2011 Şubat Anneleri

sağolun kızlar Allah kimsenin ağzının tadını bozmasın.Allah kocalarımıza sağlık versin valla gerisi nekadarda sorun olsada evimizin huzuru olsun yeter

ayyyy makarnayı yidimm gözüm dönmüştü şimdi nefes alamıyorum onla alakası yoktur dimii

Cnm gelsinler görsünler boşver, onlarında torunu, güzel güzel davranacaklarsa sende rahatsız olmazsın, hem o zamana kadar sende toparlamış olursun biraz lohusalık atlatılmış olur

iyi geceler cnm,

canım şimdiden kolay gelsin diyim ama çok fazla yorma kendini çok yüklenme bende dün temizlik yaptım dip köşe şimdi ağrılardan ölürüm artık yapmıycam çok kötü oldum

canım allah böyle fesat insanları bizden ve ailemizden uzak tutsun ben hep öyle dua ediyorum

aminn canım kocayla da sorun olsa çekilmez evlilik vallaha :) hamilelikten nefes almaıyorsun canım makarnayla alakası yok suçlama kendini boşu boşuna :))

aminnnnn cnm inş., Rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi

Kızzz çok mu yedin, hamişlik zaten zorluyor biraz fazla kaçırınca bende kalp krizi geçirecek gibi oluyorum terliyorum ateş basıyo

Son düzenleme:
makarna diyince hep ablam aklıma geliyo

büyük ablam yeğenime hamileyken son ayı ramazana denk gelmişti.oruç tutuyo tabi bizimkisi.gece sahurda makarna yemiş.

sabaha sancılanmış (ikinci çocuğu bide yani) oda sahurda makarnayı fazla kaçırdım sanırım sıkıştırıyo diye düşünmüş sen meğerse doğum sancısıymış hastaneye gidemeden pırt diye evde doğurmuşş

ayy ne zaman gece makarna muhabbeti geçse aman çok yeme sabaha doğurursun diye takılırımm

ben doğurmam heralde dimi sabaha

:)))) o zaman son haftalarda bol bol yiyelim makarna :)))
Benimde makarna deyince hep aklıma gelen bir olay var, annemin bir velisi vardı eskilerden, kadının canı makarna istemiş, 1 paket makarnanın hepsini haşlamış, 2 çocuğu eşi ve kendisine birer tabak koymuş , kimse yemek isemeyince oturmuş 1 tencere makarnayı yağlamış kendi yemiş bide üstüne uyuyunca kalp krizi geçirmiş öldü kadın ya, Allah rahmet eylesin...
hamur olduğu için dikkat etmek lazım ölçü konusunda

senin hikayen beni pek açmadı burcucum ne yalan söliimmm

dayanamıyorum makarnaya valla yapacak bişeyim yokk

yaa varya bazen düşünüyorumda hala anne olacağıma inanamıyorum bi bebeğim olacağına inanamıyorum.kendimi hala çocuk gibi hissettiğim anlar oluyor.şaka gibi geliyor.çok merak ediyorum çok heyecanlanıyorum bide çok korkuyorum.

hayırlısıyla bi kucağımıza alalım.hayal gibi şimdi herşey

kızlar ben kaçar

uykum gelmedi daha ama uzanıp biraz tv seyredeyim sonrada güp yatakkkk

hepinize iyi geceler öpüyorum yarın görüşürüz inşallah

Kız Allah korusun bişeyi benzetip söylemedim zaten, böyle bir olay olunca makarnadan laf açıldığında ilk aklıma gelen olay bu oluyor,
O çocukluk hissi varya, hiç gitmiyor zaten, ben o hissi canlı tutmak için elimden geleni yapıyorum, hemde 2 çocuğum var, ama içimde hala minik bir kız var, gülen oyun oynayan mutlu olan kırılgan küçük bir kız :) çocuklarımla beraber onuda büyütüyorum

Kızlar bebeğimizin ismi büyük ihtimalle Demir yada Mert olacak gibi gözüküyor, hala muallak :26:

hayırlı ömürlü olsun cnm...doğum hikayeni beklioruz...

güzel ve hayırlı haberlerle gelirsin inş. cnm...allah kolay bir doğum nasip etsin....

aranızda 35.haftada olan var mı 2 gün önce yani 34+5 te doktora gittik 2 600 dedi oğluma bana az geldi.aynı hafta olan varsa yazsın kızlar

meraklanma cnm,ben de 34+6 da gittiğimde 2.500 çıkmıştı...dr gayet normal dedi...

aynen cnm,benimkilerde öyle...daha bir tane iğnesini bile görmedim nişanlandığımdan beri..resmen benim içimden geçenleri yazmışsın cnm ya...kesinlikle onlardan gelecek hiç bir şeye ihtiyacım yok ama nedense insan üzülüyo...insanın hiç mi içinde küçücük bi heves olmaz yaaa gelinime şunu alıvereyim die...bebişime bi tane hastane çıkışı alıvermiş saolsun...onu da bi sürü laf çarptırdım da öyle

benim de eşim kaç gündür soruyo cnm ne alayım sana die...istediğin beğendiğin bişey varsa onu alayım dedi,nasıl olsa alıcam bu hediyeyi dedi...ben de tamtur istiyodum ne zamandır,sanırsam onu alacak
bu isimler içinde melih güzel bence...ama eğer benim oğlum olsaydı,yiğit , yağız yada mert koymayı düşünüyodum...

Kızlar bebeğimizin ismi büyük ihtimalle Demir yada Mert olacak gibi gözüküyor, hala muallak :26:

mrb cnm, ikisi de çok hoş isimler...son ana kadar karar veremezseniz iki ismi de yazın iki kağıda ve avucunuza koyun,bebk hangisine dokunursa o olsun ismi,böylelikle kendisi seçmiş olur adını:))) bi arkadaşım böyle yapmıştı...

Anamm sizide bos birakmaya gelmiyor hee sayfalari doldurmussunuz neyseki okuyabildim.:86:

Mapucim ohhh kolay gelsiiin.

nuryasemin ellerine saglik canim mis gibi olmustur evin.

dillerim_lal ayy bende mi makarna yesem ne valla çok pisss dogurasim var benimmm

BURCUU canikom bence mert çok güzel bir isim.. fikrimi sormadin ama ben söyliiimm dedim

baska birsey kaçirmadim in$allahh

ben geçmişi okuyana kadar herkes gitmiş( neyse ii geceler herkese..ben de gidip bi yatayım bakalım uyuyabilcekmiyim:26:

Kızlar çok sağolun :) doğuma kadar kesinleşir inşallah :)

saat 5:30 debelendim debelendim 3 kere kalktım 4 kere yattım ama yok yani uyuyyamaadım hala dolanıyorum

sinir oldum yaaaa sızıpta kalmıyorumda bi yerde.oğlan desen benden beter.

ayy sinir oldummm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…