- 10 Haziran 2009
- 4.619
- 62
- 118
Allahım böyle erkekler varmımaşallah diyim nazar değmesin Benimki bu konularda tam bir... neyse demiyim hadi
ne güzel sevinmişsin seda bende sevindim senin adına aferin kocana
maşallah kız öp de başına koy
kızıma bi süveter başladıydım hastaneden çıktığım günün ertesinde...malum can sıkıntısı tavan yaptı....bitiridimm şimdi süslüyom bakalıminş birazdan eklerimm ciciler topiğinee bakalım beğencek misiniz?
Ay ne çok dönüyor seninkide daha kaçkere döner acaba :)) sezeryan istemişsin ama belki normal dogum için pozisyon alabilir daha :26:
aaa yine mi dönmüş,vay dönek vay:))) hakkınızda hayırlısı olsun cnm,buna en ii sen karar verirsin..
bide bilmem kaçıncı haftadan sonra dönmez diyolar ama benimkide dönmüş sürmeli kanala sokmuştu kafayı ondan çağırdık kaynanatorüde şimdi yine yanlmasına yatıyo zilli aman bencede iyi yapmışsın boşver normal yolla gelesi yk demekki kızın biyerine bişimişi olur dönmezse o zamana kadr sezeryan oluverirsin sende ilk sen olcak diilsin ya
canım ilk drunda var sorun o basan takip etseymıstı.. neyse artık sıkıntı etme bundan sonra bol kan yapıcı seyler tuketmeye bak sen..
bencede ne olur ne olmaz dıe demıstır doğuma alma ihtimali yüksek canım.. su azlığı için bol su içip sol tarafa yatmanın ii oldugunu duymustum canım dene ıstersen..
ayy şöle doğum tarihleri alınınca bi imreniorum ki en azından günü bilmek güzel.. inşallah güzel bi doğum hikayesi olur canım..
hani bi daha dönmezdiiii.. senin kız fıldır fıldırr maşallah çok hareketli heraldee..
sende sezeryan dersen burda bayılırım ben dünden yaparım bak.. senin normal doğum isteğine hayrandım valla bacım ii cersaret sen yapmazsan kimse yapamazz
dönmezse bencede iste ama senin kızın sağı solu belli olmaz bakarsın döner tekrarr
Kızlar geçmişi okuyayım önce dedim ama okuduklarımdan hiç memnun kalmadım. Herkesin 2 lafından biri sezeryan olmuş. Kızlar kendinize gelin sorun yoksa niye sezeryan.Normal doğum en güzeli.Sakin olursanız ben bunu yapabilirim derseniz herşey çok güzel ve kolay olacak buna emin olun.Asla sezeryan olmam demiyorum çünkü sezeryan zor anların kurtarıcısı.Bebeğim riske girecekse tabiki seve seve bıçak altına yatarım ama çoğunuzun hiçbir zarureti yok özelliklede ilk doğum yapacak arkadaşlar. Lütfen sadece sağdan soldan duyduklarınızdan ötürü korkuya kapılıp sezeryanı tercih etmeyin. Ben çok istiyorum güzel bir normal doğum yaşamak hep bunun için dua ediyorum. Bence güvenin kendinize ve yapabilirim deyin.
sudenur doğum tarihin belli olmuş gözün aydın bu arada kaçıncı haftandasın
SÜRMELİne dönek çıktı senin kızçe içerde neler yapıyor acaba bunu başarıyor benim sıpamda dönmek bi tarafa dursun kazık çaktı kaburgalarıma kafasını sokmuş çıkarmıyor
maşallah geziyo seninkide heeee fıldır fıldırr
ya aslında başta normale teşvik eden doktorların sonlara doğru sezeryana çevirdiklerini görüyorum ben.bir nevi doktor stratejisi gibime geliyor.bakalım benimkide dönecekmi.bilmiyorum yanlış söylemeyeyim ama genelde özel hastanelerin doktorları sanırım bunlar değilmii.ee bizde zaten pek anlamıyoruz doktor ne derse o.katı kurallarım yok ama normal doğurabileceğimi düşünüyorum.ama arkadaşlar gibi yok suyun azaldı bebek dönmedi kafası büyük kilosu çok gibi nedenlerle önüme gelirse doktor bende sezeryana kayabiliirim.dediğim gibi elimizde değil zaten endişeliyiz.ama keşke normal olsa hemen bitse gitse
hamilelilkte tansiyon düşük olurmuş ve bu normal bir durummuş.aksine yüksek olursa tehlike arzedeermiş.benim normalde tansiyonum hep düşüktü hamileliktede düşük ve hiç bir problem olduğunu söylemedi doktorlar
annem sıkı can iyidir çabuk çıkmaz derdi bu durumlardaheeee evet bende sinir olurdumm
yaa ben sıcak su torbasının iyi gelmediğini duymuştum.yani sırt ağrısına diil hamilelikte çok sıcağın iyi olmadığüını.koyacaksan bile çok durdurma ve çok sıcak olmasın bence
kızıma bi süveter başladıydım hastaneden çıktığım günün ertesinde...malum can sıkıntısı tavan yaptı....bitiridimm şimdi süslüyom bakalıminş birazdan eklerimm ciciler topiğinee bakalım beğencek misiniz?
