hatunlar selama.s., amann ne çok konuşuyonuz be hızınıza yetişemiyorum iki velet ve bir evle :)) çok bakamadım geçmişe bu kadar geçmiş olacağını tahmin etmiyrdum açıkçası :)) topiğimiz hareketli tü tü maş.
Çağlayancım faceden o adresi arkadaş ekledim cnm kk diye çıkıyo, adım burcu zaten biliyonuz :) ortak arkadaşta senaymış
Üf ya tatil bitti.Yarın okul başlıyor.Ne güzel de alışmıştık oğluşumla uyumaya..Okuldaki arkadaşlarıma büyük sürpriz olucak.Araya tatil girince söylememiştim onlara.Yarın 4 aylık hamile olduğumu öğrenince çok şaşırıcaklar :)))
Arkadaşlar ben hepinizden dua istiyorum,çok kötüyüm çok.2 gündür hiç iyi değilim,ev sahibim geçenlerde kaza yapmıştı,dün ölüm haberi geldi feryat figanlar içinde,ellerim ayaklarım tutmuyor,sadece dua istiyorum,birer fatiha lütfen,34 yaşında gencecik adamdı,en büyüğü 5,diğeri 2,küçüğü 10 aylık 3 kız evladı vardı,kendide yetimdi ne bilimya,babalarını soruyorlar dünden beri.çok efendi çok muhterem biriydi.sesi görüntüsü kulağımdan gitmiyor,uyku uyuyamıyoruz eşimle,bugünde ailem geliyor eşimle beni alıp götürecek yanlarına,korkuyorum evde.sizlerle paylaşmak istedim üzüntümü. Allaha emanet olun.bir kaç gün yokum ben.
Üf ya tatil bitti.Yarın okul başlıyor.Ne güzel de alışmıştık oğluşumla uyumaya..Okuldaki arkadaşlarıma büyük sürpriz olucak.Araya tatil girince söylememiştim onlara.Yarın 4 aylık hamile olduğumu öğrenince çok şaşırıcaklar :)))
burcucum kadınlarkulübünden beni arkadaş eklemişsin kabul ettim. facebook grubu için adres
subat2011@hotmail.com
facebook sayfandan bu adresi bulup arkadaş olarak ekle canım.
orayla yasese ilgileniyor galiba, o onaylar senin arkadaş talebini
evet canım zaten okula başlamanın tek güzel yanı bu süprizler olacak) herkesi şaşırtacağız yarınkaydirigubbakcemile2
kızlar herkese selam bugün buraya uğrayamadım doğru dürüst bütün gün dışarılardaydım.O banka senin bu banka benim dolanıp durdum malesef.Birde arkadaşa denk geldim onunla muhabbet fialn derken eve 1 saat önce girdim.Çooook yorgunum ama sizi okumadan dinlenemedim.Hamile kıyafeti arayan arkadaşlara bi haberim var.Defactoda boyundan ve göğüs altından büzgülü elbiseler var mevsimlik haberiniz olsun.Ben gülkurusu rengi olandan aldım bitane bayağı da rahat.Haber vereyim deim.
Arkadaşlar ben hepinizden dua istiyorum,çok kötüyüm çok.2 gündür hiç iyi değilim,ev sahibim geçenlerde kaza yapmıştı,dün ölüm haberi geldi feryat figanlar içinde,ellerim ayaklarım tutmuyor,sadece dua istiyorum,birer fatiha lütfen,34 yaşında gencecik adamdı,en büyüğü 5,diğeri 2,küçüğü 10 aylık 3 kız evladı vardı,kendide yetimdi ne bilimya,babalarını soruyorlar dünden beri.çok efendi çok muhterem biriydi.sesi görüntüsü kulağımdan gitmiyor,uyku uyuyamıyoruz eşimle,bugünde ailem geliyor eşimle beni alıp götürecek yanlarına,korkuyorum evde.sizlerle paylaşmak istedim üzüntümü. Allaha emanet olun.bir kaç gün yokum ben.
selam kızlaaar
çağlayan cım
beni geberteceksin heralde
ben bugün rapor almaya gittim ya hastaneye doktor vermedi ultrasonda da ben erkek gibi gördüm ama yorum yapmıyorum bekle 15 gün dedi
rapor alamayınca kendi doktoruma gittim
rapor aldım:)))))))))))))))))
bebeğe bakalım dedim bakar bakmaz 40 kere mi dicez oğlun olacak dedi
ben kız demiştiniz dedim
yok ben demedim kordon kapatmış göremedim dedim diyo
%100 erkek dedi alışveriş yapıcaqm ona göre dedim o da yap dedi
erkekte hata olmaz diyo bi de sanki ben yaptım hatayı
neyse rapor verdi ya kızgınlığım geçti
3-4 gündür kızım diye seviyorum inşallah etkilenmemiştir yavrum:)))))))))))))
değiştirir misin canım
erkek
adı efe
inşallah bu defa kesin:)))))))))))))))))))))
kızlar herkese selam bugün buraya uğrayamadım doğru dürüst bütün gün dışarılardaydım.O banka senin bu banka benim dolanıp durdum malesef.Birde arkadaşa denk geldim onunla muhabbet fialn derken eve 1 saat önce girdim.Çooook yorgunum ama sizi okumadan dinlenemedim.Hamile kıyafeti arayan arkadaşlara bi haberim var.Defactoda boyundan ve göğüs altından büzgülü elbiseler var mevsimlik haberiniz olsun.Ben gülkurusu rengi olandan aldım bitane bayağı da rahat.Haber vereyim deim.
çağlayançiçek ekliyor sanırım listeye bizi.. 34 yaşında 64 kilodaydım. sat 30 mayıs usg ye göre doğum tarihi 27 şubat. ve ZEYNEP adında bir kızımız olacak innşallah. adı şimdilik bu değişmezse.. :)
Günaydın güzel anneler...
mapuci başın sağolsun canım,Allah geride kalanlara sabır ve kuvvet versin...
Çağlayancım bende hissetmek isiyorum artıkbebeğimin hareketlerini, yani çok merak ediyorum nasıl olacak, ne güzel orda yağmur var darısı buraya çook sıcak Ankara...
Burcu canım endişelenme,hepimizin zaman zamn oluyor ağrıları,ama tabi çoksa için rahat etsin doktoruna danış,sende cinsiyeti öğrenmedin dimi? bana kesin değil dedi ama ben kızım diye sevmeye başladım bileopuyorumnanaktan
Günaydın kızlar
Kızım çok hasta sürekli kusuyor ateşi var gece 5 ten beri ayaktayım
öğleden sonrada sınav görevim var
şimdi babasının okuldan gelmesini bekliyoruz dr a gideceğiz
akşama doğru 4 buçuk gibide benim randevum var
heyecanlıyım ama cok yorgunum şuan
evin hiçbiryerini temizleyemedim daha
sadece bavuldakileri yıkadım 4 makina çamasır hepsi yerleşecek çoğu ütülenecek
hafta sonu annemler ablamlar yatılı geliyor napcam bilmiyorum
Herkese günaydın
Bende dün gece pek rahat değildim yani. Bulgur pilavı yemiştim o dokundu bütün gece gaz sancısı çektim valla. hala bile var. Hamilelikte de bunlar dert. Hele kızıma hamileyken herşey dokunuyordu ancak kusarak rahatlıyordum. Umarım çok gazlı bir bebek olmaz. Kızımda 4 ay çok çektik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?