gebişler bi tur atarız :)
atarız tabii hatta birlikte bebklerimize bişilr bakarızz
şenaysn valla içimi rahatlattın arkadaşım opuyorumnanaktan
hem bugün benim d.günüm :)) dimi ama?
kızlar merhaba ben ahmiş değilim tüp bebek tedavisi görüyoruz sorun eşimde ama burda oluşumun sebebi başka görümsem hamile ve şubat tta doğurucak sizlere onun için bir soru sormak istiyorum kendisi grip olmuş doktoru ilaç vermiyor sizlerden grip olan varmı varsa nasıl tedavi edebilir yardımcı olabilirmisiniz onun ilk hamileliği
merhaba geçmiş olsun.. bana doktorum antibiyotikler kesinlikle yasak dedi.. ateş düşürücü minoset parol hatta vermidon bile rahatlıkla içilebilir dedii.. hatta kendisi diş ağrısı yüzünden 2 günde toplam 12 adet minoset içmiştim demişti.. bir de doğal yöntemlerle süt bal boğaz enfeksiyonları için meselaa..
Cnm bebişinde seninde iyi olduğuna çok sevindim, bugün aldığım en güzel haber bunlar :) inş. bundan sonra başka sorunla karşılaşmadan tamamlarsın hamişliğini opuyorumnanaktan
selam kızlaaar
çağlayan cım
beni geberteceksin heralde
ben bugün rapor almaya gittim ya hastaneye doktor vermedi ultrasonda da ben erkek gibi gördüm ama yorum yapmıyorum bekle 15 gün dedi
rapor alamayınca kendi doktoruma gittim
rapor aldım:)))))))))))))))))
bebeğe bakalım dedim bakar bakmaz 40 kere mi dicez oğlun olacak dedi
ben kız demiştiniz dedim
yok ben demedim kordon kapatmış göremedim dedim diyo
%100 erkek dedi alışveriş yapıcaqm ona göre dedim o da yap dedi
erkekte hata olmaz diyo bi de sanki ben yaptım hatayı
neyse rapor verdi ya kızgınlığım geçti
3-4 gündür kızım diye seviyorum inşallah etkilenmemiştir yavrum:)))))))))))))
değiştirir misin canım
erkek
adı efe
inşallah bu defa kesin:)))))))))))))))))))))
canım zaten bana 14.haftada kesin erkek demişti istanbuldaki doktorum sonra
burdaki doktorum baktı
kordonu önünde dedi
göremiyorum göstermiyosa kız derim ben dedi
bugün muayne oldum belki dediğini hatırlamıyo ama gördü
%100 dedi artık yanılmamıştır heralde
gördüm bugün eminim erkekte yanılma olmaz dedi
dasyanamıyorum alışveriş yapmaya
toplam 3 ayrı doktor erkek dedi
bu doktorlardan biri önce kızdır göremiyorum dedi sonra kesin erkek dedi
oğlum diyorum şimdilik
kız da olsa başımın üstünde yeri var:)))))
Arkadaşlar ben hepinizden dua istiyorum,çok kötüyüm çok.2 gündür hiç iyi değilim,ev sahibim geçenlerde kaza yapmıştı,dün ölüm haberi geldi feryat figanlar içinde,ellerim ayaklarım tutmuyor,sadece dua istiyorum,birer fatiha lütfen,34 yaşında gencecik adamdı,en büyüğü 5,diğeri 2,küçüğü 10 aylık 3 kız evladı vardı,kendide yetimdi ne bilimya,babalarını soruyorlar dünden beri.çok efendi çok muhterem biriydi.sesi görüntüsü kulağımdan gitmiyor,uyku uyuyamıyoruz eşimle,bugünde ailem geliyor eşimle beni alıp götürecek yanlarına,korkuyorum evde.sizlerle paylaşmak istedim üzüntümü. Allaha emanet olun.bir kaç gün yokum ben.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?