ağlayalım canım ağlayalımgell beraberr ağlayalımm....ben bi posta ağladım ama senle yine ağlarım....aynennn bende aynı durumdayım canım....kadıncağızın bişi yaptığı yok ama bana dokunuyo....her ayağa kalktığımda nolduu diye soruyooo..........bazen kendimden utanıyorum yazık kadıncağız evini bıraktı geldi,herşeyi sorarr ne dersem yaparr amaa ben habire şikayet ediyomm....
mrb canım bende gebzedeyim burda hangi dr gidiyorsun gerçi be pendiğe gidiyorumda merak ettim gebzede pek düzgün dr yokta
canım dr lar bebegin ne zaman gelcegini biliyor sonucta onların işi bu bebeginin haftası önde gidiyorsa önce olur sen kendini hazırla bana da aynısını dedi çünkü
Merhaba arkadaşlar,
Dün dr. kontrolümüz vardı gittik tahliller nst muayene derken saat 4 'e kadar hastanedeydim.
Kızım 3.000 kiloyu geçmiş şükürbütün ölçümler 38. haftalık çıktı
baştan beri hep önde gidiyoruz zaten
Dr. 15-20 güne kendini hazırla dedi daha fazla beklemez dedi tabi normal dogum için öyle...
Kafam karıstı normal istiyorum dedim ama korkuyorumda bi yandan...
herşeyim hazır bekliyorum artık bi evimin temizlenmesi kaldı halılarıda verdim yıkanıyor.
hayırlısı olsun artık ne zaman gelirse bebiş...)))
benden haberler böyle işte...:18:
Selam kizlar. Yaaa bebegim yine donmuss.anam ne donek cikti bu sipa. Ebe donderebiliriz dedi istemedim allah korusun bi yerine bisey yaparlar falan donderdikten sonra hadi geri donerse. Karnim cok genis oldugundan kolayca donebiliyormus. Bende sezeryan istedim mertin hastanesinde sali gunu randevum var o zaman belli olacak. Kizlar sizcede sezeryan iyi secim degilmi bu durumda. :26:
kızlar nası yani gelişimi öndeyse erken mi doğacak demek oluyor?
ama çok farklılık gösteriyor
bi hafta bazı değerler 38.haftayı gösteriyor
diğer hafta başka bi değer önden gitmiş
iice kafam karıştı
iyi geceler hanımlar
ben akşam döndüm eve,muayene oldum bebeğim 3 kg üzerinde çıktı,yani 2 doktorumunda ölçümü aynı çıktı,yine haftaca önde ilerliyor,sordum kendisine istanbuldaki doktorum haftaya perşembe beni çatı muayenesi için çağırdı erken değilmi dedim? oda ben genelde 39. hafta yaparım ama doktorun risk almak istemediği için tedbirli davranmak istemiştir,bebeğin takibinde gidişatı iyi bildiği için bu muayeneyi yaptırmak istemesi normal,bebek gelişken olduğu için duruşunu pozisyonunu göz önüne alarak riske atmak istememiştir,ol çatı muayenesi kötü bişey değil dedi,doğumu tetiklemezmiş,çatı muayenesinde su kesesinin patlayabilmesi diye bişey yokmuş,rahim tıkaçla kapalıymış,ve açılma olmadığı sürece asla su kesesi yırtılmazmış,ve öyle kolay değil korkma yaptır dedi,sonra karnımı iyice elledi biraz sert bu ayı zor çıkarır ama şubat ilk hafta gelir dedi,yani farklı bişey yok,kafamdaki şüphelerimden kurtuldum en azından,ben buradaki doktoruma güvenmeye devam edicem:)
hepinize iyi geceler kızlar şöle bi geçmişe bakayım dedim dalmış gitmişim.bu gece benimde midem çok kötü ayrıca 2 gündür mide bulantılarım oluyor başa döndük sanırsam yada yediğim birşeyler dokundu.
artık geceleri hiç uyuyamıyorum sabaha karşı dalıyorum sabahta saat 7 de uyanmam gerektiği için sürüne sürüne kalkıp eşime kahvaltı hazrlıyorum o işe gidince de bi yatıyorum yatış o yatış allah ne verdiyse artık satt 1 e 2 ye kadar.sonrada bütün gün ruh gibi dolanıyorum ebvin içinde.bu gün kişisel temizliğimi yaptım artık ne olur ne olmaz diye ama erkenmiki acaba.ya bi daha uzarsa diyorum şimdide off,ne şekilde doğuracağımz şimdiden belli olsa ona göre hareket ederdik,sezeryan olacaklar bu yönden şanslılar günlerini bildikleri için zamanından 2 gün önce hallediverirler.
vallahi çok zorlandım ama belim bıkım koptu:))yerlerde yuvarlandım resmen yaparken,bi ara kendi halime kahkahalarla gülmeye başladım.
oğluşumun bezlerini aldık bu gün minicikler onlara bakınca minicik bir popo geldi gözümün önüne tam ıssırmalık,artık biran önce doğsun istiyorum ben ya.
