2011 Şubat Anneleri

ayy teşekkür ederimm..bbasıyla uygun olsun istediğim için poyraz düşünmüştüm...eşimin ismi polat..kız olsaydı bana uygun olcekti..kız ismide iki favorim var..öykü ve defnee..yağmur da çok güzel ve asil bir isim bence:))

annaaam 2 bebiş dahamı geldi...way be... kaç kişi doğurdu toplamda yahu...enson 4tü benim bildiğim... ayy tırstım walla:18: şubat annesiyiz sözde...şubat gelmeden kimsecikler kalmıycak burda sanırsam
evet tatlımmm...6 oldukk..hatta bugun birinin doğumu var galibaa..sezeryan olacam demişti birisi pazartesi içinn..ama hatırlamıyorum kimdi...geçmişe bakmak lazımmm

bebeğime yagmurlu bir günde hamile kaldım:) hamile kaldıgımı öğrendiğimde deli gibi yağmur yağıyordu kız olursa adnı yağmur koyucam demiştim hehe ama bebeğim erkek:) hoşuma gidiyor yağmur ismi

ayyyy tarkanın acımycak şarkısını dinliyodummm..gaza geldimmm kalkıyım bi göbecik atıyım dedimmmm..abooovvvv belimi ağrıttın sanırsammm..ki attığım göbekte winnie nin göbek atmasından farksızdııı....omuz sallamakla yetinecemmmm artıkınnn

kızlar bende eyvah eyvahı ızledım dun aksam super bı fılmdı oglumda cok sevdı sınemada kıpır kıpırdı

günaydın kızlar,

sürmelicim sağol canım benden sana tavsiye doğurmak istiyosun git dip köşe evi temizle ertesi gün kesin doğurursun benim ağrılarım çok arttı doğurucam sanki bide bol bol yürü canım

Günaydinnnnnn
uyku sorunu hepimizde var bi gece dayanamayip aglamistim hatta hangi tarafa dönersem döniym cikss olmadi =)) ama bugün heyescandan uyuyamadim 4 saat snra drda randevumuz var bakalim kizim nsl

güzel haberlerini bekliyoruz canım

Günaydın kızlar biz geldik kızçemle beraber özlemişiz buraları....

Bugün biz işe geldik son kez işlerimizi toparlayıp devir teslim töreni yapıcaz

çağlayancım gözün aydın en sonunda bitiyor artık çok sevindim vallahi yoksa işyerinde doğurucaksın diye korkuyodum dinlen artık biraz doğuma enerji topla

sabah sabahhhh reflü uçtu gene
amannnnnn..........

kızlar daha önceden de yazmıştım ama kimse yorum yapmamıştıııı..
oğluşumun ismini poyraz düşünüyorummm..nasıllllll

canım ben poyraz ismini çok beğendim bende düşünmüştüm ama eşim koyacak ismi bakalım bizim oğlumuzun adı ne olacak

Bugün Oğlumun Dolabını Silcem Kıyafetlerini Ascam İnşallah,Popomu Kaldırabilirsem.. :}

Son düzenleme:
slmlar hatunlaaarrr:)
nasılsınız acep?
inşallah herkes iidir,uykusuzluk ve ağrılar herkesi iyice yormaya başlamış anlaşılan..
az kaldı artık,sabredicez napalım:S
Bu arada ne çok konuşmuşsnz yaaa

ayyy kız dün konuştuk bunları,yatmadan önce tuvalete girince ne göriim k.çm örümcek ağı bağlamış gbi her tarafı çatlak olmuş,öyle üzüldm kiiii

Arkadaşlar burada mı yoksa mart annelerinde mi bir bayan vardı bebeğin kordonunda kan akışı durmuştu..Durumu nasıl bilen var mı?
mart annelerndeydi cnm o ben de bilmiorm durumunu öğrenirsn bize de hbr verirmsn?

bu mesaj ile 3000 inci mesajımı yazmış bulunuyorummm hadi kutlayalımm :118: :118:
eheh maşallah kız allah ellerne zeval vermesin

cnm tamamen katılıyorum sna kaynana meselesyle ilgili,saygı görmek istiosan önce saygı göstermelisin geçti o osmalı tarzı ezik gelinlik.

ayy cnm ben de hiç tutamıyorum boğazımı yaa,bi de üşenmiyorum da saatlerce uğraşıp yapıorm aklıma ne gelse
kociş gayet memnun gerçi bu durumdan

iskender palanın şah&sultan kitabını bitirdim çok şükür elhamdüllillah
aa güzelmydi cnm?
bu arada iskende hoca bzm okulda çalışıo:) çok tatlıdır

ay maşallah cnm allah kaynvalidenle aranızı,ağzınızın tadını bozmasın
maşallah ne güzel düşünceli insanlar da varmışşş...

ayy cnm onlar da pek ilginçmiş hakikaten,sanki sen onun iletilerini napcksan..
tembihlemişler onu cnm..

aa çok ilgnçmiş,bizde hurmanın yanında bi de makarnaya mı başlasak ne
kolay doğururmuyuz bilmiorum da yarm dünya olurz ona eminim

