doğumgünün kutlu olsun canım evlilikteki ilkler hep hüzünlü oluyor sonra geçiyor :)))
bugünlerde bende hep oğluşumu rüyamda görüyorum doğmuş çok tatlı bi velet bugünkü hepsinden daha güzeldi oğluşum üstünde kırmızı cici bi tulum vardı uykudan uyanmış yapıştı yanağıma cuk cuk emiyor çooooook özledim oğlumuuuuu artık gelsin yaaa bananeee diyesim geliyorr
günaydın kızlar bugün erkenciyiz biz oğluşumla babamızı uğurladık sonra da hiç uyumadık 2 saattir geçmişi okuyoruz:)) bu arada dün doktora gittim doktorum göbeğin aşağıya inmiş bebek kafasını doğum kanalına sokmuş kilosunu boyunu artık doğru ölçemeyiz dedi ve onları bana söylemedi ama ben özellikle kilosunu çok merak ediyorum 15 gün önce 2700 dü şimdi ne oldu nasıl doğacak bilmiyorum ki ? bir de doğum kanalına girmişse yani her an doğabilir mi ? haftaya cuma gel çatı muaynesi yapıcam dedi . normal doğum gibi gözüküyor ama yinede bakalım dedi nst ye girdim sancı falan çıkmadı çok çok hareketliydi bizimsıpa ama aleti bağlıyınca sakinleşti problem yokmuş çok şükür . bir de dediki bizde kan uyuşmazlığı var eşimle eğer bebek son gün olan 5 şubat ta gelmezse bekleyemeyiz alırım sezeryanla dedi böyle bir durum yaşayan varmı ??
Günaydın Kızlar Bugün Benim Doğum Günüm.. {Doğum Günüm Demiyim Yaş Günüm Diyim Doğururum Falan} :}
Ama Çok Enteresan Bi Gün Evli Olarak İlk Doğum Günüm, Gün Bi Acaip Başladı, Biraz Hüzünlü Biraz Sıkıcı Gibi, Yaşlanıyorum Diye mi Annemle Kardeşlerimle Değilim Diye mi Bilemedim, Ama Güzel Bi Gün Olur İnşallah Hepimiz İçin..
Rüyamda Çocuğumu 3 Gün Sonra Doğurduğumu Gördüm ki Daha 34. Haftadayız.. Hatta İkinciyi Doğurduğumu Gördüm Düşünün Bendeki Hızı :} Hayırlara Yoruyorum Hayır Olur İnşallah..
günaydın kızlaaarrrr..
yazılı okuyorum bugün başka hiçbişey yapmıycam.yemek bile dışardan istiycem sırtım çok ağrıyor
bu ara benim midem de çok yanıyor lansoru ben de deneyeyim bakalım
ayyy..ne güzel canım hadi artık son viraja girdinnnbugün işte son günümüz raporumuz başladııı.nihayet evde olacağım günlerim geldiiii.darısı sizin başınızaa.
geçmiş olsun melocum lansor kullanılırmı hamilelikte
doğum günün kutlu olsun canım....ailenlee nice güzel yıllara inş....Günaydın Kızlar Bugün Benim Doğum Günüm.. {Doğum Günüm Demiyim Yaş Günüm Diyim Doğururum Falan} :}
Ama Çok Enteresan Bi Gün Evli Olarak İlk Doğum Günüm, Gün Bi Acaip Başladı, Biraz Hüzünlü Biraz Sıkıcı Gibi, Yaşlanıyorum Diye mi Annemle Kardeşlerimle Değilim Diye mi Bilemedim, Ama Güzel Bi Gün Olur İnşallah Hepimiz İçin..
Rüyamda Çocuğumu 3 Gün Sonra Doğurduğumu Gördüm ki Daha 34. Haftadayız.. Hatta İkinciyi Doğurduğumu Gördüm Düşünün Bendeki Hızı :} Hayırlara Yoruyorum Hayır Olur İnşallah..
gözünaydın canım....umarım hakkında hayırlısı olur...bizim kızda nst ye bağlanınca çoşuyogünaydın kızlar bugün erkenciyiz biz oğluşumla babamızı uğurladık sonra da hiç uyumadık 2 saattir geçmişi okuyoruz:)) bu arada dün doktora gittim doktorum göbeğin aşağıya inmiş bebek kafasını doğum kanalına sokmuş kilosunu boyunu artık doğru ölçemeyiz dedi ve onları bana söylemedi ama ben özellikle kilosunu çok merak ediyorum 15 gün önce 2700 dü şimdi ne oldu nasıl doğacak bilmiyorum ki ? bir de doğum kanalına girmişse yani her an doğabilir mi ? haftaya cuma gel çatı muaynesi yapıcam dedi . normal doğum gibi gözüküyor ama yinede bakalım dedi nst ye girdim sancı falan çıkmadı çok çok hareketliydi bizimsıpa ama aleti bağlıyınca sakinleşti problem yokmuş çok şükür . bir de dediki bizde kan uyuşmazlığı var eşimle eğer bebek son gün olan 5 şubat ta gelmezse bekleyemeyiz alırım sezeryanla dedi böyle bir durum yaşayan varmı ??
canım bu gittiğimde doktorum artık hareketlerin azalacağıını kafama takmamam gerketiğini söylemişti....ama eğer için rahat etmezse bişeyler yiyip sol tarafına uzan bi müddet sonra hareketlenir dedi...bi dene istersen....bide uzun süre hareket etmeyince biz kızımızla konuşuyoruzz seni merak ediyoruz falan diye sonra hemen başlıyo bıdık sanki ben iyiyim der gibiya kizlar beni yine bi telas aldi benim kiz artik genelde aksamlari kimildiyo gün asiri pek bisey hissetmiyorum bütün gece bisey hissetmedim simdide cook hafif seyler hissediyorum normaldir dimi bukadar az hissetmem? ay su haftalar bi gecsede alsam sipayi kollarima
Allah kolaylık versin canım....yardım edeyim sana gönder bi ksımını...günaydın kızlaaarrrr..
yazılı okuyorum bugün başka hiçbişey yapmıycam.yemek bile dışardan istiycem sırtım çok ağrıyor
bu ara benim midem de çok yanıyor lansoru ben de deneyeyim bakalım
ya kizlar beni yine bi telas aldi benim kiz artik genelde aksamlari kimildiyo gün asiri pek bisey hissetmiyorum bütün gece bisey hissetmedim simdide cook hafif seyler hissediyorum normaldir dimi bukadar az hissetmem? ay su haftalar bi gecsede alsam sipayi kollarima
bugün işte son günümüz raporumuz başladııı.nihayet evde olacağım günlerim geldiiii.darısı sizin başınızaa.
hadi gözün aydın canım bolllllllll bollllllll dinlenin kızçenle.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?