- 22 Temmuz 2010
- 617
- 3
- 96
arkadaşlar dün sezeryan olan birinin narkozu çıkarırken boğulduğundan bahseden biri vardı.beni çok korkuttu.her narkoz sonrası mutlaka kusma olur mu.ben de sezeryan olacaktım ama kafamı çok karıştırdı.ilk randevumda doktora sorayım bakalım.bilgisi olan da yazarsa sevinirim
Kızlarrrrrr bugün görüş günümüzdüüüüüBebişimiz tam 47 cm ve 2650 gr olmuş :) Biraz öndeymiş haftasından
dr amcamız inşallah zamanında gelir ama acil bişey olursa suyun vs gelirse yada sancın başlarsa hemen gel alalım dedi
herşeyi normalmiş
nst ye girdim sancı çıkmadı
14 Şubat kavuşma tarihimiz değişmedi hala
Ameliyathaneye fotograf makinası yada kamera verilebiliyormuş ve ordakiler çekim yapıyormuş.Ama eşimin girmesini kabul etmedi ameliyata çünkü daha önce girenlerden bayılanlar olmuş.Onlarla uğraşmaktan bebek ve anneyle ilgilenemedik dedi
Herşey yolunda şükür ama evdeki kilomdan 2 kg fazla geldim 100 e merdiven dayamışım çok moralim bozuldu gerçi yemek yiyip gitmiştim üzerimde kıyafet ve botlarım vardı ama yinede bozuldum işte
Şimdilik bukadar çok mutluyum çooookkk
Bu arada 1 Şubat yeniden kontrol var haftaya pazartesi yeniden nst ye gireceğim ve bu cuma işteki son günümmmm:)
Sezeryan parasıda 375 tl miş
sanırım aynı durumdayız...bende alttan muaeyene olamıyorum....ilk haftalarda keseyi görmek için bi kere olmuştum...saolsun doktorum çok hassas gözümün içine bakıyor...incitmemek için özen gösteriyor ama ben çok korkuyorum....doktorumda bu gidişle sezeryan yolu gözüküyor galiba dedi ama kendini şartlandırmaa hiç belli olmaz dedi....5 aylık falan hamileyken sağ kasığımda ağrı var diye en yakın hastaneye gittik.ben vajinal muayeneden çok korkuyordum.kadın hemen bakacağım dedi ben daha ne olduğunu anlamadan şak dedi soktu aleti ben bağıra bağıra mahvoldum.şimdi hala alttan muayene olamıyorum.kendi doktorum da halimi görünce sen normal doğuramazsın dedi.o yüzden ne muayene olabiliyorum ne de normal doğurmaya cesaret edebiliyorum.kasılıp kalıyorum.bebeği de riske atmak istemiyorum
ay canımmm özel sektörde öğretmenlikk yapıpp sonra evde oturmanın ne kadar zor olduğunu o kadar iyi biliyorum ki...Allah yardımcın olsun....işte 3 hafta kaldı daha erken gelmezse.. bi de ben özel sektörde öğretmenlik yapıyordum taa sene başından beri evdeyim 6-7 ay olduuuu çook sıkıldım
aynen canım yemeni oyalıyorum,havlu kenarı,bebek yeleği,vs...elime ne geçerse artık....bugün trt de bi sabahlık ördülerr hoşuma gitti ondan başlıycamm bakalımm....bende neye saldırıcağımı şaşırdım zaman geçmiyo derya baykal gibi örgü elişi ne varsa yapıyorum. bebek odası halısı örüyorum bebek odası avizesi için malzeme aldım burda yapanlar olmuş çok beğendim becerebilirsem bende yapıcam. ayrıca kurdela nakışı havlu kenarı oya vs. ondan ona atlayarak akşama kadar onlarla oyalanıyorum.tavsiye ederim...
canım hepimizi heyecanlandırdın....ama haftaya çarşambaymışşkızlar raporum başladıı.bugün doktora gittik 3300 civarı olmuşş.bişi çıkmazsa çarşamba sabahtan sezeryan dedi.ama erken de gelebilir dedi nst de sancılarım çıktııı.
aynenn canımmm....ama benim şimdi kayınvalidem geldi ama ondanda sıkıldımmm nolcek böle bilmiyorum........merhaba, aynen bende hamileliğimin başından beri raporluyum ve evdeyim. Burda kimsem de yok benim, aile arkadaş falan.. aylardır evde bi başıma olmaktan, artan ağrılarımdan , uykusuz yorgun gecelerden vs vs kafayı sıyırmak üzereyim inanın delireceğimi hissediyorum sanki beynim uyuşuyo bazen :84::84: halden anlayanda yok. eşim dersen kendi halinde farkında bile değil ne yaşadığımın yada farkında da umrunda değil
bencede böyle şeyler anlatılmamalı çok fazla...ben hep kulaklarımı tıkardım doğum muhabbetlerine ama bazıları ısrarla anlatıyor ya sinir oluyorum....Rabbim hakkımızda hayırlısını versin inş...benim bebeğim iri olduğundan mecburen sezeryan olacak ama çok korkuyorum Allah hepimize kolay doğumlar nasip etsin çevredekiler de insanın korkusunu artırıyor geçen tansiyon için sabahın köründe hastaneye gittim orada ikiz bebek bekleyen bi bayan vardı 17 yıl sonra çocuğu olacakmış
dün hastanede kaldım ve hamile kaldığıma pişman oldum dedi normal doğum yapanların sesinden sabaha kadar ağladım dedi
beni de korkuttu psikolojimi bozdu anlatmamak lazım böyle şeyleri herkes yaşayıp görmeli bence.
