2011 Şubat Anneleri

arkadaşlar dün sezeryan olan birinin narkozu çıkarırken boğulduğundan bahseden biri vardı.beni çok korkuttu.her narkoz sonrası mutlaka kusma olur mu.ben de sezeryan olacaktım ama kafamı çok karıştırdı.ilk randevumda doktora sorayım bakalım.bilgisi olan da yazarsa sevinirim

aynen az önce göbeğimde dalgalanmasını seğrettim çok güzel ve bi o kadar da ürkütücü bişey :}

kesinlikle yaaa..hareketleniyoo..eşime bak bak diyorum ...tık hareketler kesiliyoo..kulak kesiliyo heralde sıpaaa..ne dinliyosun seni çekiştiriyoz diyorum bendeee.yokkk..eşim geliyo seviyo seviyoo...yokk..ikimiz birden susuyoruz başlıyo gene hoplamayaaaa.:)
hem çok güzel hemde ürkütücü bir duygguu...

çok güzeldi canım...zaten iskender pala benim tek geçtiğim yazardırr...hatta laf aramızda eşimmm çok kıskanır kendisini....bende uşak eğitim fakültesi türkçe öğretmenliğinden mezunum....benim mezun olduğum sene iskender pala memleketine dönüşş yapıp bizim ünversiteye geldi nasıl kahroldum anlatamamm hocadan ders almayı inan çok isterdim....tüm kitaplarını okumuş biri olaraktann okunacak yeni kitaplar bekliyorummm

kızlar ben de bi dolanıp geleyim şöyle,yürümek lazım artk dimi:)
yine gelirim,kendnze ii bakn:)

canım ben daha önce 2 ameliyat oldummm..biri genel anestezi ile biri lokal..narkozu vucuttan atmak gerçekten zorr..kendime geldiğimde saat 12ydi.halsizdim ağrılarım vardı filan ama ayağa kalkmadığım sürece problem yoktu..ne zaman ayağa kaltım başım döndü, taansiyonum düştü..gece ben uyuduktan sonra hastane odasına düşüncesiz refekatçılardan biri köfte getirdi..kokuya uyandım resmen ve afedersin çıkarmam bir olduuuu...yani her narkoz yiyende kusma olmayabiliyor..o olay olmasaydı ben çıkarmazdım..üstelik ameliyatın üstünde yaklaşık 14 saat geçmişti..üstelik böyle kötü örnekleri bence düşünme bile...sen sezeryana karar verdiysen bu bir engel olmamalı.. ama genel anesteziden kaçın bence..epudural sezeryan ol bencee...lokal olduğum ameliyatta toparlanmam sadece bi kaç saatimi almışken diğerinde bir hafta sürmüştü...üstelik bazı etkileride daha uzun sürmüştü..halsizlik gibi...üstelik ikisindede işlem aynıydı..göğsümden kitle aldılar her ikisindede ..

ama etkilemek de istemem çokkk..sonuç olarak her bünye farklı

Merhaba kızlar geçmişi okumaktan gözlerim yandı öff ne çeneniz var maşallah gece kuşları da artmaya başlamış bu arada :))
fns93 ve mimix bugün bebiklerini görmeye gitcekmişsiniz hadi iyi haberlerle dönün inşallah
çatlaklardan bahsetmişsiniz bende hiç çatlamadım ve krem falanda kullanmadım ama olurmu son zamanlarda bilmiyorum karnımda okadar gerginki artık patlayacak gibiyim.))
cannur arkadaşımız bugün sezeryanla bebegini kucagına alcaktı inşallah sorunsuz geçmiştir
gece uykuya dalmak bi dert uyumak bi dert gece dedimki şöyle sagdan sola soldan saga dönmemiz için bi alet olsa acı çekmeden dönsem sonra yataktan kalkarken de kaldırsa incitmeden :))
çok konuştum galiba... artık ben ne oturabiliyorum ne yatabiliyorum ne de ayakta durabiliyorum Allah yardımcımız olsun

