2011 Şubat Anneleri

aynen yaa görmeden dokunmadan özlenen bu veletler çok farklı duygu yaşatıyorlar gelsinler artıııkkk :} teşekkür ederim evet dediğin gibi ilkler evlilikte hüzünlü oluyor..

günaydın kızlar bugün erkenciyiz biz oğluşumla babamızı uğurladık sonra da hiç uyumadık 2 saattir geçmişi okuyoruz:)) bu arada dün doktora gittim doktorum göbeğin aşağıya inmiş bebek kafasını doğum kanalına sokmuş kilosunu boyunu artık doğru ölçemeyiz dedi ve onları bana söylemedi ama ben özellikle kilosunu çok merak ediyorum 15 gün önce 2700 dü şimdi ne oldu nasıl doğacak bilmiyorum ki ? bir de doğum kanalına girmişse yani her an doğabilir mi ? haftaya cuma gel çatı muaynesi yapıcam dedi . normal doğum gibi gözüküyor ama yinede bakalım dedi nst ye girdim sancı falan çıkmadı çok çok hareketliydi bizimsıpa ama aleti bağlıyınca sakinleşti problem yokmuş çok şükür . bir de dediki bizde kan uyuşmazlığı var eşimle eğer bebek son gün olan 5 şubat ta gelmezse bekleyemeyiz alırım sezeryanla dedi böyle bir durum yaşayan varmı ??

kan uyusmazligi hakkinda bi bilgim yokta, göbüsün asaga inmesi hakkind abilgi sahibiyim benimki 4 haftadir asagida ve kafasida erkenden dogum kanalina girdi 36. haftayi doldurana kadar cok hareket etme dedi doktorum erken gelmesin dedi aynen uyguladim, hala gelmedi sipam yani kafasi girdi diye gelecek bisey yok, hos benim doktorum 2 hafta erken gelir diye düsünüyorum dedi cünkü bende ayrica serviks kisaydi bide rahim agzhi yumusamaya baslamisti 2 hafta önceki kontrolümüzde bakalim pazartesi ne diyecek doktorumuz

ya kizlar beni yine bi telas aldi benim kiz artik genelde aksamlari kimildiyo gün asiri pek bisey hissetmiyorum bütün gece bisey hissetmedim simdide cook hafif seyler hissediyorum normaldir dimi bukadar az hissetmem? ay su haftalar bi gecsede alsam sipayi kollarima

sevdiklerinle minik prensinle güzel ve mutlu bir hayat dilerim sana nice senelere:)))
bugun benimde babamın doğumgünü yaw bende bi ziyarete giderim hehe:)
bende rüyamda hep bebeğimi doğmuş görüyorum.
ben üşütmüşüm boğazlar filan burun kapalı bide artık bebek çok asagıda sanki bütün gece uyumadım habire tuvalete gittim baskı çok var p.tesi dr gidicem bakalım kaç kilo bebeğim çok merakediorum

günaydın kızlaaarrrr..
yazılı okuyorum bugün başka hiçbişey yapmıycam.yemek bile dışardan istiycem sırtım çok ağrıyor
bu ara benim midem de çok yanıyor lansoru ben de deneyeyim bakalım

bugün işte son günümüz raporumuz başladııı.nihayet evde olacağım günlerim geldiiii.darısı sizin başınızaa.

günaydın kızlaaarrrr..
yazılı okuyorum bugün başka hiçbişey yapmıycam.yemek bile dışardan istiycem sırtım çok ağrıyor

geçmiş olsun melocum lansor kullanılırmı hamilelikte

bugün işte son günümüz raporumuz başladııı.nihayet evde olacağım günlerim geldiiii.darısı sizin başınızaa.
ayyy..ne güzel canım hadi artık son viraja girdinnn
geçmiş olsun melocum lansor kullanılırmı hamilelikte

önceki sayfalarda konuşmuş canım arkadaşlar,kullanılırmış

doğum günün kutlu olsun canım....ailenlee nice güzel yıllara inş....
gözünaydın canım....umarım hakkında hayırlısı olur...bizim kızda nst ye bağlanınca çoşuyo
canım bu gittiğimde doktorum artık hareketlerin azalacağıını kafama takmamam gerketiğini söylemişti....ama eğer için rahat etmezse bişeyler yiyip sol tarafına uzan bi müddet sonra hareketlenir dedi...bi dene istersen....bide uzun süre hareket etmeyince biz kızımızla konuşuyoruzz seni merak ediyoruz falan diye sonra hemen başlıyo bıdık sanki ben iyiyim der gibi
günaydın kızlaaarrrr..
Allah kolaylık versin canım....yardım edeyim sana gönder bi ksımını...bişi söyleyim mi bende yazılı okumayı bile özledim

Canım merak etme suyu azaldığı ve yeri daraldığı için artık eskisi gibi rahat hareket edemiyor.

hadi gözün aydın canım bolllllllll bollllllll dinlenin kızçenle.....

sağol canım nereye dinleniyonn ev temizliği başlıcak. Ben bişi yapmasamda ortada dolanırken yorulurumm.

Melocumm darısı başınaa olsun inşallahhh.yazılılarda elin bol olsun kıssss :))))))))).lansoru ne için kullanıyorduk ağrı kesicimiydii.

Günaydın kızlar nasılsınız ben evdeyim salı gününden beri yatıyorum çok ağır gribe yakalandım bir türlüde atlamadım.
Bugün biraz daha iyi sayılırım ama sürekli yatıyorum kolumu kıpırtadacak halim yok dr.ilaçta vermedi son zamanlarım diye

sizler nasılsınız geçmişe hiç bakmadım doğum yapan arkadaşlar varmı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…