2011 Şubat Anneleri

ayy valla ilk ben doğurcaktım güya topikte ama benim kızım son anlarda sevdi içeriyi şimdi gelsi gelmiyo sanırım biz nurla sona kalcaz:))

evet ya hakkaten senden bekliyorduk şimdi yok yemek yaptım banyoyu ovdum falan diye yazarken unuttum gitti sevgili kaynanın katkılarıyla sen de doğuramayacan

ayyy ben çözdüümmm kim kötüyse erken doğum riski varsa kaynanası nı çağırsın hemencecik iyileşirler ilaç gibi kadınlar valllaa doktorlar haltetmiş

ahh seda valla sen yokmusun topiğin gülü:)))
gerçekten yaaa kadın yapmıyınca hırslanıp daha çok yapıyosun o zamanda kız afalladı sanırım noluyo yaaa dışarda bi aktivite var ben çıkmıyım bari diyo :)))

ayy çağırmasınlar sedacım,alan pişman almayan şişman bende sölemesiii

selam ben de konyadayım sen hangi doktora gidiyorsun kaçıncı haftadasın ben emel hanıma gidiyorum

aaa konyadakiler çoğalıyolar valla :))
kızlar varmısınız şu ankaradaki istanbuldakilerden önce buluşalım :))
bende başketene gidiyorum erzat beye

kızcağız şimdi çıksında soğuk savaşın ortasındamı kalsınn

valla ben bugidişle 41dei doğururuuumm 42demi doğururuuumm artık Allah bilir.zaten göbeğim benden 1 metre önde gidiyoo.sırtım taşıyamıyoo.oğlanda beni kum torbası gibi kullanmaya başladı

erkenden doğurupta insanı heveslendirmeyin bakimm anca beraber kanca beraber

komedisin valla seda...ayy benimde aklıma bazen biran çnce doğsun herkes evine gitsin fikri gelmio değil....
ahahaaagözde senle ne çok ortak yanımız var ya....kayınvalidem ilk defa bugün mutfağa girip yemek yaptı eşim evdeyken.....normalde eşimin yapması lazım ama eşim yokkende benimm

getirtmeyin beni konyayaaa

zaten şu ankaraadakiler tek tek tespit edip kapılarına dayanacam okaaa yırtındım.

mucizecim öle deme kız şifa niyetine valla başka niyetimiz yok

ayy seda ben seni beklemiyim kız
arada nerdeyse 3 hafta var ben doğuruyım bak senden önceki tecrübelerimi aktarıyım sana arkadaşım :))

ahh canım benim kocacım da taa antalyalardan geldi yemek yaptı ayağının tozuyla bugün :)

getirtmeyin beni konyayaaa

zaten şu ankaraadakiler tek tek tespit edip kapılarına dayanacam okaaa yırtındım.

mucizecim öle deme kız şifa niyetine valla başka niyetimiz yok

aaa gel gel sanada kapımız açık fenamı olur ankaradakilerle buluşamadın konyadakilerle buluşmuş olursun :)))

ayy seda ben seni beklemiyim kız
arada nerdeyse 3 hafta var ben doğuruyım bak senden önceki tecrübelerimi aktarıyım sana arkadaşım :))

hadi bakalım öyle olsun.zamanında sağlıkla olsunlardaaa özledik zaten bakma herkes ufaktan korkuyo ama sabırsızlık hadsafhada doğsada yok demeyiz artıkın

hadi ben kaçtım rekalm arasında tuvalete giderken bi bakıyım dedim :)) muhabbet de sardı ama napıyım adamcağız yeni geldi ayıp olcak

:)))) canım ben de emel hanım izinde diye erzat beye gidiyorum ona yönlendirdi.ama yine de emel hanım gelene kadar doğurmasam iyi.pazartesi 2 gün hastanede yatırdılar erken doğum diye iğne falan oldum.bakalım

aaa hızlı tren seferlerii başlaassın orayada gelirim valla.zaten adım çıkmış gezentiyee oğlumuda alır geliriz vallaa heeeee

size doyum olmaz,ben yatayım,hepimize Allah rahatlık versin,kuş gibi rahat kalkalım inşallah,öpüyoruz sizi kızımla....

: ))))) bugün de vukuatsız geçti sanırım....

bizde kaçıyoruz kızlar yavaştan yavaştan 3 5 10 sayfa kitap okuyalımda uyuyalım artıkın:97:

Özel hastane yoksa devete falan git. bu kadın çekilmez valla, biz bu dönemde daha hassasız, bu ne böyle yaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…