2011 Şubat Anneleri

Allahım böyle erkekler varmı maşallah diyim nazar değmesin Benimki bu konularda tam bir... neyse demiyim hadi
ne güzel sevinmişsin seda bende sevindim senin adına aferin kocana

maşallah kız öp de başına koy

sağolun kızlar.sever benim eşim böyle şeyler yapmayı.çok sık yapmaz ama keyif alır.hediye alır çiçek alır falan.bugün çiçekler kucağımda öyle salak saalak sırıtarak onları severken bana bi bakışı vardı.sanırım oda benim buna okadar sevinmeme seviniyor.çiçek bahane mutlu etmek istemesi şahanee

kızıma bi süveter başladıydım hastaneden çıktığım günün ertesinde...malum can sıkıntısı tavan yaptı....bitiridimm şimdi süslüyom bakalım inş birazdan eklerimm ciciler topiğinee bakalım beğencek misiniz?

waayy hamarat anneler iş başında ne güzell

yaa bende her şeyi yapıyorum örgüden anlamıyorum.zamanında keşke annemden öğrenseydimm.hiç yavruma bişiler öremedimm

ya forumda ayva çekirdeklerinden göğüs yaraları için bi jel tarifi vardı.bakındım ama göremedim bilen varmı

ayvanın çekirdeklerini ayırdımda bi yapayım dursun dolapta diyorum inşallah lazım olmaz ama bellimi olur oda hazır olsun

Ay ne çok dönüyor seninkide daha kaçkere döner acaba :)) sezeryan istemişsin ama belki normal dogum için pozisyon alabilir daha :26:

aaa yine mi dönmüş,vay dönek vay:))) hakkınızda hayırlısı olsun cnm,buna en ii sen karar verirsin..

Kizlar aslinda sezeryani hiç düsünmüyordum ben hep normnal dogum istiyordum ama kizimin sagligi için mecbur düsünmek zorundayim.
Sali günü belli olacak bakalim o zamana kadar neler yapacak zilli içimde.
Sabahleyin dedim kesin bebek gene döndü çünkü çok hareketliydi falan bizimkiler yeri daraldi nasil döncek dediler. Neresi dar yaahuuu gergenis karnim var Allah virmiyee

çok belime yaklaştırmıyorum zaten sadece sırtımda ağrıyan kaslara koyuyorum şimdilik bi sakıncası olmadı dikkat ediyorum yani. sağol canım uyarın için

çekirdekleri gülsuyuna koyup birkaç gün bekletiyodun sanırım o bikaç gün içinde jel gibi kıvam alıyomuş diye hatırlıyorum

kızlar iyi akşamlar çok acil bişey sorucam bugün 21. günüm sanırım yumurtlama günümmm..iç çamaşırıda beyaz bir akıntı var ama yapışkan yumurta akı gibi....yeni gördüm bugün içerisinde olmuş sanırım eger gece ilişkiye girsem olurmu....yeni yumurtladıgıma göre bu ayki bütün çalışmalara boşa gşitti morelim çok bozulduuu

sen bu gece ve önümüzdeki 2 gece dene olmazsa bir dr git yumurtlama tarihini takibe alsın hangi çağdayız şekerim bu işleri şansa bırakmamak gerekli

ben yaptım canım.dolapta hazır bekliyor.suya koydum çekirdekleri jel haline döndü.doğuma giderken çantama koyacam.

daha yeniyim ben bu ay denemelere başladık doktor erken diyebilir

ilk aylarda hamile kalma şansı çok düşük oluyor hele kendi başına hesaplamada şans dahada zorlaşır.
neden dr erken desin öle plansız şekilde hamile kalınmaz belki bir sorun var bunları önceden bilmen gerekli hormon tahlilleri yapılcak ve sonra bebek sahibi olmayı isticeksin sen ipini sağlam bağla.

daha yeniyim ben bu ay denemelere başladık doktor erken diyebilir

Ben ilk ay birkaç denemeyle hemen hamile kaldım.Bu yumurtlama günleri filan onlara fazla takılma madem daha yeni denemeye başladınız kafanıza göre takılın.Zaten spermlerin belli bi yaşam süresi var .Birkaç ay böyle dene olmazsa o zman takibe başlarsın.Her şeyi en ince detayına kadar hesaplarsan psikoljik olarak hamile kalman zorlaşır.Rahat ol olacağı varsa oluyor zaten.

napıyonuz kızlar ben geldim ayy çok sıkıcı bi gündü yine

kızlar muhabbet tıkanmış ben alakasız bir yerdenolaya dalayım ben normal doğum istiyorum ama vajinanda dikiş olacağına karnında olsun fikri kafamı karıştırıyordu onu araştırdım.vajinadaki dikiş fazla gerilmeden dolayı kasların deformasyonunu önlüyormuş.dikişler iyileşince kaslar eski haline geri dönüyormuş.normal doğumun olumsuzluklarından birini daha çürütmüş oldum kafamda :))bir de sezeryan bebek için daha gvüenli tezini de çürüttüm normal doğumdaki basınç nedeniyle bebeğin akciğerlerindeki su boşalıyormuş sezeryanda bu zor olduğu için olumsuz sonuçlarra akciger hastalıklarına neden olabiliyormuş

çekirdekleri gülsuyuna koyup birkaç gün bekletiyodun sanırım o bikaç gün içinde jel gibi kıvam alıyomuş diye hatırlıyorum

ben yaptım canım.dolapta hazır bekliyor.suya koydum çekirdekleri jel haline döndü.doğuma giderken çantama koyacam.

ben arkadaşımdan almıştım bu tarifi suya değil gülsuyuna koyuluyor arkadaşlar sedacın ben 1 tatlı kaşığı kadar çekirdeğe 1 fincan kadar gülsuyuyla yaptım jöle gibi oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…