2011 Şubat Anneleri

selam kızlar...
arkadaşınız dillerim-lal ile özelden konuşuyorduk da..ben 2010 sezeryan yapmış bir şubat annesi olarak sizleri bir okuyayım dedim..

Allah sezeryan olmuş biri düştü elimize yakalayııınnnnnn
bitanede normal yapmış biri düşse soralım öğrenelimmm

sezeryanı genel anestezi ilemi olmuştun?
sonradan ağrın sızın oldumu?

gözdecim iyiyim çok şükür kızıma isim arıyorum erva duru demiştim ama annem ben söyleyemem ervayı aklıma gelmez diyo şimdi ona bakıyorum yağmur nasıl acaba onu düşünüyorum

ben yağmur koycaaam....bence çok güzel bereketli bi isim..ayrıca ismin kişilerle özleştiğini düşünüyorum ve yağmur isimli kızlar hep güzel ve hanım hanımcık oluyolar....ne bileyim ben koyacam işte...

Allah sezeryan olmuş biri düştü elimize yakalayııınnnnnn
bitanede normal yapmış biri düşse soralım öğrenelimmm

sezeryanı genel anestezi ilemi olmuştun?
sonradan ağrın sızın oldumu?

ya ben önce spinal iğnesi oldum..ama neden bilmem uyuşmadım.iki kere denediler uyuşmadım..sonra genele döndüm.zaten spinal de hiç düşünmemiştim o an ameliyathanede doktorların gazına geldim..
hiç ağrım sızım yok derdim herkes şaşırırdı nasıl diye...çünkü çok rahat girdim ameliyata ve rahat ayıldım narkozdan..

haa ööle tamam şimdi bende dedim noluyoz ama olsun tabi sen başlangıcı saymalısın sonuçta :))

aa süpermiş bende 10 kiloya yakın aldım demek bana bişiş kalmıyo :)))

sanırım bende sezeryan olucam gibi...sonrasında bebeğinizle ilgilenmeniz zor oldu mu?sütünüz hemen geldi mi?

39+3 de doğum yaptım..o zamana kadar ne sancım ne kasılmam vardı..herşey normal gidiyordu.sezeryanı gittim doktora kendim istedim.tek rahatsızlığım oturamıyordum artık..çok batıyordu bıçak gibi..gittim yarın alalım dedim ben duramıyorum o da yarın izinliyim yemek yemediysen şimdi alalım demesin mi??yemiştim tabi..neyse 2 saat bekletti lağman yaptı ve girdim çıktım kızımı kucağıma aldımm..
girerken stresli olmamak çok önemli.zaten ameliyathanede şarkı da çalıyordu şu an hatırlamasam da...çok keyifliydim yani heyecanımın yanısıra...

bana sormak istediğiniz bişi olursa cevaplayabilirimm...
hatta size bizim topikten normal yapan birini de gönderebilirim moral olsun diyee...

haa ööle tamam şimdi bende dedim noluyoz ama olsun tabi sen başlangıcı saymalısın sonuçta :))

aa süpermiş bende 10 kiloya yakın aldım demek bana bişiş kalmıyo :)))

evet evet hamile kalmadan önce korkuodum kilo alcam ve kalcak die er hesap et bebek 2700 en eşi+suyu+göğüsler şişti geriye bişi kalmıo

ayy gönder gönder iyi olur benim tek derdim çatım ya dar olursa ya açılma olmazsa yoksa doğumdan korkmuyorum

Ne güzel geçmiş cnm doğumun. Bizim için de dua et böyle rahat geçsin. Bebişin doğumdan sonra ne zaman emdi? Bebeğime süt vermeyi çok istiyorum inşallah hayırlısıyla emer annesini.

hönk :S sadece o kadar mı? peki bebek ne kadar ki sen 4 kilo almışsın :}

sanırım bende sezeryan olucam gibi...sonrasında bebeğinizle ilgilenmeniz zor oldu mu?sütünüz hemen geldi mi?

hayır olmadı..çok garip içinizde o kadar alışıyorsunuz ki ona sanki kızım yıllardır var gibi hissediyordum..emzirmekten korkuyordum ben de.nasıl olucak nasıl yapıcam diye...sütüm geldi evet ama göğsümde uç oluşmamıştı hiç kızım bu yüzden çok zorlandı...hemşirelerin çekiştirmesiyle başardık.kızım çektikçe de uç oluştu...muhteşem bir duygu...bütün gece uyumayıp hastanede onu seyrettim...hatta doğduğu günün fotosu var profilimde,isteyen bakabilir...

