2011 Şubat Anneleri

merhaba arkadaşlar
ya benim 2-3 gündür sağ ve sol kasığımda hafifte olsa rahatsızlık veren ağrılar var.moralimi aşırı bozuyor.öyle dinlenmekle de geçmiyor.bugün doktoru aradım.magnezyum eksikliği olabilir dedi,ben de idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi peki diye sordum.yanma var mı idrar yaparken diye sordu.yok dedim. muhtemelen değildir dedi.ama ben salı günü inşallah yurtdışına çıkacağımı hatırlatınca o zaman tahlil yaptıralım her ihtimale karşı dedi.ayy ya moralim bozuldu. siz de bu sorunu yaşayan var mı? yani magnezyum eksikliği olabilir mi?

benimde aynı anlattığın gibi ağrılarım oluyor hatta bazen bıçak gibi batıyor doktorum aradığımda olabilir bebek büyüyor dedi üşütmüş olabilirsin dedi bugün gidicem bakalım ne diyecek ...

geçmiş olsun canım. çok önemli bir şey olduğunu sanmıyorum. magnezyum kullanan ok kişi var. bence tahlilleri de yaptır rahat git. hiç bişey çıkmaz bence.. boşuna dertlenme. ben de bayramdan önce gidicem senin doktoruna. pt ya da salı..

kafadar geçmiş olsun yat ve dnlen keyfini çıkart ben öyle yaptım doğumdan sonra bu dinlenmelerimizi çoookkkk arıcakmışız:))))

ay hadi inşallah ciddi bir sorunumuz yoktur,doktordan geldikten sonra yazarsın yine buraya yeşimcim.bende yarın doktora bir gideyim de hayırlısıyla,Allah yardımcımız olsun,bebeklerimizi korusun inşallah.

canım benim inşallah önemli birşey değildir yani enfeksiyon olmasında.. dediğin gibi bende tahlil yaptırıp içimi rahat ettirmek ve ona göre önlem almak istiyorum.zaten o yüzden sordum doktora sizi görebilir miyim diye. o da yarın ataşehirdeyim gel güzelim dedi. yarın ataşehire gidiyorum inşallah.

çok sevindim Habibe hanıma gitmeye karar verdiğine memnun kalırsın inşallah. hakkında hayırlısı olsun.gelişmelerden bizi haberdar et olur mu canım.

önce bende büyüdüğü içindir dedim ama 3 gün sürmesi aklımı kurcaladı.inşallah dediğin gibi iltihap falan yoktur tatlım,antibiyotik verecek yoksa.neyse hakkımda hayırlısı.

endişelenmeyin kızlar inşallah bişey yoktur bu tarz ağrılar hep olucakmış öle söylüyorlar daha önce yaşıyanlar mikrop falan kapmış olsanız hissedersiniz kaşıntı yanma olur akşam gelince haber veririm çok heyecanlıyım bebeğimi görücem diyeee:)

valla içimi rahatlattınız ya. hadi bakalım bebişinle hasret gider ohh ne güzel maşallah. bakalım yarın benim doktor bebeğe bakacak mı heralde bakar o zaman bende görürüm inşallah.

sağolun kızlar cevaplarınız için çok teşekkür ederim.. yatıp dinlenmek mümkünmü bende kimsem yok kii yani annecezimm yanımda olsa hiç bişey yaptırmaz ona eminim hatta canım benim yanıma gel ben bakarım sana dedi ama çok zor 12 saatlik mesafede malesef.. birde o kasık ağrılarından bende de var hatta kasılmalarımda var artıı kızlar sizin karnınız ne durumda yani benimki yani bebeğim çok aşağıda sanki normalmi acaba?

Herkese merhaba kızlar.Bugün okul çok keyifli geçti sürekli cinsiyet tahminleri,yeni doğum yapanlardan tüyo almalar filan vaktin nasıl geçtiğini anlamadım.
mercimeğin annesi bi kaç bişi yazdım ekledim bak bakalım
canım blogunun ilk halini görmüştüm ben bu sefer çok süper olmuş resimleri filan bayıldım.Aldıklarında çok şeker.Senin cinsiyet kesin belli oldu artık herhalde ne güzel darısı başıma...
canım kızının düzelmesine çok sevindim.Benimde kontrol yarın bu akşam soru listesi yapmayı düşünüyorum.İnş unutmam.

Ben hiç iyi değilim karnım çok feci ağrıyor gene ( sen nasılsın
çağlayancım geçmiş olsun karın ağrıları bendede var ara ara oluyor bende korkmuşrum ilkin ama artık alıştım sanırım.

Canım kızını görmüşrün gözün aydın.Ağırlığıda maşallah çok çok iyi.Çok sevindim senin adına.

galiba bazılarına sadece üye olmak yetmiyoo

aktiflik falanda istiyolar galiba hediye göndermek için öylemiki?
ben sadece üye olmuştum ekstradan bişiy yapmadım.

günaydın kızlar.size bişey soracagım. sabah şeffaf su geldi iç çamaşırımda acaba normalmi
çok normal çünkü bende de ara ara oluyor.Akıntı artması normalmiş zaten.Korkmana gerek yok.

benimde kasık ağrılarım oluyor dr iki çeşit kasık ağrısı vardır dedi. biri zamansız gelendir bazen üst üste gelir bazende bir gün boyunca hiç gelmez o zararsız kasık ağrısıdır. ama dakik kasık ağrıları varmış mesela 10 dk bir gelirmiş yada kaç dk geliyorsa hiç dakikasını şaşmazmış o tür kasık ağrıları iyi değilmiş. benimki zamansız geliyor dr dediği gibi bazen üst üste geldiğide oluyor o yüzden rahatım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…