Kızlar bebeğimizin ismi büyük ihtimalle Demir yada Mert olacak gibi gözüküyor, hala muallak :26:

demir biz de düşünmüştk cnm ama bu sene çok fazla demir ismi koyuldğna karar verdik,şimdi bi sınıfta 5 tane demir olursa sıradan hisseder kendni die düşündk
hayrlısı olsn cnm,adıyla yaşasn inşallah

Kızlar günaydııııııııııııııın
Bir çoğumuz bu gece uyuyamamışız , bende gece 4 ü geçerken yattım, ama geç kalktım kağanı anneme devredip uyudum tekrardan, hatta demin kahvaltı yaptım heh he :)))
Çarşıdan alınacak bi kaç şey var aklımda birazdan hzırlanıp alışveriş için çıkıcam,
Denizcim cnm poyraz deyince gözümde yakışıklı biri canlanıyor, güzel isim :)
Tarkanın o şarkısını dinledikçe benimde gözümde sezaryene çağıran bir dr canlanıyor :)) gel gel acımıcak fln :))
Burcucum aynen öyle cnm ne kadar köfte o kadar ekmek artık, kimse kendi yaptığından fazla bişey beklemesin buna eşlerin aileleride dahil

Son düzenleme:

hadi ya bana daha hiç öyle bi ıkınma hissi gelmedi,sanırım daha küçüğüz biz ondan,siz sorun da biz de öğrenelim,nasiplenelim

aa evet cnm cannur doğuma gidecekti bgn,inşallah ii gider herşey..

sabah sabahhhh reflü uçtu gene
amannnnnn..........

kızlar daha önceden de yazmıştım ama kimse yorum yapmamıştıııı..
oğluşumun ismini poyraz düşünüyorummm..nasıllllll

ben çok beğendm cnm,adıyla yaşasın yakuşuklu

beence güzel cnm,bayılırm sade isimlere
adıyla yaşasın güzellik..

ayy alemsiz kızz
ben oturduum yerden tek başıma kalkamıorm,maşallah göbecikler atıosn

kızlar bende eyvah eyvahı ızledım dun aksam super bı fılmdı oglumda cok sevdı sınemada kıpır kıpırdı

ayyy güzeldi demek biz de bebik gelmeden son bi kez gidelim sinemaya dioruz,en son av mevsimine gtmiştik,eyvah eyvahı da çok görmek istioruz,du ben bi kocişe hatırlatiim de gidelim

Çağlayancım bana olmuyor ıkınma hissi, yarın 36. haftam bitiyor

Kızlar ben hazırlanayım artık yeniden uğramaya çalışıcam, öpüldünüz

sana katılıyorum canım benimde cok sinirlerimi bozuyor malesef bazen ama hiçbirşey söylemiyorum bi insanı değiştirmezsin hçbirzaman nasıl olsa evlerimiz ayrı biraz sabredicem artık yapacak birşey yok sabredemezsem de alırım karşıma güzelce anlatırım valla

geçmiş olsun şenay

benimd şikayetlerim varr mesela midemm cok fena yanmaya başladı artık gece gündüz demeden yanıyo dayanılacak gibi degil :44:

saol arkadaşım kendimi hazırlamaya çalışıyorum 10 gün kaldı :26:

canım gözün aydın hem bebişini görmüşsün hemde doğum tarihin belli olmuş ne güzel bebişinede maşallah kocaman olmuş

maşallah arkadaşım çok şaşırdım ben de 3 kilo beklemşyordum kuzum büyüyüvermiş madem büyümüş fazla fazla beklemeye gerek yok dedim

SLM kıızlar bende 21 ocakta sezeryanla bebegimi dünyaya getirecegim inş hepiniz dua edin

ayy senin daha az kalmış Allah yardımcın olsun canımm

Allah yardımcın olsun arkadasım ayy belkide bebegin dünyaya gelmiştir bilee ne güzell :97:

hay allah iyiliğini versin emiii..doktor geliyo ha aklına..sen beni güldürdün allah da seni güldürsünnnnn.. ama aklıma düşürdün şimdi şarkıya bakış açım değişti:))))))

bende oturduğum yerden özellikle de arkama yaslanmışsam kalkamama problemi var ama ayakta kimse tutamaz beniiiiii biz eşimle le ense çekiyoz evdeeeee...biri beni kaldırsınnnnn diyerekten eşimi rahatsız etmeye bayılıyorummm

ismi beğenmenize çookkk sevinidimm..

kızlar oğluş büyüdükçe tekmelerden ziyade hareketlerini hissediyorum karnımda..kolumudur bacağımıdır nedir bişeyler geçiyoo...eşimle artık oğluşumuza jawsss diyozzz...dındındındınnn...:18::18:

hahaha jawsss yerinde bi tespit
aynen öyleler cnm yaaa. dün biz resmen ayağı gördük yaaa,karnımı açmış izlioduk,ayak çıktı resmen böyle nasıl ittiriyo bi de. tabi o sırada canımı yaktığı için ben ciyaklıyorum:)
bu arada dün bişi daha farkettik böyle aşırı hareketli olduğu zamanlar ben konuştuğumda sakinleşiyo ve dinlemeye başlıyo ,çok şaşırdk

aynen az önce göbeğimde dalgalanmasını seyrettim çok güzel ve bi o kadar da ürkütücü bişey :}

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…