2011 Şubat Anneleri

canım ben almadım ama ablama bebeğin güncesini aldım oda çok güzel hoşgeldin bebek yoktu o zmaan
oda güzel inceleyip karar vermek lazım diğer kitapçılarda da oluyor aslında bir onalara bak istersen

ben daha sonra alacağım ve dolduracağım bebek doğduktan sonrada alınabilir yani şimdi küçük bir defter tutuyorum unutmayayım diye önemli anları

Kitapçılara gittiğimde detaylı bir bakıyım belki bu söylediklerini orada bulabilirim.Ben bir dosya yapıp herşeyi saklıyorum ama yazmak için birşeyler alıyım diye bekliyordum,ama çarşıya çıkınca güzel bir günlük alıp başlıyım sonrada günce alırım o zaman ama gönderdiğin linktekilerin hepsi çok fakat çok pahalı hepsi :))

Afiyet olsun canım görüşürüz

ay ben hep yiyorum napiyim canım istiyooo

çiçekcim dün bahsettiğin dergiyi aldım çokda beğendimmm..sayı 1 diyor ama ocak yazıyor anlamadım devamı gelir değilmi bu derginin yoksa bebeğim ve biz dergiisinin bir ekimi?

dün hemen okumaya başladım eşimede söyledim gösterdim falan biraz ağzını burnunu büktü eskiden dergimi varmış fazla takma falan filan gibisinden konuştu.halbuki okumayı çok seven bir insan benden çok kitap okuyacak nerdeyse.ama böyle konuştu benimde nevrim döndü moralim bozuldu

anladı tabi noldu diye sordu bende söyledim bazen yaptıklarım için çok tuhaf şeylermiş gibi bahsediyosun garip bişi yapıyormuşum gereksiz şeyler yapıyormuşum gibi davrnıyorsun çok sinirim bozuluyor dedim.

aslında eşim böyle şeylere heveslidir ama ailesindede çevresindede pek böyle şeyler görmemiş bazı şeyler ona abartı ve gereksiz geliyor...bende tam tersiyim yeni herşeye değişik herşeye açığım

mesela düğün albümümüzü yaparken bile stüdyo dışı doğal çekimler ona ilk önce çok gereksiz abartı sosyete işi gibi gelmişti ama işi yapınca okadar hoşuna gittiki iyiki yapmışız dedi.bir çok şeydede böyle ama ilk verdiği tepkilerde benim hevesimi kaçırıyor.

dün bütün gece somurttum oturdum onun yüzünden

Yok canım ek falan değil bu sürekli çıkan aylık bir dergi bu.Kendinden ne güzel söyledin bak eşin böyle şeylere açık değil daha önce böyle şeyler olmamış hiç ailesinde ve etrafında onun için onu yönledirip şekle sokacak kişi sensin canım.
Sen onu bir şekilde ikna edersin,gel beraber okuyalım dergiyi bak içinde neler varmış falan diye kandır,benim eşimde böyle dergiler okumazdı ama şimdi ne zaman alsam ben elimden bırakır bırakmaz o alıyor hemen,bende birşeyler biliyimki sana ilerde yardımım dokunabilsin diyor çok hoşuma gidiyor,zamanla eşinde alışır canım ama sen onu yönlendireceksin bu durumda başka çare yok :))

benim çok çabuk modum düşüyooo hevesim kaçıveriyoo hemen.tamam onunda beniim verdiğim tepkileri vermesini beklemiyorum tabiki aramızda farklar olacak farklı farklı zamanlar da farklı heyecanlar gösteriyoruz aynı anda bir heyecan gösterisi yapsak belki sorun kalmayacak böyle olunca sanki birbirimizin heyecanlarını anlamıyoruz gibi oluyor ...

artık iteleye kakalaya yapıcaz bişiler.herkesin heyecanını gösterme şekli farklı

herkese merhabalar.. dün ikili test sonucumu alabildim sonunda.sonuç temiz ama düşük riski var dedi dr. progesteron iğnesi verdi,istirahat edeceksin dedi.. canım sıkıldı tabi biraz... kızlar ben doktorumu değiştirmeye karar verdim yaa daha cinsiyetini bile öğrenemedik bu arada bebişimin göstermemesinden değil doktorum ilgisizliğinden dolayı..

Her zaman aynı şeylere heyecan gösteremeyiz ki canım,onlarda bizde çok farklıyız biliyorsun,belki evliliklerimiz oturdukça herşey dahada çok değişecek ama şimdi biraz daha böyle ite kaka götürücez biz idare edicez onları hep :))

geçmiş olsun canım.

Merhana arkadaşlar
Bugün çok fena kasıklarım ağrıyor korktum sağlık ocağındaki hemşirede endişelenme üşütmüşsündür dedi.
Dün gece ilk kez klimayı kapatıp kapı pencereyi açmıştım cereyanda kaldım sanırım(

Merhabalar Çaglayancım liste için bilgileri yazdım ama o anda netim gitti gelmedi sanırım bilmiyorumkismile

canım kendini üzme bu dönemler hem biz hemde eşlerimiz için zorlu zamanlar biz hamilelikten dolayı çok hassas,kırılgan, alıngan oluyoruz bazı şeyleride hemen yanlış anlıyoruz
onlarda aslında aynı şekilde bizden etkilenip bazen somurtkan ve huysuz olabiliyorlar işte böyle geçip gidecek zaten birgün kızıyorsun ikinci günü unutuyorsun klava: :teselli:

kızlar öğle arası yemek yemeden duran varmı acaba ben eskiden yemesemde durabilirdim ama şimdi yemezsem bebeğim büyümezmiş gibi geliyor abur cubur yememeye çalışıyorum tabldot yiyorum cokacimcoook sonrada çokmu yedim acaba , çok kilo alırmıyım diye pişman oluyorumlmaz:
kiloda almak istemiyorum ama yemesemde olmazmış gibi geliyor
bu arada birde kilo sayfası açsak aldığımız kiloları yazsak nasıl olur acaba

slm kızlar :)
çağlayancım güncel liste nerde unuttum ben :kedi: 3lü testimin sonuçunu dün aldık.doktor da çok güzel dedi Allaha şükür atlattık bunu da kaydirigubbakcemile5 eklersin dimi sonucumuzu :))

slm kızlar bir arkadaş gün gün gebelik takibini anlatan bir siteden bahsetmişti. eşim bilgisayarı formatlamış o siteyi kaybettim. bulmama yardımcı olurmusunuz. sitelerde çok gezindim ama gün gün gebeliği anlatan o siteyi bulamadım.

merhaba arkadaşlar....

gözünaydınn testin iyi olmasına sevindim hiç sorunsuz atlatırsız inşallah sonuna kadar..,

testinin iyi çıkmasına sevindim gözün aydın.....

2li testin iyi çıkmış şükür çok kendini üzmemeye çalış iğneni düzenli vurul ve mümkünse hiçmi hiç kalkma varsa etrafında sana bakacak biri yardıma gelsin bir süre çok iyi anlıyorum bende 3 ay yattım annem saolsun hep o vardı bi tek wc ve banyo için kalkıyodum istirahat çok çok önemli cinsiyetine gelince inşallal en kısa zamanda öğrenirsin önemli olan şimdi riski atlatman ...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…