2011 Şubat Anneleri

saat 06:15 ben hala uyuyamadımmm

ehh size günaydın diyim bariiii

günaydın canım....bende zor bi gece geçirdim tam uyudum diyorum ya tuvalete kalkıyorum ya midem kötü oluyo.....6da kalktım kahvaltı hazırladım eşime şimdide uyuyaaaamıyorummm............

Günaydinnnnnn
uyku sorunu hepimizde var bi gece dayanamayip aglamistim hatta hangi tarafa dönersem döniym cikss olmadi =)) ama bugün heyescandan uyuyamadim 4 saat snra drda randevumuz var bakalim kizim nsl

günaydın kızlarhepinize güzel bir hafta başı diliyorum öncelikle,düngece uyuyamama rağmen inadına yataktan kalkmadım sabaha kadar lavabo be yatak arasında mekik dokudum durdum,bu günde yumayacağım belki bu gece bayılır kalırımda biraz iyi gelir.
bebek bezini sormak aklıma gelmemişti.neyse hazırlıklı olmak isteyenler alsın tabi.hayırlısıyla bir atlatabilsek ddoğumu bezler falan hallolur
inş.canım bi bakmışız bebeişler kucağımızda.

aslında hiç yorulmadım evdeydim bütün gün ama anlamadım neler oluyor bizim oğlan çok yaramaz olucak herhalde : )

inşallah öyledir yaramazlıktan dır umarım hepsi : )
çocuklarda sıkıldı içerde tabi kolaymı biz 9 ay taşıyoruz onlarda 9 aydır içerde gün yüzü görmeyi bekliyorlar

gunaydın kızlar gecen hafta hıc gıremedım nete babaıın rahatsıuzlıgından dolayı varmı yenı dogan bır bebıs vs

Günaydın kızlar biz geldik kızçemle beraber özlemişiz buraları....

Bugün biz işe geldik son kez işlerimizi toparlayıp devir teslim töreni yapıcaz

saat 5:30 debelendim debelendim 3 kere kalktım 4 kere yattım ama yok yani uyuyyamaadım hala dolanıyorum

sinir oldum yaaaa sızıpta kalmıyorumda bi yerde.oğlan desen benden beter.

ayy sinir oldummm

ben de uyuyamayanlardanım ve şuan gözlerim balon gibi şiş durumda Allahtan eşim yanımda değil kaçardı beni görse valla...

Bugün içimde çok tuhaf bir duygu var.Kalktığımdan beri bir ıkınma hissi geliyor bana...
Sanki şöyle bir ıkınsam bebeğim gelivericekmiş hissi var içimde yarın dr.gidicen bir sorıyım acaba neden oluyor bu çok merak ettim

ayyy ne güelll..allah daim etsinn mutluluğunuzu huzurunuzu..bende ilk ve tek gelinimmm...benden sonra gelecek olanı merak ediyoumm..bende yaptıkları hataları ondada yapmazlr die umut ediyorummm..öğrenmişlerdir bazı şeyleri benceee....çok eğitici gördüm kendimiiiiiiiii

valla ben söylemeye karar verdim..kırılabilirler belki ama uygun bir lisanla eğer çok da gelmek istiyosalar (çünkü doğumdan önce annem gelecek) kaynata ve kayın gelmesin bi zahmetttt...doğumdan sonra gelsinler bariii..bi rahat yavvvvv

ay trajikomik bi olay

Kızlar bebeğimizin ismi büyük ihtimalle Demir yada Mert olacak gibi gözüküyor, hala muallak :26:

canım ben mert i beğndimm..

Günaydinnnnnn
uyku sorunu hepimizde var bi gece dayanamayip aglamistim hatta hangi tarafa dönersem döniym cikss olmadi =)) ama bugün heyescandan uyuyamadim 4 saat snra drda randevumuz var bakalim kizim nsl

canım güzel haberlerle dön inşallah:)

gunaydın kızlar gecen hafta hıc gıremedım nete babaıın rahatsıuzlıgından dolayı varmı yenı dogan bır bebıs vs
canım geçmiş olsun çokkk..2 tane daha bebişimiz geldi...buket ve kumral peri arkidişleriimizzz anne oldularrrr

Günaydın kızlar biz geldik kızçemle beraber özlemişiz buraları....

