saat 06:15 ben hala uyuyamadımmm
ehh size günaydın diyim bariiii
inş.canım bi bakmışız bebeişler kucağımızda.bebek bezini sormak aklıma gelmemişti.neyse hazırlıklı olmak isteyenler alsın tabi.hayırlısıyla bir atlatabilsek ddoğumu bezler falan hallolur
çocuklarda sıkıldı içerde tabi kolaymı biz 9 ay taşıyoruz onlarda 9 aydır içerde gün yüzü görmeyi bekliyorlaraslında hiç yorulmadım evdeydim bütün gün ama anlamadım neler oluyor bizim oğlan çok yaramaz olucak herhalde : )
inşallah öyledir yaramazlıktan dır umarım hepsi : )
selamun aleyküm hanım ağalar naassınızzzz
ben geldimmm hani bando mızıkanasıl karşılama bu yaaaaaaa peehhh.bak şimdi ben yazdım ya herkes dağılırrr bööööööö
akşam markete gittik meyvemi stokladım geldim.bak şimdi sizi okuyunca aklıma geldi farklı markete gitmiştik hasta bezine baksaydım keşke hiç aklıma gelmedii neysee artıkk
ablamdan aldığımız bebek arabasının kumaşını sökmüştük komple onu yıkadım astım mis gibi olmuş valla yeni gibii
ellerine sağlık canım,oğluşun güle güle gezsin içinde,eczanelerdede vardır hasta bezi ordan temin edebilirsin.
ben aldım 4 tanesi 6 lira.içi pamuklu gibi dışı naylon kenarları lastikli.bilmiyorum ne ka işe yarrar ucuzdu dursun diye aldım.hamile kilodumu koydum bitane hani şu karın kısmı kocaman uzun olandan bir kaç tanede normal büyük kilot koydum eeee taa ney koyam dimi
iyi yine seninki ucuzmuş int.tanesi 5.90 dan satılıyo,yeter tabi ya yatıya gitmiyoz ya
bende alacam hasta bezinden.ped aldım ama normal ped diil.hasta pedleri varmış orda markette gördüm.ondan aldım.bu kanama normal doğumdamı oluyor?sezeryandada oluyormu.hoş benimki belli diil ama
sezeryandada aynı kanamaı yaşıyormuşsun canım.
valla ben sordum öyle bir uygulamamız yok dediler peehhh :120: doğru diyonuz valla paraları almayı biliyolar bi bez vermiyolarrr
devlet daha bonkör çıktı desenize
maşallahcanım kocaman oldular artık 3 kilolarıda görmeye başladık artık bence sen önümüzdeki hafta doğurursun canım baksana sancılarda düzenli başlıyor artık hayırlısıyla gelsinler artık
amin canım.evet 3 kiloda oldular artık piştiler içerde gelselerde sıcak sıcak yesekvallahi ağırlaştım iyice bebiş kanala girdimi girmedimi bilmiyorum henüz o alttan muaynede ortaya çıkıyormuş daha bakmadık biz,dün nrdeyse eşim çatı muaynesi yapçaktı düzenli sancı çıkınca baktı sonra vazgeçti bebek oda muayneden vazgeçti.
teşekkür ederim canım.yapımıda zevkli böle çocukluk yıllarına dönmüş gibi oluyosun üstün başın batıyor tabi eğer bir yardımcın yoksa ben eşim evde yokken yaptım pişman oldum heryerim tutkal oldu.yaparken aklında bulunsun üstüne başına eski bişiler giy.Kızlarrr ben geldim yine, oğluşla oynadık besledim uyudu, bende buraya daldım, geçmişe göz atamamıştım dayanamadım bi bakim dedim :)
Yorum yapan arkadaşlara teşekkür ederim, aynen öyle kızlar
Bu mesajı okuyunca önceki yorumlarda ne olduda böyle gönderme yapar gibi yazdın diye geçmişe baktım ama bişey göremedim cnm, mesela naz yapacak kimsem olmadığı için 2. gün sonunda ayaklandım demişsin eğer bahsettiğin ayağa kalkmaksa doğumdan 6 saat kadar sonra kaldırıp yürütüyorlar o zaman otomatikman ayaklanıyorsun zaten, ama ağrısı acısı sürüyor tabiki, kaynanaya gelince, ben şahsen bu konuda aynen şöyle düşünüyorum,karşıdakinin geçinmeye niyeti yoksa, baştan beri istemiyor iğneleme misilleme yapıyorsa görüşmek zorunda bile değilim, geçinmeye niyeti olanda belli olur zaten tavrından konuşmasından,he tabi bu durumda karşındakinin söyleyebileceklerini belirleyemezsin ama ona olan uzaklık yakınlığını belirleyebilirsin, burdaki çoğu arkadaşta aynen böyle yapıyor zaten, mesela benim eşimde aynen benim gibi düşünüyor, annesinin ve kardeşinin ve birçok akrabasının yaptığı hataları görüyor ve kendi ailemizin zarar görmemesi için bizi o taraftan uzak tutuyor, hatta bazen ben söylemesem aramıyor bile, bende sırf anadır diye acıdığım için hatırlatıyorum yoksa beni istemediklerini vs... biliyorum, bende bu anlamsız ve kendi kazdığı kuyuya kendi düştükleri tavırlarından çok hoşlandığım için değil yani, he onlar bunu biliyorlarmı? hayır, eşim biliyormu, evet, yaptıklarımı takdir ediyormu ? evet, benim için kalanı hikaye zaten hiç önemi yok
