2011 Şubat Anneleri

Evime gidip uyumak istiyorum,çok sıcak burası ,başımda ağrıyor,karnımda ağrıyor,bugün gene huzursuz kapatıcaz galiba günü (

kızlar merhaba ben ahmiş değilim tüp bebek tedavisi görüyoruz sorun eşimde ama burda oluşumun sebebi başka görümsem hamile ve şubat tta doğurucak sizlere onun için bir soru sormak istiyorum kendisi grip olmuş doktoru ilaç vermiyor sizlerden grip olan varmı varsa nasıl tedavi edebilir yardımcı olabilirmisiniz onun ilk hamileliği

merhaba geçmiş olsun.. bana doktorum antibiyotikler kesinlikle yasak dedi.. ateş düşürücü minoset parol hatta vermidon bile rahatlıkla içilebilir dedii.. hatta kendisi diş ağrısı yüzünden 2 günde toplam 12 adet minoset içmiştim demişti.. bir de doğal yöntemlerle süt bal boğaz enfeksiyonları için meselaa..

Cnm bebişinde seninde iyi olduğuna çok sevindim, bugün aldığım en güzel haber bunlar :) inş. bundan sonra başka sorunla karşılaşmadan tamamlarsın hamişliğini
opuyorumnanaktan

aynen öyle çağlayancım felaket hava ben yine bunalımlardayım böyled değildi geçen hafta çok bunaltıcı yanıyoruuuuuum:bbo:

Bende çok feci bunalım yaşıyorum,bu sıcakta işte yapılmıyor gerçi ay sonunu kapattım sayılır fazla işim kalmadı ama bu sıcaklar çok feci şu havalar bir serinlese artık rahat etsekakannehir

selam kızlaaar
çağlayan cım
beni geberteceksin heralde
ben bugün rapor almaya gittim ya hastaneye doktor vermedi ultrasonda da ben erkek gibi gördüm ama yorum yapmıyorum bekle 15 gün dedi
rapor alamayınca kendi doktoruma gittim
rapor aldım:)))))))))))))))))
bebeğe bakalım dedim bakar bakmaz 40 kere mi dicez oğlun olacak dedi
ben kız demiştiniz dedim
yok ben demedim kordon kapatmış göremedim dedim diyo
%100 erkek dedi alışveriş yapıcaqm ona göre dedim o da yap dedi
erkekte hata olmaz diyo bi de sanki ben yaptım hatayı
neyse rapor verdi ya kızgınlığım geçti
3-4 gündür kızım diye seviyorum inşallah etkilenmemiştir yavrum:)))))))))))))

değiştirir misin canım
erkek
adı efe
inşallah bu defa kesin:)))))))))))))))))))))

Cnm bence alışverişini hemen yapma bu dr lara belli olmaz. Bizim bir arkdaşa yanlış bakmışlar bir daha gittiğinde zaten biliyorlar diye cinsiyeti sölememiş.Bunlar da sormamış yanlış olacağını nerden bilsin. Bunlar heşeyi pembe pembe almış. Bu çıkmış gelmiş erkekk. Sen bir daha gittiğinde tekrar sor. Bir sürü hamile olduğundan dr lar kime ne dediğini hatırlamaz.

hatunlar selama.s., amann ne çok konuşuyonuz be hızınıza yetişemiyorum iki velet ve bir evle :)) çok bakamadım geçmişe bu kadar geçmiş olacağını tahmin etmiyrdum açıkçası :)) topiğimiz hareketli tü tü maş.
Çağlayancım faceden o adresi arkadaş ekledim cnm kk diye çıkıyo, adım burcu zaten biliyonuz :) ortak arkadaşta senaymış

kızlar ağrım var bugün ya, bi kaç saattir arttı gibi, e koca gün kıpırcanın peşinde koşmaktan az bile, dinleniyorum su an, tehlikeli değil gibi gözüküyor hayırlısı

canım zaten bana 14.haftada kesin erkek demişti istanbuldaki doktorum sonra
burdaki doktorum baktı
kordonu önünde dedi
göremiyorum göstermiyosa kız derim ben dedi
bugün muayne oldum belki dediğini hatırlamıyo ama gördü
%100 dedi artık yanılmamıştır heralde
gördüm bugün eminim erkekte yanılma olmaz dedi
dasyanamıyorum alışveriş yapmaya
toplam 3 ayrı doktor erkek dedi
bu doktorlardan biri önce kızdır göremiyorum dedi sonra kesin erkek dedi
oğlum diyorum şimdilik
kız da olsa başımın üstünde yeri var:)))))

Cnm erkektir o zaman :)

Arkadaşlar ben hepinizden dua istiyorum,çok kötüyüm çok.2 gündür hiç iyi değilim,ev sahibim geçenlerde kaza yapmıştı,dün ölüm haberi geldi feryat figanlar içinde,ellerim ayaklarım tutmuyor,sadece dua istiyorum,birer fatiha lütfen,34 yaşında gencecik adamdı,en büyüğü 5,diğeri 2,küçüğü 10 aylık 3 kız evladı vardı,kendide yetimdi ne bilimya,babalarını soruyorlar dünden beri.çok efendi çok muhterem biriydi.sesi görüntüsü kulağımdan gitmiyor,uyku uyuyamıyoruz eşimle,bugünde ailem geliyor eşimle beni alıp götürecek yanlarına,korkuyorum evde.sizlerle paylaşmak istedim üzüntümü. Allaha emanet olun.bir kaç gün yokum ben.

Çok zor bi durum canım.Başın saolsun.Allah ev sahibinin çocuklarına uzun ömürler versin.

Üf ya tatil bitti.Yarın okul başlıyor.Ne güzel de alışmıştık oğluşumla uyumaya..Okuldaki arkadaşlarıma büyük sürpriz olucak.Araya tatil girince söylememiştim onlara.Yarın 4 aylık hamile olduğumu öğrenince çok şaşırıcaklar :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…