hadi bakalım için rahat etmiş.ohh bi sorun yok yanii.herşey normal.ne iyi doktormuş anlatmış herşeyi
bende 8 ay boyunca tek doktora gittim.hiç başka doktor karıştırmadım güvendim hep doktoruma.bazen aklım karışmadı diil karıştı tabiki ama ne kadar çok doktor okadar karışıklık diye düşündüm.şimdiye kadar hiç pişman olmadım umarım bundan sonrada olmam.
oohh bebişinde kocaman olmuş maşallahhh.tam gaz devam yanii şimdii hadi geçmiş olsun
valla maşallah kendin yapabiliyosun.
ben yapamam kuaföre gidiyorum ondan sonrada uzaması epey uzun sürüyo nerden baksan 1 ayı buluyo zaten sürekli olduğu için azaldı gibi sanki.
ya biz acaba gece uyumadığımız için öğlene kadar uuyuyoruz öğlene kadar uuyduğumuz için gecemi uyuyamıyoruz kısır bir döngüye girdik yaaaa.bende öyleim.öğlene kadar uyuuyunca gün bitiveriyo gecede uyumayınca gece bitmiyo sabah olmuyoo
teşekkürler seda,tek doktorla devam etmek güzel ama benim taşınma durumum olmuştu,bide bazen insan ikilemde kalabiliyor,mesela 15 gün içinde bebeğin 800 gr alması gibi:) nasıl olur diye şüpheye düştüm,ama oluyomuş ne bulduğumu yersem olacağı bu,cidden rahatladım artık,yalnız ultrason muayenesi bitip doğrulup ayağa kalktığımda doktorun 2 eliyle karnımı iyice yoklayıp elleyip bastırdığında kendimi veteriner muayenesindeki inek gibi hissettim:)))) gülmemek için zor tuttum kendimi
iyi geceler hanımlar
ben akşam döndüm eve,muayene oldum bebeğim 3 kg üzerinde çıktı,yani 2 doktorumunda ölçümü aynı çıktı,yine haftaca önde ilerliyor,sordum kendisine istanbuldaki doktorum haftaya perşembe beni çatı muayenesi için çağırdı erken değilmi dedim? oda ben genelde 39. hafta yaparım ama doktorun risk almak istemediği için tedbirli davranmak istemiştir,bebeğin takibinde gidişatı iyi bildiği için bu muayeneyi yaptırmak istemesi normal,bebek gelişken olduğu için duruşunu pozisyonunu göz önüne alarak riske atmak istememiştir,ol çatı muayenesi kötü bişey değil dedi,doğumu tetiklemezmiş,çatı muayenesinde su kesesinin patlayabilmesi diye bişey yokmuş,rahim tıkaçla kapalıymış,ve açılma olmadığı sürece asla su kesesi yırtılmazmış,ve öyle kolay değil korkma yaptır dedi,sonra karnımı iyice elledi biraz sert bu ayı zor çıkarır ama şubat ilk hafta gelir dedi,yani farklı bişey yok,kafamdaki şüphelerimden kurtuldum en azından,ben buradaki doktoruma güvenmeye devam edicem:)
iyi geceler hanımlar
ya ben öle kuaförde falan aldıramam utanırım,zaten kayınvalidem alma ben gelince yaparım ağdanı dedi diye erkenden giriştim bu işe 3 güne gelirler sonra bırakmazda be yapayım ısrar allah ısrar ben hiç sevmem öle şeyleri,kendi anneme bile yaptırmam kaldıkı kayınvalideme aldırayım,kuaförede şimdiye kadra hiç aldırmadım utanırım ben.sanki öğlene kadra uyuduğumuz için gece uyuyamıyoruz fikri daha sıcak gibi geldi bana uykusuz olsak bak nasıl olduğumuz yerde yığılır kalırız,ama bazen uyumasamda geceleri bel ağrım olduğu için ve çok sağa sola döndüğüm için sağlıklı bir uyku olmuyor ee o zamanda ertesi gün yine öğlenekadar uyumak zorunda kalıyorum,yani anlayacağın uyusan bi dert uyumasan ayrı bi dert.
amaann kayınvalidenin yapması fikri birden çok ürkütücü geldii...kuaförü elbette tercih ederimmm.
ya aslında ben onu denedim gündüz uyumadım ama gece yine aynı şey oldu.yemekten sonra uyudum bu sefer bi ara çok iyiydi gece uyuyodumm sabah ta uyuyodum ama yine dağıldı denge
Günaydın Kızlar Bugün Benim Doğum Günüm.. {Doğum Günüm Demiyim Yaş Günüm Diyim Doğururum Falan} :}
Ama Çok Enteresan Bi Gün Evli Olarak İlk Doğum Günüm, Gün Bi Acaip Başladı, Biraz Hüzünlü Biraz Sıkıcı Gibi, Yaşlanıyorum Diye mi Annemle Kardeşlerimle Değilim Diye mi Bilemedim, Ama Güzel Bi Gün Olur İnşallah Hepimiz İçin..
Rüyamda Çocuğumu 3 Gün Sonra Doğurduğumu Gördüm ki Daha 34. Haftadayız.. Hatta İkinciyi Doğurduğumu Gördüm Düşünün Bendeki Hızı :} Hayırlara Yoruyorum Hayır Olur İnşallah..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?