2011 Şubat Anneleri

almalarından korkmuyorumm zatennn hatta artık buaralar dua eder oldumm sıkıldımm artık gelsinn kızım diyorummm yaaa çantamı alayımmmı yanii

almalarından korkmuyorumm zatennn hatta artık buaralar dua eder oldumm sıkıldımm artık gelsinn kızım diyorummm yaaa çantamı alayımmmı yanii

bence al ben olsam alırım.arabaylamı gideceksiniz? dursun bagajda öyle bişi olursa strese girmezsin en azından çekersin geceliğini ohhh.almazsada geri getirirsin nolcakki

ayyy yemekteyize baktımm..bakmaz olaydımmmmmmmm..canım çektiiii şimid orda pişen yemeğiii:84:

bak yine aynısı oldu ben yazdım herkes sustuuu
kardeşim biz konuşurken de sen yok oluyosun alla alla:))

cnm dikkat etsene yaa kendine,bu kan problemini ben ilk başlarda yaşamıştım..hatta ilk evlendiğimizde sağlık testi falan yapılıo yaa,o zaman dr bana sakın hamile kalma ,bu kan durumunla hamile kalırsan kesinlikle düşük yaparsın dedi..o zaman en az 12 olması gereken kanım 8 di...sonra 1 yıl kadar sonra hamile kaldım tabi ben bu 1 yıl içinde pek dikkat etmedim kanıma..hamile kaldığımı öğrenince hemen kanıma baktırdım,o drun dediği aklıma geldi...hobaaaa bi baktık bu kez 6 ya düşmüş,dr nasıl kızmıştı,sen nasıl yaşıosun falan die,hemen beni bi kan hastalıkları uzmanına gönderdi,saolsun o dr da bütün incelemeleri yaptı,altından başka şeyler çıkabilio,ben de çok fazla demir eksikliği ve b12 vitamin eksikliği çıkmıştı,onlarla ,ilgili iğne ilaç vs aldım sürekli beni her hafta takip etti saolsun...vee şimdi kanım 12 ye çıktı şükürler olsun,hatta sütten kesene kadar bu ilaçları kullanacaksın dedi,halaa kullanıyorum..hatta sağlık ocağında bi dr bana ferrum fort vermişti kansızlık için,ona kızdı bilip bilmeden hemen veriyolar bu ilacı dedi...neyse şükürler olsun...en iisi herşeyin uzmanına gitmek...ciddi bi problem cnm,hemen dikkate al bence ,dr o yüzden kızmıştır...

gözün aydın cnm,herşey normalmiş...artık 37.haftaya gelmişsin,belki de alacaktır da o yüzden eşinle çağırmıştır...

bugün doktora gittim bebeğimim suyu azlamış.oğluşum poposunu dönmüş göstermedi yüzünü.nst yede girdik.12 şubat sezaryan dedi doktorum bakalım hayırlusı

bugün doktora gittim bebeğimim suyu azlamış.oğluşum poposunu dönmüş göstermedi yüzünü.nst yede girdik.12 şubat sezaryan dedi doktorum bakalım hayırlusı

aaa hayırlısı olsun cnm,ne güzel doğum tarihin belli olmuş,,offf yaa ben ne zmana doğurcam?ne olur ne olmaz die dün vücut temizliğimi yaptım ama öldüm yapana kadar(( bi dahaki sefere nasıl yaparım bilmiyorum50:

sudenur kaçıncı haftada alacak sezeryana? bana da sezeryan dedi ama tarih belli değil. şimdi kaçıncı haftadasın? bir de neden sezeryan dedi? çok soru sordum ama

Ah o kan ilaçlarııı yokmuu bende hiç içemedim kaç kez değiştirdi ilacı doktor bunu dene şunu dene diye ama yok hepsi aynı ilaç içtiğim zaman mide bulantısından ölüyorum hiçbişe yiyemiyorum bende içmedim valla napıyım

ya tam tersi canım bişi çekmio akşam cnın ne çekio die sormaktan bıktırdım herifi

ya benimde bu aralar ne görsem canım çekiyor hiç olmamıştı ama 2 haftadır oluyo garip :))) tv ye bakarken bişey çıkarmı diye düşünüyorum

bende seyredemiyorum artık çok yaaa yiyesim geliyo

tv izlemek te eziyert oldu..hamile kadın görmiycem..ya başına bişey geliyo, ya doğuruyooo..ben başlıyorum ağlamaya...normal bi dizi izlesem muhakkak yemek oluyoo..ağzım sulanıyoo....birazcık gerginlik başlasa izlediğim şeyde aman aman değiştirr kanalıı..daraldımmm diye çığlık atıyorummm.tahammül edemiyorumm...az duygusallık yaşansa benim musluklar açılıyoooo
garip eşim önce kahkahalar atıp gülüyo..sonra beni kucağına alıyoo yok bebeğimm sen yanlış anladınn, ölmedi ooo..şaka yapıyoo vs. gibi çoçuk kandırmacalarıyla beni avutmaya çalışıyooooo...sadece hamileyim 0-3 yaş grubunda değilim diye daha çok ağlamaya başlıyorummmm...eşimin benim sayemde askerlik anısından daha çok hamileleik anısı oldu sanırımmmmm

neyse ben mutfağa gidiyommm..ne varsa döktürecemmmm..canım bi çok şeyi birden çekmeye başladııı

ay ne güzelllll..tarihinde belli olmuşşş..sağsalim alırsın inşş kucağına bebişinii:)))

canım ben de vitamin ilaçların benzer sebeplerden içemiyorumm..sende demir oranı yüksek, kan yapıcı besinlerden takviye yapmaya çalışşş..tabe abartıp fazla kilo almadannnn

canım ben hergün rüya görmeden uyanmam alıştım artık rüyalara.. benimkide hala ters duruyor dönmeye niyeti yok anlaşılan..2-3 hafta sonra sezeryanla alınacak sanırım..

Selam kizlar. Yaaa bebegim yine donmuss.anam ne donek cikti bu sipa. Ebe donderebiliriz dedi istemedim allah korusun bi yerine bisey yaparlar falan donderdikten sonra hadi geri donerse. Karnim cok genis oldugundan kolayca donebiliyormus. Bende sezeryan istedim mertin hastanesinde sali gunu randevum var o zaman belli olacak. Kizlar sizcede sezeryan iyi secim degilmi bu durumda. :26:

Ay ne çok dönüyor seninkide daha kaçkere döner acaba :)) sezeryan istemişsin ama belki normal dogum için pozisyon alabilir daha :26:

aaa yine mi dönmüş,vay dönek vay:))) hakkınızda hayırlısı olsun cnm,buna en ii sen karar verirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…