2011 Şubat Anneleri

Canım benim ya onların bize göre dertlerinide tam anlatamıyorlar birde,anne olunca insan hiç kıyamıyor canına

Günaydın Kızlar
fns çok geçmiş olsun umarım kızın hemen iyileşir
Çağlayan artık havalar biraz serinleyecekmiş, bu süper bir haber dimi
Dün akşam, 15 gün sonra doğum yapıcak bir arkadaşımla beraberdim sanki o günler bana çok uzaktaymış gib geliyor ama o da dediki 5 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor dedi. Acaba ne çabuk geçti mi diyeceğiz?

Her zaman tedbirli olmakta fayda vardır canım,benim bu dr.eğer iyi olmasaydı bende düşünüyordum çift dr.ama çok şükür artık iyi bir dr.var kızımın

Günaydın canım,çok güzel bir haber :lepi:
Merak etme bir kaç ay sonra hazırlıkla hızlanınca hiç anlamıycaz bile nasıl geçirdik bugünleri ben 4.ay'a nasıl geldik ona bile inanamıyorum :)

güaydın hanımlaaarrrr

bende 2 gecedir hiç iyi uyuyamıyorum hani şu huzursuz bacak sendromu diyolar ya ondan var galiba bende tam uykuya dalarken bacağım kasılıyor uyanıyorum kalkıyorum dolanıyorum dün oturma odasında ondan önceki gün salonda uyuumuşum sabah eşim evin içinde beni arıyor oluyor :)) böylede parça parça kalitesiz uyuyorum

gündüzleride uyuyakalıyorum sersem gibi oluyorum

canım geçmiş olsun,magnezyum toz almak gerekiyormuş,doktorum önerdi ama ben tekrarlarsa alacağım,çok ilaca yüklenmek istemiyorum...

Doğumu Kolaylaştıran Dualar
Doğuma Girmeden Okunacaklar

1. Meryem Suresi

2. Fatiha-Yasin-Tebareke-Amme

3. Ashâb-ı Kehf

Yemlîhâ, Mekselînâ, Mislînâ, Mernûş, Debernûş, Şâzenûş, Kefeştatayyûş ve köpekleri Kıtmîr'dir.(üstünde de taşınabilir)

4. Doğum yapacak hanımın sıhhat ve kolaylıkla doğumunu yapması niyetiyle, Önce Âyete’l-Kürsî okunur, sonra (Felâk ve Nâs) sûreleri okunur. Bunlardan sonra da şu âyet okunur:

"İnne rabbekümüllahüllezı halekas semavati vel erda fı sitteti eyyamin sümmesteva alel arşi yuğşil leylen nehara yatlübühu hasısev veş şemse vel kamera ven nücume müsehharatim bi emrih ela lehül halku vel emr tebarakellahü rabbül alemın" A'raf suresi/54.

REHNUMA - Blogcu

Doğum Anında Tekrarlanacaklar:

( Doğum yapan ve onu bekleyenler tarafından)

1. Lailahe illa ente kuntuminezzalimin

2. İnşirah suresi

http://www.iskenderpasa.com/kuran-i_...re=94&B1=Getir

3. Rabbiyesir duası

Rabbiyesir vela tuasır Rabb, temim Bil hayr.

4. İnşikak suresi ilk üç ayet:

http://www.iskenderpasa.com/kuran-i_...re=84&B1=Getir

5. Abese suresi 20. Ayet:

Sümmmessebile yesserah (özellikle doğum ve sancı anında tekrarlanmalı)

Anlamı: Sonra ona (doğmasında, hayır ve şerri seçmesinde) yolu kolaylaştırdı

http://www.iskenderpasa.com/kuran-i_...re=80&B1=Getir

Not:Bu dualar toplumda doğumu kolaylaştırdığı bilinen duaların derlenmiş toplanmış halidir. Bilimsel bir veri değildir.

