ay kızlar ben akşam bi rüya gördüm yorumu size bırakıyorumkayınavlidemi gördümmm bissürü kadehe çay koymuşş onları içiyoduu
tünaydın kızlar,
dün kayınvalidem 15-16 yaşında 2 görümcem birde büyük görümcemin 10 yaşındaki oğlu yatıya geldiği için giremedim hiç biz oğluşumla çok sinirliyiz sizler nasılsınız bakalım
kayınvalidemler tabi her zamanki gibi gelip sinirlerimi bozup gitti sağolsun eşimede daha anlatamadım anlatsamda anlamaz biliyorum bana bozulur ama istemiyorum artık ya kimse gelmesin dünden beri 15-16 yaşındaki görümcelerime bile hizmet etmekten canım çıktı suyu bile benden istiyorlar popolarını yerlerinden kaldırmadılar offff sinir küpüyüm ya allah bizlere sabır versin birde en çok bozulduğum şey kendi annemler bana daha yakın 2 dk burda oluyorlar babamdada araba var bişey olursa ne yapsın dediler babam gelicek hemen dedim kaynanam kaynım işe başlıycakmış araba vericeklermiş kaynımı arıycakmışım öyle diyo yani benim ailemin bize yakın olmasını istemiyor
ben totişimi kaldırıp mutfağa gittim biraz dolapları topladım tencere bölümünde resmen ayaklanma çıkmışş....hangisi hangisinin kapağı belli değil....anlayacağınız tencere yuvarlanmışş ammaaa kapağını bulamamışşsonrada tatlı yaptım inş güzel olurr afiyetle yerizz
aa yakınmış hakkatenn
bahar gelsin bebiklerimize bissürü arkadaş çıktı bak.oyun arkadaşları olurlar.oyun grupları yaparız hatta.bizim apartmanda hiç yaşıtı yok zaten etraftada yok.çocuklar ne kadar küçük olurlarsa olsunlar bi arkadaş istiyorlar.arada toplanıp oyun grupları yaparız olmazmı hem paylaşmayı falanda öğrenirler bizde iki dedikodu yaparık
kızlar ya ben bugün perdeleri yıkatıyorum camlar filan temizleniyor,doğum öncesi temizlik erkenmi olmuş sizce,doğuma kadar baatmasın tekrar:44:
ben totişimi kaldırıp mutfağa gittim biraz dolapları topladım tencere bölümünde resmen ayaklanma çıkmışş....hangisi hangisinin kapağı belli değil....anlayacağınız tencere yuvarlanmışş ammaaa kapağını bulamamışşsonrada tatlı yaptım inş güzel olurr afiyetle yerizz
ayhh hayırdır inşallahh.o nasıl rüya kızz.bunun yorumu beni aşar
ohh maşallahhh cümbür cemaatt karnı burnunda insanın hizmetine bakıyorlar ohh ne alaa.kayınvalidene bişi diyemezsin belki ama görümcelerine ne hizmet ediyosun söyle kalksın alsınlar hayret bişiii.ne anlayışsız insanlar var yaa
ayrıca öyle acil bir durumda onlarımı düşünücen tabiki kim yakınsa onu çağıracaksın.aman hiç bakma sen onlara
benim dolaplarımı görsen kaçarsın heralde
birde artık yukarılara uzanamıyoruz ya ben herşeyi aşağılara koydum üst üste iç içe kim kime dumduma
kızlar bebeğin yattığı oda için şu oda termometresi ve nem ölçerden almak istiyorum
En ucuz ARZUM BEBBE NEM VE SICAKLIK ÖLÇER
hem buhar makinasını ne zaman kullanacağımıda anlamama yardımcı olur.
yalnız bu marka olmak zorunda değil varsa tavsiye edebileceğiniz bildiğiniz bir marka yardımlarınızı alabilirim
bendednde istedi eşim tatlı ama avucunu yala doğumdan sonra dedim...
