2011 Şubat Anneleri

bide bilmem kaçıncı haftadan sonra dönmez diyolar ama benimkide dönmüş sürmeli kanala sokmuştu kafayı ondan çağırdık kaynanatorüde şimdi yine yanlmasına yatıyo zilli aman bencede iyi yapmışsın boşver normal yolla gelesi yk demekki kızın biyerine bişimişi olur dönmezse o zamana kadr sezeryan oluverirsin sende ilk sen olcak diilsin ya

canım ilk drunda var sorun o basan takip etseymıstı.. neyse artık sıkıntı etme bundan sonra bol kan yapıcı seyler tuketmeye bak sen..

bencede ne olur ne olmaz dıe demıstır doğuma alma ihtimali yüksek canım.. su azlığı için bol su içip sol tarafa yatmanın ii oldugunu duymustum canım dene ıstersen..

bugün doktora gittim bebeğimim suyu azlamış.oğluşum poposunu dönmüş göstermedi yüzünü.nst yede girdik.12 şubat sezaryan dedi doktorum bakalım hayırlusı

ayy şöle doğum tarihleri alınınca bi imreniorum ki en azından günü bilmek güzel.. inşallah güzel bi doğum hikayesi olur canım..

hani bi daha dönmezdiiii.. senin kız fıldır fıldırr maşallah çok hareketli heraldee..
sende sezeryan dersen burda bayılırım ben dünden yaparım bak.. senin normal doğum isteğine hayrandım valla bacım ii cersaret sen yapmazsan kimse yapamazz
dönmezse bencede iste ama senin kızın sağı solu belli olmaz bakarsın döner tekrarr

Sağ Kalçamda Baya Baya Bi Ağrı Var Bacağıma da İniyor Bazen, Sizde de Oldu mu Hiç?

evet oldu canım..benimki bir kez oldu..yolda giderken kötü bir haber aldım ve çok sarsıldım..aniden sağ kolum uyuştu ve sağ kalçamda eve gelene kadar sancıdı..ama bu aralar yok çok şükür..

evet bir dövmediği kaldı:))) neyse aklımı başıma getirdi..dikkat etmeye çalışıyorum..inş bişey olmaz..

şu reflü ne illet bişimiş kızlar yaa insanın bütün yaşam kalitesini mahvediyo.
hiç bişi yemek gelmiyo içimden zaten ne yesem ağzımda off

gülcancan;
canım okadar düşük bir seviyeden 12 ye yükselmen çok ii..hangi ilaçları kullanıyordun canım..benim şu an 10.3 ama 11-12 ye çıkması lazım..ben maltofer kullanıyorum..faydalı olmuyor mu acaba..bide seninki 12 ye ne kadar sürede çıktı..

kesinliklee ölee.. uykuda bile rahat bırakmıo yaa.. ama burcunun 3 yastıkla yatma önerisini denedim dün ağzıma gelmedi yanmadı.. bi ara yastıktan boynum ağrıdı kaldırdım yıne miğde yanmasıyla uyandım tavsiye ederim..

canım benim değerlerde o civarda ama drum sınır diyo buna seninki biraz seni korkutmak istemiş sanırım şimdi benimkide 11 falandı en son

ööle yüksek yastıktada sırtım çok ağrıyo ben artık doğurmak istiyorum yaa

ayyy allahtan reflüm falan yok çok şükür...sadece bi kaç kez mide yanması yaşadım ama o bile çok kötü bişeydi...

cnm ben haziranda öğrendim hamile olduğumu o zaman başladım,geçen ay ölçüldüğünde 12 ye yükselmişti...şu an sana ilaç ismi vermem saçma olur...çünkü bi kaç hafta başka bi ilaç denedim ve her hafta tahlil sonuçlarıma bakıodu dr..ayrıca bi iğne vardı önce o iğneyi 15 gün boyunca her gün içtim sonra 15 günde bir içmeye devam ettim,ve emzirmeden kesene kadar içeceksin dedi iğneyi..o iğne b12 vitamin eksikliği için ama daha çok sanırım...şu an sadece gyno tardy feron die bi folik asit ve decavit die bi vitamin alıorum...bi de 15 günde bi o iğneyi içiyorum...bence sen de bi kan hastalıkları uzmanına görün...benim gittiğim dr prof.du iice araştırdı inceledi saolsun sebebi ne olabilir falan die...bi de ben acayip kahve içiyodum.sade türk kahvesi hastasıydım,içemezsem yiyodum artık,onu da bıraktım...çayı da şekersiz içiodum,onu da hiç içmemeye başladım...böyle işte...beslenmeme dikkat ettim daha çok..limonata içiodum yazın sürekli...böyle işte cnm...önemli bişey kan...