maşallah geziyo seninkide heeee fıldır fıldırr
ya aslında başta normale teşvik eden doktorların sonlara doğru sezeryana çevirdiklerini görüyorum ben.bir nevi doktor stratejisi gibime geliyor.bakalım benimkide dönecekmi.bilmiyorum yanlış söylemeyeyim ama genelde özel hastanelerin doktorları sanırım bunlar değilmii.ee bizde zaten pek anlamıyoruz doktor ne derse o.katı kurallarım yok ama normal doğurabileceğimi düşünüyorum.ama arkadaşlar gibi yok suyun azaldı bebek dönmedi kafası büyük kilosu çok gibi nedenlerle önüme gelirse doktor bende sezeryana kayabiliirim.dediğim gibi elimizde değil zaten endişeliyiz.ama keşke normal olsa hemen bitse gitse
hamilelilkte tansiyon düşük olurmuş ve bu normal bir durummuş.aksine yüksek olursa tehlike arzedeermiş.benim normalde tansiyonum hep düşüktü hamileliktede düşük ve hiç bir problem olduğunu söylemedi doktorlar
annem sıkı can iyidir çabuk çıkmaz derdi bu durumlardaheeee evet bende sinir olurdumm
yaa ben sıcak su torbasının iyi gelmediğini duymuştum.yani sırt ağrısına diil hamilelikte çok sıcağın iyi olmadığüını.koyacaksan bile çok durdurma ve çok sıcak olmasın bence
ya forumda ayva çekirdeklerinden göğüs yaraları için bi jel tarifi vardı.bakındım ama göremedim bilen varmı
ayvanın çekirdeklerini ayırdımda bi yapayım dursun dolapta diyorum inşallah lazım olmaz ama bellimi olur oda hazır olsun
çekirdekleri gülsuyuna koyup birkaç gün bekletiyodun sanırım o bikaç gün içinde jel gibi kıvam alıyomuş diye hatırlıyorum
kızlar iyi akşamlar çok acil bişey sorucam bugün 21. günüm sanırım yumurtlama günümmm..iç çamaşırıda beyaz bir akıntı var ama yapışkan yumurta akı gibi....yeni gördüm bugün içerisinde olmuş sanırım eger gece ilişkiye girsem olurmu....yeni yumurtladıgıma göre bu ayki bütün çalışmalara boşa gşitti morelim çok bozulduuu
sen bu gece ve önümüzdeki 2 gece dene olmazsa bir dr git yumurtlama tarihini takibe alsın hangi çağdayız şekerim bu işleri şansa bırakmamak gerekli
ya forumda ayva çekirdeklerinden göğüs yaraları için bi jel tarifi vardı.bakındım ama göremedim bilen varmı
ayvanın çekirdeklerini ayırdımda bi yapayım dursun dolapta diyorum inşallah lazım olmaz ama bellimi olur oda hazır olsun
ben yaptım canım.dolapta hazır bekliyor.suya koydum çekirdekleri jel haline döndü.doğuma giderken çantama koyacam.
daha yeniyim ben bu ay denemelere başladık doktor erken diyebilir
normal suyamı koymuştun?dolaptamı bekledi jel oldu?
daha yeniyim ben bu ay denemelere başladık doktor erken diyebilir
çekirdekleri gülsuyuna koyup birkaç gün bekletiyodun sanırım o bikaç gün içinde jel gibi kıvam alıyomuş diye hatırlıyorum
ben yaptım canım.dolapta hazır bekliyor.suya koydum çekirdekleri jel haline döndü.doğuma giderken çantama koyacam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?