bi slm diyem dedim kızlar size....doktor amcamıza gittik akşam biiz...çok mutlu oldum yağmurumu görünce...pek bi tatlı olmuş sankidoktor amcamız sezeryan günümüzüde söyledi...allahtan bişi olmazsa...doğum günümde en güzel hediyem gelecek bana...23şubatta alalım dedi erkan amca....çok sevindim...psikoloğ gibi adam valla çok seviyorum doktorumu..
hadi tatlı ve huzurlu uykular kızlar..
Kızlar benim oğlan 2750 oldu hala doktor doğum konuşmak için rken diyooo
slm kızlar..yaklaşık 1 saat önce yeni doğ yapan arkadaşımdan geldim..bebeği görünce çok mutlu hissettim..benimde böyle bir bebeğim var diye ağlamaklı oldum..kucağına aldıkça kendimi hayal ettim..Allahım ne güzel birşeydir kim bilir..yalnız emzirmekte çok zorlanıyordu..göğsü yara olmuş..bebek her emişinde arkadaşım nerdeyse ağlayacak gibi oluyordu..çok üzüldüm..
şu lanshion göğüs ucu kremini ilk ne zaman süreceğiz..ilk emmesininden önce mi sonra mı sürülmeli..arkadaşımın ilk önce sütü gelmemiş ve bebek boş memeyi çekiştirmiş sonra da yara olmuş..2 gün den sonra kremi sürmeye başlamış ama tabi olan olmuş artık..bilen varsa bilgi verebilir mi..
slm kızlar..yaklaşık 1 saat önce yeni doğ yapan arkadaşımdan geldim..bebeği görünce çok mutlu hissettim..benimde böyle bir bebeğim var diye ağlamaklı oldum..kucağına aldıkça kendimi hayal ettim..Allahım ne güzel birşeydir kim bilir..yalnız emzirmekte çok zorlanıyordu..göğsü yara olmuş..bebek her emişinde arkadaşım nerdeyse ağlayacak gibi oluyordu..çok üzüldüm..
şu lanshion göğüs ucu kremini ilk ne zaman süreceğiz..ilk emmesininden önce mi sonra mı sürülmeli..arkadaşımın ilk önce sütü gelmemiş ve bebek boş memeyi çekiştirmiş sonra da yara olmuş..2 gün den sonra kremi sürmeye başlamış ama tabi olan olmuş artık..bilen varsa bilgi verebilir mi..
aynen ya...nasıl bu kadar özverili vepozitifolabilir insan.ben de perşembe gidicem bakalım .bana da ısrarla normal doğurtacam seni diyor bakalım ne olacak ne kadar olmuşseninkibi slm diyem dedim kızlar size....doktor amcamıza gittik akşam biiz...çok mutlu oldum yağmurumu görünce...pek bi tatlı olmuş sankidoktor amcamız sezeryan günümüzüde söyledi...allahtan bişi olmazsa...doğum günümde en güzel hediyem gelecek bana...23şubatta alalım dedi erkan amca....çok sevindim...psikoloğ gibi adam valla çok seviyorum doktorumu..
hadi tatlı ve huzurlu uykular kızlar..
Kızlar GÜNAYDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIN, bugün açılışı ben yapayım
Evridikiiiiiiiiiiiii doğuruyonmuuuuuuu :)) hadi hayırlısı cnm güzel haberlerini bekliyorum
Bebişini gören hatunlarında gözü aydınnnnnnnn :)) bebişlere tü tü maş
başka bişi aklımda kalmadı kızlar unuttuğum varsa affola, öpüldünüz
Evridikiiiiiiiiiiiii doğuruyonmuuuuuuu :)) hadi hayırlısı cnm güzel haberlerini bekliyorum
Bebişini gören hatunlarında gözü aydınnnnnnnn :)) bebişlere tü tü maş
başka bişi aklımda kalmadı kızlar unuttuğum varsa affola, öpüldünüz
günaydıııın,herkese güzel bir gün diliorum.....biz kızımla babamızı uğurladık ama bu kez de açlıktan uyuyamadıkhemen bişiler atıştırdık minnoşumla,ohh şimdi karnımız tok sırtımız pek:)birazdan da tv karşısında uykuya geçiş yapabiliriz belki...dün hiç giremedim,var mı bi yaramazlık yapan?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?