hahaha jawsss yerinde bi tespit
aynen öyleler cnm yaaa. dün biz resmen ayağı gördük yaaa,karnımı açmış izlioduk,ayak çıktı resmen böyle nasıl ittiriyo bi de. tabi o sırada canımı yaktığı için ben ciyaklıyorum:)
bu arada dün bişi daha farkettik böyle aşırı hareketli olduğu zamanlar ben konuştuğumda sakinleşiyo ve dinlemeye başlıyo ,çok şaşırdk
aynen az önce göbeğimde dalgalanmasını seğrettim çok güzel ve bi o kadar da ürkütücü bişey :}
slmlar hatunlaaarrr:)
nasılsınız acep?
inşallah herkes iidir,uykusuzluk ve ağrılar herkesi iyice yormaya başlamış anlaşılan..
az kaldı artık,sabredicez napalım:S
Bu arada ne çok konuşmuşsnz yaaa
ayyy kız dün konuştuk bunları,yatmadan önce tuvalete girince ne göriim k.çm örümcek ağı bağlamış gbi her tarafı çatlak olmuş,öyle üzüldm kiiii
mart annelerndeydi cnm o ben de bilmiorm durumunu öğrenirsn bize de hbr verirmsn?
eheh maşallah kız allah ellerne zeval vermesin
cnm tamamen katılıyorum sna kaynana meselesyle ilgili,saygı görmek istiosan önce saygı göstermelisin geçti o osmalı tarzı ezik gelinlik.
ayy cnm ben de hiç tutamıyorum boğazımı yaa,bi de üşenmiyorum da saatlerce uğraşıp yapıorm aklıma ne gelse
kociş gayet memnun gerçi bu durumdan
aa güzelmydi cnm?
bu arada iskende hoca bzm okulda çalışıo:) çok tatlıdır
arkadaşlar dün sezeryan olan birinin narkozu çıkarırken boğulduğundan bahseden biri vardı.beni çok korkuttu.her narkoz sonrası mutlaka kusma olur mu.ben de sezeryan olacaktım ama kafamı çok karıştırdı.ilk randevumda doktora sorayım bakalım.bilgisi olan da yazarsa sevinirim
canım geçmiş olsun .. sen merak etme annesi emre zamanını bekliyecek
hadi gözünaydın canım....bende eğer sezeryan olacağım kesinleşirse o tarihlerde olsun istiyorum hayırlısı bakalım....
iyi haberlerine sevindim canım....dinlenmek çok önemli sanırım...bakalım bizde erken doğum paniğinden sonra ikinci kontrolümüze çarşamba günü gidicez bakalım ne dicek doktor teyzemiz
kıyamamm ya benimde gece uyku muyku kalmadı....sinirler zaten laçka....umarım en hayırlı zamanda sağlıkla alırız kucağımıza bebeklerimizi....
sudenurcum doğum günün kutlu olsun eşinle bebişinle nice mutlu yıllara herşey gönlünce olsun canım
canım gözün aydın hem bebişini görmüşsün hemde doğum tarihin belli olmuş ne güzel bebişinede maşallahkocaman olmuş
şenaycım çok geçmiş olsun çok dikkat et kendine kalkma ayağa biraz daha beklesin emre bey erken gelip üzmesin annesini bu arada sancılarında düzene girmiş çok sevindim canım habersiz bırakma bizi buket arkadaşımızda doğum yaptı bir erkeğimiz daha dünyaya geldi
kızlar ben solda yatıyorum şimdi uyuşuyorum sonra sağa dönüyorum sağda rahat yatıyorum bazen kalbimi sıkıştırıyo ama sağda iyi oluyo ama huzursuz oluyorum bu sefer bebek rahat edemiyo diye dön dur sabaha kadar peefff
kızlar ben solda yatıyorum şimdi uyuşuyorum sonra sağa dönüyorum sağda rahat yatıyorum bazen kalbimi sıkıştırıyo ama sağda iyi oluyo ama huzursuz oluyorum bu sefer bebek rahat edemiyo diye dön dur sabaha kadar peefff
bebek rahat edemiyorsa belli eder zaten canım; bizimkinin ayakları sağda azcık sıkıştırsam basıyor tepikleri
size doyum olmaz ama ben kaçayım şimdilik.
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın
mrb bişey sorcam sizdede aşırı derecede göğüs büyümesi varmı benim göğüslerim aldı başını gidiyor
valla benimkiler 80 oldukları için önceden çok küçük geliyordu boyuma posuma bakınca şimdi kendine geldi 90-95oldular..
memnunsun sen ozaman göğüslerden benim büyüdüler hadi şimdi göbek olduğu için fazla farkedilmiyo büyüklük doğumdan sonra bariz belli olcak napcam ya çok taktım bu arada göğüslere
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?