2011 Şubat Anneleri

inşallah güzel haberlerle gelirsin...

dr.dan geldik.çok şükür sağlıklı bebişim.ama cinsiyetini bi türlü göstermedi bacaklarını açmadı yaramaz .dr. çok uğraştı ama yok.bi dahaki randevumda 27 eylül napıcam ben başka dr.amı gitsem.eşim boşver diyo sağlıklı ya o yeter kız erkek ne farkeder diyo ne meraksız şu adamlar yaa.
174gr olmuş bebişim
BPD(şakaklar arası):35,5mm
HC(baş çev.):133mm
AC(karın çev.):108mm
FL(kalça-diz arası):24mm
bütün ölçümleri haftasıyla uyumlu çok şükür.sadece FL bir hafta önde uzun boylu olacak galiba diyor dr.

Gözünaydın canım :) Benim de bir sonraki randevum 27 eylülde :) Ve evet aynen bana da bacakları çok uzun olacak dedi doktorumuz.

inşallah iyi geçer canım... hayırlı haberlerle gelirsin...:Saruboceq:

canım kilo topiğimiz var zatenn

adres buydu fıstık :)

hakankilavuz.com.tr/index.php?option=com_content&view=article&id=52:haftahafta&catid=1:son-haberler]Hafta]Hafta Hafta Gebelik - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Jinekolog Op. Dr. Hakan KILAVUZ Resmi Web Sitesi[/url] Hafta Gebelik - Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Jinekolog Op. Dr. Hakan KILAVUZ Resmi Web Sitesi

çağlayancım iyi haberlerle dönersin inşallah.

arkadaşlar 3 kademeli park yataklar hangi markada var ben hiç görmedim.3 kademeli derken yatak hep üstte hem ortada hem en altta duruyor,öyle mi?

merhaba canım ancak girbildim forma mesajını yeni okudum. Eryamanda oturuyorum Batıkent yakın bana. Söylersen çok memnun olurum. nasıldı kesimi iyi yapıyormu bari.

Güzel geçer inşallah Çağlayancım... müjdeli haberlerini bekliyoruzzzzz :)))))
yeni mi haberleri olacak bebişten, ben henüz söylemedim yöneticilerime, bayram dönüşü konuşmayı planlıyorum

öncelikle gözün aydın canım test sonucların güzel çıkmış prensese iyi bakmışsın :)

Bende okul başlayınca napacagım diye düşünüp duruyorum 30 saat ders var ve tek matematikçi benim

eşya konusuna gelince cinsiyetini öğreneyim bende alacagım cicileri dayanamam biliyorum huyumu
kızımın beşiğini 4 sene önce 500tl ye almıştık çok güzel hala yepyeni duruyor onu kullanacagım ama ilk 6 ay yanımda yatması için yatak odasına sepet alacağım
SEPET BEBEK BE 101 www.hulyaceyiz.com
buna benzer bişey

İyi dilekleriniz için saolun kızlar ama konuşamadım ki,namaz kılıcam birazdan gelirim dedi kaç saat oldu hala gelmedi.
Benim patronlarımın bebişten haberleri var canım ama eleman arıyorlar ön muhasebe bununla ilgili konuşacağım,ne yapmak istiyorlar,çünkü benimle birşey konuşmuyorlar eşim sorduğunda yok onu çıkartmıycaz biz dedi.Bugünde iş görüşmesi için gelene kasım sonu gibi doğum yapacak dedi.2 ay sonrada izne ayrılacakmışım.Neden böyle şeyler yapıyorlar onu konuşacağım.Eğer çıkarma gibi birşeyleri olacaksada önceden biliyimde ona göre masraflarımı kısar giderim.Yada iş ararım kendime böyle karmaşık bir sürü şey daha bunları çözücez inş.odasından çıkıp gelirse eğer (

çağlayancım iyi haberlerle dönersin inşallah.

arkadaşlar 3 kademeli park yataklar hangi markada var ben hiç görmedim.3 kademeli derken yatak hep üstte hem ortada hem en altta duruyor,öyle mi?

ayne bende görmedim hiçbilmiyorumkismile

dr dan gelip test sonucları ve kontrolleri güzel geçen arkadaşlar tebrik ederimhihoyyyt
bende 15 dakika sonra dr a gidiyorum inşallah bize gösterir cinsiyetini ellerim titriyor heyecandan yaeyvahedigeldismile

hakkında hayırlısı olsun canım çok stres yapma bebiş hisseder sonuçta herşey olacagına varır sen ayrılmadan eleman aramalarıda ayıp bişey yani:umursamaz:

bir daha ki randevunda cinsiyeti inşallah öğrenirsin..biraz nazlıymış sizinki..
ölçümlerine baktım ve normal olmalarına sevindim..acaba kaç haftalıksın..kendiminkiyle kıyaslayacam çünkü ölçümlerimin normal olup olmadığını henüz bilmiyorum..

selam kızlar.geçmişi okuyamadım.uzanıyorum ama haber vereyim dedim.dün gece kuyruksokumumdan başlayan ve bacağıma kadar inen bi ağrı yaşadım 2 kere kramp şeklinde.gece ağrıdan ağladım ama acilede gitmedim dr randevuma daha vardı ama ağrıdan dolayı dra gittim.magnezyum verdi.ve cinsiyetimizi öğrendik.bizimde bir oğluşumuz oluyomuş.eşimle şok olduk kesinmi dedik oldukça belli mavileri ve beyazları alabilirsin dedi.4 aydır kızım diye seviyoduk ama oğluşumuz olacakmış.sağlıkla gelsinler inş. cinsiyet önemli değil:)

çiçek listeye ekleyebilirmisin canım oğluşumun ağırlığı 239 gr boyu 19.6 cm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…