Neyse bu konular üzerine konuşmak anlamsız,benim o kesime karşı felsefem mevlana değilim insan ol öyle gel,
Cnm bu arada bu konu ile ilgili düşüncelerim bunlar, yoksa seni tanımıyorum sana karşı bişey değil, ama yazdıklarını okuduktan sonra bi kaç kelime yorum yapmak istedim hepsi bu, Rabbim 3. bebeğinide kucağına almayı nasip etsin inş
Cnm Allah yarıdımcın olsun, sancının olmamasına sevindim
Cnm boşveeeeeeer sorun yaratmasınlar yeterrrrrrrrr
Evet cnm, bak ne kadar güzel eşin seni seviyor, sana değer veriyor, benimkide öyle Allaha şükür, kalanları kendi yapar kendi bulur
Cnm Allah analı babalı büyütsün inş. vatana millete hayırlı evlat olsun
Cnm hayırlısı ile kucağına al bebişini gel :)
Ben beğendim cnm eline sağlık, kağancımdan boş bir vakit bulabilirsem eğer bende denicem
valla gece uyuyamadım bende nerden aklıma geldiyse benimde aklıma domates soslu şöle sıcak bir sıpagetti geldi,acaba bütün gece ondanmı döndüm durdum.hatta eşim bi ara kalkıp yapayım diye çok ısrar etti ama bırakmadım olmuşum bir fıçı 15 kilodan fazlada olmak istemiyorum artık.anaamm tvde makarna yiyolar hiç aç değilim ama yiyesim geldi yaaaaa nocak şimcik bu saattee
oysa akşam 2 tane poğaça 2 tane tatlı bişi 1 tanede küçük tatlı bişi yedimm yemek hariçç pööfffff uyuyamamda bak şimdi ben bunu yemezsemmm haaaa
Hayırlı gecelerr nasılsınız hanımlar?
şu çatlama meselesi ah ahh,göğüslerim tamam biraz çatlamıştı ama karnım son 3 haftada çok kötü çatladı yaahatta birden çatladı diyebilirim,bide çok kötü kaşınıyor
sabah perdelerimi atıp makineye yıkicam,çıksın aradan,sonraki günde yataklarımı halledicem,evi temizlicem çok iş var,doğuma yavaş yavaş evde hazır olsun dimi
evet canım 1,2,3 dreken bi bakmuışın 1 haftada heryerin çatlak dolmuş benimde 8 aya yaklaşırken başladı çok ümitliydim annemde ve ablamda hiçbirşey kullanmamalarına rağmen çatlak olmamasından dolayı ama bende oldu niyeyse,napalım artık kısmet.kaşıntılar bazen benide deli ediyor sanırım hala çatlıyoruz ondan kaşınıyor.bu arada koay gelsin allah yardımcın olsun.ben kayınvalidemi bekliyorum o gelsin şöle hemencecik bi el atıverir sağolsun 2 güne bütün işler tamam.
Günaydın kızlar biz geldik kızçemle beraber özlemişiz buraları....
Bugün biz işe geldik son kez işlerimizi toparlayıp devir teslim töreni yapıcaz
gozunuz aydın canım darısı basımıza
saat 5:30 debelendim debelendim 3 kere kalktım 4 kere yattım ama yok yani uyuyyamaadım hala dolanıyorum
sinir oldum yaaaa sızıpta kalmıyorumda bi yerde.oğlan desen benden beter.
ayy sinir oldummm
bugün kaynanamın ördüğü battaniyeyi gördüm az kalmış kenarlarını yapıyoo ayy nasıl güzel olmuş nasıl güzel olmuş anlatamam.yani ne bilim çok hoşıuma gitti.birde öyle hevesle ördüki kayınpederle takıştılar bile hatta annem hiç bi iş yapmaz olmuştu bi ara battaniyeyi örecem diyecinsiyetimiizi biraz geç öğrendik ya biz o yüzden geç başladı harıl harıl örüyodu
bitsede alsamm çok cici olmuş
benim kaynanam bişiye karışmaz valla hep güler yüz gösterir.ne gelir ne gitmedik diye sitem eder.pat diye gideriz bazen ne yedirip içireceğini bilemez haber vermeden asla gelmez.zaten kolay kolay gelmez.yakın olmamıza rağmen.
