2011 Şubat Anneleri

bence sen benin bana etmen gerekicek yeni şablon ekleyeyim dedim herşey ortaya geldi yaa puffss ne zormuş eşimden yardım isticem gibii sankiii yine beceremedim-tatlicadiarzu-

çağlayancım annenin güncesi var onlara baktınmı onlar çok şirin aslında çocuklarımız alıp ellerine okurken ilerde hoşlarına gidebilecek birşey

bence sen benin bana etmen gerekicek yeni şablon ekleyeyim dedim herşey ortaya geldi yaa puffss ne zormuş eşimden yardım isticem gibii sankiii yine beceremedim-tatlicadiarzu-

Senin eşinde biliyormuş bak bu işi ben açana kadar iyi öğren,bu arada hastane çıkışın çok güzel güle güle giysin kuzucun :))

günaydın şekerlerrr nasılsınız bakiimm eski sayfaların hepsini okuyamadımm

yeni uyandım bende bu sefer iyi uyumuşum nasıl olduysa :)

bi uyuşukluk var ama tabi üstümde

nivea ve chicconun genelde aynı ürünleri ama şunu belirteyim ne denerseniz deneyin niveanın pişik kremi gibisi yok tam emilmiyor ince bir tabaka şeklinde kalıyor vücutta ve bebek çiş yapınca cildine temas etmiyor böylece pişik hemen geçiyor

balık termometresini ucuz ama kesinlikle almayın hiç kullanılmıyor dirseğinizle suyun sıcaklığını ölçün ılık olmalı

dün kötü bişi yaptım kızlarrr

yeğenimle alışveriş merkezine gittim ve orda 3 tane sakıncalı şey yedimmm

siyah asitli içecek hani menü şeklinde satılan ketçap ve mayoneze yenilen şeyyy dayanamadımmm napiimmmm

nefsime hakim olamadımmm...kötü bi anne mi oldum ben şimdiii

O zaman nıvea'yı ilk sıraya almak lazım bu konuda çanta sırası geldiğinde bunuda göz önünde bulundurmak lazım.

Ben böyle şeyler almıycamda,gereksiz para israfı işte,bebişler için diğer ateş ölçerlerden hangisi daha iyi,kulaktan ölçen var,alından ölçen var,bir sürü çeşit çeşit sen hangisini almıştın.

kızlar bir duş alıp çıkacağım okula gitmem gerek akşama görüşürüz hepinizi kocaman öptümopuyorumnanaktanŞeniz

Bebeğimin cinsiyetini öğrendiğim gün bende o dediklerinden yedim ama yanında ayran içmiştim canım,bir kereden birşey olmaz annesi aklın onlarda kalsa daha kötü olacaktı :))

ben bildiğimiz 5 milyonluk koltukaltından ölçen eczanelerde satılan termometre kullandım 1 i evde 1 i çantamda sürekli duruyordu çokta memnun kaldım öyle 100 tl falan vermeye gerek yok zaten ilk zamanlar popodan ölçüyorsunuz bebişin ateşini daha net sonuç veriyor
dr lar benim kullandığımı yeterli buluyor ancak hiç beklemeden hemen ölçsün diyorsanız kulaktan ölçen alacaksınız

üzülme canım arada sırada bizde öyle kaçamaklar yapıyoruz olmuş bitmiş bugün sağlıklı bişeyler ye ve dünü kurtar:)

canım teşekkür ederim opuyorumnanaktan eşim yıllık izinde bugün çarşıya inip ilk defa bebişimize bişiler bakıcaz :lepi: gitmişkende çilek mobilyaya mutlaka uğrıycaz...hihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…