walla ben pekbi beğendim denizcim...pek bi havalı ve güzel bi isim...çok yakışıklı olur bide oğlun...kızlarla uğraşır durursun artık...benim 2 tane favori erkek ismim vardı bak buda 3. olsun....kızımdan sonra allah izin verirse bide oğlumuz olrsa koymak için...efe ve merti çok beğeniyordum bide seninki oldu...
benim kızımın ismide yağmur olacak inşallah teyzeleri....nasıııllll????
evet tatlımmm...6 oldukk..hatta bugun birinin doğumu var galibaa..sezeryan olacam demişti birisi pazartesi içinn..ama hatırlamıyorum kimdi...geçmişe bakmak lazımmmannaaam 2 bebiş dahamı geldi...way be... kaç kişi doğurdu toplamda yahu...enson 4tü benim bildiğim...ayy tırstım walla:18: şubat annesiyiz sözde...şubat gelmeden kimsecikler kalmıycak burda sanırsam
walla ben pekbi beğendim denizcim...pek bi havalı ve güzel bi isim...çok yakışıklı olur bide oğlun...kızlarla uğraşır durursun artık...benim 2 tane favori erkek ismim vardı bak buda 3. olsun....kızımdan sonra allah izin verirse bide oğlumuz olrsa koymak için...efe ve merti çok beğeniyordum bide seninki oldu...
Çalışıyorsan çok zor canım ben senin çalıştığını bilmiyordum ki
Geceleri bizdede öyle ama benim desteğim yastıklar değil eşim zavallım her gece benimle uyanmak zorunda kalıyor sürekli bir yerlerlerini çekiştiriyorum adamın yataktan kalkabilmek için[/QUOT:E]
:))))))))aynen valla.yataktan kalkacam diye adamın uykusunu da mahvediyorum.
kızlar bende eyvah eyvahı ızledım dun aksam super bı fılmdı oglumda cok sevdı sınemada kıpır kıpırdı
Anamm sizide bos birakmaya gelmiyor hee sayfalari doldurmussunuz neyseki okuyabildim.:86:
Mapucim ohhh kolay gelsiiin.
nuryasemin ellerine saglik canim mis gibi olmustur evin.
dillerim_lal ayy bende mi makarna yesem ne valla çok pisss dogurasim var benimmm
BURCUU canikom bence mert çok güzel bir isim.. fikrimi sormadin ama ben söyliiimm dedim
baska birsey kaçirmadim in$allahh
Günaydinnnnnn
uyku sorunu hepimizde var bi gece dayanamayip aglamistim hatta hangi tarafa dönersem döniym cikss olmadi =)) ama bugün heyescandan uyuyamadim 4 saat snra drda randevumuz var bakalim kizim nsl
Günaydın kızlar biz geldik kızçemle beraber özlemişiz buraları....
Bugün biz işe geldik son kez işlerimizi toparlayıp devir teslim töreni yapıcaz
sabah sabahhhh reflü uçtu gene
amannnnnn..........
kızlar daha önceden de yazmıştım ama kimse yorum yapmamıştıııı..
oğluşumun ismini poyraz düşünüyorummm..nasıllllll
ayyy kız dün konuştuk bunları,yatmadan önce tuvalete girince ne göriim k.çm örümcek ağı bağlamış gbi her tarafı çatlak olmuş,öyle üzüldm kiiiiKızlar çatır çatır çatlamaya başladım ya ve derim müthiş geriliyo hissediyorum çatlamalar devam ediyo yani 3-4 güne kadar hiç bişeyciğim yoktu şimdi göbek deliğimin çevresi çatlak doluuuuuuuBunalımlardayımmmmmmmmmmmmmmmmmmm
mart annelerndeydi cnm o ben de bilmiorm durumunu öğrenirsn bize de hbr verirmsn?Arkadaşlar burada mı yoksa mart annelerinde mi bir bayan vardı bebeğin kordonunda kan akışı durmuştu..Durumu nasıl bilen var mı?
