yok canım dünde halsizlik falan vardı yolda çok kusmuştu 6 saatlik yolu 11 saatte geldik dura dura üstbaş silip yeniden giymeyle uğraşarak ama biz onu yol tuttu sanmıştık demekki hastaymış minik kuşum
patates haşladım şimdi 2 çatal yedi bakalım
doğuncada bu sorunlar var işte
insan keşke ben hastalansamda ona bişey olmasa diye düşünüyor
annelik iştebilmiyorumkismile
Günaydın canım.Yağmurun sesini bile beni sakinleştirmeye yetiyor çok seviyorum bu sesi.
İnş.bir an önce hissederiz canım bebişlerimizi senin randevu ne zaman şimdi
canım benim randevum bu hafta olacak,üçlü test yaptırıcam,ama ben cumartesi doktoruma rica ettim iki hocam var benim o baktı ama üçlü test yapmadı,cinsiyeti için girdim açıkcası:kedi: bu haftada diğer hocamla üçlü test yapıcaz,cinsiyete oda bakacak,boşver iki göz herzaman iyidir, ayrıca ikiside birbirinden değerli hocalarımınkaydirigubbakcemile5
canım benim randevum bu hafta olacak,üçlü test yaptırıcam,ama ben cumartesi doktoruma rica ettim iki hocam var benim o baktı ama üçlü test yapmadı,cinsiyeti için girdim açıkcası:kedi: bu haftada diğer hocamla üçlü test yapıcaz,cinsiyete oda bakacak,boşver iki göz herzaman iyidir, ayrıca ikiside birbirinden değerli hocalarımınkaydirigubbakcemile5
Günaydın Kızlar
fns çok geçmiş olsun umarım kızın hemen iyileşir
Çağlayan artık havalar biraz serinleyecekmiş, bu süper bir haber dimi
Dün akşam, 15 gün sonra doğum yapıcak bir arkadaşımla beraberdim sanki o günler bana çok uzaktaymış gib geliyor ama o da dediki 5 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor dedi. Acaba ne çabuk geçti mi diyeceğiz?
güaydın hanımlaaarrrr
bende 2 gecedir hiç iyi uyuyamıyorum hani şu huzursuz bacak sendromu diyolar ya ondan var galiba bende tam uykuya dalarken bacağım kasılıyor uyanıyorum kalkıyorum dolanıyorum dün oturma odasında ondan önceki gün salonda uyuumuşum sabah eşim evin içinde beni arıyor oluyor :)) böylede parça parça kalitesiz uyuyorum
gündüzleride uyuyakalıyorum sersem gibi oluyorum
güaydın hanımlaaarrrr
bende 2 gecedir hiç iyi uyuyamıyorum hani şu huzursuz bacak sendromu diyolar ya ondan var galiba bende tam uykuya dalarken bacağım kasılıyor uyanıyorum kalkıyorum dolanıyorum dün oturma odasında ondan önceki gün salonda uyuumuşum sabah eşim evin içinde beni arıyor oluyor :)) böylede parça parça kalitesiz uyuyorum
gündüzleride uyuyakalıyorum sersem gibi oluyorum
Günaydın Kızlar
fns çok geçmiş olsun umarım kızın hemen iyileşir
Çağlayan artık havalar biraz serinleyecekmiş, bu süper bir haber dimi
Dün akşam, 15 gün sonra doğum yapıcak bir arkadaşımla beraberdim sanki o günler bana çok uzaktaymış gib geliyor ama o da dediki 5 ay göz açıp kapayıncaya kadar geçiyor dedi. Acaba ne çabuk geçti mi diyeceğiz?
bu magnezyum dediğiniz nasıl bişi_?
hem bugün benim d.günüm :)) dimi ama?
Günaydın canım.Sana tek taksivem magnezyum almaya başla,ben bir kaç gün düzenli kullandım gayet iyiydim.Bıraktım dün akşam gene başladı bu sabah başladım tekrardan içmeye.
Kızlar ben geçen hafta hamile iç çamaşırı aldım kendime 3 tane,çok rahatlar ama bunların bel kısmı beni rahatsız ediyor,sıkıyor gibi kadın sıkmaz demişti ama sıkıyor,eşimde alışık değilsin ondan oluyordur diyor,sizde hiç böyle şeyler oldumu.
günaydınn kızlarrr herkes iyidir umarım.
ben yine üşüttüm sanırım yine midem bulanıyo o kadarda dikkat ediyorum yaa neden oluyo anlamadım..bilmiyorumkismile
biraz geç oldu ama doğum günü kutlu olsun cutie :))
bende aldım ama sanki benimde göbeğime baskı yapıyo gibi geliyo biz alışmışız ya düşük belli giymeye heralde ondan bende indiriyorum artık aşağıya ne yapayım bilmiyorumkismile
ben alt tarafta topikte kimler var göremiyorum neden acaba.sorun bendemi yoksa sitedemi
Günaydın canım,geçmiş olsun bu havalardan mı oluyorsun acaba dikkat et kendine bol bol c vitamini almayı unutma
aynen bende indirdim aşağıya ne yapıyım böyle alışmak zor gelicek galiba eski usul takılacağız artık :))
sağol çağlayancım demekki siteden.geçmiş olsun elifcim dikkat et kendine .hepimiz için aynıo şey geçerli bu havalar artık tam hastalık havası.üşüdüğünde giyinince terliyorsun çıkarınca üşüyor insan
kızlar bişi danışıcam size bikaç çanta beğendim ben bakarmısınız?
Bebek Bakım Çantaları - Okiedog - Okiedog Sumo - Bebekler ve Anneler için herşey.. Ayakkabıdan Tekstile, Pusetten Oto Koltuğuna, A
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?