slm kızlar bir arkadaş gün gün gebelik takibini anlatan bir siteden bahsetmişti. eşim bilgisayarı formatlamış o siteyi kaybettim. bulmama yardımcı olurmusunuz. sitelerde çok gezindim ama gün gün gebeliği anlatan o siteyi bulamadım.
kg sayfası dediğin göbüş sayfasımı
merhaba arkadaşlar
ya benim 2-3 gündür sağ ve sol kasığımda hafifte olsa rahatsızlık veren ağrılar var.moralimi aşırı bozuyor.öyle dinlenmekle de geçmiyor.bugün doktoru aradım.magnezyum eksikliği olabilir dedi,ben de idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi peki diye sordum.yanma var mı idrar yaparken diye sordu.yok dedim. muhtemelen değildir dedi.ama ben salı günü inşallah yurtdışına çıkacağımı hatırlatınca o zaman tahlil yaptıralım her ihtimale karşı dedi.ayy ya moralim bozuldu. siz de bu sorunu yaşayan var mı? yani magnezyum eksikliği olabilir mi?
merhaba arkadaşlar
ya benim 2-3 gündür sağ ve sol kasığımda hafifte olsa rahatsızlık veren ağrılar var.moralimi aşırı bozuyor.öyle dinlenmekle de geçmiyor.bugün doktoru aradım.magnezyum eksikliği olabilir dedi,ben de idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi peki diye sordum.yanma var mı idrar yaparken diye sordu.yok dedim. muhtemelen değildir dedi.ama ben salı günü inşallah yurtdışına çıkacağımı hatırlatınca o zaman tahlil yaptıralım her ihtimale karşı dedi.ayy ya moralim bozuldu. siz de bu sorunu yaşayan var mı? yani magnezyum eksikliği olabilir mi?
Hafta Hafta Gebelik - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Jinekolog Op. Dr. Hakan KILAVUZ Resmi Web Sitesi
sanırım aradığın bu bende çok takip eder oldum
evet arkadaşım aradığım yer burası çok teşekkür ederim.kaydirigubbakcemile5
benimde aynı anlattığın gibi ağrılarım oluyor hatta bazen bıçak gibi batıyor doktorum aradığımda olabilir bebek büyüyor dedi üşütmüş olabilirsin dedi bugün gidicem bakalım ne diyecek ...
bence büyüdüğü içindir
idrar yolu iltahabı olsa yanma olur telaş yapma
geçmiş olsun canım. çok önemli bir şey olduğunu sanmıyorum. magnezyum kullanan ok kişi var. bence tahlilleri de yaptır rahat git. hiç bişey çıkmaz bence.. boşuna dertlenme. ben de bayramdan önce gidicem senin doktoruna. pt ya da salı..
önce bende büyüdüğü içindir dedim ama 3 gün sürmesi aklımı kurcaladı.inşallah dediğin gibi iltihap falan yoktur tatlım,antibiyotik verecek yoksa.neyse hakkımda hayırlısı.
endişelenmeyin kızlar inşallah bişey yoktur bu tarz ağrılar hep olucakmış öle söylüyorlar daha önce yaşıyanlar mikrop falan kapmış olsanız hissedersiniz kaşıntı yanma olur akşam gelince haber veririm çok heyecanlıyım bebeğimi görücem diyeee:)
ne demekolumunekankayizsmile bu arada nie senin cetvelin yok
canım blogunun ilk halini görmüştüm ben bu sefer çok süper olmuş resimleri filan bayıldım.Aldıklarında çok şeker.Senin cinsiyet kesin belli oldu artık herhalde ne güzel darısı başıma...mercimeğin annesi bi kaç bişi yazdım ekledim bak bakalım
canım kızının düzelmesine çok sevindim.Benimde kontrol yarın bu akşam soru listesi yapmayı düşünüyorum.İnş unutmam.teşekkürler kızlar
kızım kahvaltısını yaptı hala çıkarmadı şükür:)
bugün dr kontrolüm varya unutmayayım diyorum ama soracaklarımı hep unutuyorum bu haftalara özel bişey varmı şuan 15+2 yim ben yada ne sorsamki acaba?
birde ben şuan ilaç olarak elevit ve ferrumfort kullanıyorum sizler ne kullanıyorsunuz?
çağlayancım geçmiş olsun karın ağrıları bendede var ara ara oluyor bende korkmuşrum ilkin ama artık alıştım sanırım.Ben hiç iyi değilim karnım çok feci ağrıyor gene( sen nasılsın
Canım kızını görmüşrün gözün aydın.Ağırlığıda maşallah çok çok iyi.Çok sevindim senin adına.Merhaba arkadaşlar. Ancak girebildim. Sayfaları okuyamadım.Birazdan göz gezdirecegim :)
Bugün 4 boyutlu ultrasonda kızımızı gördük :) Çok şekerdi. Oglum gibi onun da boncuk boncuk gözleri varrrrrr :) Maşallah prensesimiz 252 gr olmuş :)
Çaglayancım yarın listeye ekler misin? 3'lü test sonucumuz da iyi çıktı Allah'a şükür. Organ taraması yapıldı. Her şeyi normal.
ben sadece üye olmuştum ekstradan bişiy yapmadım.galiba bazılarına sadece üye olmak yetmiyoo
aktiflik falanda istiyolar galiba hediye göndermek için öylemiki?
çok normal çünkü bende de ara ara oluyor.Akıntı artması normalmiş zaten.Korkmana gerek yok.günaydın kızlar.size bişey soracagım. sabah şeffaf su geldi iç çamaşırımda acaba normalmi
sağolun kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim.. yatıp dinlenmek mümkünmü bende kimsem yok kii yani annecezimm yanımda olsa hiç bişey yaptırmaz ona eminim hatta canım benim yanıma gel ben bakarım sana dedi ama çok zor 12 saatlik mesafede malesef.. birde o kasık ağrılarından bende de var hatta kasılmalarımda var artıı kızlar sizin karnınız ne durumda yani benimki yani bebeğim çok aşağıda sanki normalmi acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?