aynı durumdayız ya ben de artık yalnız çıkamıyorum eşim kızıyor kavga kıyamet arabayı kaçırıyorum ama aslında haklı da ne yapayım
hoşgeldin güzelim bir ahftalık geçmiş oku oku bitmez .yeni bir gelişme yok canım.
ay evet ya...nerelerdesin sen yok doğuran falan herşeyyolunda
slm kızlar nasılsınız...benim yine sancım var kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi baya şiddetli salı gününe randevumuz var ama randevuyu bekler mi küçük hanım bilmiyorum....çok korkuyorum ya sanırım iyice yaklaştı doğum....neyseki bu akşam eşim evde yarın gündüz gidicek işe umarım hakkımızda hayırlısı olur....dualarınızı bekliyoruz kızımla
dualarımız seninle canım...korkma diyecem ama sanırım işe yaramaz.sen yinede metanetli olmaya çalış canım .allah bir kolaylık verecektir mutlaka :))slm kızlar nasılsınız...benim yine sancım var kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi baya şiddetli salı gününe randevumuz viar ama randevuyu bekler mi küçük hanım bilmiyorum....çok korkuyorum ya sanırım iyice yaklaştı doğum....neyseki bu akşam eşim evde yarın gündüz gidicek işe umarım hakkımızda hayırlısı olur....dualarınızı bekliyoruz kızımla
slm kızlar nasılsınız...benim yine sancım var kasıklarımda sanki adet olacakmışım gibi baya şiddetli salı gününe randevumuz var ama randevuyu bekler mi küçük hanım bilmiyorum....çok korkuyorum ya sanırım iyice yaklaştı doğum....neyseki bu akşam eşim evde yarın gündüz gidicek işe umarım hakkımızda hayırlısı olur....dualarınızı bekliyoruz kızımla
evet cnm öyledir kendileri muzurdur bayaa...zaten gördüm hazel nickini,hehhh dedim çıktı bi tane dahayaw nereye gitsem mutlaka bi elayla karşılaşıorum die geçirmiştim hatta içimden seni nie sevmiyim deee,işte öyle napiim kendime hakim olamıyorum...sen üstüne alınma artık napiim
ellerine sağlık cnm çok güzel olmuşlar...
aynennnnn..kanepede uzandım bütün gün...
cnm oğlunu görmüşsün sanırsam gözün aydın...
:))cnm bilion mu o ortası çukur yatağı ben de düşünmüştüm:)
ben de yedim sürekli bişiler hala daha yiyesim var...
yahu ben beceremedim bunu((
cnm gözün aydın..bebişini görmüşsün...ayyy ne sinir drmuş o yaainsan hastasının halini hatrını sormaz mı,hamile psikolojisinden en ii sen anlarsın,konuşup rahatlatsana hastanı...hayret bişi yaa..hem nie hiç açıklama yapmıyo ki...kusura bakma ama gerçekten gıcık olduğun kadar varmış drun...başka dr yok mu ya orda?
ayy cnm teşekkür ederim,ne zamandır sorcam hep unutuyorum,demek diktirilio,anneme söylesem diktirir mi acep?:44: ya şu yahşi cazibeyi izliomusunuz kızlarr:)) simge öldürecek beni:)) mağdurum da mağdurum çok mağdurum mağdurum
İyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir.
