2011 Şubat Anneleri

burcucum kadınlarkulübünden beni arkadaş eklemişsin kabul ettim. facebook grubu için adres

subat2011@hotmail.com

facebook sayfandan bu adresi bulup arkadaş olarak ekle canım.

orayla yasese ilgileniyor galiba, o onaylar senin arkadaş talebini

Son düzenleme:

evet canım zaten okula başlamanın tek güzel yanı bu süprizler olacak) herkesi şaşırtacağız yarınkaydirigubbakcemile2

kızlar herkese selam bugün buraya uğrayamadım doğru dürüst bütün gün dışarılardaydım.O banka senin bu banka benim dolanıp durdum malesef.Birde arkadaşa denk geldim onunla muhabbet fialn derken eve 1 saat önce girdim.Çooook yorgunum ama sizi okumadan dinlenemedim.Hamile kıyafeti arayan arkadaşlara bi haberim var.Defactoda boyundan ve göğüs altından büzgülü elbiseler var mevsimlik haberiniz olsun.Ben gülkurusu rengi olandan aldım bitane bayağı da rahat.Haber vereyim deim.

Cnm benim ya sende benim gibi çok etkileniyorsun ölümlerden demek, bi fatiha istemişsin okumammı, Rabbim günahları varsa affetsin inş. 3 çocuk kalmış geride babasız çok üzüldüm...Rabbim herkese hayırlı ve sıralı nasip etsin inş...

Cnm inş. güzel geçer okulun ilk günü :) bende çoğu kişiye yeni söyledim herkes şaşırdı 15 aylık bir bebeğim olduğu için kimse beklemiyordu, doğrusu başlarda bende :) ben kocişe güvenirmiyim bi daha bu konuda tüpleri bağlatcam tüpleri :) millet bi daha şok olmasın...

Cnm ekledim, yaseseyi göremedim bugün forumda ama okuyunca halleder
a.s.
evet canım zaten okula başlamanın tek güzel yanı bu süprizler olacak) herkesi şaşırtacağız yarınkaydirigubbakcemile2

:))) gerçekten büyük şok oluyor cnm ya arayan arayana durumu oluyor :)))

Cnm yorulmuşsun bugüna.s., eski bankacı olarak bankaları hiç sevmem :) ama muhabbet iyi olmuş,

canım çok üzüldüm gerçekten başın sağolsun allah rahmet eylesin lütfen kendini çok hırpalamamaya çaış bebeğini düşün biliyorum belki şimdi bu imkansız ama sen yinede dene dualarımızı gönderiyoruz ruhuna

Benim için sorun değil tatlım sen iste ben sürekli değiştiriyim yeterki senin için rahat etsin.
Hayırlı olsun yeniden minik efemiz :))

Başınsaolsun canım.Arkada 3 yetim kalmış allah geride kalanlara sabır versin ne diyelim.

Yakın zamanda defactoyu ziyaret etmek şart oldu demekki saol manikçim :))

Günaydın güzel anneler açılışı gene ben yapıyorum bu sabah :)) Dün gece gene yarı ağrılı yarı ağrısız bir gece geçirdim.Kızım sanki hareket ediyor ama emin olamıyorum o mu değil mi.Şu haftalar hızlıca bir ilerlesede rahat rahat hissetsem bebeğimi.

çok sevindim canım. Allah tamamına erdirsin . Benim de kızımın adı zeynep elif. Çok tatlı bir kızım var adlarıyla yaşasınlar inş.

Burda çok güzel yağmur yağıyor kızlar,hava sıcaklığıda düştü bugün inş.çok güzel bir gün olur :))

Günaydın güzel anneler...

mapuci başın sağolsun canım,Allah geride kalanlara sabır ve kuvvet versin...
Çağlayancım bende hissetmek isiyorum artıkbebeğimin hareketlerini, yani çok merak ediyorum nasıl olacak, ne güzel orda yağmur var darısı buraya çook sıcak Ankara...
Burcu canım endişelenme,hepimizin zaman zamn oluyor ağrıları,ama tabi çoksa için rahat etsin doktoruna danış,sende cinsiyeti öğrenmedin dimi? bana kesin değil dedi ama ben kızım diye sevmeye başladım bileopuyorumnanaktan

Günaydın kızlar
Kızım çok hasta sürekli kusuyor ateşi var gece 5 ten beri ayaktayım
öğleden sonrada sınav görevim var
şimdi babasının okuldan gelmesini bekliyoruz dr a gideceğiz
akşama doğru 4 buçuk gibide benim randevum var
heyecanlıyım ama cok yorgunum şuan
evin hiçbiryerini temizleyemedim daha
sadece bavuldakileri yıkadım 4 makina çamasır hepsi yerleşecek çoğu ütülenecek
hafta sonu annemler ablamlar yatılı geliyor napcam bilmiyorum

Son düzenleme:
Herkese günaydın
Bende dün gece pek rahat değildim yani. Bulgur pilavı yemiştim o dokundu bütün gece gaz sancısı çektim valla. hala bile var. Hamilelikte de bunlar dert. Hele kızıma hamileyken herşey dokunuyordu ancak kusarak rahatlıyordum. Umarım çok gazlı bir bebek olmaz. Kızımda 4 ay çok çektik.

Günaydın canım.Yağmurun sesini bile beni sakinleştirmeye yetiyor çok seviyorum bu sesi.
İnş.bir an önce hissederiz canım bebişlerimizi senin randevu ne zaman şimdi

Günaydın fatmacım geçmiş olsun canım,bir anda mı böyle oldu dün konuşurken yoktu sanki birşeyi dimi kuzucuğunun.Allah yardımcın olsun canım güzel kızın inş.bir anca iyileşir:1hug:

Günaydın canım anne karnında olan gaz bebeğide mi etkliyor bunu ilk defa duydum bak ben akannehir

yok canım dünde halsizlik falan vardı yolda çok kusmuştu 6 saatlik yolu 11 saatte geldik dura dura üstbaş silip yeniden giymeyle uğraşarak ama biz onu yol tuttu sanmıştık demekki hastaymış minik kuşum
patates haşladım şimdi 2 çatal yedi bakalım
doğuncada bu sorunlar var işte
insan keşke ben hastalansamda ona bişey olmasa diye düşünüyor
annelik iştebilmiyorumkismile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…