eheh maşallah kız allah ellerne zeval vermesin
bu mesaj ile 3000 inci mesajımı yazmış bulunuyorummm hadi kutlayalımm:118: :118:
cnm tamamen katılıyorum sna kaynana meselesyle ilgili,saygı görmek istiosan önce saygı göstermelisin geçti o osmalı tarzı ezik gelinlik.Kızlarrr ben geldim yine, oğluşla oynadık besledim uyudu, bende buraya daldım, geçmişe göz atamamıştım dayanamadım bi bakim dedim :)
Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim, aynen öyle kızlar
Bu mesajı okuyunca önceki yorumlarda ne olduda böyle gönderme yapar gibi yazdın diye geçmişe baktım ama bişey göremedim cnm, mesela naz yapacak kimsem olmadığı için 2. gün sonunda ayaklandım demişsin eğer bahsettiğin ayağa kalkmaksa doğumdan 6 saat kadar sonra kaldırıp yürütüyorlar o zaman otomatikman ayaklanıyorsun zaten, ama ağrısı acısı sürüyor tabiki, kaynanaya gelince, ben şahsen bu konuda aynen şöyle düşünüyorum,karşıdakinin geçinmeye niyeti yoksa, baştan beri istemiyor iğneleme misilleme yapıyorsa görüşmek zorunda bile değilim, geçinmeye niyeti olanda belli olur zaten tavrından konuşmasından,he tabi bu durumda karşındakinin söyleyebileceklerini belirleyemezsin ama ona olan uzaklık yakınlığını belirleyebilirsin, burdaki çoğu arkadaşta aynen böyle yapıyor zaten, mesela benim eşimde aynen benim gibi düşünüyor, annesinin ve kardeşinin ve birçok akrabasının yaptığı hataları görüyor ve kendi ailemizin zarar görmemesi için bizi o taraftan uzak tutuyor, hatta bazen ben söylemesem aramıyor bile, bende sırf anadır diye acıdığım için hatırlatıyorum yoksa beni istemediklerini vs... biliyorum, bende bu anlamsız ve kendi kazdığı kuyuya kendi düştükleri tavırlarından çok hoşlandığım için değil yani, he onlar bunu biliyorlarmı? hayır, eşim biliyormu, evet, yaptıklarımı takdir ediyormu ? evet, benim için kalanı hikaye zaten hiç önemi yok
Neyse bu konular üzerine konuşmak anlamsız,benim o kesime karşı felsefem mevlana değilim insan ol öyle gel,
Cnm bu arada bu konu ile ilgili düşüncelerim bunlar, yoksa seni tanımıyorum sana karşı bişey değil, ama yazdıklarını okuduktan sonra bi kaç kelime yorum yapmak istedim hepsi bu, Rabbim 3. bebeğinide kucağına almayı nasip etsin inş
Cnm Allah yarıdımcın olsun, sancının olmamasına sevindim
Cnm boşveeeeeeer sorun yaratmasınlar yeterrrrrrrrr
Evet cnm, bak ne kadar güzel eşin seni seviyor, sana değer veriyor, benimkide öyle Allaha şükür, kalanları kendi yapar kendi bulur
Cnm Allah analı babalı büyütsün inş. vatana millete hayırlı evlat olsun
Cnm hayırlısı ile kucağına al bebişini gel :)
Ben beğendim cnm eline sağlık, kağancımdan boş bir vakit bulabilirsem eğer bende denicem
ayy cnm ben de hiç tutamıyorum boğazımı yaa,bi de üşenmiyorum da saatlerce uğraşıp yapıorm aklıma ne gelseayy yok gördüm bikere nasıl yiyolardı hemde
makarna söz konusu olduğunda saat kaç olursa olsun yemişimdir hep hiç istisnasız yatağımdan kalkıp yediğimi bilirimm
zaten koydum bile10 dakkaya haşlanır yerimm
amaann hamileyiz heraldeeeyicemm
hatta gelin birlikte yiyelimm anasını satiimm yaaaaa bişi kalmadı şurda zaten aldık alacağımız kadar napiimm