Bizim bugün kontrolümüz vardı ama her ay olduğu gibi yine sinir küpü olup geri geldikBizim doktorumuz sadece bademcik ağrısına bakar gibi bakıp tek kelime etmeden gönderen biri ama bu çevredeki tek özel hastanenin doktoru. Ben ilçeden ile 1.5 saate gidiyorum ama hiçbirşey anlamadan geri geliyorum başını bacağını ölçüp gönderiyo ultrasonda inanın 3 dk bile kalmıyorumdur.. Neyse hadi bunlara alıştım alışmadımda kabullenmek zorunda kaldım ama artık haftalar yaklaştı be kadın ağzını açta iki kelime et bi halimi sor doğumdan bahset ... yok yok yok
Çok akıntım oluyodu benim son günlerde akıntı gibi de değil sanki su gibi günde 2-3 tane günlük ped değiştiriyodum söyledim suyun çok iyi dedi ama dur bakalım dedi o lanet masa varya oraya çıkardı alttan eliyle baktı sonra ''ooo sen yok '' dedi kafasını salladı çıktı ultrason odasından. Nst ye gönderdi ordada 3 kez nst alındı hepsinde 80lik 100 lük sancılar çıktı hemşire soruyo ağrın varmı yok dedim bebek oynadımı dedi evet dedim doktora söyle dedi.Neyse doktora sonuçları götürdüm baktı sancın oluyomu dedi hayır dedim iyi tamam dedi eşim sordu abla ( ailecek tanışıyolar doktorla) bebeğin duruşu falan nasıl normal doğum olurmu diye mümkün değil hiç ihtimal vermiyorum normale dedi bana baktı bende cesaret edemiyorum dedim hiç boşuna yorma kendini normal olmaz dedi gitti diğer hastanın yanına deli oldum ya bi anlat söyle bende ona göre hazırlıım kendimi hoş bukadarını bile çok konuştu.haftaya görüşürüz dedi bundan sonra her hafta geliyosunuz dedi.
2300 kilo 45 cm olmuş oğluşum kilosu çok az geldi bana canım sıkıldıen son 3 hafta önce 1900 dü ki 8 gün falan önden gidiyodu ama şimdi geriden geliyo haftaları hep o ultrason sonuç kağıdında çok üzüldüm ama bu aralar hiçbişe yiyemiyorum çok iştahsızlaştım ..
Neyse kafanızı şişirdim canım sıkıldı paylaşmak istedim :85:
tşkr ederim kızlar aslında sabah uyandığımda bişiyim yoktu hatta bana göre erken bile kalkmıştım eşimle annemle falan konuştum kalktım mutfağı topladım ilacımı içtim çeyı koymuştum ondan sonra başladı neyseki şimdi iyiyim ama bundan druma bahsetcem
az kaldı görüş günümüze de bakalım ne diycek.2 hafta oldu kuzucuğumla görüşmeyeli
sabahtan beri öyle..ben evdeyim takip edebiliyorum ya...
birde seda ve sen sık girmeyince muhabbet çok ilerlemiyor.siz çok hoşsaohbetsiniz biz iki kelime yazıp bırakıyoruz
slmm kızlarr nasılsınız size birsey sorrmak istiyorum aranızda buhar makinası alan veya almayı dşünen varmı? hangisi daha iyii araştırıyım dedimm
Herkese iyi akşamlar kızlar.Buhar makinalarından konuşmuşsunuz.Benim şahsi kanaatim şu ki bi olayın üzerine ne kadar gidip pimpiriklenirsen orada bir maraza çıkıyor.Bence normal şartlar altında sağlıklı olarak doğan hiçbir bebeğin böyle şeylere ihtiyacı yok.Bu dünyaya ve bu dünyanın şartlarına alışması gerekiyor.Biz gereksiz endişe ve titizlenmemizle bu döngüyü bozuyoruz.En basitinden şöyle bir örnek vereyim benim bi arkadaşımın annesi arkadaşıma hiç atlet giydirmemiş küçükken benim annem ise bizi atletsiz gezdirmezdi ve atlet sürekli iç çamaşırımızın içinde olurdu belimizde en ufak bi açılma olmazdı yani.Şimdi o arkadaşım kışın kazakların altına bile atlet giymeden dolanabiliyor bense atletim hemen bi açılsın hasta oluyorum.Tamamen vücudu alıştırmakla ilgili.Bu bebekler hiçmi nemsiz kuru ortamlarda bulunmayacaklar ilerde.Ama küçüklükten hep neme doyurulduklarından nemsiz ortamda sakınıtı yaşayacaklar.Ben biçok alerjik ve astım benzeri hastalıkların çocukluktaki aşırı titizlenme ve korumacılıktan kaynaklandığını düşünüyorum.Tabi bu benim düşncem ve kendi çocuğumu olabildiğince doğal şartları bozmadan büyütmeyi düşünüyorum.
Merhaba herkese.
Umarım kimse ihtiyaç duymaz ama soguk buhar makinası bence her evde bulunmalı. Biz oglum 5 aylıkken çocuk doktorumuzun tavsiyesi ile aldık. Evde kaloriferde suluk ve ıslak havlu olmasına ragmen fayda etmiyordu.