gerçi ben dr otkerin revanisini yapıyorum süper oluyor...çokta kolay kayınvalideyi gönderip aldırıp yapsammı gaza getirdin bak benii
bende bundan almayı düşünüyorum hem markası iyi hemde fiyatı uygun gayet iyi bence
ben göndereyim size bi tabak tatlı canımbende haşhaşlı revani yaptım....normalde üstüne muhallebi falanda yapıyordum ama sütüm yok bende sadece revani olarakk yaptımm inş güzel olurr
bencede..hem beli olmaz bebikler sürpriz filan yaparsa pasaklı yakalanmayalımBende haftaya haftasonu yapıcam aynılarını annem erken almışsın kadını doğuma kadar yine batar diyo ama olsun zaten temizlik ben yapmadığım zaman bile yeterince stresli bi iş büyük temzilikte erken oluversin.
selam güzellernasilsiniz kizlar ben artik iki adim bile yürüyemez hale geldim neredeyse o kadar z orlaniyorumki benim gibi olan varmi:2: kücük kücük adim atiyorum kasiklarim agrisindan karnim hele tas kesiliyor birazcik ayakta kalsam, biri zile bassa kendimi toparlamam ooo ooo bir sürü zaman alior bir oturdumu sonrasinda kilitnelip kaliyorum ne olcak bu halimmm
süper.. gönder valla ellerine sağlık,bende kek istedi imdide canım yapıcam valla
aynen beni anlatmışsın sanki bende aynıyım
Selam cici anni$ler ve bebi$leriiKizlar 1 saat temizligimle ugrastim. Hazirlikli olmak gerek dimi ama.
Nurcum gercek sancinin olup olmadigini anlamak için sicak dusa gir. Alt tarafina su tut. Allah yardimcin olsun.
Sedacim o normal kabusu bendede var. Ne desem normal diyor burdaki drlar.:18:
Apsimisia canim bende o masadan çok korkuyorum. Allahtan burda dogumu normal hasta yatagina benzer bi yatakta yaptiriyorlar.
Alla alla 80li sancilarin cikiyor nasil oluyorda seni eve yolluyor yaa:44:
Normal dogum olmamasi icin sebep neymis ? Ne sacma yaa
Sen bence o doktora birdaha gitme.
Kilosunuda kafana takma ben 37. haftanin icindeyim benim kiz 2200 cikti. Ortalama hesapliyorlar yani kesin degil. Dogumdan sonra görecegiz bakalimSaglikli olsunlarda tek kiloyu aldirriz dogunca,
canım valla sabahtan beri ikimizi pek bi obur gördümm
günaydın kızlar !!! dün gece ağladımm....ağladımm..ağladımm... gözlerim kurbağa gibi oldu , eşimle tartıştık niye böyle oldu anlamadım uzun zamandır hiç tartışmıyorduk , ama nedense söylediği ufacık şeyler bana dağ gibi geliyor artık bağırıp çağırıyorum kendimi ordan oraya atıyorum ( mecazi olarak yani ) çok hırpaladım yine kendimi bir türlü düzelemedim hiç konuşmadan uyuduk gece sabah kalktığımda pişmandım dayanamadım öptüm barışalım dedim hiç itiraz etmedi kabul etti öpüştük barıştık ama içim hala bir tuhaf o şimdi ders vermeye gitti bende evde yanlızım ama içim bi buruk tuhaf sanki dokunsan ağlıyacağım yine kendme gelemedim tam olarak sizide pazar pazar şişirmek istemem ama buraya yazınca rahatlıyor insan bir parça
günaydıınnn güzel anneler nasılsınız bugün ben her zamanki gibi :)
aa hadi yaa belki karşılaşıyoruzdur seninle erzat bey de çok iyi biridir ama.randevun ne zaman ben çrş günü gitcem
canım hızlı tren olunca yine gelirsin zaten ne kadarlık yol valla bizde geçen sene ankarayı su yolu yapmıştık ama seneye yine planımız o.olmadı doğumdan sonra ben gelince sana hbr veriyimde bari biz görüşelim ordaki arkadaşlarda çatlasın :))
canım valla bu hepimizin tipik durum ben ağlamıyorum ama bu ara biraz daha üstünde dursam olayların ağlıycam
tuğbacım merak ediyodum seni hatta rüyamda seni gördüm iyisin dimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?