gerçi bu akşam bana herkes hiç kilo almamışsın sadece top gibi karnın var dedi.ayol 15 kilo aldım dedim hani ellerin ayakların yüzün aynı duruyo dediler
aldım gazıııı yicem makarnalarııı
aa güzelmydi cnm?iskender palanın şah&sultan kitabını bitirdim çok şükür elhamdüllillah
ay maşallah cnm allah kaynvalidenle aranızı,ağzınızın tadını bozmasınbugün kaynanamın ördüğü battaniyeyi gördüm az kalmış kenarlarını yapıyoo ayy nasıl güzel olmuş nasıl güzel olmuş anlatamam.yani ne bilim çok hoşıuma gitti.birde öyle hevesle ördüki kayınpederle takıştılar bile hatta annem hiç bi iş yapmaz olmuştu bi ara battaniyeyi örecem diyecinsiyetimiizi biraz geç öğrendik ya biz o yüzden geç başladı harıl harıl örüyodu
bitsede alsamm çok cici olmuş
benim kaynanam bişiye karışmaz valla hep güler yüz gösterir.ne gelir ne gitmedik diye sitem eder.pat diye gideriz bazen ne yedirip içireceğini bilemez haber vermeden asla gelmez.zaten kolay kolay gelmez.yakın olmamıza rağmen.
yani ben kaynanamdan razıyım valla ne yalan sölimm.tek ve ilk gelinim belkide onun verdiği bir rahatlık var.2 kaynım var eltiler gelince nasıl oluruz bilmem
Cnm sen çocuk olarak görüyorsun onları çok iyi anlıyorum seni ama tabi kaynananın bu şekilde doldurmasıda hiç hoş değil, seninkine benzer bir örnekte ben vereyim,
Eşim benim faceye bir akrabasının kızını eklemişti kağanın resimlerini görebilsinler diye, neyse bende olur ekleyebilirsin dedim, neyse bir ara silmiş kız beni fln, neyse sonra gene eklemiş beni, şimdilerdede facesinden iletilerin görmiyim diye engellemiş, bende takip ettiğimden fln değil yani önce anasayfamdaki gönderilere göz gezdirmiştim sonra eşim aradı tesadüf, kağanın resimlerini ekledim aç bak beğenecekmisin babası dedim, o da şifresini söyledi banada bi kaç resmini yükle dedi, onunkine girdim yükledim, neyse videolara fln bakayım diye anasayfasına takıldım biraz, baktım kızın bir sürü gönderisi var, Allah Allah dedim ben yeni baktım yoktu, neyse, kendikime girdim onun profiline baktım beni engellemiş :))))
Ay nasıl güldüm varya :)) benim gözümde o çocuk ya, ben napıyım onun gönderilerini :)) inan profiline bile bakmıyodum :)) ama doldurmuşlar kızı belli, durduk yere niye böyle şeylere kalkışsın ,ne kadar istemediklerini benim gözümde henüz çocuk olan bir kızı bile bana karşı bu kadar doldurmalarından anlıyorum
Cnm görmezden duymazdan gel gelebildiğin kadar, yardımcı olsun sana yeter, üzülmemeye çalış
aa çok ilgnçmiş,bizde hurmanın yanında bi de makarnaya mı başlasak nemakarna diyince hep ablam aklıma geliyo
büyük ablam yeğenime hamileyken son ayı ramazana denk gelmişti.oruç tutuyo tabi bizimkisi.gece sahurda makarna yemiş.
sabaha sancılanmış (ikinci çocuğu bide yani) oda sahurda makarnayı fazla kaçırdım sanırım sıkıştırıyo diye düşünmüşsen meğerse doğum sancısıymış hastaneye gidemeden pırt diye evde doğurmuşş
ayy ne zaman gece makarna muhabbeti geçse aman çok yeme sabaha doğurursun diye takılırımm
ben doğurmam heralde dimi sabaha
Kızlar bebeğimizin ismi büyük ihtimalle Demir yada Mert olacak gibi gözüküyor, hala muallak :26:
Bugün içimde çok tuhaf bir duygu var.Kalktığımdan beri bir ıkınma hissi geliyor bana...