yani ben kaynanamdan razıyım valla ne yalan sölimm.tek ve ilk gelinim belkide onun verdiği bir rahatlık var.2 kaynım var eltiler gelince nasıl oluruz bilmem
Ay bana kalsa hiç gelmesinler ama( çok meraklılar ..nasıl olcak bilmiyorum...hemde karı koca ....son noktaya gelidiğinde diyecem ama ben kasmıyacam öyle kızlardan da takip ediyorum olan bize oluyor en azından baba gelmesin diyecem ....kusura bakmasınlar....
makarna diyince hep ablam aklıma geliyo
büyük ablam yeğenime hamileyken son ayı ramazana denk gelmişti.oruç tutuyo tabi bizimkisi.gece sahurda makarna yemiş.
sabaha sancılanmış (ikinci çocuğu bide yani) oda sahurda makarnayı fazla kaçırdım sanırım sıkıştırıyo diye düşünmüşsen meğerse doğum sancısıymış hastaneye gidemeden pırt diye evde doğurmuşş
ayy ne zaman gece makarna muhabbeti geçse aman çok yeme sabaha doğurursun diye takılırımm
ben doğurmam heralde dimi sabaha
Kızlar bebeğimizin ismi büyük ihtimalle Demir yada Mert olacak gibi gözüküyor, hala muallak :26:
Günaydinnnnnn
uyku sorunu hepimizde var bi gece dayanamayip aglamistim hatta hangi tarafa dönersem döniym cikss olmadi =)) ama bugün heyescandan uyuyamadim 4 saat snra drda randevumuz var bakalim kizim nsl
canım geçmiş olsun çokkk..2 tane daha bebişimiz geldi...buket ve kumral peri arkidişleriimizzz anne oldularrrrgunaydın kızlar gecen hafta hıc gıremedım nete babaıın rahatsıuzlıgından dolayı varmı yenı dogan bır bebıs vs
Günaydın kızlar biz geldik kızçemle beraber özlemişiz buraları....
Bugün biz işe geldik son kez işlerimizi toparlayıp devir teslim töreni yapıcaz
sabah sabahhhh reflü uçtu gene
amannnnnn..........
kızlar daha önceden de yazmıştım ama kimse yorum yapmamıştıııı..
oğluşumun ismini poyraz düşünüyorummm..nasıllllll
annaaam 2 bebiş dahamı geldi...way be... kaç kişi doğurdu toplamda yahu...enson 4tü benim bildiğim...ayyy ne güelll..allah daim etsinn mutluluğunuzu huzurunuzu..bende ilk ve tek gelinimmm...benden sonra gelecek olanı merak ediyoumm..bende yaptıkları hataları ondada yapmazlr die umut ediyorummm..öğrenmişlerdir bazı şeyleri benceee.... çok eğitici gördüm kendimiiiiiiiii
valla ben söylemeye karar verdim..kırılabilirler belki ama uygun bir lisanla eğer çok da gelmek istiyosalar (çünkü doğumdan önce annem gelecek) kaynata ve kayın gelmesin bi zahmetttt...doğumdan sonra gelsinler bariii..bi rahat yavvvvv
ay trajikomik bi olay
canım ben mert i beğndimm..
canım güzel haberlerle dön inşallah:)
canım geçmiş olsun çokkk..2 tane daha bebişimiz geldi...buket ve kumral peri arkidişleriimizzz anne oldularrrr
günaydın canımmm..hadi gözün aydınnnnnnnn
Günaydın deniz1984 ve faygen uykusuz geceler son haftalarda dahada artıyor kızlar...
Haftalar küçük olduğunda biraz daha iyi büyüdükçe daha bir kabus oluyor uykular..Gündüz uyuyabiliyorsanız gündüz uyuyun ben geçen hafta sürekli uyuyordum ilk aylarıma dönmüştüm :))
Mimix saol canım ya normal demekki..Gelmeye mi hazırlanıyorlar ne yapıyor bu bebişler..Dr.sor bakalım ne diycek bende yarın gidicem kontrole inş.Doğum şeklimiz belli olacak bakalım.
walla ben daha çalışıyom arkadaşım...ne gündüz uykusudün gece bi yastıklarla donattım kendimi çok komiktim ters dönmüş kaplumbağa gibi kaldım ölee gece wcye giderken yarım saat yastıkları topladım kendi kendime hem sinir oldum hemde güldüm walla:90:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?