Bugün biz işe geldik son kez işlerimizi toparlayıp devir teslim töreni yapıcaz

günaydın canımmm..hadi gözün aydınnnnnnnn

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn şekerlerrrr

herkese muhteşem bir gün ve hafta diliyorummmmmm
ben bu sabah erkenden kaltımm..koçişi gönderdimm.yatmadımmmmmm..evet bu tarihe gececek bir olay..uyumuycamm..belki gece uyurummm böylecee....

sabah sabahhhh reflü uçtu gene
amannnnnn..........

kızlar daha önceden de yazmıştım ama kimse yorum yapmamıştıııı..
oğluşumun ismini poyraz düşünüyorummm..nasıllllll

günaydın anneleerr.... anlaşılan bebeklerimiz hiçbirimize rahat vermemiş bu gece....hazırlıyolar işte bizi uykusuz gecelere... çok işkesecem anne sana diyolar sanırım...aman sağlıklı olsunlarda tepüklesşnler razıyım walla...gece tam dalacak oluyom uykuya bi tepüük...ah diye uyanıyom ama suratımdada salak bi gülümseme oluyo...şükrediyorum...iyiki varki tekme atıyo diye...tabi sabah o gülümsemenin yerini oflayan bi surat aldı işe gelirken ama olsun...
neyse ben biraz geçmişi okuyayım..bi pazar günü girmedim temizlik yaptığımdan..maşşallah 20 sayfa olmuş...
bu arada cannurarkadaşımız doğum yapacakmış bugün allah yardımcısı olsun ve darısı zamanında başımıza inşallah....
güzel haftalar kızlar cümlemize...

caglayan o ikinma seysi bendede oluyo özellikle wcde resmen biyere tutunmasam gelcekmis gibi geliyo ben ebemize sormustum gecen normal dedi bugün unutmazsam bide dra soralim bakalim =)

günaydın güzeller geçmişi okudum gece muhabbetini kaynanalardan bahsedilmiş yinr biz tük toplumu olarak aşamıyoz paylaşamıoz sevgileri ne berbat şey.
makarna yiyen doğumamı gidermiş geçmişte bulgur pilavı yemiştim apandist ameliyatın gitmiştim hehe inanırım yani :))
çatlaklar için ben 3.aydan beri lıerac çatlak kremi kullanıyorum 1 ay filan gidiyor

sabah sabahhhh reflü uçtu gene
amannnnnn..........

kızlar daha önceden de yazmıştım ama kimse yorum yapmamıştıııı..
oğluşumun ismini poyraz düşünüyorummm..nasıllllll

walla ben pekbi beğendim denizcim...pek bi havalı ve güzel bi isim...çok yakışıklı olur bide oğlun...kızlarla uğraşır durursun artık...benim 2 tane favori erkek ismim vardı bak buda 3. olsun....kızımdan sonra allah izin verirse bide oğlumuz olrsa koymak için...efe ve merti çok beğeniyordum bide seninki oldu...
benim kızımın ismide yağmur olacak inşallah teyzeleri....nasıııllll????

Günaydın deniz1984 ve faygen uykusuz geceler son haftalarda dahada artıyor kızlar...
Haftalar küçük olduğunda biraz daha iyi büyüdükçe daha bir kabus oluyor uykular..Gündüz uyuyabiliyorsanız gündüz uyuyun ben geçen hafta sürekli uyuyordum ilk aylarıma dönmüştüm :))

Mimix saol canım ya normal demekki..Gelmeye mi hazırlanıyorlar ne yapıyor bu bebişler..Dr.sor bakalım ne diycek bende yarın gidicem kontrole inş.Doğum şeklimiz belli olacak bakalım.

annaaam 2 bebiş dahamı geldi...way be... kaç kişi doğurdu toplamda yahu...enson 4tü benim bildiğim... ayy tırstım walla:18: şubat annesiyiz sözde...şubat gelmeden kimsecikler kalmıycak burda sanırsam

walla ben daha çalışıyom arkadaşım...ne gündüz uykusu dün gece bi yastıklarla donattım kendimi çok komiktim ters dönmüş kaplumbağa gibi kaldım ölee gece wcye giderken yarım saat yastıkları topladım kendi kendime hem sinir oldum hemde güldüm walla:90:

Çalışıyorsan çok zor canım ben senin çalıştığını bilmiyordum ki
Geceleri bizdede öyle ama benim desteğim yastıklar değil eşim zavallım her gece benimle uyanmak zorunda kalıyor sürekli bir yerlerlerini çekiştiriyorum adamın yataktan kalkabilmek için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…