Sanki şöyle bir ıkınsam bebeğim gelivericekmiş hissi var içimde yarın dr.gidicen bir sorıyım acaba neden oluyor bu çok merak ettim
günaydın anneleerr.... anlaşılan bebeklerimiz hiçbirimize rahat vermemiş bu gece....hazırlıyolar işte bizi uykusuz gecelere... çok işkesecem anne sana diyolar sanırım...aman sağlıklı olsunlarda tepüklesşnler razıyım walla...gece tam dalacak oluyom uykuya bi tepüük...ah diye uyanıyom ama suratımdada salak bi gülümseme oluyo...şükrediyorum...iyiki varki tekme atıyo diye...tabi sabah o gülümsemenin yerini oflayan bi surat aldı işe gelirken ama olsun...
neyse ben biraz geçmişi okuyayım..bi pazar günü girmedim temizlik yaptığımdan..maşşallah 20 sayfa olmuş...
bu arada cannurarkadaşımız doğum yapacakmış bugün allah yardımcısı olsun ve darısı zamanında başımıza inşallah....
güzel haftalar kızlar cümlemize...
sabah sabahhhh reflü uçtu gene
amannnnnn..........
kızlar daha önceden de yazmıştım ama kimse yorum yapmamıştıııı..
oğluşumun ismini poyraz düşünüyorummm..nasıllllll
ayyyy tarkanın acımycak şarkısını dinliyodummm..gaza geldimmm kalkıyım bi göbecik atıyım dedimmmm..abooovvvv belimi ağrıttın sanırsammm..ki attığım göbekte winnie nin göbek atmasından farksızdııı....omuz sallamakla yetinecemmmm artıkınnn
kızlar bende eyvah eyvahı ızledım dun aksam super bı fılmdı oglumda cok sevdı sınemada kıpır kıpırdı
Herkese merhabalar öncelikle hepimiz için en zor zamanlar elinizden geldiğince relaks olun ve kalp kırmamaya özen gösterin şimdi hepimizde sinir stres hat saffada .geçmişte bazı arkadaşlarımız sezeryan hakkında sorular sormuş 2 tane sezeryan yaptım biri genel biri epidural şimdiki bebişimide epiduralle dünyaya getirmeyi düşünüyorum.Sezeryan olucak arkadaşlarım ın bir kısmıda kaç günde dikişler iyi olur demiş ben 2 sindede 2 gün sonra AYAKLANDIM ( NAZ YAPACAK KİMSE YOKTU ONDAN BELKİDE :) Anne Olcaz ALLAH Kısmet ederse (3 kez olcam ) annemin kıymetini nasıl anlıyorsam Eşimide Dünyaya getiren Anneye Sevmesemde Saygı duymak zorunda olduğumu Yarın benimde kayın valide olacağımı + Evladın kolay büyütülmediğini VE NE OLURSA OLSUN bENİ DOĞURAN ANNEYE KARI vs üstlubu çok argo ve seviyesiz buldugum hitap şekillerini EŞİMİN ANNESİNEDE sölemem L
selam kızlar, bu aralar pek okuyamıyorum sizi. umarım herkesin keyfi yerindedir.
bugün kontrolden iyi haberlerle döndük; salı sancı ve kasılmalarım başlamıştı ve farkedilmeseydi doğum başlayacaktı. 4 günlük ilaç istirahatten sonra bugün nts'de kayde değer sancım çıkmadı. gene ilaçlara devam, tuvalet ve yemek dışında kımıldamak yasak hep yatıcam ama en azından oğlum biraz daha sabredecek içerde ben dikkat edersem.
doğuran var mı bilmiyorum, inşallah hepimizin bebekleri en doğru zamanda sağlıkla gelirler.