Kızlar geçmişi okuyayım önce dedim ama okuduklarımdan hiç memnun kalmadım. Herkesin 2 lafından biri sezeryan olmuş. Kızlar kendinize gelin sorun yoksa niye sezeryan.Normal doğum en güzeli.Sakin olursanız ben bunu yapabilirim derseniz herşey çok güzel ve kolay olacak buna emin olun.Asla sezeryan olmam demiyorum çünkü sezeryan zor anların kurtarıcısı.Bebeğim riske girecekse tabiki seve seve bıçak altına yatarım ama çoğunuzun hiçbir zarureti yok özelliklede ilk doğum yapacak arkadaşlar. Lütfen sadece sağdan soldan duyduklarınızdan ötürü korkuya kapılıp sezeryanı tercih etmeyin. Ben çok istiyorum güzel bir normal doğum yaşamak hep bunun için dua ediyorum. Bence güvenin kendinize ve yapabilirim deyin.

ewet cnm ben de senin gibi düşünüyorum,allah kısmet ederse,bi aksilik çıkmazsa önce normal diyorum tabiki...amaaa çatım darsa yada ne bileyim başka bi sorun olursa allahın emri sezeryan olacak...allah yardım eder de inş. hepimize kolay doğumlar nasip eder...

bende katılıyorum manikk keşke normal dogumla yapsak kolay ve saglıklı bir şekilde

sudenur doğum tarihin belli olmuş gözün aydın bu arada kaçıncı haftandasın

SÜRMELİne dönek çıktı senin kızçe içerde neler yapıyor acaba bunu başarıyor benim sıpamda dönmek bi tarafa dursun kazık çaktı kaburgalarıma kafasını sokmuş çıkarmıyor

Aslında yapabilirim deyin kendinize güvenin lafları bile fazla bu durum için şöyle düşünüyorum.Kadınlar eskilerden beri bu işi kendi başlarına bile yapmak zorunda kalmışlar ve yanlarında acil durumlarda yardımcı olacak kimse olmadan.Buda gösterirki zaten vücudunuz yapması gerekeni biliyor size düşen sadece sakin olmak.Ablam normal doğum yaptı diyorki ebenin açılman şu kadar bu kadar ıkın demesine gerek yok zaten o ıkınma hissi sana geliyor diyor.Vucudumuz zaten bu eyleme uygun yaratılmış ve bizim yanımızdada doktorlar ebeler var.Korkulacak hiçbirşey yok.

Son düzenleme:

aslında en güzeli tabiki normal doğum annem 1 hafta sancı çekmiş gitmiş gelmiş doktorlar yok normal olmaz doğuramassın filan demiş annemde düşüneyim sezeryanı eve gelmiş akşamı evde doğmuşum geçen ay kontrolde doktor bebek dönerse eğer normali denerim demişti tüp bebek olduğu için genelde normal yapmazlar normali deneriz demesi bile beni acayip mutlu etti ama benim sıpa kaburgalarımıu çok sevdi kafasını sokuşturuyor oralara ayacıklarda doğum kanalına sokmuş duruyor öyleee

Canım daha haftan 36 belkide döner endişe etme.Tabiki bebek dönememkte ısrar ederse yapıcak bişeyde yok.Şu tüp bebek illa sezeryan olsun lafını da anlamıyorum.Sanki normal doğumda bebeklere bişey oluyor.Normal doğum anne için yararlıda bebekler için zararlımı? Ben hiç öyle olduğunu sanmıyorum.Ben inanıyorum ki Allah doğum için bu yolu uygun görmüşse vardır bir hikmeti.Zaten kimse hayır illa normal asla sezeryan olmasın diyemez.Bu da aptallık olur.Ama herşey normalken illaki normal doğum diyorum.

aynennn senin gibi düşünüyorum,geçenlerde bi yazı okumuştum normal doğumla ilgili ..eğer bulursam o yaıyı buraya ekliyeyim...

doktor dönme konusunda pek umutlu değil oda her seferinde diyor bakalım yolu bulmuşmu diye açıkçası tüp bebekte sezeryan durumu türkiyede bu kadar yaygın gerçi benim şöyle bi sorunum daha var sezeryanı yapmak için ben ilk 3 ay sabah akşam 100mg iğneler oldum serklaj yapmak istemedi doktorum buda rahmin açılmasını engelleyebilir demişti sezeryan olucağı için önemli değil diye gerçi bende öyle düşündüm çünkü tek derdin bebişin orda kalması ama hayırlısı keşke dönsede öyle bi şansımız olsa diyorum tabi bu karşındaki doktora bağlı illa sezeryan derse boynumuz kıldan ince birinin sıpamı oralardan çıkarması lazım

kızlar bişey soracağım. doktorunuz tansiyonunuzu ölçüyor mu? kaç çıkıyor.?
benim tansiyonum 8/4 çıktı doktor çok iyi falan dedi çok şaşırdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…