2011 Şubat Anneleri

valla ben normaldende sezeryandandee tırsıyorum.artık hamileliktende tırsar oldumm..hayatımda bayılmadım bile bırak bıçak altına yatmayı.en fazla grip olup gidiyordum doktora onun dışında hastane bilmem.o yüzden hepsi bana ürkünç geliyor.

ama napıcaz bi şekilde doğurcaz yane.kaçarı yokk.normal olsun istiyorum bi yandan olsun bitsin bidaa uğraşmayayım diyorum bide sezeryan olsun hemencecik bileyim ne zaman ıolduğunu planlı programlı olsun diyorum.

amaaann ne bilim işte kafam karıştı zaten karışmıyomm saldım gittii doğsunda yeterki sağlıkla

sürmeli bende aynı ya sezeryan olsam diyorum biri bişey diyor korkuyorum. sonra normalle ilgili bişey diyorlar andan korkuyorum. bende hayatımda hiç ameliyat olmadım öffff

moralim bozuluyor sanki hepimiz sezeryan olcaz gibime geliyor dr bu işine geliyor korkudan bi kaçımızında sezeryan işine geliyor bu kişilere bende dahil düşünüyorum bebeğim 3500 kgr olursa yada gecerse nası doğurayım normal yaw 3100 gibi olsa aklım yatıyorda

evet sezeryanların sayısı artıyor niye öyle oldu gayet cesaretli gelmiştik bu günlere ama birden hepimizin gardı düşmeye başladı.tabi bunda doktorlarında payı yadsınamaz.onlarda hafiften sezeryana kaydırıyolar gibime geliyo sanki.

işte 3 hafta kaldı daha erken gelmezse.. bi de ben özel sektörde öğretmenlik yapıyordum taa sene başından beri evdeyim 6-7 ay olduuuu çook sıkıldım

bende neye saldırıcağımı şaşırdım zaman geçmiyo derya baykal gibi örgü elişi ne varsa yapıyorum. bebek odası halısı örüyorum bebek odası avizesi için malzeme aldım burda yapanlar olmuş çok beğendim becerebilirsem bende yapıcam. ayrıca kurdela nakışı havlu kenarı oya vs. ondan ona atlayarak akşama kadar onlarla oyalanıyorum.tavsiye ederim...

kızlar raporum başladıı.bugün doktora gittik 3300 civarı olmuşş.bişi çıkmazsa çarşamba sabahtan sezeryan dedi.ama erken de gelebilir dedi nst de sancılarım çıktııı.

işte 3 hafta kaldı daha erken gelmezse.. bi de ben özel sektörde öğretmenlik yapıyordum taa sene başından beri evdeyim 6-7 ay olduuuu çook sıkıldım

merhaba, aynen bende hamileliğimin başından beri raporluyum ve evdeyim. Burda kimsem de yok benim, aile arkadaş falan.. aylardır evde bi başıma olmaktan, artan ağrılarımdan , uykusuz yorgun gecelerden vs vs kafayı sıyırmak üzereyim inanın delireceğimi hissediyorum sanki beynim uyuşuyo bazen :84::84: halden anlayanda yok. eşim dersen kendi halinde farkında bile değil ne yaşadığımın yada farkında da umrunda değil

ayy canım hiç ama hiç anlamam öyle şeylerden azıcık dantel bilirim onu da zaten olanları bile örtmüyorum evime.. aslında oya bilmeyi isterdim

o kadar üşengeç oldumki anlatamam kılımı kıpırdatmaya mecalim yok artık. zaten ağrımayan kemiğimde yok ellerim şiş sırtım kırılıyo ...

kızlar raporum başladıı.bugün doktora gittik 3300 civarı olmuşş.bişi çıkmazsa çarşamba sabahtan sezeryan dedi.ama erken de gelebilir dedi nst de sancılarım çıktııı.

hangi çarşamba iki gün sonramı hayırlısı olsun canım Allah yardımcın olsun

benim bebeğim iri olduğundan mecburen sezeryan olacak ama çok korkuyorum Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin çevredekiler de insanın korkusunu artırıyor geçen tansiyon için sabahın köründe hastaneye gittim orada ikiz bebek bekleyen bi bayan vardı 17 yıl sonra çocuğu olacakmış
dün hastanede kaldım ve hamile kaldığıma pişman oldum dedi normal doğum yapanların sesinden sabaha kadar ağladım dedi
beni de korkuttu psikolojimi bozdu anlatmamak lazım böyle şeyleri herkes yaşayıp görmeli bence.

ayy sevinç ne oldu birden çarşamba sezeryan olcan hee sen mi istedin sezeryanı? ayy ben heyecanlandım.Allah yardımcın olsun canım.

ya allahtan eşim anlayışlı gece geç saat bile olsa çıkarayım gezdireyim der ama ben artık farklı kişiler farklı yüzler görmek istiyorum. eşinle de gez gez bir yere kadar o da tatmin etmiyor insanı tüm alışveriş merkezlerini ezberledim hepsi aynı geliyor artık...

o kadar üşengeç oldumki anlatamam kılımı kıpırdatmaya mecalim yok artık. zaten ağrımayan kemiğimde yok ellerim şiş sırtım kırılıyo ...

benim de heryerim ağrıyo da canım çok sıkıldığından yapıyorum ara sıra kalkıp annemle göbek atıyoruz olabildiğince yani. biri görse ne der diyo annem ve her gün mutlaka yürüyorum en az yarım saat yoksa uyuşuyorum .benim haftam sizinkilere göre biraz az ondan olabilir ben de 36.haftada falan nasıl olurum bilmiyorum ama şimdilik iyi çok şükür.

canım ne kadar senin bebeğin kilosu acaba?

Allah kolay doğum nasip eylesin inşallah ağrısız güzel bi doğum geçirirsin. ben bile heyecanlandım... doğumdan sonra güzel haberlerle dönersin inşallah.

kızlar sağ kasığımda 2 gündür ağrı var.özellikle ayakta durunca daha da artıyor.1 2 kez de şlddetli sancım oldu.böylle ağrıları olan var mı

canım ne kadar senin bebeğin kilosu acaba?

benim 32 haftalıkken 2400 dü 2 hafta önce 1900 dü yani yaklaşık 500 gr almış maşallah.böyle giderse doğuma kadar kaç olur bilmiyorum hayırlısı olsun ama doktor kesin sezeryan dedi 37 veya 38 de...

benim 32 haftalıkken 2400 dü 2 hafta önce 1900 dü yani yaklaşık 500 gr almış maşallah.böyle giderse doğuma kadar kaç olur bilmiyorum hayırlısı olsun ama doktor kesin sezeryan dedi 37 veya 38 de...

kilolu olcagı için sezeryan olcak demek benimde kilolu olabilir de ondan sordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…