kızlar ya ben bugün perdeleri yıkatıyorum camlar filan temizleniyor,doğum öncesi temizlik erkenmi olmuş sizce,doğuma kadar baatmasın tekrar:44:
selam cicik anneler nasılsınız bakalım
biz bu sabah biraz tembellik yaptık öğlene kadar uyuduk.sonra kalktım birazda tv karşısında tembellik yaptık kocişle.sonra kahvaltı faslı.anaamm biraz fazla yemişim galibauzuunn uzuunn kahvaltı yaptım karnım okadar tokki anlattığınız hamur işleri hiç cazip gelmedi
eşim kahvaltıdan sonra sordu gitmek istediğin biyer varmı napalım diyee.amaaann didimm evim evim güzel evim hiç biyere gitmek istemiyorumevet evet yanlış duymadınız ben dedim bunu dedim
ya evimden dışarı çıkınca hele başka bi eve gidince ben bi fena oluyorum yaa oram buram ağrıyo.dışarda gezince okadar değilde hani dışarda olunca heran geri dönebiliyosun ama başka eve gidince ha diyince kalkamıyosun.evim güzel valla ben gitmem biyere dedim
aynen öyle valla artık evden başka hiçbiyer cazip gelmiyo çok bunalıyorum azcık çıkayım bi nefes alayım diyorum ama dönünce yada dışardayken mahvoluyorum hele dediğin gibi başkasının evinde hiç duramıyosun.
bende önümüzdeki hafta sonu yaptırıcam genel bi temizlik tüller halılar falan bence artık zamanı erken değil nolur nolmaz zaten öyle hemende kirlenmez tüller halılar.Kolay gelisn sanada canım.
Herkeste mi genel temizlik var :)
Bizim şafak 12. :) Çok az kaldı :)
Bugün kadın geldi. Camlar, halılar, koltuklar silindi. Perdeler yıkandı. Az bir iş daha var.
Kadının başında durmaktan canım çıktı yaNeyse ki bitmek üzere...
Evet herkes temizlik telaşına başladı :) KAdının ne kadar başında dursanda hiç kimse senin işini senin gibi yapmıyo malesef ben haftada bir yarım gün kadın alıyorum sürekli özverilide yapıyo hakkını yiyemem ama yinede kendim yapsam daha çok içime sinicek inşallah bi doğum yapsak kendi işimizi kendimiz görsek ..
ay kızlar ben akşam bi rüya gördüm yorumu size bırakıyorumkayınavlidemi gördümmm bissürü kadehe çay koymuşş onları içiyoduu
Herkeste mi genel temizlik var :)
Bizim şafak 12. :) Çok az kaldı :)
Bugün kadın geldi. Camlar, halılar, koltuklar silindi. Perdeler yıkandı. Az bir iş daha var.
Kadının başında durmaktan canım çıktı yaNeyse ki bitmek üzere...
Bugün herkesin temizlik günü sanırım kızlar elinize sağlık, ben uzuuuun zamandır temizlik yapmıyorum, annem yapıyor ben kağanla ilglileniyorum
violina cnm hormonlardan olan geçici bişeydir canını sıkma
Pazar gunu temizlik gunu sanirim oh oh mis gibi olmustur evler.
Bizde temizlik yapiyoruz gerçi ben yapamiyorum sadece toz aliyorum.
Nasıl oldun Sürmeli umarım daha iyisindir Mert nasıl
ben de çarşamba gideceğim 11.30 da randevum belki karşılaşırız sen kaçıncı haftadasın kaç hafta kaldı doğuma.ben daha doğumu nasıl yapacağımı da bilmiyorum sezeryan istiyorum bakalım ne diyecek doktor
İyi akşamlar arkadaşlar umarım herkes iyidir.
