Kızlar ben şimdi patronumla konuşmaya gidiyorum,doğuma kadarki süre ve doğumdan sonra ki konumum için bakalım neler düşünüyorlar bir öğreniyim.Ona göre kendimi ayarlıycam,dua edinde iyi geçsin toplantımız(
dr.dan geldik.çok şükür sağlıklı bebişim.ama cinsiyetini bi türlü göstermedi bacaklarını açmadı yaramaz .dr. çok uğraştı ama yok.bi dahaki randevumda 27 eylül napıcam ben başka dr.amı gitsem.eşim boşver diyo sağlıklı ya o yeter kız erkek ne farkeder diyo ne meraksız şu adamlar yaa.
174gr olmuş bebişim
BPD(şakaklar arası):35,5mm
HC(baş çev.):133mm
AC(karın çev.):108mm
FL(kalça-diz arası):24mm
bütün ölçümleri haftasıyla uyumlu çok şükür.sadece FL bir hafta önde uzun boylu olacak galiba diyor dr.
Kızlar ben şimdi patronumla konuşmaya gidiyorum,doğuma kadarki süre ve doğumdan sonra ki konumum için bakalım neler düşünüyorlar bir öğreniyim.Ona göre kendimi ayarlıycam,dua edinde iyi geçsin toplantımız(
canım kendini üzme bu dönemler hem biz hemde eşlerimiz için zorlu zamanlar biz hamilelikten dolayı çok hassas,kırılgan, alıngan oluyoruz bazı şeyleride hemen yanlış anlıyoruz
onlarda aslında aynı şekilde bizden etkilenip bazen somurtkan ve huysuz olabiliyorlar işte böyle geçip gidecek zaten birgün kızıyorsun ikinci günü unutuyorsunklava: :teselli:
kızlar öğle arası yemek yemeden duran varmı acaba ben eskiden yemesemde durabilirdim ama şimdi yemezsem bebeğim büyümezmiş gibi geliyor abur cubur yememeye çalışıyorum tabldot yiyorum cokacimcoook sonrada çokmu yedim acaba , çok kilo alırmıyım diye pişman oluyorumlmaz:
kiloda almak istemiyorum ama yemesemde olmazmış gibi geliyor
bu arada birde kilo sayfası açsak aldığımız kiloları yazsak nasıl olur acaba
slm kızlar bir arkadaş gün gün gebelik takibini anlatan bir siteden bahsetmişti. eşim bilgisayarı formatlamış o siteyi kaybettim. bulmama yardımcı olurmusunuz. sitelerde çok gezindim ama gün gün gebeliği anlatan o siteyi bulamadım.
yok canım bayan sadece manikür pedikürcüler var... saçımı kesen ve fönü çekenler erkek hep. burda bi sürü kuaför var ama hiç birinde saç kesen bayan yok...
Tek bildiğim saç kesen bayan batıkentte var benim eski kuaförüm.Eğer batıkente yakınsan onu tavsiye ederim.
Merhaba arkadaşlar. Okuldan geldim yemek yedim. Ama ben çok halsizim yaSürekli başım, beli agrıyor. Eşim de diyor ki okullar açıldı psikolojiktir. Ama psikolojik degil. Dersler başlayınca ne yapıcam hiç bilemiyorum
çağlayancım iyi haberlerle dönersin inşallah.
arkadaşlar 3 kademeli park yataklar hangi markada var ben hiç görmedim.3 kademeli derken yatak hep üstte hem ortada hem en altta duruyor,öyle mi?
İyi dilekleriniz için saolun kızlar ama konuşamadım ki,namaz kılıcam birazdan gelirim dedi kaç saat oldu hala gelmedi.
Benim patronlarımın bebişten haberleri var canım ama eleman arıyorlar ön muhasebe bununla ilgili konuşacağım,ne yapmak istiyorlar,çünkü benimle birşey konuşmuyorlar eşim sorduğunda yok onu çıkartmıycaz biz dedi.Bugünde iş görüşmesi için gelene kasım sonu gibi doğum yapacak dedi.2 ay sonrada izne ayrılacakmışım.Neden böyle şeyler yapıyorlar onu konuşacağım.Eğer çıkarma gibi birşeyleri olacaksada önceden biliyimde ona göre masraflarımı kısar giderim.Yada iş ararım kendime böyle karmaşık bir sürü şey daha bunları çözücez inş.odasından çıkıp gelirse eğer(
dr.dan geldik.çok şükür sağlıklı bebişim.ama cinsiyetini bi türlü göstermedi bacaklarını açmadı yaramaz .dr. çok uğraştı ama yok.bi dahaki randevumda 27 eylül napıcam ben başka dr.amı gitsem.eşim boşver diyo sağlıklı ya o yeter kız erkek ne farkeder diyo ne meraksız şu adamlar yaa.
174gr olmuş bebişim
BPD(şakaklar arası):35,5mm
HC(baş çev.):133mm
AC(karın çev.):108mm
FL(kalça-diz arası):24mm
bütün ölçümleri haftasıyla uyumlu çok şükür.sadece FL bir hafta önde uzun boylu olacak galiba diyor dr.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?