hepinize selamlar kızlar şimdiye kadar hamilelik neymiş ben anlamamışım ama inanın şu 1 haftadır ne gece uykusu ne gündüz hiçbişekilde yatakta uzun zaman yatamıyorum yürüyemiyorum oğlumun maşşallahı var hiçmi hiç rahat durmuyor hep bi tarafa doğru dikeltiyor kendini kıpırdayabilene aşk olsun gözümden yaşlar akıveriyor yaramaz olcak galiba....salı günü kontrolüm var eğer gelmezse kendi kendine gün kararlaştırıcaz 25i düşünüyorum ama o zamana kadar nasıl dayanıcam bilmiyorum ...annelik ne kadar zormuş şimdi anlıyorum ...allah hepimize hayırlı doğumlar versin inşallah ...
benim merakım benim gibi şikayetleri olan varmı acaba resmen iç organlarım çürümüş gibi ağrıyor ..
hadi gözünaydın canım....bende eğer sezeryan olacağım kesinleşirse o tarihlerde olsun istiyorum hayırlısı bakalım....
iyi haberlerine sevindim canım....dinlenmek çok önemli sanırım...bakalım bizde erken doğum paniğinden sonra ikinci kontrolümüze çarşamba günü gidicez bakalım ne dicek doktor teyzemiz
kıyamamm ya benimde gece uyku muyku kalmadı....sinirler zaten laçka....umarım en hayırlı zamanda sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi....
canım gözün aydın hem bebişini görmüşsün hemde doğum tarihin belli olmuş ne güzel bebişinede maşallahkocaman olmuş
SLM kıızlar bende 21 ocakta sezeryanla bebegimi dünyaya getirecegim inş hepiniz dua edin
slm kizlaaar,cook uzun zamandır giremedim siteye.Neyse,kısmetse ben p.tesi doğuma giriyorum,dualarınızı eksik etmeyin lütfen,oğluşumuzu kucağımıza alıcaz kısmetse.İlk doğumum sezeryan olduğu ve cok erken hamilelik geldiği için mecburen ikinciyide sezeryanla yapıyoruz,allah hepinize kolay doğum nasip etsin.
Kızlar ben hazırlanayım artık yeniden uğramaya çalışıcam, öpüldünüz
Kızlar günaydııııııııııııııın
Bir çoğumuz bu gece uyuyamamışız , bende gece 4 ü geçerken yattım, ama geç kalktım kağanı anneme devredip uyudum tekrardan, hatta demin kahvaltı yaptım heh he :)))
Çarşıdan alınacak bi kaç şey var aklımda birazdan hzırlanıp alışveriş için çıkıcam,
Denizcim cnm poyraz deyince gözümde yakışıklı biri canlanıyor, güzel isim :)
Tarkanın o şarkısını dinledikçe benimde gözümde sezaryene çağıran bir dr canlanıyor :)) gel gel acımıcak fln :))
Burcucum aynen öyle cnm ne kadar köfte o kadar ekmek artık, kimse kendi yaptığından fazla bişey beklemesin buna eşlerin aileleride dahil
hadi ya bana daha hiç öyle bi ıkınma hissi gelmedi,sanırım daha küçüğüz biz ondan,siz sorun da biz de öğrenelim,nasiplenelim
aa evet cnm cannur doğuma gidecekti bgn,inşallah ii gider herşey..
ben çok beğendm cnm,adıyla yaşasın yakuşuklu
beence güzel cnm,bayılırm sade isimlere
adıyla yaşasın güzellik..
ayy alemsiz kızz
ben oturduum yerden tek başıma kalkamıorm,maşallah göbecikler atıosn
ayyy güzeldi demek biz de bebik gelmeden son bi kez gidelim sinemaya dioruz,en son av mevsimine gtmiştik,eyvah eyvahı da çok görmek istioruz,du ben bi kocişe hatırlatiim de gidelim
kızlar oğluş büyüdükçe tekmelerden ziyade hareketlerini hissediyorum karnımda..kolumudur bacağımıdır nedir bişeyler geçiyoo...eşimle artık oğluşumuza jawsss diyozzz...dındındındınnn...:18::18:
kızlar oğluş büyüdükçe tekmelerden ziyade hareketlerini hissediyorum karnımda..kolumudur bacağımıdır nedir bişeyler geçiyoo...eşimle artık oğluşumuza jawsss diyozzz...dındındındınnn...:18::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?