too_be siteni çok beğendim canım,çok güzel olmuş,göbişte maşallah büyümüş
Ben aklıma yatıpta içime sinen bir günlük bulamadım kırtasiyelerde,sizin aldığınız günlükler nasıl kızlar,defter gibimi ben daha özel birşey olsun istiyorum ama öyle bana göre birşey yok.
Blog işinide bu akşam konuşıyım bakalım eşimle ne diycek,tuğba açarsam yardımlarını beklerim artık canım :))
Fatmacım bende bu tür çantalardan almayı düşünüyorum birde nıvea'nın ki var bu sitede onada baktın mı ben nıvea alıyım diyorum ama karar veremedim sence hangisi daha iyidir içindeki ürünlerle kıyaslama yaparsan ?
940 Babymol Prestij Bebek Malzeme antas | Babymol | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
02 Chicco Bebek Yal Kozmetik Bakm anta Seti Lacivert | Chicco | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
bu iki çanta hoşuma gitti fazla teferruatlıya gerek yok kızımda normal bir çanta ile 3 ene geçirdim bundada öyle olur sanırım
bence chicco bakım seti çok iyiymiş hemde çantasıda var fiyatıda iyi aslında sebamed
düşünüyordum ama buda cazipmiş yani
bende ciciler kısmına birkaç birşey ekledim kızlar
bence sen benin bana etmen gerekicek yeni şablon ekleyeyim dedim herşey ortaya geldi yaa puffss ne zormuş eşimden yardım isticem gibii sankiii yine beceremedim-tatlicadiarzu-
940 Babymol Prestij Bebek Malzeme antas | Babymol | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
02 Chicco Bebek Yal Kozmetik Bakm anta Seti Lacivert | Chicco | Civil Bebek ve ocuk Dnyas - Civilim.com
bu iki çanta hoşuma gitti fazla teferruatlıya gerek yok kızımda normal bir çanta ile 3 ene geçirdim bundada öyle olur sanırım
bence chicco bakım seti çok iyiymiş hemde çantasıda var fiyatıda iyi aslında sebamed
düşünüyordum ama buda cazipmiş yani
bende ciciler kısmına birkaç birşey ekledim kızlar
Sebamed'de güzel diyorlar ama onun çantalı seti varmı net'te hiç ben şu anda chicco ve nıvea arasında kaldım açıkçası
cutiecim günaydın.ben blog açtım ama acemice yavaş yavaş öğrenicem sanırım...
amniyon sıvısı olabilirmiki
dün kötü bişi yaptım kızlarrr
yeğenimle alışveriş merkezine gittim ve orda 3 tane sakıncalı şey yedimmm
siyah asitli içecek hani menü şeklinde satılan ketçap ve mayoneze yenilen şeyyy dayanamadımmm napiimmmm
nefsime hakim olamadımmm...kötü bi anne mi oldum ben şimdiii
O zaman nıvea'yı ilk sıraya almak lazım bu konuda çanta sırası geldiğinde bunuda göz önünde bulundurmak lazım.
Ben böyle şeyler almıycamda,gereksiz para israfı işte,bebişler için diğer ateş ölçerlerden hangisi daha iyi,kulaktan ölçen var,alından ölçen var,bir sürü çeşit çeşit sen hangisini almıştın.
üzülme canım arada sırada bizde öyle kaçamaklar yapıyoruz olmuş bitmiş bugün sağlıklı bişeyler ye ve dünü kurtar:)dün kötü bişi yaptım kızlarrr
yeğenimle alışveriş merkezine gittim ve orda 3 tane sakıncalı şey yedimmm
siyah asitli içecek hani menü şeklinde satılan ketçap ve mayoneze yenilen şeyyy dayanamadımmm napiimmmm
nefsime hakim olamadımmm...kötü bi anne mi oldum ben şimdiii
canım çilek ten aldım 5 yıl garantili.şuan ramazan ayı boyunca %50 ye varan indirimler var kaçırmayın bence hatta çileğin sitesine bakın fiyatlar ordada var ama bayilerde ayrıca indirim yapıyolar.ben beğendiğim takımın bütün parçalarını hatta en büyüklerini istedim 2850 tuttu 2500 e indirdi.siteyi ziyaret etmenizi tavsiye ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?