2011 Şubat Anneleri

arkadaşlar herkese merhaba.. son günlerde sanki daha da bi kalabalık burası. herkes doğuma hazırlanıyor çoğumuz evde heyecanla doğum günlerimizi bekliyoruz. ben bu topiğin en küçük bebeklerindenim. henüz 34 hafta bitti.. normal doğum 27 şubat görünüyor sezaryen olursa erken olur.. şimdi doğuma daha yakın görünenlerin yazdıklarını ilgiyle takip ediyorum... ama sanıyorum benim gibilerin doğum haftalarına geldiğimizde pek bi kimse kalmiicak burada:) her doğuran gidiyor kayboluyor.. henüz doğum hikayesi yazan da olmadı sanırım değil mi? inşallah herkesten çok güzel hikayeler okuruz....

ben senden daha küçüğüm demekki en sona ben kalıcam ben seni de doğuma gönderirim merak etme

ben senden daha küçüğüm demekki en sona ben kalıcam ben seni de doğuma gönderirim merak etme

aa görememişim kaç haftalık olduğunuuu.. ben de birileri beni gönderebilsin istiyordum zatenn:) şu ana kadar ben hep sezaryenden yanaydım ama bir sorun bir komplikasyon yaşamadık çok şükür.. doktorumu da yeni değiştirdim ve yeni doktorum normal doğumdan yanayım deyip durdu:) ben şubat ortası sezaryen olur diye düşünürken şubatın sonuna kadar da gidebiliriz normal doğum sayesinde :)

nasılsınız hanımlar bugün pek bi tembelim sabah kalktığımdan beri bi koltukta bi yerde halının üstünde debelendim durdum yemek filan hak getire yarın doktora gidicem gün versin bana bananeeee artık yeter yaaa hamilelikten sıkıldım artık anne olmak istiyorum versin oğlumu yoksaaaaaa zorla doğurtcam kendimi hiç biyerim şişmemişti geçen haftaya kadar ama yüzüm şişti dudaklarım burnuma değiyor sabahları resmen gözlerim pörtlüyor resmöen ama elim ayağımda bişey yok şükür gece uykumdan kalkıp tuvalete gitmeye üşeniyorum sonrada kasıklarım ağrıyor belim ağrıyor uffff herbiyerim ağıyorr valla yarın bana gün vermesse parçalıyacam doktor teyzeyi beni doğurtana kadar kapısında yatacam artık o aşamaya geldim yani

bende 1 ocaktan beridir evdeyim ama hiç sıkılmadım yaa zaman cabucak geciveriyo

aynen öyle seda benim doktorda secim senin dedi ama rahim sarkması bebegin oksijeni felan bir sürü sey saydı sezeryan öneriirim dedi bende iyi madem öyle olsun dedim

kızlar sağ kasığımda 2 gündür ağrı var.özellikle ayakta durunca daha da artıyor.1 2 kez de şlddetli sancım oldu.böylle ağrıları olan var mı

üşütmüşsündür canım çorapsız gezme ben coraplarımı çıkardıgım anda kasıklarıma agrı giriyo adet olacakmısım gibi

anlaşılan son haftalarda herkeste aynı durum var bende biran önce doğurmak istiyorum artık sabrım kalmadı gün sayıyorum ama gün saydıkça hiç geçmiyo

aynen bende biran önce dogsun istiyorum sonra doğdugunu düşündüğümde ha<ır degilim az daha dursun diyorum

hadi yaaa acaba o haftaya gelince ben de mi öyle olucamm:) ben çok şükür memnunum hamile olmaktan hemen olsun istemiyorumm:) annelik bitmez ölene kadar da hamileliği özliiicez bence :)

hadi yaaa acaba o haftaya gelince ben de mi öyle olucamm:) ben çok şükür memnunum hamile olmaktan hemen olsun istemiyorumm:) annelik bitmez ölene kadar da hamileliği özliiicez bence :)

hamileliği özlersm allahta izin verirse oğluşuma kardeş yaparım ( ama bunu bide doğumdan sonra konuşmak lazım ) çocukluktan beri her 3 çocuğum olsun isterdim ilki epey bekletti bizi inş diğerleri bekletmez eşimde çok çocuk istiyor inş çok ara vermeden kardeş yapıcaz oğluşa hamilelik psikolojisini üstümden atınca

