dün kötü bişi yaptım kızlarrr
yeğenimle alışveriş merkezine gittim ve orda 3 tane sakıncalı şey yedimmm
siyah asitli içecek hani menü şeklinde satılan ketçap ve mayoneze yenilen şeyyy dayanamadımmm napiimmmm
nefsime hakim olamadımmm...kötü bi anne mi oldum ben şimdiii
çiçekcim dün bahsettiğin dergiyi aldım çokda beğendimmm..sayı 1 diyor ama ocak yazıyor anlamadım devamı gelir değilmi bu derginin yoksa bebeğim ve biz dergiisinin bir ekimi?
dün hemen okumaya başladım eşimede söyledim gösterdim falan biraz ağzını burnunu büktü eskiden dergimi varmış fazla takma falan filan gibisinden konuştu.halbuki okumayı çok seven bir insan benden çok kitap okuyacak nerdeyse.ama böyle konuştu benimde nevrim döndü moralim bozuldu
anladı tabi noldu diye sordu bende söyledim bazen yaptıklarım için çok tuhaf şeylermiş gibi bahsediyosun garip bişi yapıyormuşum gereksiz şeyler yapıyormuşum gibi davrnıyorsun çok sinirim bozuluyor dedim.
aslında eşim böyle şeylere heveslidir ama ailesindede çevresindede pek böyle şeyler görmemiş bazı şeyler ona abartı ve gereksiz geliyor...bende tam tersiyim yeni herşeye değişik herşeye açığım
mesela düğün albümümüzü yaparken bile stüdyo dışı doğal çekimler ona ilk önce çok gereksiz abartı sosyete işi gibi gelmişti ama işi yapınca okadar hoşuna gittiki iyiki yapmışız dedi.bir çok şeydede böyle ama ilk verdiği tepkilerde benim hevesimi kaçırıyor.
dün bütün gece somurttum oturdum onun yüzünden
benim çok çabuk modum düşüyooo hevesim kaçıveriyoo hemen.tamam onunda beniim verdiğim tepkileri vermesini beklemiyorum tabiki aramızda farklar olacak farklı farklı zamanlar da farklı heyecanlar gösteriyoruz aynı anda bir heyecan gösterisi yapsak belki sorun kalmayacak böyle olunca sanki birbirimizin heyecanlarını anlamıyoruz gibi oluyor ...
artık iteleye kakalaya yapıcaz bişiler.herkesin heyecanını gösterme şekli farklı
herkese merhabalar.. dün ikili test sonucumu alabildim sonunda.sonuç temiz ama düşük riski var dedi dr. progesteron iğnesi verdi,istirahat edeceksin dedi.. canım sıkıldı tabi biraz... kızlar ben doktorumu değiştirmeye karar verdim yaa daha cinsiyetini bile öğrenemedik bu arada bebişimin göstermemesinden değil doktorum ilgisizliğinden dolayı..
çiçekcim dün bahsettiğin dergiyi aldım çokda beğendimmm..sayı 1 diyor ama ocak yazıyor anlamadım devamı gelir değilmi bu derginin yoksa bebeğim ve biz dergiisinin bir ekimi?
dün hemen okumaya başladım eşimede söyledim gösterdim falan biraz ağzını burnunu büktü eskiden dergimi varmış fazla takma falan filan gibisinden konuştu.halbuki okumayı çok seven bir insan benden çok kitap okuyacak nerdeyse.ama böyle konuştu benimde nevrim döndü moralim bozuldu
anladı tabi noldu diye sordu bende söyledim bazen yaptıklarım için çok tuhaf şeylermiş gibi bahsediyosun garip bişi yapıyormuşum gereksiz şeyler yapıyormuşum gibi davrnıyorsun çok sinirim bozuluyor dedim.
aslında eşim böyle şeylere heveslidir ama ailesindede çevresindede pek böyle şeyler görmemiş bazı şeyler ona abartı ve gereksiz geliyor...bende tam tersiyim yeni herşeye değişik herşeye açığım
mesela düğün albümümüzü yaparken bile stüdyo dışı doğal çekimler ona ilk önce çok gereksiz abartı sosyete işi gibi gelmişti ama işi yapınca okadar hoşuna gittiki iyiki yapmışız dedi.bir çok şeydede böyle ama ilk verdiği tepkilerde benim hevesimi kaçırıyor.
dün bütün gece somurttum oturdum onun yüzünden
gözünaydınn testin iyi olmasına sevindim hiç sorunsuz atlatırsız inşallah sonuna kadar..,Merhaba arkadaşlar. Ancak girebildim. Sayfaları okuyamadım.Birazdan göz gezdirecegim :)
Bugün 4 boyutlu ultrasonda kızımızı gördük :) Çok şekerdi. Oglum gibi onun da boncuk boncuk gözleri varrrrrr :) Maşallah prensesimiz 252 gr olmuş :)
maşşallah prensesin ne kadar güzel büyümüş gözünaydın bende bugün gidicem kontrole merakten çatlıyorum...:)
Çaglayancım yarın listeye ekler misin? 3'lü test sonucumuz da iyi çıktı Allah'a şükür. Organ taraması yapıldı. Her şeyi normal.
günaydın kızlar.bende 3lü testimin sonucunu aldım.sonucum güzel çıktı hç bi sorun yok inş.caglayancicek benimde karnım çok ağrıyoo bazen geceleri uyuyamıyorum.bence normaldir karın ağrıları çünkü bebişler hızla büyüyoo bizim organlarda kendilerine yer beğenmeye çalışıo ondandırr bi sorun olcağını sanmıyorum.yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz
herkese merhabalar.. dün ikili test sonucumu alabildim sonunda.sonuç temiz ama düşük riski var dedi dr. progesteron iğnesi verdi,istirahat edeceksin dedi.. canım sıkıldı tabi biraz... kızlar ben doktorumu değiştirmeye karar verdim yaa daha cinsiyetini bile öğrenemedik bu arada bebişimin göstermemesinden değil doktorum ilgisizliğinden dolayı..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?