merhaba,gece size yazarken internet bağlantım koptu,siteden çıkış yapamadığım için bu saate kadar çevrim içi kalmışım,yoksa pc nin başında değildim haberiniz olsun:) gece bebeğim aşırı hareketlendi fakat çok sancılı bir şekilde,ağlayacaktım fırladım yerimden,yazık eşimde doğurucam sanmış,hemen yatağıma uzandım bebek sabaha kadar dönüp durdu,hatta eşimin kalçasını tekmeleyip durdu,adam başladı bu sefer bebek ile alakalı sorular sormaya,hatta korktu tuhaf geldi bu durum:) gece boyunca karnımın bir tarafı iniyor diğer tarafı şişiyordu,sabah kalktım bi baktımki sol tarafı terk etmiş sağa yerleşmiş,gözlerim ve ellerim şiş içinde,ama en kötüsüde büyük abdestte çok zorlanıyorum,sancı yapıyor barsaklar boşalmazsa,kısacası ağrılı bir gece geçirdim ben,şuan halen oynuyo bebek,ne derdi var anlamadım:)

selam kızlar ben geldimm

ayy sabaha kadar bildiğiniz uyuyamadım.7de yatakta sızmışım eşimi giderken gördüm hayal meyal.oda benle ara ara uyandı evin içinde beni aradı durdu.hiç uyuyamadın diyo bide.heee uyuyamadım yaaa

ama gündüz uyudum bak demin kalktım 1i geçiyordu.öff akşama yine aynı senaryoyu görmek istemiyorum

kalkar kalkmaz bir portakalla greyfurtu sıktım demir hapımı içtim.birazdanda bişiler yerim heralde öfff bu ne saçma bi düzen oldu yaaaa.aman yaaaaa

sizler nasılsınız bakalım kızlarrrr.

ewet ya yatakta saga sola dönmek büyük dert uykusuzum çok.
narkoz bende aldım daha önce kusma olmadı bakalım sezeryan olursam neler olcak of korkuyorum ya bi vidio izledim kadının karnını baya kocaman acmıslar belkide normal doğum daha kolaydır yaw

canım geçmiş olsun .. sen merak etme annesi emre zamanını bekliyecek

sağolun kızlar, sürekli yat yat sıkıldım ama napalım yeterki dursun bebiş.

buket, kumralperi doğum yapmışsınız; hayırlı olsun allah analı babalı büyütsün kızlar.

kızlar ben solda yatıyorum şimdi uyuşuyorum sonra sağa dönüyorum sağda rahat yatıyorum bazen kalbimi sıkıştırıyo ama sağda iyi oluyo ama huzursuz oluyorum bu sefer bebek rahat edemiyo diye dön dur sabaha kadar peefff

aynen sağ tarafımda daha rahat uykuya dalabiliyorum daha rahat ediyorum ama paşamız için mecbur sola dönüp yatıyorum uyumak başka bahara kaldı :}

bebek rahat edemiyorsa belli eder zaten canım; bizimkinin ayakları sağda azcık sıkıştırsam basıyor tepikleri

bebek rahat edemiyorsa belli eder zaten canım; bizimkinin ayakları sağda azcık sıkıştırsam basıyor tepikleri

valla benimki her durumda tepikliyo anlamadımki rahatındanmı yapıo rahatsızlığındanmı yapıyoo.heryerime biyerlerini sokuşturduğu için anlayamıyorum pek

size doyum olmaz ama ben kaçayım şimdilik.
kendinize ve bebişlerinize iyi bakın

sende kendine iyi bak canım bebişine de..

doktor bana yattığında bebeğin hareket eder tekme atar korkma demişti benim yatma pozisyonuma göre kendine yer açıp o pozisyona alışmaya çalıştığı için hareketli olurmuş sakın korkma demişti..

bir de belin çok ağrıdığında dsırt üstü yatabilirsin ama dizlerini bük ve dik dümdüz de yatma demişti..

valla benimkiler 80 oldukları için önceden çok küçük geliyordu boyuma posuma bakınca şimdi kendine geldi 90-95oldular..

memnunsun sen ozaman göğüslerden benim büyüdüler hadi şimdi göbek olduğu için fazla farkedilmiyo büyüklük doğumdan sonra bariz belli olcak napcam ya çok taktım bu arada göğüslere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…