2011 Şubat Anneleri

Kızlar bu arada ben bebeğimi ciddi ciddi hissediyorum artık buna eminim.Önceleri çok seyrekti ama gün geçtikçe artmaya başladı pıtırtılar.Çok güzel bir duygu opuyorumnanaktan

Merhaba arkadaşlar. Okuldan geldim yemek yedim. Ama ben çok halsizim ya Sürekli başım, beli agrıyor. Eşim de diyor ki okullar açıldı psikolojiktir. Ama psikolojik degil. Dersler başlayınca ne yapıcam hiç bilemiyorum

Geçmiş olsun canım,yeni gördüm msj ben senin çıkmıştım siteden.bol bol dinlenmeye çalış ve sakın yolculuk yapma.Bırak evinde birazcık pis kalsın nasılsa sadece eşin ve sen varsın bundan sonra oda sana çok yardımcı olur ama sen lütfen dinlen ve iyi şeyler düşün olurmu canım.

Merhabalar Çaglayancım liste için bilgileri yazdım ama o anda netim gitti gelmedi sanırım bilmiyorumkismile

Bilgilerini tekrardan yaz canım sorun değil eklerim

Ben duramıyorum canım,elim ayağım titriyor hemen senin gibi tabldot yiyorum bende,ara öğünlerimde var,meyve ve hurma ama yemek yemezsem kendimi çok güçsüz ve halsiz hissediyorum,sakın yemek yemeği bırakma az ama besleyici şeyler yersen birşey olmaz aç bırakma bebişini sakın

slm kızlar :)
çağlayancım güncel liste nerde unuttum ben :kedi: 3lü testimin sonuçunu dün aldık.doktor da çok güzel dedi Allaha şükür atlattık bunu da kaydirigubbakcemile5 eklersin dimi sonucumuzu :))

346.sayfada canım sabah eklemiştim buralara ama ben seni ekliyim hemen bu arada gözünaydın canım.

Benimde o ağrılardan var canım bugün 2günüm,eve gidince ayaklarımı karnıma çekip yatıyorum hemde sol taraf şeklinde ama sanki o zaman karnım dahada çok batıyor anlamadım bir türlü heralde büyüdüğü için böyle oluyor diye düşünüyorum.
Ama sen gitmeden bir tahlillerini yapta için rahat git aklında soru işareti kalmamış olur

Çaglayancım listeye eklemişsin canım teşekkür ederim.

Fatmacım kızın hastaymış geçmiş olsun. İnşallah sen de bugün ögrenir gelirsin.

Manikcim teşekkürler.

Sudenur canım o akıntıdır. Bazen aşırı oluyor. Korkma.

Okulda bana hiç kilo almamışsın o bebegi nereye sakladın diye soruyorlar :) Ya ben de anlamıyorum. Benle aynı zamanda hamile olan arkadaşım var görseniz sanki 9 aylık hamile. Kocaman karnı var.

Ya bir de bir şey soracagım. Önceden alt ksıımda kimlerin online oldugu görünüyordu. Şimdi neden görünmüyor? Yoksa sadece bende mi öyle?

Kızlar bu arada ben bebeğimi ciddi ciddi hissediyorum artık buna eminim.Önceleri çok seyrekti ama gün geçtikçe artmaya başladı pıtırtılar.Çok güzel bir duygu opuyorumnanaktan

Bende hissediyorum özelliklede akşamları ben bütün gün yoruluyorum ama onun keyfi pek yerinde oluyor nedense kıpır kıpır birşey oluyor içimde :))

Hoşgeldin canım,gündüz denk geldik nihayet.Baş ağrısı benimde oluyor ama psikolojik galiba benim ki çok canım sıkılıp stres yapınca oluyor,bol bol su iç canım biraz da olsa rahatlatıyor insanı

canım inşallah büyüdüğü içindir. evet ben tahlilleri yaptırmak istiyorum.böylece aklım kalmaz.

aynı şey bnm için de geçerli.okuldaki herkes dün öğrendi.ama 4 aylık olduğuma inanamıyolar.bana da nereye saklıyosun diyolar

bilmem bilgi almak için bu sayfayıda yeni geziniyorum. nasıl cetvel oluşturmam gerektiğinide bilmiyorum

bilgilerini ver tahmini d tarihi satını cinsiyet belliyse onu bide cetvelinde ne yazsın istersin onu çıkmam lazım özelden mesaj atarsın gelince yaparım olurmu

Son düzenleme:
Kızlar ben şimdi patronumla konuşmaya gidiyorum,doğuma kadarki süre ve doğumdan sonra ki konumum için bakalım neler düşünüyorlar bir öğreniyim.Ona göre kendimi ayarlıycam,dua edinde iyi geçsin toplantımız (

aynı şey bnm için de geçerli.okuldaki herkes dün öğrendi.ama 4 aylık olduğuma inanamıyolar.bana da nereye saklıyosun diyolar

Sen de bendensin demek kaydirigubbakcemile5

Canım hadi inşallah güzel haberler verirsin.

çağlayancım doğru söyledin sırf kilo alacağım diyede yemeği kesmek mantıklı değil
inşallah güzel şeyler söyler senin için

Fatmacım bebiş kıyafetlerinden bahsetmişsin. Ben oglumun küçülenlerini hep verdim. 2. bebege de hep yeni alırız dedim. Allah'tan eşim de benle aynı kafada :) O nedenle şu an bebişimizin hiçbir şeyi yok :) Hastane çıkışı bile :) Bu arada oglumunki de fıstık yeşili idi. Ama bu defa pembiş olacak
Mavilerden sonra pembeler iyi gidecek gibi duruyor.

İnşallah sende pembelerden mavilere dönersin :)

Oglumda 7. aya kadar hiç bir şey almamıştım. Şimdi de öyle yapacagım...

Yatak olayında da oglumun karyolası var. Fakat şimdi odasında tek kişilik yatakta yatıyor. Karyolayı da kaldırmıştık. Ama onu da kurmayagım. Çok hantal oluyor. Park yatak alacagım. aklınızda bulunsun arkadaşlar. Sonra koyacak yer bulunmuyor.Park yatagı da tekerlekli olanlardan alın.Taşıması kolay olur...

çok cici park yataklar var yaa...2 kademeli ve 3 kademeli olanlar varmış siz hangisinden alıcaksınız kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…