benimde merak ettiğim bişi var.ablamdan hatırlıyorum 11 yıl önce sezeryan olmuştıu.ben tabi küçüktüm ama dikiş yerlerine kum torbası koyduklarını hatırlıyorum artık öyle bişi varmı sanada yaptılarmı?

vallahı super olur:)
ben genel anestezıden cok korkuyorum sankı baylıcam ve ayılamıycam gıbı gelıyor ayılırken bı sorun yasadınız mı nefes darlıgı vs gıbı? bıde dıkıslerde sancı oldumu daha sonra

canım sen rahimdeki dikişi nasıl hissedeceksinki?
sadece dış dikiş acıyor o geçincede iç dikişler hafif hafif sızlıyor ama sonuçta ameliyat yani
iyileşme süreci tabikide normal doğumdan fazla ama benim arkadaşımın normal doğumda 36 dikişi oldu altta herşey biraz kader kısmet meselesi yani
bu arada hemen 40 gün sonra ilişkişye giremedik biz çünkü hem hala seeryyan dikişlerim ağrıyordu hemde kanamam kesilmemişti daha
yani kocalar en az 2-3 ay daha bekleyecekler onun için :)
biraz açık olacak ama sezeryan sonrası ilk ilişkidede ne ağrı hissettim ne sızı
yalnız kilolu bayanların karın yağları fazla oldugu için sezeryanle iyileşme süresi zayıflara göre daha uzun sürüyor iç dikişler biraz geç iyileşiyor
ben 3 ay diyorum yani tam iyileşmeye
3 ay sonra karın hareketi dışında harekete bile başlayabilirsin demişti dr um

ilk zamanlar bebekle ilgilenmek tabikide zor oluyor
helede beişe yatrmak kaldırmak ilk hafta mutlaka yardımcı olmalı yanında ama sonra alışıyor insan

normal doğumu yaşamadım ama şuan seçme şansım olsa kesinlikle normal doğum derim
durup dururken neden ameliyat olacağızki ben 41+2 ye kadar bekledim ve son zamanlarda dr um zoruyla ve korkutmasıyla sezeryan oldum şimdide 2. yi mecbur sezeryan yapıyorlar

ilk doğum hikayemiz yazılmış, tekrar tebrik ederim allah analı babalı büyütsün.

evet canım ya bizim bebişler biraz yavaştan büyüyor, inşallah seninki acele edip üzmez annesini, şu son 3 gün nasıl geçti hiç bilmiyorum çok zor...

sağol canım inşallah bekler, 15-20 gün beklesin fazlasında gözüm yok

evet canım malesef rahim ağzında silinme olmuş ve 1 cm açıklık varmış. henüz çok değil, aldığımız tek iyi haber bu oldu.

inş herşey yolunda gider şenaycım rahat olmaya çalış stres en büyük düşmen doğum sancılarını başlatmaya birebir.

sağol canım, kendimi rahatlatmaya çalışıyorum ama aklım hep bebeğimde

çok sağol canım

r
şenaycım sanada çok geçmiş olsun canım inşallah oğluşun biraz daha bekler canım

sağol inşallah canım

Şenay nasıl oldu acaba? Merak ediyorum...

canım eksik olma, çok mutlu oldum msjını okuyunca

güzelim kardeşler bizi üzüyor arasıra, inşallah hatasını anlar seni de üzmez daha fazla.
dün sesini duymak bana çok büyük moral oldu, bir kez daha teşekkür ederim canım arkadaşım.

bugün benimde aklıma geldi sana SORUCAKTIM HABERİN VARmı diye inş hakkında hayırlısı olur
teşekkür ederim canım

şenaycımm kaç gündür diyemedim canım çok geçmiş olsunn yazamadım yaaa.ama melocum yazmış iyimişsinn inşallallh gününü bekler paşan.
teşekkürler sevinççim.

hönk :S sadece o kadar mı? peki bebek ne kadar ki sen 4 kilo almışsın :}

en son 3 hafta önce 1750 gr dı :)

dr um gayet normal aldığın kilolar dedi
kendim hiç almamışım tamamen bebişe yani

banada koymadılar canım
şuan burdaki hastaneler koymuyor diye biliyorum

şenaycım çok çok geçmiş olsun canım
4 gündür falan giremiyordum yeni haberim oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…