Günaydın canım.Sana tek taksivem magnezyum almaya başla,ben bir kaç gün düzenli kullandım gayet iyiydim.Bıraktım dün akşam gene başladı bu sabah başladım tekrardan içmeye.

Kızlar ben geçen hafta hamile iç çamaşırı aldım kendime 3 tane,çok rahatlar ama bunların bel kısmı beni rahatsız ediyor,sıkıyor gibi kadın sıkmaz demişti ama sıkıyor,eşimde alışık değilsin ondan oluyordur diyor,sizde hiç böyle şeyler oldumu.

ay_yüzlüm günaydın ne zamandır yoksun ortalarda kaçak kız :))

teşekkürler cutie
evet canım okadar çabuk geçiyorki anlamıyorsun bile
ben daha dün hamileydim şimdi 3.5 yaşında kızım varsırnaşık şey
bu 4 ayda çabuk geçmedimi sizce???

günaydın herkese.ne kadar hızlısınız kızlar yetişilmiyor.oku oku bitmiyor geçmiş.beni bugünden heyecan sardı.yrn cinsiyetini öğrenicem inşallah bebişimin.kız yada erkek farketmez inşallah sağlıklıdır.burada da yağmur yağdı biraz.hava serinledi biraz rahatladık ne güzel.şimdi de güneş bi çıkıyor bi kaçıyor.

günaydınn kızlarrr herkes iyidir umarım.

ben yine üşüttüm sanırım yine midem bulanıyo o kadarda dikkat ediyorum yaa neden oluyo anlamadım..bilmiyorumkismile

hem bugün benim d.günüm :)) dimi ama?

biraz geç oldu ama doğum günü kutlu olsun cutie :))

bende aldım ama sanki benimde göbeğime baskı yapıyo gibi geliyo biz alışmışız ya düşük belli giymeye heralde ondan bende indiriyorum artık aşağıya ne yapayım bilmiyorumkismile

ben alt tarafta topikte kimler var göremiyorum neden acaba.sorun bendemi yoksa sitedemi

Günaydın canım,geçmiş olsun bu havalardan mı oluyorsun acaba dikkat et kendine bol bol c vitamini almayı unutma
aynen bende indirdim aşağıya ne yapıyım böyle alışmak zor gelicek galiba eski usul takılacağız artık :))

ben alt tarafta topikte kimler var göremiyorum neden acaba.sorun bendemi yoksa sitedemi

Günaydın canım,2 gündür sitede bir sorun var bende göremiyorum

sağol çağlayancım demekki siteden.geçmiş olsun elifcim dikkat et kendine .hepimiz için aynıo şey geçerli bu havalar artık tam hastalık havası.üşüdüğünde giyinince terliyorsun çıkarınca üşüyor insan

günaydın arkadaşlar geçmişi okuyup bitrmem zaman aldı biraz öğlen oldu:) 3 gecedir benimde bacağıma kramplar giriyo hamile kalmadan öncede bahar aylarında çok girerdi ama hamile kaldığımdan beri ilk defa oluyo bende cuma günü doktoruma sormayı düşünüyorum bide benim diş etlerim kanamaya başladı sebepsiz yere bunu da belirtcem doktora.
artık her yerde yavaş yavaş yağmurlar başlamış demekki konyadada çok güzel yağmur yağdı dün ve bugün gayet iyi bi hava var zaten eylülü iple çekiyodum ama tekrar ısınacakmış diye de bişler duydum aman inşşallah normale döner artık havalar

teşekkür ederim çağlayancım o kadarda dikkat ediyorum acaba dikkat etttiğim içinmi oluyo yaa anlamadımkii
sokakta yaşayalar nasıl hamilelik geçriyolar anlamadım ne balık yiyolar ne bişey sapasağlam bebişleri oluyo kendileri desen ertesi gün ayaktalar hiç dikkat etmedikleri içinmi acaba

teşekkür ederimç evet shark en iyisi çalışmayıp evde yatmakmı acaba

çok iyiymiş özellikleri mucize boshayallersmile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…