Merhaba herkese.Geçmişe şöyle bir göz attım. Geçmiş olsun diyen herkese tekrar tekrar teşekkürler.
Burcu, adını koymuşsunuz nihayet :) Mert oglun hayırlı olsun.
Gece güzel bir uyku çektim ama kızım sabaha kadar hiç durmadı. Yukarılara tırmanıp duruyor.
Sabah da erkenden yine doktordaydık. Tekrar nsteye girdim. Yine sancı görünmüyor.
Eve geldik. Ortalıgı süpürdüm sildim. Nedense çok enerjiğim :) Heyecandan olsa gerek :)
Yarın büyük gün. Ailemizin 4. üyesi prensesimiz Asya Dila'mıza kavuşmamıza saatler kaldı :)
Şafak dogan güneş :)
Merhaba herkese.Geçmişe şöyle bir göz attım. Geçmiş olsun diyen herkese tekrar tekrar teşekkürler.
Burcu, adını koymuşsunuz nihayet :) Mert oglun hayırlı olsun.
Gece güzel bir uyku çektim ama kızım sabaha kadar hiç durmadı. Yukarılara tırmanıp duruyor.
Sabah da erkenden yine doktordaydık. Tekrar nsteye girdim. Yine sancı görünmüyor.
Eve geldik. Ortalıgı süpürdüm sildim. Nedense çok enerjiğim :) Heyecandan olsa gerek :)
Yarın büyük gün. Ailemizin 4. üyesi prensesimiz Asya Dila'mıza kavuşmamıza saatler kaldı :)
Şafak dogan güneş :)
ben de netten bebek şekeri sipariş edecektim ama bu anlatılanları duyunca vazgeçtim.malzemesini alıp yapacağım yer de bulamadım.ne yapacağımı bilmiyorum.doğumada şurda ne kaldı
allah yardımcın olsun cnm
ben bile çok heyecanlandım vallaha.allah yardımcın olsun.hayırlı haberlerle gelirsin inşallah.sezeryan mı olacaksın.ben de olmayı düşünüyorumda.kendini toplayınca bize yamayı unutma.ben çok korktuğum için belki moral bulurum seninle
evridiki ne güzel canım yaa yarın kollarında olcak bebişin inş hayırlısıyla kolayca atlatırsın
canım ne kadar var doğumuna bilmiyom ama en fazla 15 gğnde gelir o kadar vaktin varsa al netten biz çok şey aldık gezmeye vaktimiz olmadığından hem de çok çok ucuza kırık çıkan bişi de olmadı sadece uzun sürüyo o kadar yoksa ben memnunum şimdi kim çıkıp da gezecek alacak
Teşekkürler canım.
Teşekkürler canım. Evet sezeryan. Genel anestezi ile. Ama benimki sizlerinkinden farklı olacak. Doguma genel cerrah da girecek. Kasık fıtıgı ameliyatı da olacagım.
Ameliyathaneden çıkmam biraz geç olacak
Oglumda da yaşadıgım için biliyorum.Offff gözlerim doldu ya
ben de netten bebek şekeri sipariş edecektim ama bu anlatılanları duyunca vazgeçtim.malzemesini alıp yapacağım yer de bulamadım.ne yapacağımı bilmiyorum.doğumada şurda ne kaldı
kızlar ben geldim
biraz tuhaf oldu bugün
nstde hiiiççç sancı neyim çıkmadı kızım 2750 gr olmuş 100 grcık almış 1 haftada yanlış ölçtüm galiba dedi bi dahada ölçmedi ayy anlmadım ben bizim dr biraz cimri sanırım en düşükten ölçüm yapıyo hep
doğumu da ööle ağırdan alıyo haftaya diil ondan sonraki hafta olcak 39+5 te yani 3 şubat vaktimiz nerdeyse dolmuş olcak ben anlayamdım valla.
neyse vardır bi bildiği heralde zaten kızımında doğmaya hiç niyeti yok bekliycek sanırım dr amcanın dediği günü haftaya çrş tekrar kontrol var
selam kızlarr herkes iyidir umarımmm
sabahtan beri geçmişi okuyorum yeni bitti gözlerim şaşı olacak artık
evridiki bol şanslar canım inşallah sağ salim biter ameliyatların bebeğine kavusursun :97:
ben bebek şekerlerimi gittigidiyordan aldım hiç sorun yaşamadım valla çokta begendim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?