2011 Şubat Anneleri

selam güzeller nasilsiniz kizlar ben artik iki adim bile yürüyemez hale geldim neredeyse o kadar zorlaniyorumki benim gibi olan varmi:2: kücük kücük adim atiyorum kasiklarim agrisindan karnim hele tas kesiliyor birazcik ayakta kalsam, biri zile bassa kendimi toparlamam ooo ooo bir sürü zaman alior bir oturdumu sonrasinda kilitnelip kaliyorum ne olcak bu halimmm

Selam cici anni$ler ve bebi$lerii Kizlar 1 saat temizligimle ugrastim. Hazirlikli olmak gerek dimi ama.

Nurcum gercek sancinin olup olmadigini anlamak için sicak dusa gir. Alt tarafina su tut. Allah yardimcin olsun.

Sedacim o normal kabusu bendede var. Ne desem normal diyor burdaki drlar.:18:

Apsimisia canim bende o masadan çok korkuyorum. Allahtan burda dogumu normal hasta yatagina benzer bi yatakta yaptiriyorlar.

Alla alla 80li sancilarin cikiyor nasil oluyorda seni eve yolluyor yaa:44:

Normal dogum olmamasi icin sebep neymis ? Ne sacma yaa

Sen bence o doktora birdaha gitme.

Kilosunuda kafana takma ben 37. haftanin icindeyim benim kiz 2200 cikti. Ortalama hesapliyorlar yani kesin degil. Dogumdan sonra görecegiz bakalim Saglikli olsunlarda tek kiloyu aldirriz dogunca,

Allah bütün hamislere kolaylik saglik agrisiz son günleri gecirmeyi nasip etsinnnnn

Son düzenleme:
kızlar günaydıınnn.....

ilk defa açılışı ben yapıyorum:87:

güzel bir pazar diliyorum,rüyamda hammur kızartması gördüm nasıl canım istedi hemen fırından ekmek hamuruu aldırdım kayınvalidem yapacak,,ahh gözümde dönüyor resmen yabulmasıda yapmasıda kolay diye rahat söyledim....

0

günaydın kızlar !!! dün gece ağladımm....ağladımm..ağladımm... gözlerim kurbağa gibi oldu , eşimle tartıştık niye böyle oldu anlamadım uzun zamandır hiç tartışmıyorduk , ama nedense söylediği ufacık şeyler bana dağ gibi geliyor artık bağırıp çağırıyorum kendimi ordan oraya atıyorum ( mecazi olarak yani ) çok hırpaladım yine kendimi bir türlü düzelemedim hiç konuşmadan uyuduk gece sabah kalktığımda pişmandım dayanamadım öptüm barışalım dedim hiç itiraz etmedi kabul etti öpüştük barıştık ama içim hala bir tuhaf o şimdi ders vermeye gitti bende evde yanlızım ama içim bi buruk tuhaf sanki dokunsan ağlıyacağım yine kendme gelemedim tam olarak sizide pazar pazar şişirmek istemem ama buraya yazınca rahatlıyor insan bir parça

günaydın kızlarrhepinize iyi pazarlarrviolina canım hepimiz aynıyız heraldee ağlamayaa yer arıyoruz hamilelik psikolojisii doruk noktada bu sıralar...sıkma canınıı bebişini düşün rahtlaaa birazz
şu bebişler hayırlısıylaa zamanında gelsede rahatlasak.sevsek mıncıklasakkk...zaman geçmiyooo zaten...

canım hepimiz aynıyız,bizde dün gece yattık eşim biraz kay bakalım ayıcık dediben başladım ağlamayaa,şok oldu ya ne dedim ben hep diyorum pofidik ayıcık diyor ama beni susturabilene aşk olsun ya sanırıın biraz fazla hassasız kızlar...

hayatımda bu kadar alıngan olabileceğim bu kadar çabuk kırılabileceğim hiç aklıma gelmezdi gerçekten şu bebekler hayırlısıyla bir doğsada eski hayatıma geri dönebilsem Allahım lütfen yardım et

geçen gün arkadaşımla konuştum lohusalık döneminde insan dahada hassas oluyormuş...eşine daha düşkün daha çocuksu,nazlı oluyormuş...eşime anlattım bak böle böle olcakmış diye eşimde güldüü yaa iyi bizim için anormal bi durum olmıcak yanı sen evelden ezelden öylesin zaten demez mi

aynen öyle hergün ağlamaya bi bahane arıyorum bulmak zor olmuyo eşimden uzaktayım o yetiyo zaten. o gelemeden doğum olursa naparım diye düşünüp düşünüp bunalıma giriyorum...

hamur kızartması dediniz benim de canım çektii ama yapmasını bilmiyorum bi tarifini de yazıverseniz süper olur ...

hamur kızartması dediniz benim de canım çektii ama yapmasını bilmiyorum bi tarifini de yazıverseniz süper olur ...

canım ben fırından ekmek hamuru aldırdım aa yapmasıda çok kolay nette var,bulammazsan yardımcıı olurum,hepinize hamur yedirticem bugün

canım onunn hiç bişeyi yok eğer fırından ekmek hamuru alırsan onu biraz yoğurupp küçük parçalar halinde ister yuvarlak ister poça gibi kızgın yağda kızartcaksın....sonrada yanında sıcacıkk çay ve peynirle höpletciksinn
eğer yakında fırın yoksa yada dışarı çıkma imkanınn yoksa un,su,maya ve tuzla hamur yoğurcaksın....biraz kabarmasını bekliceksin senaryonun sonrası aynıı

aynen öyle hergün ağlamaya bi bahane arıyorum bulmak zor olmuyo eşimden uzaktayım o yetiyo zaten. o gelemeden doğum olursa naparım diye düşünüp düşünüp bunalıma giriyorum...

canım Allah kavuştursun seninki daha zor,doğum olursa hiç yakının yokmu yanında:26:

çok güzel anlatmışsın bravoo

çok güzel anlatmışsın bravoo

bende çok severimde canım o yüzden olsa gerek kendimi tutamadımm
sabahleyin eşimi gönderdikten sonra nette biraz fink attımda bi site vardı tarif falan aldığımm oraya bakındım birazz amannn Allahımmm ne süper şeylerr vardı fotolarr falann gayet gerçkeçiydi bi anda orda olup hepsini yemek istedim....sonradan farkettim ki ben hamurişi yapmayı,misafir için hazırlanmayı çok özlemişimmsonra kendüm kendüme karar verdimm bugün inş bişiler yapcamm bakalım becerebilirsemmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…