Bizim bugün kontrolümüz vardı ama her ay olduğu gibi yine sinir küpü olup geri geldikBizim doktorumuz sadece bademcik ağrısına bakar gibi bakıp tek kelime etmeden gönderen biri ama bu çevredeki tek özel hastanenin doktoru. Ben ilçeden ile 1.5 saate gidiyorum ama hiçbirşey anlamadan geri geliyorum başını bacağını ölçüp gönderiyo ultrasonda inanın 3 dk bile kalmıyorumdur.. Neyse hadi bunlara alıştım alışmadımda kabullenmek zorunda kaldım ama artık haftalar yaklaştı be kadın ağzını açta iki kelime et bi halimi sor doğumdan bahset ... yok yok yok
Çok akıntım oluyodu benim son günlerde akıntı gibi de değil sanki su gibi günde 2-3 tane günlük ped değiştiriyodum söyledim suyun çok iyi dedi ama dur bakalım dedi o lanet masa varya oraya çıkardı alttan eliyle baktı sonra ''ooo sen yok '' dedi kafasını salladı çıktı ultrason odasından. Nst ye gönderdi ordada 3 kez nst alındı hepsinde 80lik 100 lük sancılar çıktı hemşire soruyo ağrın varmı yok dedim bebek oynadımı dedi evet dedim doktora söyle dedi.Neyse doktora sonuçları götürdüm baktı sancın oluyomu dedi hayır dedim iyi tamam dedi eşim sordu abla ( ailecek tanışıyolar doktorla) bebeğin duruşu falan nasıl normal doğum olurmu diye mümkün değil hiç ihtimal vermiyorum normale dedi bana baktı bende cesaret edemiyorum dedim hiç boşuna yorma kendini normal olmaz dedi gitti diğer hastanın yanına deli oldum ya bi anlat söyle bende ona göre hazırlıım kendimi hoş bukadarını bile çok konuştu.haftaya görüşürüz dedi bundan sonra her hafta geliyosunuz dedi.
2300 kilo 45 cm olmuş oğluşum kilosu çok az geldi bana canım sıkıldıen son 3 hafta önce 1900 dü ki 8 gün falan önden gidiyodu ama şimdi geriden geliyo haftaları hep o ultrason sonuç kağıdında çok üzüldüm ama bu aralar hiçbişe yiyemiyorum çok iştahsızlaştım ..
Neyse kafanızı şişirdim canım sıkıldı paylaşmak istedim :85:
ya kızlar bişey sorcam..bi kaç kişide gördüm,şu dolapların içine,çekmecelerin içine konan örtüler hazır satılıomu yoksa diktiriyomusunuz?adı var mı onların?
bu arada kızlar nasılsınız ben yine sinir oldum ama çabuk geçti çünkü kaynanatörü takmamayı öğrendim artık
hatta bana bi haller oldu eskiden hapşırsam kanama olurdum şimdi hırslanıp ne işler yapıyorum valla tık yok :))
d.un gerçekten çok sinir etmiş seni, ne desen haklısın. bazısı durmadan konuşur bazısının da ağzından laf almak imkansız. çok az kaldı, başka seçenek de yokmuş, biraz daha sabret canım. bebeğine de maşallah 2buçuğa yaklaşmışdr.u boşver yavrunu düşün, hiç kimse onlardan kıymetl, değil
biz kapitone kumaş ve ucuna dikmek için fisto aldık. kayınvalidem kendisi dikti. istediğin ölçülerde hazır bulman zor, kumaş alıp diktirebilisin sen de canım
aman gözdecim sen gene de fazla riske atma.
kaynananı takmadığını anlamıştım zaten göbüş topiğine eklediğin resimden, yüzün gülüyoordu (malum kişiye rağmen) orada da yazdım, çok güzel büyümüş umay bebiş
kızlar sizce bir sorun olmazsa bebeklerin 40.haftaya kadar bekleme ihtimali nedir??
izin sorunu yüzünden ne kadar geç doğarsa o kadar iyi benim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?