Dün annem geldi. Bana birsürü iş yaptı. Bir de anlattı, dışarı çıksam belim ağrıyor, poşet taşıyamıyorum, dizlerim ağrıyor... Annem kilolu, tabi yaşı da ilerledi ama her şeyle o uğraştığından vücut çöküyor tabi. Hep anlatılan şeyler. Ben de başladım anneme biraz yürüsem sağ tarafıma ağrı giriyor, fazla ayakta kalamıyorum, geceleri uyuyamıyorum, nasıl yatacağımı şaşırıyorum, tuvalete kalkmaktan kesik kesik uyuyorum. Kadıncağız baktı kaldı, ben de koptum bak ben de senin gibi oldum dedim :)
Sabır kızlar, az kaldı değicek sıkıntılarımıza!

Ayyy kizlar hamileligi ozliyeceginize inanmiyorum yaa

Ben hic ozlemicemmmm surekli ayni yerlerim agriyo ya nesini özleyim allah a$kinaa

Kizim dogsunda gaziyla tuzuyla ugrasayim tekkk ama bi yerim agrimasinnn

SIKILDIM artikk yaa eksiklerim var ama gidemiyorumm az bi yuruyum kasiklarim fena agriyo

O degilde doguma bir tane geceliklle gidecemm Kizimin utulenecekleri var ama elim hicbirseye degmiyorr

Insallahh bu hafta dogurrummmmmm

bendeee doğurayımmm doktor yarın desin hadi şu gün gel al oğlunu dese valla öpücem onu

walla gençsen yaparsan güzel olur ben de çocukken 3 çocuk isterdim ama şimdi 34 yaşındayım zorrrrr

kızlar raporum başladıı.bugün doktora gittik 3300 civarı olmuşş.bişi çıkmazsa çarşamba sabahtan sezeryan dedi.ama erken de gelebilir dedi nst de sancılarım çıktııı.

vay be halen inanamıyorum senin günün gelmiş çatmış bile,çok heyecanlandım ya:) doğuracaksın yasese ayy ne güzell,dualarım seninle

ya seviiimmmim güldürdün beni bu ne heyecan yaaaa,ben halen vaktim var sanıyorum sanki daha önümde aylar varmış gibi geliyor bu ne saçma bi düşünceyse:) ayy bu sabah bende aynaya bi baktım japon olmuşum,gözlerimin üstü şişmiş ilk defa,hadi ellerime alışıktımda gözlerimin küçüldüğünü görünce bi tuhaf oldum

al bendende o kadar,nesi özlicem hamileliğin yaa,hiçte özlemem valla,resmen yarım insan oldum,eskiye dönmek istiyorum,o sağlıklı kıpır kıpır hallerimeee

yaa arkadaşlar benim ilk aylarım inanılmazzzz kötü geçti. herkes benim durumumu yaşamadı arada bi bakabildiğimde bu topikte bi sürü yazışan görüyordum ama ben haftada bir bile bilgisayarımı açamıyordum çünkü kafamı kaldıramıyordumm.. kusma bulantı hat safhadaydı sıcaklar da bi yandan. yani şu kadarını söyliim evden hiçç çıkamadım evden nefret ettim ve kendim kadar kötü olanına da daha hiç rastlamadım yani herkes bulantı yaşadım diyor amaa:) üstelik bu 20. haftaya kadar da sürdü. yani tam olarak hareketlerini hissetmeye başlayıncaya dek..
yani ben anca ooohh deyip hamileliğin keyfini yaşamaya başlamıştım ki hemencik 34lere geldim gibi geliyorr:))
sürmeli öyle istiyorsan inşallah hayırlısıyla bu hafta doğurursun.. herkesin gönlünden geçen olsun inşallahh :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…