severim emre ismini,çok sevdiğim bi öğrencimin ismiydi...isimlerden konuşmuşsunuz biz de sonunda emre koymaya karar verdik, bir değişiklik olmazsa emre'miz geliyor kızlar
Kızlarrrrrrrrrr benim dogum iznim bugünden itibaren başladıııııııı :)
Pazartesi kontrolümüz var ve kesin tarih belli olacak.
hadi bakalım bol bol dinlen cnm... bu arada asya ismine bayılıyorum ,benim de yakın bi arkadaşım koydu o yüzden biz de vazgeçtik..dila ve neva düşünmüştüm ben de...Bu arada babamızın ve abimizin ısrarına dayanamadık kızımızın adı Asya Dila olacak inşallah :)
hiç duymamıştım,anlamı güzelmiş...deişik hem de...biz de ESLEM koyacağız kızımın adını... anlamı Allah'a teslim olan demekmiş...
zeynebi ben de düşünmüştüm hatta söylemiştim ya sana da cnm ama ben yanına berra olabilir die düşünüyodum..sonra vazgeçtik...ela ismine gelince o ismi pek sevmiyorum kusura bakma ama,eşimin eski kız arkadaşının ismiymiş de...duyduğumda sinirlerim zıplıo:)))) sanırım çok kıskanıyorum:)))) ama bu aralarda da o kadar çok ki ela koyan...neyse ismiyle yaşasın cnm...sen bana bakma,saçmalıorum işte böyle bazen kıskançlık krizine giriyorum sanırsam..bence çok güzel canım anlamları da çok güzel biz de düşündük ama bi arkadaşımızın kızı oldu yeni o koydu biz de vazgeçtik
sevilcim feryal de güzel canım benim bi arkadaşım vardı o adda
biz de sonunda karar verdik gibi eşim dedğime geldi sonunda eğer değiştirmezse ZEYNEP ELA olcak
sürmelicim yaa sen çok yoruyosun kendini bak çok az kaldı canım biraz dinlen bence hem fiziken hem de manen
simay da hoşuma gidiyo cnm benim,sadece bi tavsiye:))biz de en başından beri zeynep adını düşünüyorduk hala da vazgeçmiş değiliz ama hep yanına bir şey daha bulmaya çalıştık. ilk aklımıza gelen ela idi bizim dee.. haluk levent bizim burada karşı apartmanda oturuyor kızının adı ela. sesleniyorlar çocuğa hoşuma gidiyor. ayrıca ela gözlüüü benlii dilber şarkısını da çok beğenirim ben:) ama sonra kafamız çokk karıştı mısra, kumsal, simla isimleri girdi aklımıza. şimdi de TANEM adı en öne geçti. zeynep tanem olabilr :)
bizde mecburen ömer taha koyuyoruz. kayınbabamın ismi ömer, tahayıda ben istedim ömer taha oldu. içime oturdu açıkcası kendi bebeğimin ismini seçtirmedikleri için ama napim. görümcem daha ben bişey demeden babamın adı olacak, ömer olacak diye tutturup, geri kalan tüm akrabalarda daha cinsiyeti bile belli olmayan çocuğa ömer diye seslenince başka şansımız kalmadı. allahtan kayınbabam eşimin ailesi içinde en sevdiğim insan ağzı var dili yok çokta sever beni sağolsun o yüzden takmıyorum..
ayy ben de emrivaakileri hiç sevmem. öncelikle şunu söyleyim kii biz daha cinsiyetini bilmiyorken eşimle kız olursa zeynep erkek olursa ömer koyarız diyorduk. tanıdığımız biri olduundan değil sevdiğimizdenn. ama bana birisi deseydi karışsaydı ömer koyacaksın diye ne olurdu bilmiyorumm. bize hiç bir kimse karışmıyor hep siz neyi isterseniz diyor. hatta eşim de bana aynen diyor canım sen bul sen bu konuda daha iyisin filan diye :)
ama canım bence yine de üzülme ömer ismi bence eeeeen güzelerkek ismii :)
ayyy gülcancım sen zeynep dersin sadecebilmiyodum bak sana kötü şeyler hatırlatmış benim güzel kızm :26: estağfirullah canım ne saçmalaması
emre çok güzel bir isim şenaycım adıyla yaşasınisimlerden konuşmuşsunuz biz de sonunda emre koymaya karar verdik, bir değişiklik olmazsa emre'miz geliyor kızlar
ayyyy..ne güzel negüzel darısı başımızaaaKızlarrrrrrrrrr benim dogum iznim bugünden itibaren başladıııııııı :)
Pazartesi kontrolümüz var ve kesin tarih belli olacak.
