merhabalar arkadaşlar.. uzun zamandır giremiyordum.. izine ayrıldım sonunda.. rahatım..
ben de bişey sormak istiyorum.. sezeryan istiyorum ama şekline karar veremedim.. genel anestezi mi yoksa bölgesel mi?.. belden iğne olmak beni biraz korkutuyor da..
selam kızlar ıkı gundur babam rahatsızdı hastanelerdeydık sımdı ıyı hamdolsun ıse gelebıldım bende Allah kımseyı dusurmesın cok zor hastanelerde olmak ozel olmasına ragmen o psıkolojı ınsanı cok yoruyor
herkes yavas yavas dogum tarıhını almaya baslamıs dogum tıpınıde belırlemıs gıbı duruyor benım hala bellı degıl sezeryan dersem doktor cok zorlamaz ok der ama ben nedense normal ıstıyorum aslında herkes sezeryanın cok rahat oldugunu savunuyor ama sonucta doganın duzenı ve bızım bedenımıze normal dogumun daha yatkın oldugu gercegı var bakalım 29 ocakta ne karar verıcez:26:
merhabalar canım;
bende epudral anestezi düşünüyordum ama doktorum direk genel anesteziye yönlendirdi çok daha rahat olacağını söyledi.
yanii bebeği kucağına verdikleri falan yok dedi epoudral de 2 saniye görüyorsun o kadar dedi genel en rahatı dedi.
hayır canım olurmu
ilk doğumumda epidural anestezi ile sezeryan oldum
ben bebeği 10 dakika sonra kucağıma aldım ve hemen emzirdim sütümde geldi ayrıca
kızlar bu arada humana still tea bende bi işe yaramamıştı!!!
ayyy kızlar bugün çok mutluyum
uzun süredir tartılmıyordum
sabah bi tartılayım dedim çok kilo almışım gibi geliyordu amaaaaa
Hamile kaldığım kilo 94 kg
Şükürler olsunki 9. aya girdiğimde kilom 97,9
yani hamileliğim boyunca 3,9 kg almışım sadece:)
yaşasınnnnnnnnnnnnn
selam kızlar ben geldiimm
valla öğlene kadar yatmışım biraz uyudum biraz yattım dinlendim falan.iiyi oldu ama günün yarısı gitti.neyse kalktım kahvaltı falan ütü yaptım topu topu 4 gömlek yaa canım çıktı ayaklarım nasıl ağrıdı 10 dk ayakta kalayım ayaklarım ağrıyo taşıyamıyomu bedenimi nedir bilmiyorum ama.
valla koltuğa yığıldım kaldımm.birazdan kalkıp bi ortalığı süpürüp silmek istiyorum inşallahhhh
geçmişi okuyamadım tam umarım herkes iyidir.bi sorun yok dimi kıslarrrr
merhabalar canım;
bende epudral anestezi düşünüyordum ama doktorum direk genel anesteziye yönlendirdi çok daha rahat olacağını söyledi.
yanii bebeği kucağına verdikleri falan yok dedi epoudral de 2 saniye görüyorsun o kadar dedi genel en rahatı dedi.
yaşasınnnnnnnnnnnnn
yaşasınnnnnnnnnnnnn
höönnkkk4 kilomuuuu nassıı becerdin kızzz
ben 2 günde 2 kilo almışımmoohhh 1 göbemeeeee 1 popomaaaa 2 belimeeeee ohhh ohhh
öylemii
vallahi bilmiyorum öyle söyledi doktorum
demekki ona en kolayı genel anestezi geliyor((
way beee maşallah ya
doğumdan sonra hamilelik öncesinden daha zayıf olucaksın desene,süpermişş
sedacım valla ben artık hep oturarak ypıyorum ütüyü sende ööle yap canım yoksa belin çok ağrır
canım belki 2 sn görüyosun doğumhanede ama ilk yarım saat bebeği emzirmenin çok önemli oluğunu sööliyolar genel anestezide bu pek mümkün olmuyomuş ayılmak epey zaman alıyomuş epiduralde en azından emzirebiliriz
ayy fatma kilo topiğine de yazdım nasıl oldu o iş? ilk aylar kilo vermişmiydin?
ayy ben 10 kilo aldım nerdeyse şu 2 hafta hiç kilo almasam ii
yaşasınnnnnnnnnnnnn
çok geçmiş olsun babana acil şifalar canım
merhabalar canım;
hayır canım olurmu
ilk doğumumda epidural anestezi ile sezeryan oldum
ben bebeği 10 dakika sonra kucağıma aldım ve hemen emzirdim sütümde geldi ayrıca
kızlar bu arada humana still tea bende bi işe yaramamıştı!!!
ama yinede normal doğum diyorum!!!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?