herkese merhabalar.. dün ikili test sonucumu alabildim sonunda.sonuç temiz ama düşük riski var dedi dr. progesteron iğnesi verdi,istirahat edeceksin dedi.. canım sıkıldı tabi biraz... kızlar ben doktorumu değiştirmeye karar verdim yaa daha cinsiyetini bile öğrenemedik bu arada bebişimin göstermemesinden değil doktorum ilgisizliğinden dolayı..
Merhabalar Çaglayancım liste için bilgileri yazdım ama o anda netim gitti gelmedi sanırım bilmiyorumkismile
canım kendini üzme bu dönemler hem biz hemde eşlerimiz için zorlu zamanlar biz hamilelikten dolayı çok hassas,kırılgan, alıngan oluyoruz bazı şeyleride hemen yanlış anlıyoruz
onlarda aslında aynı şekilde bizden etkilenip bazen somurtkan ve huysuz olabiliyorlar işte böyle geçip gidecek zaten birgün kızıyorsun ikinci günü unutuyorsunklava: :teselli:
kızlar öğle arası yemek yemeden duran varmı acaba ben eskiden yemesemde durabilirdim ama şimdi yemezsem bebeğim büyümezmiş gibi geliyor abur cubur yememeye çalışıyorum tabldot yiyorum cokacimcoook sonrada çokmu yedim acaba , çok kilo alırmıyım diye pişman oluyorumlmaz:
kiloda almak istemiyorum ama yemesemde olmazmış gibi geliyor
bu arada birde kilo sayfası açsak aldığımız kiloları yazsak nasıl olur acaba
slm kızlar :)
çağlayancım güncel liste nerde unuttum ben :kedi: 3lü testimin sonuçunu dün aldık.doktor da çok güzel dedi Allaha şükür atlattık bunu da kaydirigubbakcemile5 eklersin dimi sonucumuzu :))
merhaba arkadaşlar
ya benim 2-3 gündür sağ ve sol kasığımda hafifte olsa rahatsızlık veren ağrılar var.moralimi aşırı bozuyor.öyle dinlenmekle de geçmiyor.bugün doktoru aradım.magnezyum eksikliği olabilir dedi,ben de idrar yolu enfeksiyonu olabilir mi peki diye sordum.yanma var mı idrar yaparken diye sordu.yok dedim. muhtemelen değildir dedi.ama ben salı günü inşallah yurtdışına çıkacağımı hatırlatınca o zaman tahlil yaptıralım her ihtimale karşı dedi.ayy ya moralim bozuldu. siz de bu sorunu yaşayan var mı? yani magnezyum eksikliği olabilir mi?
Kızlar bu arada ben bebeğimi ciddi ciddi hissediyorum artık buna eminim.Önceleri çok seyrekti ama gün geçtikçe artmaya başladı pıtırtılar.Çok güzel bir duygu opuyorumnanaktan
Merhaba arkadaşlar. Okuldan geldim yemek yedim. Ama ben çok halsizim yaSürekli başım, beli agrıyor. Eşim de diyor ki okullar açıldı psikolojiktir. Ama psikolojik degil. Dersler başlayınca ne yapıcam hiç bilemiyorum
346.sayfada canım sabah eklemiştim buralara ama ben seni ekliyim hemen bu arada gözünaydın canım.
Geçmiş olsun canım,yeni gördüm msj ben senin çıkmıştım siteden.bol bol dinlenmeye çalış ve sakın yolculuk yapma.Bırak evinde birazcık pis kalsın nasılsa sadece eşin ve sen varsın bundan sonra oda sana çok yardımcı olur ama sen lütfen dinlen ve iyi şeyler düşün olurmu canım.
Bilgilerini tekrardan yaz canım sorun değil eklerim
Ben duramıyorum canım,elim ayağım titriyor hemen senin gibi tabldot yiyorum bende,ara öğünlerimde var,meyve ve hurma ama yemek yemezsem kendimi çok güçsüz ve halsiz hissediyorum,sakın yemek yemeği bırakma az ama besleyici şeyler yersen birşey olmaz aç bırakma bebişini sakın
346.sayfada canım sabah eklemiştim buralara ama ben seni ekliyim hemen bu arada gözünaydın canım.
Benimde o ağrılardan var canım bugün 2günüm,eve gidince ayaklarımı karnıma çekip yatıyorum hemde sol taraf şeklinde ama sanki o zaman karnım dahada çok batıyor anlamadım bir türlü heralde büyüdüğü için böyle oluyor diye düşünüyorum.
Ama sen gitmeden bir tahlillerini yapta için rahat git aklında soru işareti kalmamış olur
Kızlar bu arada ben bebeğimi ciddi ciddi hissediyorum artık buna eminim.Önceleri çok seyrekti ama gün geçtikçe artmaya başladı pıtırtılar.Çok güzel bir duygu opuyorumnanaktan
Okulda bana hiç kilo almamışsın o bebegi nereye sakladın diye soruyorlar :) Ya ben de anlamıyorum. Benle aynı zamanda hamile olan arkadaşım var görseniz sanki 9 aylık hamile. Kocaman karnı var.
Ya bir de bir şey soracagım. Önceden alt ksıımda kimlerin online oldugu görünüyordu. Şimdi neden görünmüyor? Yoksa sadece bende mi öyle?
bilmem bilgi almak için bu sayfayıda yeni geziniyorum. nasıl cetvel oluşturmam gerektiğinide bilmiyorum
aynı şey bnm için de geçerli.okuldaki herkes dün öğrendi.ama 4 aylık olduğuma inanamıyolar.bana da nereye saklıyosun diyolar
Kızlar ben şimdi patronumla konuşmaya gidiyorum,doğuma kadarki süre ve doğumdan sonra ki konumum için bakalım neler düşünüyorlar bir öğreniyim.Ona göre kendimi ayarlıycam,dua edinde iyi geçsin toplantımız(
Kızlar ben şimdi patronumla konuşmaya gidiyorum,doğuma kadarki süre ve doğumdan sonra ki konumum için bakalım neler düşünüyorlar bir öğreniyim.Ona göre kendimi ayarlıycam,dua edinde iyi geçsin toplantımız(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?