kumsal ismi çok güzel bencebiz de en başından beri zeynep adını düşünüyorduk hala da vazgeçmiş değiliz ama hep yanına bir şey daha bulmaya çalıştık. ilk aklımıza gelen ela idi bizim dee.. haluk levent bizim burada karşı apartmanda oturuyor kızının adı ela. sesleniyorlar çocuğa hoşuma gidiyor. ayrıca ela gözlüüü benlii dilber şarkısını da çok beğenirim ben:) ama sonra kafamız çokk karıştı mısra, kumsal, simla isimleri girdi aklımıza. şimdi de TANEM adı en öne geçti. zeynep tanem olabilr :)
orhun uygar değişikmiş canımslm kızlar
arkadaşım geldi biraz lafladık gitti snra bnde size bakiim dedim:)
isim konusu 2 hafta öncesine kadar bizim de netleştiremediğimiz bi konuydu.
çok şükür zor da olsa bi karar verdik: orhun uygar koymayı düşünüyoruz
selam kızlar nasılsınız...isimler netleşmişş yavaş yavaş bizde kızımızın adını SELMA BETÜL koycaz inş....
ilayda sena
emine rana bunlar kız isimleri çok güzel bana göre kızım olsaydı bu isimlerden bırını düşünüyodum...tavsiye ederım hanımlar....
gayet hoş olmuş ama sadece uygar daha mı güzel ne:)) ismiyle yaşasın cnm bebişin...yok cnm ya ikimiz de matematikçiyiz biz:)
orhunu kocam çok istedi,uygarı da ben böööle bişi çıktı işte
iiz cnm sen nasıl oldun,sanırım dün biraz sancın varmış,geçmiş olsun...senin fıstığın adı da çok hoşmuş:)selam kızlar nasılsınız...isimler netleşmişş yavaş yavaş bizde kızımızın adını SELMA BETÜL koycaz inş....
kumsal ismi çok güzel bence
kızlar isim muhabbeti güzel ama ben bişi anlatmadan duramıycam aklıma geldikçe kopuyorum
bugun hastaneye kontrole gittim ultrasona gircem kapıda bekliyorum dr içerden gelmemi söyledi ben de girdim ayyy bi de ne göriim fıstık yeşili çamaşırlı bi kadın yatıyo yataktakadın yarı çıplak yani dr erkek ben pardon dedim şok olmuş bi şekilde çıkyodum tam dr buyrun yatın dedi bana kadın kalktı hiç utanma yok ben kıpkırmızı :26: onun yerine de utandım elbise giymiş meğer altında da tek çamaşır hem de fıstık yeşili çorap morap da yok yuhhhh yani indirdi gitti ben anca çıkınca atlattım şoku da koptum dr dumurdu zaten
gayet hoş olmuş ama sadece uygar daha mı güzel ne:)) ismiyle yaşasın cnm bebişin...
iiz cnm sen nasıl oldun,sanırım dün biraz sancın varmış,geçmiş olsun...senin fıstığın adı da çok hoşmuş:)
kızlar isim muhabbeti güzel ama ben bişi anlatmadan duramıycam aklıma geldikçe kopuyorum
bugun hastaneye kontrole gittim ultrasona gircem kapıda bekliyorum dr içerden gelmemi söyledi ben de girdim ayyy bi de ne göriim fıstık yeşili çamaşırlı bi kadın yatıyo yataktakadın yarı çıplak yani dr erkek ben pardon dedim şok olmuş bi şekilde çıkyodum tam dr buyrun yatın dedi bana kadın kalktı hiç utanma yok ben kıpkırmızı :26: onun yerine de utandım elbise giymiş meğer altında da tek çamaşır hem de fıstık yeşili çorap morap da yok yuhhhh yani indirdi gitti ben anca çıkınca atlattım şoku da koptum dr dumurdu zaten
emre adını kesinlikle beğeniyorum ben de..
severim emre ismini,çok sevdiğim bi öğrencimin ismiydi...
emre çok güzel bir isim şenaycım adıyla yaşasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?