maşallah kızına...selam kızlar
uzuuunca bi süreden sonra yazıyorum.genelde takip ediyorum zaten sizi.yavrusuna kavuşanlar olmuş.Allah uzun ömürler versin
cumartesi günü doktora gittik.doktor 2900 gr yapmışsın tombiş bi bebek olacak dediizledik biraz kızımızı.flash'a da aldık herzamanki gibi.bebişim dönmüş doktor normal doğum gözüküyor sen de tamam dersen dedi.zaten ben de normal istiyodum.inşallah normal olacak doğum Allahın izniyle bu arada doktorum (özel hastaneyle anlaşmalı olmasına rağmen) devlet hastanesini önerdi doğum için.hiç gerek yok özele dedi.hayırlısı bakalım.
ah kızlar valla hemen doğsun istiyorum bende ama dün akşam arkadaşıma gittik.43günlük bi bebişleri var.1dk susmuyo gaz sancısındankarı-koca bitmiş tükenmiş ikiside.denemedikleri şey kalmadı.çook zor valla.Allahım hepimize sağlıklı,hayırlı,gazsız bebekler nasip etsin inşallah.AMİNNNN
maşallah küçük prensesine....takma ya kiloyu falan....şuaralar son zamanlardayım diye ne bulduysam yiyorum acaip pis boğaz oldum....buarada doğum ücretleri çok uygunmuş...biz en az 1000 tl bayılcaz gerçi sağlıkla sıhhatle gelsinde kızım gerisi önemli değil napalımKızlarrrrrr bugün görüş günümüzdüüüüüBebişimiz tam 47 cm ve 2650 gr olmuş :) Biraz öndeymiş haftasından
dr amcamız inşallah zamanında gelir ama acil bişey olursa suyun vs gelirse yada sancın başlarsa hemen gel alalım dedi
herşeyi normalmiş
nst ye girdim sancı çıkmadı
14 Şubat kavuşma tarihimiz değişmedi hala
Ameliyathaneye fotograf makinası yada kamera verilebiliyormuş ve ordakiler çekim yapıyormuş.Ama eşimin girmesini kabul etmedi ameliyata çünkü daha önce girenlerden bayılanlar olmuş.Onlarla uğraşmaktan bebek ve anneyle ilgilenemedik dedi
Herşey yolunda şükür ama evdeki kilomdan 2 kg fazla geldim 100 e merdiven dayamışım çok moralim bozuldu gerçi yemek yiyip gitmiştim üzerimde kıyafet ve botlarım vardı ama yinede bozuldum işte
Şimdilik bukadar çok mutluyum çooookkk
Bu arada 1 Şubat yeniden kontrol var haftaya pazartesi yeniden nst ye gireceğim ve bu cuma işteki son günümmmm:)
Sezeryan parasıda 375 tl miş
herkeze sLm bende yeni üye oldum. bende 37+4 qünlük hamileyim bi oqlum olucak inş. hayırlısıyla qeçen hafta dr. qittik 49 cm 3kilo 148gr olmuş. herkeze Allah bebeklerini saqlıkla kucaqına almayı nasip etsin=)
canım aramıza hoşgeldinn..
kuzunada maşallah:))))
herkeze sLm bende yeni üye oldum. bende 37+4 qünlük hamileyim bi oqlum olucak inş. hayırlısıyla qeçen hafta dr. qittik 49 cm 3kilo 148gr olmuş. herkeze Allah bebeklerini saqlıkla kucaqına almayı nasip etsin=)
Ben geldim hatunlar, bi kaç eksiğim vardı onlarıda kattım hastane çantama, hala eksik bişeyler çıkıyo...
Nerden baksan araba ile yarım saat 45 dk lık yol olduğu için benimki hastane çantasından çok hastane bavuluna döndü,
Bebişini gören arkadaşların gözü aydın
Yasesecim günün belirlenmiş gözün aydın
Sevimli, cnm bende çok sıkıldım hamilelikten hyırlısı ile bi doğurduğumu görseydim yaaaa
Kızlar narkozdan kusma olayına gelinceee, sezaryen olunan gün vücut narkozu atmak için öksürük fln yapabliyor, ben ameliyat sırasında kusmuşum ama narkozdan değil reflüden kızlar, inş hiç birimiz yaşamayız
Bu sefer yine genel anestezi istiyorum ama ayılamamaktan yada tekrar kusmaktan korkuyorum, epidural yada spinalde sanki canlı canlı kesilmek gibi geliyor bana kızlar ya, aranızda epidural yada spinal olan varmı doğum anından biraz bahsetse??
cnm yakın bi arkadaşım 1,5 ayönce spinal anestezi ile sezeryan oldu.çok memnun olduğunu söylüyo.hatta ameliyattan çıkar çıkmaz beni aramıştı.konuşurken bacaklarımı hissetmiyorum demişti.birkaç saat sonra gittim ziyarete.gayet iyiydi.akşam da yürütmüşler.şimdi maşallhı var.hiçbişiyi yok
çok yoruldum
6saat ders ardından kocamla çarşıya gittik mutfağa halı aldık
raflarada kapitone örtü diktiriyotum
ağdaya gittim
eve gelip yemek ve banyo yaptım
öldümm
Kızlar bu arada cts günü benim doğumgünüm ve eşim yanımda olacak, ailecek beraber olucaz yani çok mutluyum hafta sonunda denk geldiği için :) şimdiden gezme planları yapıyoruz belki çok gezip akşamına doğururum heh he
çok yoruldum
6saat ders ardından kocamla çarşıya gittik mutfağa halı aldık
raflarada kapitone örtü diktiriyotum
ağdaya gittim
eve gelip yemek ve banyo yaptım
öldümm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?