Kızlar geçmişi okuyayım önce dedim ama okuduklarımdan hiç memnun kalmadım. Herkesin 2 lafından biri sezeryan olmuş. Kızlar kendinize gelin sorun yoksa niye sezeryan.Normal doğum en güzeli.Sakin olursanız ben bunu yapabilirim derseniz herşey çok güzel ve kolay olacak buna emin olun.Asla sezeryan olmam demiyorum çünkü sezeryan zor anların kurtarıcısı.Bebeğim riske girecekse tabiki seve seve bıçak altına yatarım ama çoğunuzun hiçbir zarureti yok özelliklede ilk doğum yapacak arkadaşlar. Lütfen sadece sağdan soldan duyduklarınızdan ötürü korkuya kapılıp sezeryanı tercih etmeyin. Ben çok istiyorum güzel bir normal doğum yaşamak hep bunun için dua ediyorum. Bence güvenin kendinize ve yapabilirim deyin.
kızlar bişey soracağım. doktorunuz tansiyonunuzu ölçüyor mu? kaç çıkıyor.?
benim tansiyonum 8/4 çıktı doktor çok iyi falan dedi çok şaşırdım
her gidişimde ölçüyorrrr..normalde 12/8 iyidir dimi..ama öyle sonuç çıkınca aaaaaaaa yüksek tansiyonun takip edelim diyo..gebelik zehirlenmesine tipim de müsaitmiş doktoruma göre...benim anladığıma göre hamilelikte düşük rakamlar tansiyon için daha iyi....ama benim tansiyon bir günü bir günün tutmuyo..büyüğü bazen 13 bazen 8...ama ben bişey hissetmiyorummm..kendime göre çokkk iyiyimm..
selam kızllarr...buğün iş güçten girip bakamadım hiç size...geçmişte okuyamadım...zaten çok kötüydüm dün gece...sırt ağrımdan ağlayacaktım....uyuyamadım hiç..salak gibiyim buğün....nasıl geçer bu bana akıl versenize....şöyle bi uyusam geçecek ama kocişim geldi...uyuyamıyorumda...çok yorgunuuum
kızlarrr yapıyorsunuzzz..........
eşim nöbete gitti ve benimm sabahtan beri içim sıkılıyoreee ve geçmiyoreeee napıcamm benn yaa
açlıktan elim ayağım titremeye başladı resmennnn....koçiş gelemedi halaaaa
açlıktan elim ayağım titremeye başladı resmennnn....koçiş gelemedi halaaaa
selam kızllarr...buğün iş güçten girip bakamadım hiç size...geçmişte okuyamadım...zaten çok kötüydüm dün gece...sırt ağrımdan ağlayacaktım....uyuyamadım hiç..salak gibiyim buğün....nasıl geçer bu bana akıl versenize....şöyle bi uyusam geçecek ama kocişim geldi...uyuyamıyorumda...çok yorgunuuum
selam kızlarr nassınız muhabbet uzamış gi,tmiş daha bakmadım 3 saatlik geçmişe daldım hemen
ayy kociş akşam elinde koca bi buket çiçekle çıkageldiiayy nasıl sevindim anlatamam.öyle içinden gelmiş süpriz yapmışş canım benim yaaa
selam kızlarr nassınız muhabbet uzamış gi,tmiş daha bakmadım 3 saatlik geçmişe daldım hemen
ayy kociş akşam elinde koca bi buket çiçekle çıkageldiiayy nasıl sevindim anlatamam.öyle içinden gelmiş süpriz yapmışş canım benim yaaa
Selam kizlar. Yaaa bebegim yine donmuss.anam ne donek cikti bu sipa. Ebe donderebiliriz dedi istemedim allah korusun bi yerine bisey yaparlar falan donderdikten sonra hadi geri donerse. Karnim cok genis oldugundan kolayca donebiliyormus. Bende sezeryan istedim mertin hastanesinde sali gunu randevum var o zaman belli olacak. Kizlar sizcede sezeryan iyi secim degilmi bu durumda. :26:
Kızlar geçmişi okuyayım önce dedim ama okuduklarımdan hiç memnun kalmadım. Herkesin 2 lafından biri sezeryan olmuş. Kızlar kendinize gelin sorun yoksa niye sezeryan.Normal doğum en güzeli.Sakin olursanız ben bunu yapabilirim derseniz herşey çok güzel ve kolay olacak buna emin olun.Asla sezeryan olmam demiyorum çünkü sezeryan zor anların kurtarıcısı.Bebeğim riske girecekse tabiki seve seve bıçak altına yatarım ama çoğunuzun hiçbir zarureti yok özelliklede ilk doğum yapacak arkadaşlar. Lütfen sadece sağdan soldan duyduklarınızdan ötürü korkuya kapılıp sezeryanı tercih etmeyin. Ben çok istiyorum güzel bir normal doğum yaşamak hep bunun için dua ediyorum. Bence güvenin kendinize ve yapabilirim deyin.
kızlarrr yapıyorsunuzzz..........
eşim nöbete gitti ve benimm sabahtan beri içim sıkılıyoreee ve geçmiyoreeee napıcamm benn yaa
faygen evde sıcak su torban varsa doldur ve sırtının tam ağrıyan yerine koyup uzan. Ben bu şekilde kurtuldum sırt ağrılarımdan şimdi ağrıyacak olursa hemen yapıyorum geçiyo sıcak rahatlatıyo kemikleri kasları. Eğer yeterli gelmezse bi tane Parol iç ağrı kesici.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?