ne zaman alcaklar bebişini 36yı mı bekliyosun?

geçmiş olsun canmm bende 2-3 gündür hastaydım grip öksürük en son dr dün antibiyotik ve şurup verdi ilaçın içinde aynı şeyler yazıyor tereddütle içtim ama ne yapalım dr. verdiğine göre ona güveniyorum artık inşlhh bir sıkıntı olmaz bebeklerimiz için

canım geçmiş olsun tekrar antibiyotiği aksatma genelde çoğunda aynı yazı yazıyor ben hep farklı antibiyotikler kullandım hiç birinde hamilelikte kyllanılır yazmıyordu ama hem doktora hemde eczacıya soruyordum onlar risk değerlendirmesi yapıyor iltihapmı antibiyotikmi zararlı diye ona göre veriyorlr doktoruna güven ve kullan ben daha 3 aylık hamile bile değilken ne ilaçlar antibiyotikler kullandım kulak iltihabından kendini kötüye yorma

dün herkes hürremi izledi galiba

burcum yaa sık dişini de kociş yokken doğurma yakında var mı birileri kayınvalide anne?
ben yasakladım eşime nöbetti görevdi felan dursun durduğu yerde

dün herkes hürremi izledi galiba

burcum yaa sık dişini de kociş yokken doğurma yakında var mı birileri kayınvalide anne?
ben yasakladım eşime nöbetti görevdi felan dursun durduğu yerde

ay allahtan ailem gelicek cnm ya onlarda kalıcam kocam yokken.
ama ben bisürü kapris yapcam doğururken yanmda olsun banane
yazık yaa o benden çok korkuyo aslında zawallm,ben de korkutuorum gerçi dün doğum gelio artık hissediyorum yaklaştı fln dedim,yazık sapsarı oldu adamcağız
sabret nolur bi gidim geliim dio safımm

cnm ben olsam kullnmazdım sen idrar yolu intihabı içiinmi ilç kullanıyorsun?

gülşahcım hem idrarda hemde kanda iltihap var

canım yaa çok zor bi durum drunla tekrar konuş istersen belki başka ilaç verir yada kullanman gerekir illa ben olsam tekrar konuşurdum drumla ne zaman alcaklar bebişini 36yı mı bekliyosun?

acaba başka bi dr daha mı gitsem diye düşünüyorum canım ilk böyle giderse 36. haftada alınması gerekir demişlerdi ama şuan dr tam bişey demiyor hep ilacı kullan 3 gün sonra gel diyor gidiyorum test yapıyoruz iltihap aynı duruyor başka ilaç yazıyo kullan gel sonra konuşalım diyo benimde kafamı iyice karıştırdı ne yapmayı düşünüyo bilmiyorum

çok sağol canım sanada çok geçmiş olsun dikkat et kendine işte ben druma güvenemiyorum sanırım ya diyorum bu ilaç bebeğime zarar verirse çünkü iğnede bişey olmaz kullan dedi karnım bi kabardı sağlık ocağında iğnemi yapan dr ben sorumluluk alıp yapmam dedi karnımı görünce hemen drunu ara dedi bende aradım hemen gel dedi gittim karnımı görünce hemen iğneyi bırakıyoruz dedi şimdi ya bu ilaçtada bişey olursa diye çok korktum

sevimcim şimdi sen nasıl oldun ilaçlar iyi geldimi senin bebeğide 36. haftada alıcaklar mı? sanırım mecbur kullanıcam ama bugün bi dr daha ilaçları gösteriyim oda kullan derse kullanıyım diyorum canım

çok geçmiş olsun. bazı doktorlar veriyo bazıları asla önermiyo benimde başıma geldi bikaç kez ben ilçedeyim acil bişey olduğunda burdaki doktorun yazdığı ilacı kendi doktoruma tlf da sorduğumda asla demişti kullandırmadı özellikle bu jeller falan bebeğin gözlerine zarar verebiliyo demişti başka bi doktorda. ama işte iltihabında bebeğe zararı olur ayy zor bi durum sen yinede doktorunla konuş ayrıntılı olarak endişelerini dile getir güzelim biz ne desek onlar kadar bilemeyiz

çok fenayız yaa bende diyorum babası kızım gelcek artık az kaldı diyorum hemen panik oluyo ben işteyken gelme tamam mı kızım diyo bi bez alamdık her gün diyo gidip alalım ya bu gece gelirse kızımız falan die hoşuma gidiyo benimde telaş yapması

benim çeyizimde yok öyle şeyler annem çook uzakta .. kayınvalide konusunu açmak bile istemiyorum öfkem bedenime sığmıyoooooo

canım benim 2 takımım var birini annem birini kayınvalidem yapmış....benim annemde çok uzakta anca 15 tatilde gelicek çalışıyor çünkü kayınvalidem şimdi yanımda bizimde düşe kalka geçiriyoruz günleri...hergün yeni bi terane yaşıyoruz ama yinede özeniyo işte kayınvalidem her iki tarafında ilk torunu yaa öle işte bakalım

muhteşem yüzyıl ....
kıyafetler ve mekan güzeldi ama osmanlıyı yanlış tanıtan padişahı kadın kız düşkünü gibi gösteren yanlış bir diziydi ecdadımıza yakışmamış bence bunu yabancılar bile yapmıyor bizee

çok sağol canım offf çok zor ya kullansan bir dert kullansan bir dert arada kaldım bende bugün öyle diyorum alıyım ilaçları falan gidiyim bütün herşeyi konuşup ona göre kullanıyım en iyisi bu galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…