Hatta doktorumuz içine viks koyarak yatmadan 1-1,5 saat önce odasında çalıştırmamızı, yatacagı zamanda kapatmamızı istemişti. Biz çok faydasını gördük....
Yattıktan sonra hiç açmadım ben. Çünkü uzun süre çalışınca çocugu daha fazla hasta edebiliyor...
bende öyle duaediyorum canım...içerde ne kadar dursa kar...ayy minik kızımız sıkılmısmı yoksa annesi.. arkadasım yenı dogum yaptı oda adet sancısı gıbı geldı oncelıkle dedı korkutmak gıbı olmasın ama bunlar yalancı sancıda olabılır.. gercı artık doguma hazırdır senın kızcazında azcık daha dursun ınsallah.. allah yardımcın olsn canım dikkat et.
amin canım inş...hiç bişi yokken başlıyo anlayamıyorum....ama korkuyorummmmmdualarımız seninle canım...korkma diyecem ama sanırım işe yaramaz.sen yinede metanetli olmaya çalış canım .allah bir kolaylık verecektir mutlaka :))
inş canım hepimiz için hayırlı zamanda hayırlısıyal sağlıkla sıhhatle kolaylıkla olsun doğummlar...Nurcum geçmiş olsun,sık dişini az kaldı,hayırlısıs nezamansa ozaman sağlıkla gelsin prenses,dualarım seninle...
çok teşekkür ederim canım....ayyy cnm allah yardımcın olsun...allahtan eşin evde bugün...duacıyız merak etme...
selam kızlar ben geldim
artık oram buram hemececik ağrıyor ve pc başında kalmak zorlaşıyor.buıgün doktordu falan derken yoruldum sanırım pek duramadım
akşamda yemeğe kayınvalideme gittik yemeğe.yemekten sonra uyudum azıcık ama sırtım çok ağrıdı duramadım.bi sinirlendim bi suratım düştü.niye öyle oldu anlamadım.duramadım yerimde.neyse eşim anladı hadi gidelim dedi.ama ağlayacam sinirimden bişide yokki ortada sırtım ağrıyor bitek.eve geldim yatağımda uzandım biraz biraz eşimin yanında uzandım geçti.sanırım evim bana iyi geliyor.
valla ben hiç anlamadım.seni muayene edince ne olduki seni nstye aldı ne gördü niye normal doğum olmuyormuş falan sen niye diye sormadınmı?bu doktorlarda bi cins oluyolar hee.kendileri biliyorlar ya normal geliyo onlara
canım tansiyon çok önemli yani yüksek tansiyon.ihmal etme
canlarım beni sizler vaarr ettinizzzzbirbirimizden aldığımız elektrikle alakalı
benim babamın buhar makinası vardı annem bana verdi markası öyle bilinen bişi diil tıbbi bişi medikalden almıştık
canım sen akşam vakitleri böyle oluyorsun.yoruyormusun kendini acaba.niye böyle oluyokikayınvalidenmi geriyo seni yoksac
aslında evvelden buhar makinasımı vardıama bazen ben bile fena oluyorum.ben sürekli çalıştırıp dediğiniz gibi alıştırmak taraftarı değilim ama bulundurucam duruma göre kullanmayı düşünüyorum
eeee hanımlar taa taa nasılsınız bakalımmm
bende öyle duaediyorum canım...içerde ne kadar dursa kar...
amin canım inş...hiç bişi yokken başlıyo anlayamıyorum....ama korkuyorummmmm
inş canım hepimiz için hayırlı zamanda hayırlısıyal sağlıkla sıhhatle kolaylıkla olsun doğummlar...
çok teşekkür ederim canım....
ay anlamıyorum ki canımm neden böle oluyo sebebi ne....ama sanırım baya yaklaştı bizim ufaklığın gelişi....hayırlısı artık
kız bişeyi kırk kere söylersen olurmuş
düşünce gücüyle doğuracan zaten sen bu kızıdursun işte biraz daha ayaklanma hemen
ben seni 41e kadar doğurtmıcamtopiş topiş olacak kızın
kız bişeyi kırk kere söylersen olurmuş
düşünce gücüyle doğuracan zaten sen bu kızıdursun işte biraz daha ayaklanma hemen
ben seni 41e kadar doğurtmıcamtopiş topiş olacak kızın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?